Sayfa 387 / 447 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437 ... SonSon
11,581 ile 11,610 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Daha önce dediğim gibi yine Fenerbahçe kaybetti. Galatasaray'a lig hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe çok büyük sorun yaşamazsa bu sene şampiyonluğu alır gibi duruyor.Bizim ne yapacağımız hiç belli değil bir derbi maç kaybederiz yine ortalık karışır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonluk için konuşmak bence çok erken herkes baskette futbolda yok Fener şampiyon yok Galatasaray şampiyon nereye şampiyon yahu Beşiktaş bile şampiyon olur sporda herşey olur unutmayın.Fenerbahçe çok iyi tamam ancak Ersun Yanal'ın ilk yarı hocası olduğunu unutmayın 2. yarıda da bu performansla devam etmek kolay olmayacaktır daha zorlu deplasmanlar bekliyor Fenerbahçe'yi Galatasaray ise zor deplasmanların çoğunu atlattı diyebiliriz zaten fikstürler açıklandığında ne kadar zor bir fikstürümüz olduğunu hepimiz söylüyorduk.İkinci devre çok şey olur diyorum ben şampiyonu kestirmek çok zor bu sezon son 3 sezona göre daha zevkli bir yarış bizleri bekliyor.Bu arada Aziz Yıldırım yine başkan olacaktır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Keşke yasal bi engel çıksa Aziz yıldırım men edilse spordan ve adaylığı yansa. Ali koçta Yıldırım aday olmazsa olurum demişti. Kesin seçilir o zaman. Bu Allah'tan dileğim kabul olursa hatırlatırım herkese.
    Kapı gibi Uefa cezası ve Yargıtay kararı tetikte beklerken aday olması zaten Fenerbahçe'yi ne kadar düşündüğünü gösteriyor (!) Kulüplere gözünü kırpmadan ceza veren Uefa'nın kişilere her türlü cezayı vereceği açık. Bir yanda Aziz Yıldırım bir yanda M.Ali Aydınlar. Fenerbahçe için pek sağlıklı günlerin göründüğü söylenemez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Aziz Yıldırım rakibine 4.yıldızı takdırmadan bırakmamaya yemin etmiş herhalde bakalım bu kadar fenerbahçeye zarar veren bir şahıs hala başkan seçilebilecek mi

Yine kurtulamadık be.. Yeter artık 15 SENE OLDU. Başkanlık görevinde olduğu her gün her yıl takımımızın adını daha da çok kirletiyor..

Nesil
    2006

Şu listede ki isimlere bakıyorum da, Aziz Yıldırım tekrar başkan olsun diyorum. Onun dışında başka hiç kimsenin planı projesi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Şu listede ki isimlere bakıyorum da, Aziz Yıldırım tekrar başkan olsun diyorum. Onun dışında başka hiç kimsenin planı projesi yok.
    Katılmamak elde değil. Aziz Yıldırım'ın karşısına güçlü isimler çıkmıyor-çıkamıyor. Hoş çıksada yine çok şansları yok. Bizim üyeler işten anlamıyorlar. Kim kötülük ediyorsa onu seçiyorlar. Arkadaş durumu görmüyor musun? adam mahvediyor her sene kulübü. Ortak olarak bir aday çıkarın getirin başa olsun bitsin. Hiç bi organize çalışma yok. Aday olanlarda saçma sapan demeçlerle oy toplamaya çalışıyor. Birisi çıkmış stad yapacağım diyor diğeri zaten M.Ali Aydınlar gibi son yılların skandal isimlerinden, onunda AY'dan farkı yok bana göre. Bu gidişle 30. yılında da o koltukta oturur AY. Galatasaray'da 5-6. yıldızı görür. Beşiktaş'ta 3. takar.

Aydınların ne olduğu belli aman aman gelmesin.Ali Koç da varmış başkanın listesinde

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Açıkcası Aydınlar olacağına Aziz Yıldırım devam etsin daha iyidir. Gönül ister ki Ali Koç ama
    Aydınlar demiştim bir arada hangi kafa ile dedim bende bilmiyoruım bu konuda haklısın Ali Koç olsa keşke ama Aydınlar'ın yerine Yıldırım iyidir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ölümü gösterip sıtmaya razı etme gibi olmuş bu Aydınlar olacağına Yıldırım olsun görüşü ama hangisi ölüm, hangisi sıtma? Yıldırım'ın bu noktadan sonra kulübü götüreceği çukur ne kadar derin olabilir diye düşünmek bile kabus.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aydınlar ile alınıp verilemeyen ne bilmiyorum ama Aziz Yıldırım devam edeceğine Aydınlar olsun.

