Bir arkadaşla ırkçılık konusu tartışmıştık Balottelli konusunda.Nereye koyacağımı bilemedim Demba Ba bunu paylaşıp geri kaldırdı.
Bir arkadaşla ırkçılık konusu tartışmıştık Balottelli konusunda.Nereye koyacağımı bilemedim Demba Ba bunu paylaşıp geri kaldırdı.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Gelecek hafta böyle oynayalım. Belki Cris yerine Salih olur, keşke olsa ama sanmıyorum
Bu kadro sıkıntı yaşamaz haftaya.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben sadece Mert'in oynamasını istiyorum artık.Adam sene basında oynadıgı her maçta takımı kurtardı Volkan geldi her maç berbat oynadı ama kaleyi alamıyor bir türlü.İstatistiklere göre ligin en kötü 3 kalecisi icinde Volkan simdi yedege cekilmeyecekse ne zaman cekilecek.
@benbenim
kadro ideal muhammet. mert de keske artik kaleyi alsa.
elazig cok tehlikeli su siralar, hafife alirsak bedelini agir oderiz. 90 dakika disiplinli oynamak zorunda takim.
Volkan kesik yerse tepki vermemesi lazım sonuçta ne zaman konuşsa önemli olan Fenerbahçe diyor. Fenerbahçe şampiyon olursa bu sezon en çok Volkan'ın sevinmesi lazım ayrıca onun hatalarına rağmen olacak çünkü.
Alves idmanda omzundan sakatlanmış.2 hafta yok.
aykut kocaman ntv de
1maç seyircisiz oynama cezası aldık bu kadar olmaz.
TFF - UEFA görüşmesi sonrası Fenerbahçe yarın basın toplantısı yapacağını açıklıyor, TFF bizim için bitmiştir gerekirse ligden çekiliriz imasında bulunuluyor.
TFF, 2020 için görüştük diyor. Fenerbahçe hakemlerden şikayetçi. Bu üçlünün tek ortak noktası ise şike. Bir şeyler dönüyor belli ki.
Ceza kapida...
EURO 2020 görüşmesini alakasız bir şeye yorumlamayın. Neyin cezası? Planlı bir görüşmeymiş.
Last edited by Cengo : 28.Şubat.2014 at 03:45
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O kadar uğraştılar Demirören'i indirmek için, o işte bize kaldı heralde
Engelleyemeyecekler. Biz şampiyon olacağız !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Demirören'i oraya kim getirdiyse ancak o indirir oradan. Herkesin iş bilmez diye nitelendirdiği adam eleştirileri, istifa çağrılarını görmezden geliyor uzun zamandır.
Daha önce de söylemiştim, işe yaramayacağını bilsem de Fenerbahçe de TFF'ye tepki koyarsa sonuna kadar destekçisi olurum diye. Yapacakları da toplantı da ne söyleyecekleri önemli tabii ama bu zamanlama biraz garip. Öküz öldü ortaklık bitti durumundan dolayı bu TFF gitsin deniyorsa, bu pek çok konuda olduğu gibi adalet olsun ama en çok bize olsun anlayışının devamı olacaktır, buna da sonuna kadar karşı çıkarım.
Tabii bana göre uzak ihtimal olsa da sadece hakem hataları yüzünden tepki geliyor basın toplantısı yapılıyorsa, ligden çekilebiliriz lafı fazla saçma değil mi? Havuzdan çıkarız gibi havada kalacak bir söylem.
Talimat değişirken Fenerbahçe için değiştiği söyleniyordu ama şimdi görüyoruz ki sezon sonuna kadar seyircili maç oynayamayacağız çünkü her deplasmanda 2 saniyelik küfür de olsa ceza verilecek ve saha kapatılacak.
Bu kadar göstere göstere Fenerbahçe'yi aşağı çekmeye çalışanlara tepkisiz kalınmayacaktır elbette, ligden çekilmeyi kim ortaya attı bilmiyorum pek öyle bir şey olacağını da sanmıyorum ama istifaya davet edeceklerdir TFF'yi muhtemelen.
"YÜCE ATATÜRK"
Derbilerden sonra oynarsınız seyircili, deplasman yasağı malum.
Talimat olayı ise komple rezillik. Sezon ortasında değişmesi saçma, sonra sıfırladık denmesi ayrı saçma, bu hafta ise bu sıfırlamanın sadece bir kerelik olduğunun ortaya çıkması über saçma.
Hadi inşallah
Talimat cidden çok saçma ve kötü kullanıma çok müsait. Hangi akla hizmet, hangi düşünceyle bunu yaptılar diyeceğim de TFF başkanını hatırlıyorum; seyirci olmasın daha iyi, bile diyebilecek bir insan. O yüzden TFF yönetimi değişmeden TFF'den ve onun rezil kararlarından illallah demeye devam edeceğiz.
Ligden çekilme vs denirse saçmalık. Faaliyette bulunsunlar, böyle konuşmakla olmuyor.
Bu ülkede herkes kendi için adalet arıyor. Kimsenin kuyruk acısı olmadan diğeri için bir şey yapması mümkün değil. Son PFDK kararları ve maçlardaki hakem hatalarını eleştiren bir basın toplantısı olur ve TFF istifaya davet edilir. Zaten dünkü açıklamada seçim çalışmalarına başlayacağız vs dediler. Daha da fazlası olmaz. O hataları yapan hakemlere düdük astırmadığın sürece yine seni doğrarlar.
Heryerde Caner Erkin Bayern Münih'le anlaştı yazıyor.
komedi resmen... caneri alsalar alsalar rezerv takim icin alirlar![]()
Murat DEVECİ - Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin’in son olarak Alman devi Bayern Münih’in yıllık 2.5 milyon eurodan 5 yıllık teklifini kabul ettiği ve ön protokol imzaladıği iddia edildi. Caner’in daha önceden de adı İngiliz kulübü Liverpool ile anlaştığı iddiası gündeme gelmişti.
Bu iddialar üzerine NTV Spor'a açıklamalarda bulunan tecrübei oyuncunun menajeri Batur Altıparmak, "Caner’i geçen hafta Liverpol’a transfer ettiler, bugün de Bayern Münih’e... Her geçen hafta başka bir kulüple futbolcumu anlaştırıyorlar. Gerçekten ben de şaşırıyorum hangi kulüp ile anlaştık diye. Caner’i haftaya bakalım hangi kulübe transfer ettirecekler, ben de merakla bekliyorum. Daha önceden de size yapmış olduğum son açıklamadaki gibi şimdilik hiçbir gelişme yok. Fenerbahçe kulübünden haber bekliyoruz. Fenerbahçe ile görüşmeden herhangi bir karar vermeyeceğiz" diye konuştu.
KAYNAK: NTV SPOR
fenerbahçe yönetim kurulu basın toplantısı düzenliyo ntvspordan izleyebilirsiniz komedi resmen bi de alttan müzik vermişlersanırım gövde gösterisi yapıyolar iyi bu hafta 3 puan kesin
Fenerbahçeli arkadaşların hazırlanan video hakkındaki yorumlarını çok merak ediyorum?
Gösterilen barkovizyon varya.
Twitterdan takip ediyorum. Tek tek maçlardski hatalar anlatılıyor. Yapılan doğru ama yetmez
Devre arası; camia olarak kenetlenmiş durumdayız, şampiyonluğa inanıyoruz, son ana kadar mücadele ediyoruz, puan farkını 16 yapmak istiyoruz.
Fark 10 olunca; Arena'da şampiyon olacağız, Galatasaray'ın yeni transferi onpuanfark.
Şimdi; sezon başından beri kasıt var, hakemler bize karşı, önümüz kesiliyor.![]()
Galatasaray'ın yaptığı açıklama için -ki bana göre haklılık payı var- Fenerbahçe yapsa yerin dibine girerdim diyenler bugün ne düşünüyor acaba?
Açık ara liderken söylemiyordu kimse zaten birşey, ben de onu diyorum. Hakeme rağmen, engellemeye rağmen kazanıyoruz diyen yoktu. Fark azaldı, işler değişti. Bilmiyorum belki de bana cevap vermedin ama, aynı şeyden bahsetmiyoruz bence.
Bence bunun adı ağlamak değil, o tabir ağır. Biz ilk sene sadece play-off için tepki verdik çünkü bize göre Fenerbahçe'nin puanı silinirse diye alınan bir önlemdi. Geçen sene de Fatih Terim üzerinden serzeniş oldu.
Bu tarz şeyleri anormal karşılamıyorum, dediğin gibi bağıran haklı. Ancak Fenerbahçe abartmaya başladı. Gösterdikleri pozisyonların yarısı temiz. Söyledikleri bazı şeyler de çarpıtma. Kaldı ki bu hafta hem açıklama hem de TFF'ye gidildi zaten. Bu telaş niye, bence Fenerbahçe için şampiyonluk dışında bir ihtimal yok. 2.lik dünyanın sonu gibi birşey.
Edit: Seçim olmasa takımı çekebilirdik, havuzdan çıkarız gerekirse, takımı da çekeriz. 15 dakika sonra yanlış duymadıysam, hükümetin yanındayız.
Havuzdan çıkma tehditleri Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısını geçti galiba.![]()