Sayfa 386 / 1204 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
11,551 ile 11,580 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    fb değil Fenerbahçe öncelikle dikkat edelim. ayrıca evet enayilikte ne oluyor? Sercan gelecek vaad eden bir futbolcu gayet normal 10 milyon gibi bir rakam teklif edilmesi. Faktörleri biraz açarsak neden normal olduğunu da anlatayım istersen.

Ülkemiz de yabancı kontenjanı diye bir bela var ve -Sercan- gibi yetenekler çok çıkmıyor. Dolayısıyla hiç bir takımda böylesine kaliteli Türk oyuncusunu kaybetmek istemiyor. Fiyatlar yükseliyor, işinize gelirse alırsınız deniyor.

Ve birşeyi kabul edelim, Şu an Trabzonspor dahil, Beşiktaş,Galatasaray ve Fenerbahçe Sercan gibi bir futbolcuya -yeteneğe- muhtaç. Ve emin ol Bursaspor başkanı -satıyoruz- dese aynı rakamı senin takımında verir.

Sercan hakkında söylediklerine de gelirsek, Sercan bu ülkede en kaliteli 4-5 forvet arasına girer. Daha genç gelişecek doğal olarak. Her futbolcudan Arda olunması beklenemez. Bugün Necip'e, Anıl'a,Emre'ye,Gökay'a zaman veriyorsak, Sercan'a da vermemiz lazım.

Sercan daha 19 yaşında ve 77 maçta 22 gol gibi bir rakama ulaşmış, sence bu başarısızlık mı? Bugün senin hangi altyapındaki oyuncun bunları yapıyor?

bu kısma aslında bulaşmak istememiştim, yorumumu yapmadan geçmek istemedim.
    Zaten fb yazmadim Fb yazdim Gs de yaziyorum bu gereksizdi.

Dedigin gibi yabanci kontenjani oldugu icin iyi yerli oyuncuya muhtaciz ama ben yine de 10 milyon verilmesi taraftari degilim Mehmet topuz 9 milyon Tabata 8 milyona satildi bunlar da cok ucuk rakamlar bu parayi vermeyip almazsan transfer piyasasini da yükseltmemis olursun bu iki transferden sonra yerli oyunculara cok para istenmeye basladi.

Kesinlikle sana katiliyorum Sercan yetenekli ama 10 milyon etmez görüsündeyim en fazla edecegi 6 milyondur yabanci sinirlamasi olmasa 4-5 arasidir bence.

Neyse daha ortada dedikodulardan baska bisey yok.Tartisma yaratmak istemedim kusura bakma.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sercan 5 m euro eder bence en fazla yabancı kontejanına takılmaması dışında bi artısı yok onun gibi birsürü yabancı forvet var
    fb konusuna gelirsekb bende fb yazıyorum büyük harflede yazmıyorum takımın resmi kısalatması değilmi bu arakadaş küçük yazıyorum takıntım var sana ne oluyo ?

neye göre belirliyorsunuz bu bonservis bedellerini? 10 etmez, 6 eder...yok yok taş çatlasa 5, 4 ten yukarı vermem falan? Football Manager gerçekçi bir oyun olabilir ama 'gerçek'değil, bunu akıldan çıkarmamak lazım.
    Sercan 20 yaşında şu an. 17 yaşında fırsat bulmaya başladı takımda. 18 yaşında lig+kupa 30 üzerinde maça çıkıp yanlış hatırlamıyorsam 14-15 gol atma başarısı göstermişti. O zaman Manchester United, Liverpool, Arsenal gibi takımların gözleri üzerindeydi. geçen sezon talihsizdi bence, sakatlıklarla boğuştu, önceki sezonunun yakınına yaklaşamadı ancak bu yıl yine yükselişe geçtiğini düşünüyorum. Bir Türk takımına satılmasına da gönlüm el vermez, İstanbul takımlarında izlemek istemem Sercan'ı. Onun gibi birsürü yabancı forvette yok, olanı da dediğin değerlere getiremezsin. Ancak Afrika'dan atlet getirip futbol öğrenmesini beklersin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa Sercan için 8M€'dan kapıyı açmasaydı Sercan'ın transferini konuşmuyor olurduk çünkü çoktan Avrupa'ya gitmiş olurdu Sercan'ın kendini kanıtlaması lazımdı CL'de biraz gösterdi kendini ama milli takımla başarı kazanması ya da UEFA veya CL'de minimum bi çeyrek final oynaması gerekiyor Sercan'ın ancak öyle 8M€ verirler Sercan'a
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mümkün değil ama ben 3 büyüklerden herhangi birinin başkanı olsaydım kesinlikle iç pazarın yüksek maliyetli oyuncularına yönelmezdim. Kaliteli yabancılar + Almanya, Fransa, Hollanda gibi ülkelerden gurbetçilerle takım oluşturmaya bakardım. Araya 1-2 tane de altyapıdan sıkıştırırsın güzel bir takım oluşturursun. İç pazardan sadece artık giydiği formanın kendisine dar geldiğini futboluyla anlatan istisna oyuncular için şartları zorlardım.

Galatasaray öncelikle önümüzdeki sene yola Hagi'yle çıkıp çıkmayacağına karar vermeli. Eğer bu sezonki sonuçlar ne olursa olsun yola Hagi'yle devam edeceğiz diyorlarsa; şimdiden Hagi'nin almak/göndermek istediği oyuncular üzerinde çalışmalı ve gelecek sezonun temellerini şimdiden atmaya başlamalı. Yok Hagi ZTK'da başarısız olur, ligde de kötü yerde bitirirse biletini keseriz diyolarsa; şimdiden yeni hoca belirlemeleri ve yeni yapılanmaya yeni hocayla başlamaları kendileri açısından daha mantıklı olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray'in akillica yapmasi gereken tek sey var oda 4-5 gereksiz adami gonderip , Turkiye Kupasi icin gerekiyorsa 1 en fazla 2 adam almakdir , ki Galatasaray bu butce bu yonetim sekliyle 2-3 aylik yaz araliginda zaman ve imkan varken dogru transfer yapamazken devre arasindami yapabilicegini zannediyorsunuz , alicaklari oyuncular tamamen piyango olucakdir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Neredeyse Volkan da inanıyordu!

Dün gece geç saatlerde bazı basın kuruluşları, Galatasaray’ın Bursasporlu Volkan Şen’in transferi için Bursaspor’la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaştığını duyurması futbol camiasını heyecanlandırdı.
    Süper Toto Süper Lig’de 17. Hafta maçlarının oynanmasının ardından gözler transfer piyasasına çevrilmişti ki Galatasaray’ın Bursasporlu Volkan Şen’i kadrosuna kattığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Habere göre Galatasaray Volkan için Bursaspor’la 5 milyon Euro + Servet Çetin karşılığında anlaşmaya varmıştı.

BİR DELİ BİR KUYUYA TAŞ ATTI!..

Olaylar Volkan Şen hayranı bir taraftarın sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Volkan Şen adına açtığı sayfaya ‘Galatasaray’ yazmasıyla başladı.

Takımda kötü gidişin ardından transfer beklentisi içinde olan Galatasaray taraftarları bu yazıyı sevinçle karşılarken Bursasporlu taraftarlarda üzüntü içindeydi.

Tabii bazı basın kuruluşları da bu yazıyı gözden kaçırmamıştı ve bunun üzerine Volkan Şen’in Galatasaray’a transfer olduğu ‘bombasını’ haber olarak yayınlamışlardı! Tabiri caiz ise bir deli bir kuyuya taş attı ve basın mensupları da bu haberle ters köşeye yattı!

VOLKAN ŞEN NOKTAYI KOYDU

Sayfanın kendisine ait olmadığını belirten Volkan Şen, sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına açılan yüzlerce sayfa olduğunu, bu sayfanın da bunlardan biri olduğunu belirtti. Kendisiyle uzaktan yakından ilgisi olmayan yazıların kullanıldığını belirten genç oyuncu, "Böyle bir şey yapılması hoş değil. Ben Bursaspor'un oyuncusuyum. İsmimi kullanarak yapılan bu olaya taraftarlarımızın inanmamasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Medyaspor Özel

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan: "Bize Volkan ile ilgili Galatasaray'dan bir teklif gelmedi, gelirse biz de Arda'yı isteriz."

Alirlar.Azimle üfleyen duvari delermis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yüreğime su serpti bu haber.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bursaspor er yada gec Volkan ile Sercan'i satar Kayseri'nin taktigini uyguluyorlar oyunculardan 2-3 sezon daha faydalanip yerlerini doldurabilecek oyunculari buldularmi iyi paraya satarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arena'ya yakışır takım sözü

Başkanla kucaklaştık, sarmaş dolaş olduk. Bana 'Nasıl yeni stada sahip olduk, Galatasaray'ı da eski günlerine götüreceğiz. Ben bugüne kadar hangi sözümü yerine getirmedim ağabey' dedi

Kulüp Başkanımız Adnan Polat'la sarmaş dolaş olduk. Kendisini çok severim. Başkan olmadan önce de benimle ve Coşkun'la sık sık buluşurdu. Bizlerle tartışırdı. Ama şimdi tam yetkiyle kulübünün başkanı. Kendisine ne söyledim biliyor musunuz; 'Sevgili Başkan, Konyaspor karşısında izlediğimiz Galatasaray takımı herkesin suratını ekşitti. Sarı-Kırmızılı renklerle sahaya çıkmış bir Galatasaray böyle üçüncü sınıf bir takımla oynamamalı.'

HER SÖZÜMÜ TUTTUM

'Turgay Ağabey hiç merak etme' dedi. 'Nasıl yeni bir stada sahip olduk. Şimdi bu statta da Galatasaray'ı eski günlerine götürecek tıpkı Ali Sami Yen'de olduğu gibi yapacağız.'

'Peki dedim bu söylediklerinizi bir Galatasaraylı'ya verilmiş bir söz olarak yazabilir miyim?'

'Elbette Yaz.' 'Ben bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim' diye de ekledi.

BAŞKAN Adnan Polat, ayrıca bana 'Galatasaray Futbol Takımı'na yakışır, sahaya çıktığı zaman tribünleri coşturacak yerli-yabancı kimi alabilirsek ne kadar para sarfedebilirsek edeceğiz. Bundan hiçbir Galatasaraylı'nın şüphesi olmasın. Bizden yavaş yavaş beklesinler. Birden değil' sözünü verdi.

BOL GOL ATACAKLAR

Açık söyleyeyim. Başkanın bu söylediklerine gözlerim doldu. Birbirimizin yanaklarından öptük. 'Bu stadın güzelliğinde ve haşmetinde önümüzdeki günlerde bir Galatasaray takımını bu güzel çimlerin üstünde kalelere gol atarken göreceğiz' diye düşündüm. Ve inşallah da yanılmayacağım.

Scout ekibimiz gençleri tarıyor

Her dönem yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken G.Saray'da yeni bir oluşum da büyük önem taşıyor. O da Cüneyt Tanman başkanlığındaki scout ekibi. Başkan Polat bu ekibin işlevini ve Anıl Dilaver gibi gençlerin oynamasını şöyle değerlendirdi: 'Yeni ekibimiz 10 kişilik. Kadro daha da genişleyecek. Bu arkadaşlarımız sadece tecrübeli ve pahalı oyuncuları takip etmeyecek. Gençleri de bulup transfer edecek. Hem alt yapıdan Anıl Dilaver gibileri çıkartacağız hem yetenekli gençleri getireceğiz.'

Turgay Şener'in yazısı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Mesut Mesta'nın ne demek istediğine bakacaksın ilk önce. Adam diyor ki bizim en kaliteli adaımımızı istiyorlarsa bizde onların en kaliteli adamını isteriz. Sen istiyormusun Arda'nın satılmasını. hayır. Ne oldu Volkan Gs ile anılınca doğal, ama Bursasporla Arda anıldıgında hikaye oluyor. Biz zaten istemiyoruz Volka'nın satılmasını.

Anadolu kulupleri yıllarca bu yüzden kaybetti. İyi oyuncularını İstanbul takımlarına sattıgı için. O yüzden o devir değişiyor. Ekmek var para var ama bizdede var. Parayada muhtaç değiliz, oyuncumuzada satmıyoruz. O yüzden kulubumuz öyle saçma sapan işler yapmıyacagını biliyoruz.

Yıldızını satan anadolu kulübü, iflah olmuyor
    ERDAL HOŞ - 27.12.2007

Süper Lig'de uzun bir aradan sonra bir Anadolu takımının ilk yarıyı lider bitirmesinin yankıları sürerken lig liderini devre arası zor bir karar bekliyor.

Sadece aldığı başarılı sonuçlarla değil oynadığı futbolla da futbolseverlerin takdirini kazanan Yiğidolarda şimdilerde neredeyse tüm futbolcular ara transferin gözdesi haline geldi. İlk haftalarda Mehmet Yıldız'la başlayan mercek altına alınan futbolcular listesine zamanla sol kanat oyuncusu Hayrettin, başarılı stoperler Sedat ve Murat, sağ kanat oyuncusu Abdurrahman ve attığı kritik gollerle takımına puanlar kazandıran Musa Aydın eklendi.
    Şu anda hangi istanbul takımı ister Mehmet Yıldız'ı, Hayrettin, Sedat, Murat veya Abdurrahman'ı?
    Bir Okan Yılmaz vardı ne oldu ona?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Redrum

Okan Yılmaz en son geçen sene Tepecikspor'da oynuyordu. Şimdiki halini bilmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de giden adamın yeri doldurulamadığı için yıldız oyuncular çok önem kazanıyor. Şu an belki Trabzon hariç her takımda bir iki oyuncu takımı sırtlıyor ve alternatifsiz.

Bütün Galatasaraylilara gecmis olsun; Bayernli Edson Braafheid'in Galatasaray'in gündeminde oldugu konusuluyor.

Fatih Demireli yazmis nasil bi oyuncu ben hic izlemedim bu senede dogru düzgün oynamamis sanirim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Twente'de iyi oynamış sanırım fakat Bayern'de dikiş tutturamamış.

Sol bek. Çağlar'a güvenilmeyecek galiba.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Niye hala sol bek alıyoruz anlamıyorum. Hakan Balta , Çağlar , Insua yetmiyormu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hele Çağlar Konya maçında bu kadar ışık vermişken...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Siz yönetimden ihtiyaç duyulan yere bir transfer yapmasını mı bekliyorsunuz? Zaten Hakan Balta da önlibero(!).

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Serdar özkan 1 yıl 6 aymı ne hapse girecekmiş değilmi sahtecilikten plakasını değiştirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Serdar özkan 1 yıl 6 aymı ne hapse girecekmiş değilmi sahtecilikten plakasını değiştirmiş
    Plakasındaki O harfinin üstüne iki nokta koymuş Bizden gitsin de ister hapise girsin ister girmesin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Plakasındaki O harfinin üstüne iki nokta koymuş Bizden gitsin de ister hapise girsin ister girmesin
    yok yok malesef hapse girmiyo denetimli serbestlik tarzı bi ceza almıştı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin Almanya'daymış.

Taner Yalçın ve Bradley bize yakın gözüküyormuş..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Taneri bilmemde Bradley bi gelse çok iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taner'i benim de pek izleme şansım olmamıştı ama şu videodan sonra kesinlikle gelmesi taraftarıyım..

http://www.youtube.com/watch?v=VPWTY...next=1&list=QL

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu adamları Adnan Sezgin istesede bulamaz zaten kesin Hagi'nin işidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen katılıyorum ve bir de Haldun Üstünel geri dönecek lafları dönüyordu, son aldığım bilgilere göre de sadece spekülasyon gibi gözüküyor bu olay.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Keşke gelse Adnan Sezgin belki bu isimleri ikna bile edemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum tamamen, ben Hagi'nin bu sene başarılı olamayıp gönderileceğini ardından da olağanüstü kongre ve seçimin bizi beklediğini düşünüyorum. Haldun Üstünel yüksek ihtimalle Ali Dürüst'le beraber olacaktır. Aslında Haldun Üstünel diye değil, bu yönetim kulübü gerçek anlamda zedelediği için istiyorum bunu. 4 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde yokuz. Son 2 yıl bir şeyler çabalıyorduk Avrupa Ligi'nde bu sene gruplara kalamadık. İnanılmaz prestij kaybettik dünya çapında. Artık başımızda ismi olan bir hoca da yok -Hagi efsane tamam ama antrenör olarak isim yapmadı-. Artık Giovani, Keita, Baros gibi oyuncuların bu takıma gelmek için bir sebebi yok baktığınızda. Bu seneden tek beklentim Türkiye Kupası'nın kazanılması, yönetim ve teknik ekibin değişmesidir. Başka türlü şaha kalkacağımız yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Taner Yalçın iyiymiş bayağı. Bradley de iyi olur.

Mesaj Yetkileri