Daha önce dediğim gibi yine Fenerbahçe kaybetti. Galatasaray'a lig hayırlı olsun...
Daha önce dediğim gibi yine Fenerbahçe kaybetti. Galatasaray'a lig hayırlı olsun...
Fenerbahçe çok büyük sorun yaşamazsa bu sene şampiyonluğu alır gibi duruyor.Bizim ne yapacağımız hiç belli değil bir derbi maç kaybederiz yine ortalık karışır.
Şampiyonluk için konuşmak bence çok erken herkes baskette futbolda yok Fener şampiyon yok Galatasaray şampiyon nereye şampiyon yahu Beşiktaş bile şampiyon olur sporda herşey olur unutmayın.Fenerbahçe çok iyi tamam ancak Ersun Yanal'ın ilk yarı hocası olduğunu unutmayın 2. yarıda da bu performansla devam etmek kolay olmayacaktır daha zorlu deplasmanlar bekliyor Fenerbahçe'yi Galatasaray ise zor deplasmanların çoğunu atlattı diyebiliriz zaten fikstürler açıklandığında ne kadar zor bir fikstürümüz olduğunu hepimiz söylüyorduk.İkinci devre çok şey olur diyorum ben şampiyonu kestirmek çok zor bu sezon son 3 sezona göre daha zevkli bir yarış bizleri bekliyor.Bu arada Aziz Yıldırım yine başkan olacaktır bence.
Kapı gibi Uefa cezası ve Yargıtay kararı tetikte beklerken aday olması zaten Fenerbahçe'yi ne kadar düşündüğünü gösteriyor (!) Kulüplere gözünü kırpmadan ceza veren Uefa'nın kişilere her türlü cezayı vereceği açık. Bir yanda Aziz Yıldırım bir yanda M.Ali Aydınlar. Fenerbahçe için pek sağlıklı günlerin göründüğü söylenemez.
...
Aziz Yıldırım rakibine 4.yıldızı takdırmadan bırakmamaya yemin etmiş herhaldebakalım bu kadar fenerbahçeye zarar veren bir şahıs hala başkan seçilebilecek mi
Yine kurtulamadık be.. Yeter artık 15 SENE OLDU. Başkanlık görevinde olduğu her gün her yıl takımımızın adını daha da çok kirletiyor..
Şu listede ki isimlere bakıyorum da, Aziz Yıldırım tekrar başkan olsun diyorum. Onun dışında başka hiç kimsenin planı projesi yok.
Katılmamak elde değil. Aziz Yıldırım'ın karşısına güçlü isimler çıkmıyor-çıkamıyor. Hoş çıksada yine çok şansları yok. Bizim üyeler işten anlamıyorlar. Kim kötülük ediyorsa onu seçiyorlar. Arkadaş durumu görmüyor musun? adam mahvediyor her sene kulübü. Ortak olarak bir aday çıkarın getirin başa olsun bitsin. Hiç bi organize çalışma yok. Aday olanlarda saçma sapan demeçlerle oy toplamaya çalışıyor. Birisi çıkmış stad yapacağım diyor diğeri zaten M.Ali Aydınlar gibi son yılların skandal isimlerinden, onunda AY'dan farkı yok bana göre. Bu gidişle 30. yılında da o koltukta oturur AY. Galatasaray'da 5-6. yıldızı görür. Beşiktaş'ta 3. takar.
Aydınların ne olduğu belli aman aman gelmesin.Ali Koç da varmış başkanın listesinde
Ölümü gösterip sıtmaya razı etme gibi olmuş bu Aydınlar olacağına Yıldırım olsun görüşü ama hangisi ölüm, hangisi sıtma? Yıldırım'ın bu noktadan sonra kulübü götüreceği çukur ne kadar derin olabilir diye düşünmek bile kabus.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aydınlar ile alınıp verilemeyen ne bilmiyorum ama Aziz Yıldırım devam edeceğine Aydınlar olsun.
Aziz Yıldırım git gide bu kulübü batırıyor ve bunun devamında neler olur düşünmesi bile kabus. Aziz Yıldırım bu kulübün itibarına ve duruşuna her geçen gün daha fazla zarar veriyor.
Aydınlar sevilmeyebilir ama Aziz Yıldırım ile karşılaştırınca bana 10 gömlek daha iyi geliyor. Aziz Yıldırım burada kaldığı sürece Fenerbahçe çok damga yer.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz Yildirim kazanamayacagi bir secime girmezdi. Demekki destekcileri hala onun yaninda. MalesefAziz Yildirim kazanacaktir
Seçimlerde çoğunlukla Fenerbahçelilik değil de kişisel ilişkiler ön planda tutularak oy kullanıldığı için Aziz Yıldırım'ın seçilmesi kesin gibi. Aydınlar'a sıcak bakmıyorum siyasi bağlantılarından dolayı. Ancak Yıldırım'ın da mevcut yönetim kurulu ortada. Şu kulübü siyasi ve dini herhangi bir oluşumun ya da hangi ideolojide olursa olsun hükümetin oyuncağı etmeyecek bir başkan tek arzum. Hem bu, hem de bundan sonraki tüm seçimlerde.
aydınlar hangi yüzle aday oluyor çok merak ediyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ortalıkta çakallar dolaşırken kocayan kurdun meskenine sahip çıkması çok normal. bu bir reaksiyondur. gönül isterdi ki başkan çekilip ali koç'u desteklesin. ali koç'un gönlü yok demek ki.