Aziz Yıldırım git gide bu kulübü batırıyor ve bunun devamında neler olur düşünmesi bile kabus. Aziz Yıldırım bu kulübün itibarına ve duruşuna her geçen gün daha fazla zarar veriyor.

Aydınlar sevilmeyebilir ama Aziz Yıldırım ile karşılaştırınca bana 10 gömlek daha iyi geliyor. Aziz Yıldırım burada kaldığı sürece Fenerbahçe çok damga yer.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aziz Yildirim kazanamayacagi bir secime girmezdi. Demekki destekcileri hala onun yaninda. MalesefAziz Yildirim kazanacaktir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Seçimlerde çoğunlukla Fenerbahçelilik değil de kişisel ilişkiler ön planda tutularak oy kullanıldığı için Aziz Yıldırım'ın seçilmesi kesin gibi. Aydınlar'a sıcak bakmıyorum siyasi bağlantılarından dolayı. Ancak Yıldırım'ın da mevcut yönetim kurulu ortada. Şu kulübü siyasi ve dini herhangi bir oluşumun ya da hangi ideolojide olursa olsun hükümetin oyuncağı etmeyecek bir başkan tek arzum. Hem bu, hem de bundan sonraki tüm seçimlerde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

aydınlar hangi yüzle aday oluyor çok merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    aydınlar hangi yüzle aday oluyor çok merak ediyorum.
    Heh işte bende Aziz Yıldırım'ı merak ediyorum.

Aziz Yıldırım artık bırakması gerektiğini farkında değil mi ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ortalıkta çakallar dolaşırken kocayan kurdun meskenine sahip çıkması çok normal. bu bir reaksiyondur. gönül isterdi ki başkan çekilip ali koç'u desteklesin. ali koç'un gönlü yok demek ki.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sorun da bence burada. O mesken o kastettiğin kocayan kurdun değil, onu seçen üyelerin. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye ne zarar verdiyse hep bu düşüncesi, "burası benim çiftliğim" zihniyeti yüzünden oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu bir yöntemdir ve yalnızca aziz yıldırım'a değil, şartlara da bağlıdır. kaldı ki merkeziyetçi yönetim tarzının verdiği zararlar ve sağladığı yararlar tartışılır. hatta aziz yıldırım'ın verdiği zararlar da tartışılır. ama mehmet ali aydınlar'ın yapmaya kalktığı şeyler fenerbahçelilik çerçevesinden tartışılamaz. mehmet ali aydınlar varken aziz yıldırım bırakamaz. yok öyle yağma.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer o meskeni üyeler düşünüyorlarsa aralarında organize olup bir adam gibi aday çıkarırlar başa geçirirler. Demekki çoğu hala AY'ı başarılı buluyor ki 15 senedir onu seçiyorlar. Bu senede seçerlerse bize her şey müstehaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu bir yöntemden ziyade çürümüş bir zihniyettir ve yarardan çok zarar verir. Fenerbahçe başkanı, adı ne olursa olsun kendisini taraftarın ve genel kurulun üstünde göremez, görmemelidir. Yıldırım'ın tarzı millet olarak aşina olduğumuz bir tarz. Ve ses çıkmıyor maalesef bu yüzden. Cumhuriyet 90. yaşına girse de hala "padişahım çok yaşa" zihniyeti silinemedi.

@SAİT71; başarılı buldukları için değil de kişisel ilişkileri, pazarlıkları, menfaatları doğrultusunda seçiyorlar bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bu bir yöntemden ziyade çürümüş bir zihniyettir ve yarardan çok zarar verir. Fenerbahçe başkanı, adı ne olursa olsun kendisini taraftarın ve genel kurulun üstünde göremez, görmemelidir. Yıldırım'ın tarzı millet olarak aşina olduğumuz bir tarz. Ve ses çıkmıyor maalesef bu yüzden. Cumhuriyet 90. yaşına girse de hala "padişahım çok yaşa" zihniyeti silinemedi.

@SAİT71; başarılı buldukları için değil de kişisel ilişkileri, pazarlıkları, menfaatları doğrultusunda seçiyorlar bence.
    hocam yönetim modellerini tartışmaya kadar gidecek bu mesele olaydan kopmayalım.

söz konusu aziz yıldırım'ın takıma verdiği zararsa liste çok büyük olur zaten. ancak bir tarafta düşman kaleyi zapt etmek için pusuda beklerken komutanın kale harap durumda olsa bile mevzisini terketmeyeceği aşikar ve normal. ben bundan bahsediyorum. yoksa tartışılır her insan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bir tek kurul değil ki taraftar bile bu adam için ikiye bölünüyor. Zarar verdiği aşikar ama halen istiyorlar anlamıyorum ben bunu.

