Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şuanki kapasitesinle çok rahat her takıma gözü kapalı koy oynar birde Mesut gibi + bir çıkış yaparsa o zaman çok iyi pazarı olur..
İnşALLAH çok iyi bir transfer yaparda avrupanın büyüklerinde bir Türk daha izleriz..
Bir Madrid'li olarak düşüncem 4 Maçın 3'ünü Real madrid 1'ini Barcelona alır![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Her türlü Madrid cevaaa.
Barça'yı harcayacaklar matmazel diyerek kızıştırıyorum ortalığı, Serhat'la müzakerelerimizi yaptık, güzel bir iddia oluşturduk.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben 4 maçı Barcelona'nın kazanacağına iddiaya girebilirim, en az 2 maç için de handikaplı Barcelona diyorum.
Bu kadar iddalı arkadaşlar var ben Osmanla iddaya girdim ama dahil olmak ve kendini harcamak isteyenler varsa buyrun bekliyoruz (:
14 Nisan 2011 14:41 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, İspanyol basınına yaptığı açıklamada Atletico Madrid kulübünü çalıştırmak istediğini söyledi.
![]()
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, sezon sonunda teknik direktör değişikliğine gitmesi beklenen Atletico Madrid kulübüne basın yoluyla mesaj yolladı.
Schuster, İspanyol AS gazetesinde yer alan demecinde, ''Atletico ile çok iyi anılarım var ve bu takımı çalıştırmayı çok isterim'' dedi.
Alman teknik adam ayrıca, Atletico Madrid kulübünü ve taraftarları çok iyi tanıdığını kaydetti. Geçen haftalarda Beşiktaş'tan ayrılan Schuster, teknik direktörlük kariyerinde bu zamana kadar Xerez, Levante, Getafe ve Real Madrid gibi İspanyol takımlarını çalıştırdı.
Atletico Madrid'in sezon sonunda Quique Flores ile yollarını ayıracağına kesin gözüyle bakılırken, yerine teknik direktör olarak en fazla Luis Enrique'nin adı geçiyor.
"Barcelona başka dünyadan değil"
14 Nisan 2011 14:25 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanya La Liga'da cumartesi günü Barcelona ile karşılaşacak olan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın başka bir dünyadan olmadığını ve kendilerinin de Katalan ekibi kadar iyi olduğunu söyledi.
![]()
Futbol dünyasının merakla beklediği ''El Clasico'' olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçları bu yıl, lig, Kral Kupası finali ve Şampiyonlar Ligi yarı finalinde takımların birbirleriyle eşleşmelerinden dolayı 18 gün içinde 4 kez oynanacak.
Son 3 yıldır Barcelona'yı yenemeyen Real Madrid, bu sezonun ilk maçında deplasmanda 5-0 yenildiği rakibinden rövanşı almak ve şampiyonluk yarışındaki 8 puanlık farkı indirmek için gelecek cumartesi günü Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarının karşısına çıkacak.
Real Madrid'in Portekizli yıldız futboclusu Cristiano Ronaldo, basına yaptığı açıklamada ''Barça, başka bir dünyadan değil, bizim gibi dünyanın en iyileri. En az hata yapan kazanacak'' diyerek, Katalan takımının yenilmez olmadığını savundu. ''Lig ve Kral Kupası finali tamamen birbirinden farklı maçlar'' diyen Ronaldo, 5-0'lık ilk maç hatırlatılınca ''Futbolda herşey olabilir. Son gülen iyi güler ve umarım bu Real Madrid olur'' cevabını verdi. Şu anda 5-0'lık skordan farklı bir ortam olduğunu kaydeden Xabi Alonso da, ''Uzun zaman geçti. Biz artık daha iyi oynuyoruz. İşlerin yolunda gitmesi için en iyi formül adım adım ilerlemektir. Şimdi ilk olarak cumartesi günkü maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz'' dedi.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da, Barça'nın ''Alkışlanacak bir takım'' olduğunu belirterek, ''Barcelona, iyi oynadığı zaman layığıyla kazanıyor ve iyi oynamadığında da kazanıyor. Alkışlanacak bir takım olmasına rağmen herşey olabilir'' görüşünü savundu. Gerek Chelsea gerekse İnter'deyken Barcelona'ya karşı hep bir futbolcusunun oyundan atıldığına işaret eden Mourinho, ''Bu kez de aynı şey olabilir. O yüzden futbolcularıma 10 kişi oynamasını da öğretmek zorundayım'' değerlendirmesinde bulundu.
Bu arada, Barcelona'nın genç yıldızı Gerard Pique de, Katalan basınına verdiği demeçte ''Bu zamana kadar hiç olmamış bir 18 gün olacak. Bizim gibi sokaktaki halkta bu heyecanı yaşayacak. Maç maç ilerlemek lazım. Zor olacak ama 3 kupayı da kazanmak için mücadele etmeliyiz'' ifadelerini kullandı.
Öte yandan, 20 Nisan çarşamba günü Valencia'daki 50 bin kişilik Mestalla Stadı'nda oynanacak Kral Kupası finali için tüm hazırlıklar yapıldı. Barcelona ve Real Madrid arasında oynanacak finali izlemek için 200 medya kuruluşundan toplam 850 gazeteci akredite olurken, toplam 1200 polisin görevlendirildiği bildirildi.
Forza Real Madrid !![]()
Bakacağuk uşağum bakacağuk (:
Lig maçını Real alır diğer maçlar Barca'nın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real e felan giderse işte o zaman gerçekten bir Türk'ü izleyeceğim için gururlanacağım. Milli marşımızı söyleyen bir oyuncuyu Real Madrid Chelsea gibi takımlarda izlemek çok başka olur.
Şimdi ben iddaya girenleri bi yazayım eklemeleri sonra isteyen yapsın.
Real Madrid Barcelona
Godfather
Bursaspor
Barcelona
A.FaruK
nekop
Bence Barça, Barçalar, bütün maçları bile kazanabilir belki.
Abi düzenle butonu yok o yüzden eklemeyi sen yapabilirmisin?
real madrid'e serkan yazmadın ayıp ettin.
Barça 4 maçıda kaybetmez. En fazla 1 beraberlik alır Madrid.
iddiaya varım real diyorum![]()
eto'o bitmiş.
Barca en az 3 maç alır.Yaratıcı espri yapamadan söylüyorum idare edin.
Yaz beni Real'e.
Benide Real'e yazın.
Kupa finalini Real Madrid,diğer 3 maçı Barcelona kazanır.Bu sefer akıllandım![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti