Sayfa 386 / 447 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
11,551 ile 11,580 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aydınlar kim Allah aşkına. Fenerbahçe'nin şike yaptığını iddia eden bu kulübe başkan olamaz. olsa ilk işi kupayı vermek olur. Haluk Ulusoy başkan olur , o olamaz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sağduyu galip gelsin Aydınlar başkan olsun. Gerçi içerideki zihniyet değişmediği sürece birşey olacağı yok ya neyse.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Aydınlar gelsin Cemaat takımı olalım demedim aslen kimi istediğimi ve ne kadarda çok istediğimi yazdım ama ALİ KOÇ aday değil seçimler'de Aziz Yıldırım aday olursa alır gibime geilyor.

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye tekrar başkan olacaktır. Ama bu sefer çok sağlam bir liste ile geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye tekrar başkan olacaktır. Ama bu sefer çok sağlam bir liste ile geleceğini düşünüyorum.
    Aziz Yıldırım başkan olursa, listenin pek bir önemi kalmıyor Batuhan

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Aydınlar'a nasıl destek verirsiniz aklım almıyor. Koç gibi tanınan biri olsa iyi olur.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Aydınlar'a nasıl destek verirsiniz aklım almıyor. Koç gibi tanınan biri olsa iyi olur.
    Bizde onu istiyoruz ama kendisi başkan adayı olmayacağını açıkladı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aziz Yıldırım başkan olursa, listenin pek bir önemi kalmıyor Batuhan
    Oda bir diğer nokta yalnız Aziz Yıldırım'ın haklı olduğu bir nokta var. Aday olacak isimler için hiç kimse proje sunmuyor dedi. Bakıyorum şuan 3 kişi açıkladı ve hiçbirinin bir projesi yok. Oy hakkım olsa bu 3 ise karşı Aziz Yıldırım aday olsa Aziz Yıldırım'a oy atarım. Kimse proje sunmuyor sadece adayım diyor bu çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Koç olmazsa Aydınlar olsun da doğru bir yaklaşım değil ama. Zaten rakibi kim olursa olsun Aziz Yıldırım seçilecektir aday olduğunda. Bir çoğumuz(ben dahil) istemesek bile görünen köy kılavuz istemiyor. En azından kötünün iyisi olarak benim isteğim illaki takımı ben yöneteceğim diyorsa başka bir isim başkan olsun,kendisi perde arkasından yapsın bu işi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece siyasi ya da hukuki nasıl adlandıracağımız kendimize kalır takım zarar görüyor. Kağıt üzerinde de olsa Aziz Yıldırım'ın isminden kurtulmalıyız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Koç olmazsa Aydınlar olsun da doğru bir yaklaşım değil ama. Zaten rakibi kim olursa olsun Aziz Yıldırım seçilecektir aday olduğunda. Bir çoğumuz(ben dahil) istemesek bile görünen köy kılavuz istemiyor. En azından kötünün iyisi olarak benim isteğim illaki takımı ben yöneteceğim diyorsa başka bir isim başkan olsun,kendisi perde arkasından yapsın bu işi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olduğu sürece siyasi ya da hukuki nasıl adlandıracağımız kendimize kalır takım zarar görüyor. Kağıt üzerinde de olsa Aziz Yıldırım'ın isminden kurtulmalıyız.
    Ben onada karşıyım, eğer arka planda kalacaksa hiç kalmasın direkt başkan olsun birisini göstermesin. Çünkü bu sefer; basında hep Aziz Başkan mı istedi diye haberler okuyup duracağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şu ankinden az okuruz herhalde. Takımın sahaya çıkan oyuncuları bile değişse azisilin diye haber yapıyor basın. Zaten derdimiz basından öte bana göre siyasilerle. Basına alıştık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kulübe başkan olarak ne Aziz Yıldırım ne de MAA layıktır. İkiside uzak olsa keşke. Ancak çok zor. Şike olayları ile ilişkisi olmayan birinin gelmesi lazım. Sadettin Saran falanda çok iyi bir seçim olurdu aslında. Çok bilgili birisi. En azından iletişim konusunda iyi. Bizim kulübede zaten iletişimi iyi bir başkan olması lazım. Aziz Yıldırım seçildiği taktirde başımızdaki 7 bela dahada gitmez. MAA'da hemen hemen bu olayların kilit isimlerinden. O geldiği taktirde yine gündemde bu tür haberler dolaşacak. Bunun dışında bir çok kişide MAA'ya ayar oluyor. Şahsi olarakta bende istemiyorum. Bazı arkadaşlar ülker falan demişte ben sadece Allah korusun diyorum. Şu basket takımınıda kurtarabilirsek Ülker'den ne ala. Kesinlikle Ülker miş Eti'ymiş Top kek miş bu kulübe girmemeli. Zaten yeterince hükümet ile cemaat ile uğraştık. Sayfalarca yorum yazsakta tek kelimeyle içinde bulunduğumuz durum iki ucu noktalı değnektir.

Aykut KOCAMAN başkan olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aydınlar'ın seçime girişiyle Aziz Yıldırım aday olmayacaksa da olabilir ya da tam tersi ya kaybedersem diye girmeyedebilir. Aydınlar belki iyi bir Fenerbahçelidir biz ona önyargılı yaklaşıyoruzdur ama bu seçim kararı bile kaos için ön ayak oluyor. Samimi gelmiyor kendisi bana.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sadece Fenerbahçe değil, hiçbir kulübün başkanı, başkanlık adayı samimi olmaz. Samimiyetle buraya gelen yoktur. Kimsenin Fenerbahçe sevgisini de ölçemeyiz. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem. Fenerbahçe'ye kazandırdığı birçok iyi şeye rağmen hiçbir çirkin işi olmasaydı da yönetim anlayışı nedeniyle sevmezdim zaten. Ama hırslı insanlar için iktidar olmak orada kalmayı zorunluluk haline getirir. O mevkinin nimetlerini tattı mı vazgeçmek istemez. O yüzden gelecek olan başkanlar da büyük ihtimalle tek adamlık yapacak (nüfuzları ölçüsünde tabi). Gönül tabi tertemiz birisi başkan olsun ister ama zor mevcut ülke yapısında. Aydınlar Yıldırm'a göre biraz daha naif bir kişi izlenimi bıraksa da bu gördüklerimiz bu insanların maskesinden başka bir şey değil. Bu seçimde ve daha sonraki seçimlerde tek isteğim Fenerbahçe Başkanı sıfatını taşıyacak kişi siyasilerin, özellikle iktidarların oyuncağı olmasın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Bu kadar kaoslu bir seçim olacaksa tekrar başkan Aziz Yıldırım olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Aziz Yıldırım ve Aydınlar'dan kim gelirse gelsin kaybeden fenerbahçe olacak. Orası kesin...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bugün futbolda Gaziantep ile oynayacağız baskette de Barcelona ile ama gel gelelim ikiside saat 20:00'da. Bir takımın 2 branşının aynı gün ve aynı saate gelmesi kadar saçma bişey yok ( ki ikiside önemli maç.) Hadi Euroleague'e bişey diyemezsin diyelim ama TFF'nin saati 21.00'e almasında hiç bir sakınca olmazdı bence. Arada 1 saat bile olsa devre devre izlenebilirdi. Gerçekten rezil bi karar maalesef iki maçtan birini seçmek zorunda kalıcaz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Basketten anlamam ama arkadaşlara basket maçına gidelim dedim, olmaz Antep maçına gidelim dediler. Arena'nın biletleri tükenmiş, statta olacağız ama futbol maçına pek ilgi beklemiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Açıkcası çok formda olan bir basket takımı varken ve rakipte dişli bir rakipken o maça ilginin daha fazla olması normal. Aynı saate konması gerçekten rezalet. Diyelim 2 branşa da kombinem var karşılığını nasıl verebilirler ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanırsın aynı branşta farklı 2 maçı aynı saate almışlar.Kombinesi olan için talihsiz bir durum olsa da TFF'yi gram ilgilendirmiyor maçın olması,şubeyi TFF açmadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Aydınlar başkan olamıyor. Sanırsam Ali Şen dönemi ibra edilmemiş ve oda yönetimdeymiş. O yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bugün yüzümüzü güldüren herkese tek tek teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sanırsın aynı branşta farklı 2 maçı aynı saate almışlar.Kombinesi olan için talihsiz bir durum olsa da TFF'yi gram ilgilendirmiyor maçın olması,şubeyi TFF açmadı.
    Çok alakasız yazdıkların. TFF şubeyi açtı mı dedim ? TFF'nin saati 9'a çekmesi çok mu zor bir şey ? Ya da maçın gidişatını mı etkilicek ? Hangi takımın aynı gün aynı saatte birden fazla maçı olur ? Bu işler hep ayarlanır. Hem seyirci için zor bi durum hem kulüp için. Federasyonun bu konuda yardımcı olması gerekirdi.
    Last edited by furkan58 : 26.Ekim.2013 at 02:30

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Çok alakasız yazdıkların. TFF şubeyi açtı mı dedim ? TFF'nin saati 9'a çekmesi çok mu zor bir şey ? Ya da maçın gidişatını mı etkilicek ? Hangi takımın aynı gün aynı saatte birden fazla maçı olur ? Bu işler hep ayarlanır. Hem seyirci için zor bi durum hem kulüp için. Federasyonun bu konuda yardımcı olması gerekirdi.
    Neyi tartışıyorsun hala anlamadım,kendince şikayet et istediğin kadar TFF Fenerbahçe'yi sadece 'futbol' kulübü olarak görüyor,kulübün gidip basketbol maçımız var maçın saatini değiştirin demesi ne derece normal olur ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rakip iki takım ortak fikir birliğine varıp TFF'ye maç saati konusu mazeretiyle iletilebilirdi. TFF'de uygun bulur/bulmaz bir karar verirdi. Çok anormal bir istek olmazdı bu. Ancak olan oldu yapılacak birşey yok. Biz her iki branşta da seyirci çekiyoruz. Aynı saatte olsa bile.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aziz Yıldırım aday olduğunu açıklamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yapma başkan yapmaa

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Açıkcası Aydınlar olacağına Aziz Yıldırım devam etsin daha iyidir. Gönül ister ki Ali Koç ama

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke yasal bi engel çıksa Aziz yıldırım men edilse spordan ve adaylığı yansa. Ali koçta Yıldırım aday olmazsa olurum demişti. Kesin seçilir o zaman. Bu Allah'tan dileğim kabul olursa hatırlatırım herkese.

Mesaj Yetkileri