Sorun da bence burada. O mesken o kastettiğin kocayan kurdun değil, onu seçen üyelerin. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye ne zarar verdiyse hep bu düşüncesi, "burası benim çiftliğim" zihniyeti yüzünden oldu.
bu bir yöntemdir ve yalnızca aziz yıldırım'a değil, şartlara da bağlıdır. kaldı ki merkeziyetçi yönetim tarzının verdiği zararlar ve sağladığı yararlar tartışılır. hatta aziz yıldırım'ın verdiği zararlar da tartışılır. ama mehmet ali aydınlar'ın yapmaya kalktığı şeyler fenerbahçelilik çerçevesinden tartışılamaz. mehmet ali aydınlar varken aziz yıldırım bırakamaz. yok öyle yağma.
Eğer o meskeni üyeler düşünüyorlarsa aralarında organize olup bir adam gibi aday çıkarırlar başa geçirirler. Demekki çoğu hala AY'ı başarılı buluyor ki 15 senedir onu seçiyorlar. Bu senede seçerlerse bize her şey müstehaktır.
Bu bir yöntemden ziyade çürümüş bir zihniyettir ve yarardan çok zarar verir. Fenerbahçe başkanı, adı ne olursa olsun kendisini taraftarın ve genel kurulun üstünde göremez, görmemelidir. Yıldırım'ın tarzı millet olarak aşina olduğumuz bir tarz. Ve ses çıkmıyor maalesef bu yüzden. Cumhuriyet 90. yaşına girse de hala "padişahım çok yaşa" zihniyeti silinemedi.
@SAİT71; başarılı buldukları için değil de kişisel ilişkileri, pazarlıkları, menfaatları doğrultusunda seçiyorlar bence.
hocam yönetim modellerini tartışmaya kadar gidecek bu meseleolaydan kopmayalım.
söz konusu aziz yıldırım'ın takıma verdiği zararsa liste çok büyük olur zaten. ancak bir tarafta düşman kaleyi zapt etmek için pusuda beklerken komutanın kale harap durumda olsa bile mevzisini terketmeyeceği aşikar ve normal. ben bundan bahsediyorum. yoksa tartışılır her insan.
Bir tek kurul değil ki taraftar bile bu adam için ikiye bölünüyor. Zarar verdiği aşikar ama halen istiyorlar anlamıyorum ben bunu.
Sözüm geneledir.Bir tane de adam gibi aday çıkmıyor, ilginç valla.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ne olursa olsun sadece şunu söylemek istiyorum.. ''106'' yıllık tarihin koskoca çınarın adına leke süren bir adamı hala nasıl başkan istiyorlar bunu anlayamıyorum..
Futbol takımı dışında ben bu takımın hiçbir alanda sorun yaşadığını görmedim. Futbol'da da o kadar büyüdük ki bizi engellemeye çalıştırlar. Ben sadece isimler arasından Aziz Başkan'ı tercih ettim. Geri kalan hiçbir ismin bir tane bile projesi yok şu takıma. Eğer gerçekten projesi olan yeni bir isim çıkana kadar adayım Aziz Başkan'dır istesem de istemesem de. Tekrar üstüne basa basa söylemek istiyorum istifa etmesini istemiştim; ama şu adaylar içinde tek isim AZİZ YILDIRIM'dır.
Kiralık giden gençlerimize baktım biraz. Recep Niyaz Buca'da az biraz yedekten girerek forma şansı buluyor da, Beykan Şimşek Karabük'te oynatılmıyor bile. Bir kere kupa maçında oynatılmış, onda da hattrick yapmış zaten. Anlamadığım şey oynamayacaklarsa niye gönderdik, veya oynatmayacaklarsa genç adamı niye kiralık alırlar? Adamlar mis gibi ailelerinin yanında, Kuyt'la Sow'la idman yaparlardı en azından takımda kalsalardı.
Berk Elitez ve Gökay İravul 2.lig topçusu olmuşlar bile.
Bir tek Ertuğrul Kayseri'de direk oynatılıyor ve de form tutuyor. O da zaten Kayseri'ye satın alma opsiyonuyla verilmiş Hasan Ali'ye karşılık.
Bu arada devre arası kadroyu şekillendirmemiz lazım. Bu başkanlık seçimleri karışıklar falan inşallah etkilemez transferleri. Sağlam isimler alıp işe yaramayanları artık postalama vakti.
Ben onların arasından Gökay'dan umutluyum.Bir kaç maça denk geldim cidden yetenekli bir oyuncu.2.ligde oynaması onun için baya negatif bir şey,canlı olarakta gördüm kendisini,fiziksel olarak çok eksikleri var,onları kapatırsa çok başarılı bir orta saha oyuncusu olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp