Sayfa 387 / 1204 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
11,581 ile 11,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesindeŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu Taner iyide azcık kazma değil mi yahu Guiza ile dalga geçiyoduk öyle bişi gelmesindeŞaka bi yana iki oyuncuda fena değil gelsinler
    Taner ortasaha, Guiza'yla ilgisini cozemedim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O videoda golleri kaçıran Taner değil sanırsam Ümüt

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Videoda paslari veren oyuncu Taner evet , kaciran degil

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Arena'ya yakışır takım sözü

Başkanla kucaklaştık, sarmaş dolaş olduk. Bana 'Nasıl yeni stada sahip olduk, Galatasaray'ı da eski günlerine götüreceğiz. Ben bugüne kadar hangi sözümü yerine getirmedim ağabey' dedi

Kulüp Başkanımız Adnan Polat'la sarmaş dolaş olduk. Kendisini çok severim. Başkan olmadan önce de benimle ve Coşkun'la sık sık buluşurdu. Bizlerle tartışırdı. Ama şimdi tam yetkiyle kulübünün başkanı. Kendisine ne söyledim biliyor musunuz; 'Sevgili Başkan, Konyaspor karşısında izlediğimiz Galatasaray takımı herkesin suratını ekşitti. Sarı-Kırmızılı renklerle sahaya çıkmış bir Galatasaray böyle üçüncü sınıf bir takımla oynamamalı.'

HER SÖZÜMÜ TUTTUM

'Turgay Ağabey hiç merak etme' dedi. 'Nasıl yeni bir stada sahip olduk. Şimdi bu statta da Galatasaray'ı eski günlerine götürecek tıpkı Ali Sami Yen'de olduğu gibi yapacağız.'

'Peki dedim bu söylediklerinizi bir Galatasaraylı'ya verilmiş bir söz olarak yazabilir miyim?'

'Elbette Yaz.' 'Ben bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim' diye de ekledi.

BAŞKAN Adnan Polat, ayrıca bana 'Galatasaray Futbol Takımı'na yakışır, sahaya çıktığı zaman tribünleri coşturacak yerli-yabancı kimi alabilirsek ne kadar para sarfedebilirsek edeceğiz. Bundan hiçbir Galatasaraylı'nın şüphesi olmasın. Bizden yavaş yavaş beklesinler. Birden değil' sözünü verdi.

BOL GOL ATACAKLAR

Açık söyleyeyim. Başkanın bu söylediklerine gözlerim doldu. Birbirimizin yanaklarından öptük. 'Bu stadın güzelliğinde ve haşmetinde önümüzdeki günlerde bir Galatasaray takımını bu güzel çimlerin üstünde kalelere gol atarken göreceğiz' diye düşündüm. Ve inşallah da yanılmayacağım.

Scout ekibimiz gençleri tarıyor

Her dönem yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken G.Saray'da yeni bir oluşum da büyük önem taşıyor. O da Cüneyt Tanman başkanlığındaki scout ekibi. Başkan Polat bu ekibin işlevini ve Anıl Dilaver gibi gençlerin oynamasını şöyle değerlendirdi: 'Yeni ekibimiz 10 kişilik. Kadro daha da genişleyecek. Bu arkadaşlarımız sadece tecrübeli ve pahalı oyuncuları takip etmeyecek. Gençleri de bulup transfer edecek. Hem alt yapıdan Anıl Dilaver gibileri çıkartacağız hem yetenekli gençleri getireceğiz.'

Turgay Şener'in yazısı...
    Yazarın adı Turgay Şeren olmasın?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

-> Galatasaray'da adı sır gibi saklanan oyuncunun adını hatırlayan çıkmayınca transferinden vazgeçildi...
    Zaytung'dan müthiş bi son dakika
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Yazarın adı Turgay Şeren olmasın?
    Direkt GSCimbom'dan kopyala-yapıştır yaptığım için gözümden kaçmış haklısınız, özür diliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Zaytung'dan müthiş bi son dakika
    Hay Allah gitti yıldız oyuncu niye adını hatırlayamadılar

Ayrıca şu videoyu izledikten sonra Taner'de gelirse iyi olur tam bir pasör

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Taner ortasaha, Guiza'yla ilgisini cozemedim
    Yanlış adama bakıyom ben yahu
    Yaşlılık

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Taner'i çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Barış ayarında bir oyuncu. Bize çok daha iyi adamlar lazım ama aynı zamanda Keita gibi güçlü ve mücadeleci olmalı.

http://www.goal.com/tr/news/232/spor...k%C3%A2t%C4%B1

Aslan'dan dev transfer harekâtı
    Devre arasında takıma önemli isimleri kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetimi, Köln'ün golcü futbolcusu Podolski için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Podolski ' yi bizimkiler bir alsa gidip Adnan Sezgin'in elini öpecem fakat hayal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Podolski mükemmel olur gerçekten. Çok teknik ve sol ayağına çok hakim. Baros'tan sonra ilaç gibi gelir forvete..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Taner'i çok abartıyorsunuz arkadaşlar, Barış ayarında bir oyuncu. Bize çok daha iyi adamlar lazım ama aynı zamanda Keita gibi güçlü ve mücadeleci olmalı.
    Barış ne 2.Bundesliga'da ne de bize geldiğinden beri bu ayarda 1 pas atmadı. Bize böyle geriden takımı rahatlatacak ve pozisyon üretebilecek oyuncu gerekmiyor mu zaten?

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2010/12/24/2275533/aslandan-dev-transfer-harek%C3%A2t%C4%B1

Aslan'dan dev transfer harekâtı
    Devre arasında takıma önemli isimleri kazandırmayı amaçlayan Galatasaray yönetimi, Köln'ün golcü futbolcusu Podolski için 6 milyon avroyu gözden çıkardı.
    Podolski eğer Köln'den ayrılacak olsa Dünya Kupası'ndan sonra ayrılırdı diye düşünüyorum, eğer ayrılırsa da bize gelmesi imkansız...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Podolski bize gelmez,Nuri'nin yaptığında sonra
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Barış ne 2.Bundesliga'da ne de bize geldiğinden beri bu ayarda 1 pas atmadı. Bize böyle geriden takımı rahatlatacak ve pozisyon üretebilecek oyuncu gerekmiyor mu zaten?
    Pas atacak da alacak adam da lazım o pası. Bizim öyle bir takım kurgumuz yok ki. Karambole bir gol atarsak atıyoruz. Çok mücadele edip kazanmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Pas atacak da alacak adam da lazım o pası. Bizim öyle bir takım kurgumuz yok ki. Karambole bir gol atarsak atıyoruz. Çok mücadele edip kazanmalıyız.
    Arda Turan, Baros ve Pino rahatlıkla alacaktır o pasları. 4 transfer yapılacak ayrıca ben Taner'in gelmesi taraftarıyım kesinlikle..

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Bobo’yu da gündemine aldığı öğrenildi.
    Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, Sportif Direktör Adnan Sezgin, Bobo’nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin başkanı Juan Figer’le aralarında golcü futbolcunun da bulunduğu bazı futbolcular için transfer görüşmelerinde bulunuyor.
    Figer’in futbolcularından bir tanesi sezon başında gündeme gelen Julio Baptista...

HAFTAYA BEŞİKTAŞ’LA PAZARLIK MASASINA OTURACAK
    Beşiktaş Yönetimi ise sezon sonu sözleşmesi bitecek başarılı golcüyü gelecek hafta İstanbul’a bekliyor. Kalçasındaki yapısal sorun nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Bobo’nun İstanbul’da ayrıntılı tetkiklerden geçirileceği, futbol oynamasına engel bir durumun olmaması halinde ise menajeriyle pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.

BOBO’NUN TALEBİYLE BEŞİKTAŞ’IN ÖNERİSİ ARASINDA UÇURUM VAR
    Beşiktaş yönetimi Bobo’ya yıllık 1 buçuk milyon dolar ücret önermeyi planlıyor; fakat Brezilyalı futbolcunun talebi bunun çok üzerinde. Bobo, tam 2.2 milyon euro istiyor. Bu koşullarda anlaşma yapılması zor gözüküyor.
    FIFA kurallarına göre sözleşmesinin bitimine 6 ay kala başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olan Bobo’nun, bu nedenle Galatasaray’ın yaklaşımına kayıtsız kalmayacağı bildirildi.

BEŞİKTAŞ, GALATASARAY’A BOBO KONUSUNDA ESNEKLİK GÖSTEREBİLİR
    Beşiktaş Yönetimi’nin, sağlıklı ve ücreti makul olan bir Bobo’nun takımda kalmasından yana olduğu ancak aksi durumda Galatasaray’a bonservis konusunda gerekli kolaylığı sağlayabileceği belirtildi.

Bobo’nun para konusundaki esnek olmayan talepleri, eşi Raquel’in twitter hesabından Bobo’ya parasal, konularda, haksızlık yapıldığı yönündeki sözleri Beşiktaş - Bobo ilişkisini bir hayli zayıflattı.

Radyospor - Özgür Sancar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Podolski gelsin boğaz köprüsünde olay çıkaracam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Podolski gelir de, vasat bir transfer olur. Hiç öyle büyük umutlar beslemeyin derim şahsen.

Ayrıca zaten Köln'den ayrılacağını zannetmiyorum, ona ancak orada sabır gösterirler.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Devre arası Adnan Sezgin Köln'ü sömürcek belli olduBari almışken Geromel'i de kap gel be Adnan Sezgin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence podolski iyi bir transfer olmaz sezon sonu nasıl göndericez diye uğraşır Gs zaten geçen sene yılın balonu mu ne öyle bir şey seçildi galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Podolski'nin yalan haber olduğu fiyatından belli 6M€ ve Adnan Sezgin yanyana durabilir mi sizce

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Köln birakmaz Podolski'yi kolay kolay

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transferler bir an önce yapılmalı diyeceğim ama, son gün bile biz transfer bekliyor olacağız büyük ihtimalle.. Beşiktaş Fernandes, Hugo Almeida, Simao'yu lig devreye girer girmez alıyor biz yine son gün vasat bir transfer yaparız. İşlerini ciddiye almıyorlar kesinlikle.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sır gibi saklanan ilk isim!

Sarı-Kırmızılılar, orta sahasındaki krizi çözmek için Atletico Madrid’de forma giyen 24 yaşındaki yıldız oyuncuya yöneldi. İspanyol kulübünün ikna edilmesi için seferber olan yönetim kesenin ağzını da açtı!

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Türk Telekom Arena’ya yeni bir kadro ile gitmek isteyen Galatasaray dört koldan atağa kalkarken, sır gibi saklanan transfer listesinin başında Raul Garcia Escudero’nun yer aldığı öğrenildi.

Cimbom’un, Atletico Madrid’in en önemli isimlerinden biri olan 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü fedakârlık yapmaya hazır olduğu, futbolcunun menajeri ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 2007-08 sezonunda Osasuna’dan Atletico Madrid’e 13 milyon Euro karşılığında transfer olan genç futbolcunun sözleşmesi 2012’de sona eriyor.

TİAGO’NUN GÖLGESİNDE KALDI

Orta sahada dinamo gibi çalışan, oyunu iki yönlü oynayabilen Raul Garcia için işler bu sezon pek istediği gibi gitmemişti. Juventus’tan kiralanan Tiago Mendes’in gelişiyle birlikte 11’deki yerini kaybetmeye başlayan Garcia, sık sık
    ikinci devrelerde oyuna dahil olmaya başlamıştı. Bu durumdan rahatsız olan Garcia’nın, G.Saray’ın teklifini değerlendirmeye aldığı bildirildi.

SIKI PAZARLIK YAPILACAK

Bu transfer için çalışmaları yürüten sportif direktör Adnan Sezgin, başkan Adnan Polat’a görüşmeler konusunda sık sık bilgi veriyor. Şu an bu transferin önündeki en büyük engel olarak Atletico Madrid’in bu oyuncu için biçtiği yüksek bonservis ücreti gösteriliyor. Raul Garcia için 6 milyon Euro isteyen Atletico Madrid’le yapılan sıkı pazarlıklar sonunda bu rakamın 4 milyon Euro’ya kadar çekilmesi hedefleniyor.

"İSTANBUL BANA UZAK DEĞİL"

B.Münih’te durumu belirsizlik taşıyan Van Bommel, Aslan’a yeşil ışık yaktı. Ülkesi Hollanda’da Telesport’a konuşan 33 yaşındaki ön libero, “6 aylık daha sözleşmem var. Kulübüm ile konuştum ama net bir ifade alamadım. Ama endişeli değilim. Sessizce tatilimi yapacağım ve neler olacağını göreceğim” dedi. G.Saray’ın ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirten Van Bommel, “Görüşmeleri menajerim yürütüyor. G.Saray’ın beni istediğinden haberdarım. İstanbul çok uzak değil” yorumu yaptı. Yıldız oyuncu, B.Münih’te Alman olmayan ilk yabancı kaptan olarak tarihe geçmişti.

İNGİLİZLER'DEN 'FAYE İDDİASI'

Ada’da yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray’ın Stoke City’de oynayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Abdoulaye Faye’yi istediğini yazdı. Celtic’in de takibinde olan Senegalli yıldız, aynı zamanda ön libero mevkiinde de oynayabiliyor. Haberde Tuncay Şanlı’nın takımı Stoke City’nin menajeri Tony Pulis’in Faye’yi kadroda tutmak istediği, ancak G.Saray’ın da bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ifade edildi.

Kaynak: Milliyet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Razul Garcia iyi olur Van Bommel ve Faye gelmesin çok yaşlılar ayrıca Mutu haberleri görüyorum internette aman uzak duralım o adamdan

ben hala kimsenin alınmaması gerektiğine inanıyorum. 1 orta saha oyuncusu alınabilir Türkiye Kupası için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van Bommel saçmalık olur ama Garcia gelebilir..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu adı sır gibi saklanan isimin adını unuttular bence

Mesaj Yetkileri