Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesindeŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler
Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesindeŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler
O videoda golleri kaçıran Taner değil sanırsam Ümüt![]()
Videoda paslari veren oyuncu Taner evet , kaciran degil![]()
Zaytung'dan müthiş bi son dakika-> Galatasaray'da adı sır gibi saklanan oyuncunun adını hatırlayan çıkmayınca transferinden vazgeçildi...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Taner'i çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Barış ayarında bir oyuncu. Bize çok daha iyi adamlar lazım ama aynı zamanda Keita gibi güçlü ve mücadeleci olmalı.
http://www.goal.com/tr/news/232/spor...k%C3%A2t%C4%B1
Aslan'dan dev transfer harekâtı
Devre arasında takıma önemli isimleri kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetimi, Köln'ün golcü futbolcusu Podolski için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.
Podolski ' yi bizimkiler bir alsa gidip Adnan Sezgin'in elini öpecem fakat hayal.
Podolski mükemmel olur gerçekten. Çok teknik ve sol ayağına çok hakim. Baros'tan sonra ilaç gibi gelir forvete..
İyi yerli oyuncular almak lazım.
Barış ne 2.Bundesliga'da ne de bize geldiğinden beri bu ayarda 1 pas atmadı. Bize böyle geriden takımı rahatlatacak ve pozisyon üretebilecek oyuncu gerekmiyor mu zaten?
Podolski eğer Köln'den ayrılacak olsa Dünya Kupası'ndan sonra ayrılırdı diye düşünüyorum, eğer ayrılırsa da bize gelmesi imkansız...
Podolski bize gelmez,Nuri'nin yaptığında sonra![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arda Turan, Baros ve Pino rahatlıkla alacaktır o pasları. 4 transfer yapılacak ayrıca ben Taner'in gelmesi taraftarıyım kesinlikle..
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Sportif Direktör Adnan Sezgin, Bobo’nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin başkanı Juan Figer’le aralarında golcü futbolcunun da bulunduğu bazı futbolcular için transfer görüşmelerinde bulunuyor.
Figer’in futbolcularından bir tanesi sezon başında gündeme gelen Julio Baptista...
HAFTAYA BEŞİKTAŞ’LA PAZARLIK MASASINA OTURACAK
Beşiktaş Yönetimi ise sezon sonu sözleşmesi bitecek başarılı golcüyü gelecek hafta İstanbul’a bekliyor. Kalçasındaki yapısal sorun nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bobo’nun İstanbul’da ayrıntılı tetkiklerden geçirileceği, futbol oynamasına engel bir durumun olmaması halinde ise menajeriyle pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.
BOBO’NUN TALEBİYLE BEŞİKTAŞ’IN ÖNERİSİ ARASINDA UÇURUM VAR
Beşiktaş yönetimi Bobo’ya yıllık 1 buçuk milyon dolar ücret önermeyi planlıyor; fakat Brezilyalı futbolcunun talebi bunun çok üzerinde. Bobo, tam 2.2 milyon euro istiyor. Bu koşullarda anlaşma yapılması zor gözüküyor.
FIFA kurallarına göre sözleşmesinin bitimine 6 ay kala başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Bobo’nun, bu nedenle Galatasaray’ın yaklaşımına kayıtsız kalmayacağı bildirildi.
BEŞİKTAŞ, GALATASARAY’A BOBO KONUSUNDA ESNEKLİK GÖSTEREBİLİR
Beşiktaş Yönetimi’nin, sağlıklı ve ücreti makul olan bir Bobo’nun takımda kalmasından yana olduğu ancak aksi durumda Galatasaray’a bonservis konusunda gerekli kolaylığı sağlayabileceği belirtildi.
Bobo’nun para konusundaki esnek olmayan talepleri, eşi Raquel’in twitter hesabından Bobo’ya parasal, konularda, haksızlık yapıldığı yönündeki sözleri Beşiktaş - Bobo ilişkisini bir hayli zayıflattı.
Radyospor - Özgür Sancar
Podolski gelsin boğaz köprüsünde olay çıkaracam![]()
![]()
Podolski gelir de, vasat bir transfer olur. Hiç öyle büyük umutlar beslemeyin derim şahsen.
Ayrıca zaten Köln'den ayrılacağını zannetmiyorum, ona ancak orada sabır gösterirler.
Devre arası Adnan Sezgin Köln'ü sömürcek belli olduBari almışken Geromel'i de kap gel be Adnan Sezgin
Bence podolski iyi bir transfer olmaz sezon sonu nasıl göndericez diye uğraşır Gs zaten geçen sene yılın balonu mu ne öyle bir şey seçildi galiba.
Podolski'nin yalan haber olduğu fiyatından belli 6M€ ve Adnan Sezgin yanyana durabilir mi sizce![]()
Köln birakmaz Podolski'yi kolay kolay![]()
Transferler bir an önce yapılmalı diyeceğim ama, son gün bile biz transfer bekliyor olacağız büyük ihtimalle.. Beşiktaş Fernandes, Hugo Almeida, Simao'yu lig devreye girer girmez alıyor biz yine son gün vasat bir transfer yaparız. İşlerini ciddiye almıyorlar kesinlikle.
Sır gibi saklanan ilk isim!
Sarı-Kırmızılılar, orta sahasındaki krizi çözmek için Atletico Madrid’de forma giyen 24 yaşındaki yıldız oyuncuya yöneldi. İspanyol kulübünün ikna edilmesi için seferber olan yönetim kesenin ağzını da açtı!
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Türk Telekom Arena’ya yeni bir kadro ile gitmek isteyen Galatasaray dört koldan atağa kalkarken, sır gibi saklanan transfer listesinin başında Raul Garcia Escudero’nun yer aldığı öğrenildi.
Cimbom’un, Atletico Madrid’in en önemli isimlerinden biri olan 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü fedakârlık yapmaya hazır olduğu, futbolcunun menajeri ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 2007-08 sezonunda Osasuna’dan Atletico Madrid’e 13 milyon Euro karşılığında transfer olan genç futbolcunun sözleşmesi 2012’de sona eriyor.
TİAGO’NUN GÖLGESİNDE KALDI
Orta sahada dinamo gibi çalışan, oyunu iki yönlü oynayabilen Raul Garcia için işler bu sezon pek istediği gibi gitmemişti. Juventus’tan kiralanan Tiago Mendes’in gelişiyle birlikte 11’deki yerini kaybetmeye başlayan Garcia, sık sık
ikinci devrelerde oyuna dahil olmaya başlamıştı. Bu durumdan rahatsız olan Garcia’nın, G.Saray’ın teklifini değerlendirmeye aldığı bildirildi.
SIKI PAZARLIK YAPILACAK
Bu transfer için çalışmaları yürüten sportif direktör Adnan Sezgin, başkan Adnan Polat’a görüşmeler konusunda sık sık bilgi veriyor. Şu an bu transferin önündeki en büyük engel olarak Atletico Madrid’in bu oyuncu için biçtiği yüksek bonservis ücreti gösteriliyor. Raul Garcia için 6 milyon Euro isteyen Atletico Madrid’le yapılan sıkı pazarlıklar sonunda bu rakamın 4 milyon Euro’ya kadar çekilmesi hedefleniyor.
"İSTANBUL BANA UZAK DEĞİL"
B.Münih’te durumu belirsizlik taşıyan Van Bommel, Aslan’a yeşil ışık yaktı. Ülkesi Hollanda’da Telesport’a konuşan 33 yaşındaki ön libero, “6 aylık daha sözleşmem var. Kulübüm ile konuştum ama net bir ifade alamadım. Ama endişeli değilim. Sessizce tatilimi yapacağım ve neler olacağını göreceğim” dedi. G.Saray’ın ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirten Van Bommel, “Görüşmeleri menajerim yürütüyor. G.Saray’ın beni istediğinden haberdarım. İstanbul çok uzak değil” yorumu yaptı. Yıldız oyuncu, B.Münih’te Alman olmayan ilk yabancı kaptan olarak tarihe geçmişti.
İNGİLİZLER'DEN 'FAYE İDDİASI'
Ada’da yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray’ın Stoke City’de oynayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Abdoulaye Faye’yi istediğini yazdı. Celtic’in de takibinde olan Senegalli yıldız, aynı zamanda ön libero mevkiinde de oynayabiliyor. Haberde Tuncay Şanlı’nın takımı Stoke City’nin menajeri Tony Pulis’in Faye’yi kadroda tutmak istediği, ancak G.Saray’ın da bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
Razul Garcia iyi olur Van Bommel ve Faye gelmesin çok yaşlılar ayrıca Mutu haberleri görüyorum internette aman uzak duralım o adamdan![]()
ben hala kimsenin alınmaması gerektiğine inanıyorum. 1 orta saha oyuncusu alınabilir Türkiye Kupası için.
Van Bommel saçmalık olur ama Garcia gelebilir..
Şu adı sır gibi saklanan isimin adını unuttular bence![]()