Sözüm geneledir.Bir tane de adam gibi aday çıkmıyor, ilginç valla.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Ne olursa olsun sadece şunu söylemek istiyorum.. ''106'' yıllık tarihin koskoca çınarın adına leke süren bir adamı hala nasıl başkan istiyorlar bunu anlayamıyorum..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Katılmamak elde değil. Aziz Yıldırım'ın karşısına güçlü isimler çıkmıyor-çıkamıyor. Hoş çıksada yine çok şansları yok. Bizim üyeler işten anlamıyorlar. Kim kötülük ediyorsa onu seçiyorlar. Arkadaş durumu görmüyor musun? adam mahvediyor her sene kulübü. Ortak olarak bir aday çıkarın getirin başa olsun bitsin. Hiç bi organize çalışma yok. Aday olanlarda saçma sapan demeçlerle oy toplamaya çalışıyor. Birisi çıkmış stad yapacağım diyor diğeri zaten M.Ali Aydınlar gibi son yılların skandal isimlerinden, onunda AY'dan farkı yok bana göre. Bu gidişle 30. yılında da o koltukta oturur AY. Galatasaray'da 5-6. yıldızı görür. Beşiktaş'ta 3. takar.
    Futbol takımı dışında ben bu takımın hiçbir alanda sorun yaşadığını görmedim. Futbol'da da o kadar büyüdük ki bizi engellemeye çalıştırlar. Ben sadece isimler arasından Aziz Başkan'ı tercih ettim. Geri kalan hiçbir ismin bir tane bile projesi yok şu takıma. Eğer gerçekten projesi olan yeni bir isim çıkana kadar adayım Aziz Başkan'dır istesem de istemesem de. Tekrar üstüne basa basa söylemek istiyorum istifa etmesini istemiştim; ama şu adaylar içinde tek isim AZİZ YILDIRIM'dır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kiralık giden gençlerimize baktım biraz. Recep Niyaz Buca'da az biraz yedekten girerek forma şansı buluyor da, Beykan Şimşek Karabük'te oynatılmıyor bile. Bir kere kupa maçında oynatılmış, onda da hattrick yapmış zaten. Anlamadığım şey oynamayacaklarsa niye gönderdik, veya oynatmayacaklarsa genç adamı niye kiralık alırlar? Adamlar mis gibi ailelerinin yanında, Kuyt'la Sow'la idman yaparlardı en azından takımda kalsalardı.

Berk Elitez ve Gökay İravul 2.lig topçusu olmuşlar bile.

Bir tek Ertuğrul Kayseri'de direk oynatılıyor ve de form tutuyor. O da zaten Kayseri'ye satın alma opsiyonuyla verilmiş Hasan Ali'ye karşılık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada devre arası kadroyu şekillendirmemiz lazım. Bu başkanlık seçimleri karışıklar falan inşallah etkilemez transferleri. Sağlam isimler alıp işe yaramayanları artık postalama vakti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Kiralık giden gençlerimize baktım biraz. Recep Niyaz Buca'da az biraz yedekten girerek forma şansı buluyor da, Beykan Şimşek Karabük'te oynatılmıyor bile. Bir kere kupa maçında oynatılmış, onda da hattrick yapmış zaten. Anlamadığım şey oynamayacaklarsa niye gönderdik, veya oynatmayacaklarsa genç adamı niye kiralık alırlar? Adamlar mis gibi ailelerinin yanında, Kuyt'la Sow'la idman yaparlardı en azından takımda kalsalardı.

Berk Elitez ve Gökay İravul 2.lig topçusu olmuşlar bile.

Bir tek Ertuğrul Kayseri'de direk oynatılıyor ve de form tutuyor. O da zaten Kayseri'ye satın alma opsiyonuyla verilmiş Hasan Ali'ye karşılık.
    saydiklarin demekki yeterince çalismiyor olabilirmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    saydiklarin demekki yeterince çalismiyor olabilirmi ?
    Bu saydiklarimin hepsi Umit milli takim oyuncusu. Hic biri yeterince calismiyorsa ulkede futbolu lagvedelim zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben onların arasından Gökay'dan umutluyum.Bir kaç maça denk geldim cidden yetenekli bir oyuncu.2.ligde oynaması onun için baya negatif bir şey,canlı olarakta gördüm kendisini,fiziksel olarak çok eksikleri var,onları kapatırsa çok başarılı bir orta saha oyuncusu olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri