Bu konunun detaylarına girmeyelim üzülürsün cicim.Bartocan üyelik tarihlerimize bakılırsa fake hesap sen oluyorsun
Bu konunun detaylarına girmeyelim üzülürsün cicim.Bartocan üyelik tarihlerimize bakılırsa fake hesap sen oluyorsun
aygün ne kadar fake hesabın varsa hepsini emektar yönetici yapmışsın yazıktır etme bu millete bu eziyeti![]()
Selam millet![]()
Selam Ağmadım![]()
Dünyadan futbol bölümü neden değişti bilen var mı?
Buraların eski tadı kalmamış.Önceden insan kaynardı şimdi hayaletler basmış.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Selamun aleyküm sitemin güzel insanları
Bana 5 dakikalık bir iş için İngilizcesi ortalamanın üzerinde olan bir cengaver lazım, var mı bakayım![]()
Aleyküm selam. Sende hep işin olunca bakıyorsun buraya![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öyle mi dersin Cihancım, sen aşağıdaki online olanlar kısmını pek takip etmiyorsun sanırım. Eskiden olduğu kadar mesaj yazacak vakit bulamasam da Turksportal her zaman takibim ve denetimim altındadır, dert etme...
Şakasına diyoruz niye kızıyorsun ki![]()
Elimden geldiğince yardım edebilirim.
Football is simple,but Football Manager is not
Beyler 7 Aralık'ta oynanan derbi ile ilgili belgesel mi ne çekilmiş haberi olan varsa veya izlemiş olan varsa bilgi verebilir mi ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Belgesel ile ilgili bir haber buldum;
http://spor.milliyet.com.tr/fransizl...91/default.htm
Günaydın ahali. Bugün sabah kalktım özene bezene geldim sevgili okuluma ama tek gelen benmişim galiba. Koca itü konservatuarında kimsecikler yok. Kendimi günün saftiriği ilan ediyorum![]()
FM Gazetesi
...
eee belgesel yapmaları normal kolay kolay yenemiyolar bizi
şaka şaka da ne gereği var anlamadım![]()
Size göre gereği yokturBen izlemek istiyorum
![]()
Bir boş dersten daha selamlar.EAcı olup bilg. labaratuarına inmek paha biçilemez.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bizim okulda da bilgisayar laboratuarı var ama daha bir insan evladının girdiğini görmedim![]()
Bilgisayar Laboratuvarı candır. Sanat Tarihi dersinde bile hocayı kandırıp internete girdiğimiz oluyor.
Bugün üniversite kantininde 2 saat langırt oynadım. Ayaklarım ve bileklerim koptu![]()
Niye sen vanpir misin gardaş ?