Sayfa 387 / 436 İlkİlk ... 287337377385386387388389397 ... SonSon
11,581 ile 11,610 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Lider olduğumuz için haksızlıkları söylemeyelim mi ?

- ali ismail korkmaz'ın failleri = hükümet.
    - fenerli yöneticiler: hükümetin yanındayız.
    - ali ismail korkmaz fenerbahce yıkılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    - ali ismail korkmaz'ın failleri = hükümet.
    - fenerli yöneticiler: hükümetin yanındayız.
    - ali ismail korkmaz fenerbahce yıkılmaz.
    Tam da bunu yazmak için girmiştim benden önce davranmışsın abi.

Aylardır bas bas bağırıyor milyonlarca insan. Gencecik bir hayatı vahşice alanlara isyan ediyor. Bir Beşiktaşlı olarak inanın ben bile hemen her gün açıp dinlerim bu besteyi ama afedersiniz kıçı kırık bir şampiyonluk uğruna şimdi gelinen noktaya bakın. Kulübün sözcüsü çıkmış ettiği laf ortada. Yazık yahu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ee noldu cumhuriyetin son kalesine.. yazik ali ismail korkmazin kemikleri sizlamistir

[YOUTUBE="Z9Ue-G8NOeY"]Cumhuriyetimizin Son Kalesi[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe yine ligden mi çekiliyormuş?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

-Havuzdan cikariz
    -ligden cekiliriz

bak gideriz ha

[YOUTUBE="LfEpcHytVNo"]nereye gideyim he [/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İşte bu yüzden Aziz Yıldırım'ı sevemiyorum.Lafta cumhuriyetin son kalesi Atatürkçü Fenerbahçe ama hükümetle calısıp rüsvet veren Nihat Özdemir onun kadrosundaydı yine rüsvetci Eksioglu onun kadrosundaydı bu adam yine onun kadrosunda ve üstüne bizim icimizde her görüsten insan var derken digerlerininde pek farklı olmadıgını kastediyor.Aziz Yıldırım bıraksın insanların ideolojilerini sömürmeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ya zaten bütün kulüplerde çoğunlukla ülkenin önde gelen işadamları var.Bu adamlar işlerinin çoğunu devletten ihale alarak falan yapıyolar.Hangi parti baştaysa mecburen ona yaranmak zorundalar iş yapabilmek için.O yüzden dikkat ettiyseniz en sivri gözüken Aziz yıldırım bile bazı konuşmalarında başbakanla aramız iyi vs diye sıkıştırıyor araya.Bir yandan Atatürk üstünden taraftarı gazlıyorlar diğer yandan da işlerini hallediyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aziz Yıldırım siyasete karışıyor. Sonra hem atatürkçü hem cemaatçi hemde hükümetten oluyor. Çok garip.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gençlerbirliği Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe kulübünün son dönemlerde hakemler ve Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

Cavcav, “Federasyonla ilgili seçim süreci başladı, adil yarış olmazsa bu yarışta yokuz diyorlar. Kendileri bilir. Yasa var, statü var. Ligden çekilmek istiyorlarsa lavederler kendilerini. Bir başka isimle tescil yaparlar. İstanbul’da onlarca kulüp var. Giderler onlarla oynarlar. Sahaya on kişiyle de çıksalar hepsini yener, her sene şampiyon olurlar” dedi.

Türkiye’de hakem hatalarının sadece Fenerbahçe’ye değil, tüm kulüplere yapıldığına dikkat çeken Cavcav, “Ben bu sezon üç maçımı hakemlerin yanlış penaltı kararları ile kaybettim. Şimdi kalkmışlar bizimle bu hafta oynayacakları maç öncesi hakem konusunda açıklama yapıyorlar. Bu hakemi baskı altına almak değil midir? Hangi hakem bu açıklamalardan etkilenmez? TFF’ye çağrı yapıyorum, bu açıklamaları nedeniyle Fenerbahçe’ye ceza vermeliler” ifadelerini kullandı. Cavcav şöyle devam etti:

GS düşmanlığı

“Yabancı kontenjanı konusunda 17 kulüp anlaşıyor, Fenerbahçe karşı çıkıyor? Neden? Sırf Galatasaray düşmanlığı yüzünden. Öyle bir kulübün çıkıp ‘biz bu federasyonu istemiyoruz’ demesiyle yönetimler değişmez. Onların demesiyle değişmez. Herkesin Aziz Yıldırım’ın peşinden gideceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Büyük kulüp olabilirsiniz, ama büyüklük Allah’a mahsustur. 36 yıllık bir futbol adamı olarak Fenerbahçe camiasına tavsiyem, acilen genel kurallarını toplayıp yeni bir başkan ve yönetim seçsinler. Kulüplerine şike sürecinde takdir edilecek biçimde sahip çıktılar, şimdi de yönetimlerini değiştirsinler." (Milliyet)
    İlhan Cavcav güzel açıklama yapmış. Hak verdim

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    İlhan Cavcav güzel açıklama yapmış. Hak verdim
    Beşiktaş ve Antalyaspor da karşı çıkıyor diye biliyorum.Antalyaspor başkanı A haberde bir programda kuralın değişmesine karşı olduklarını söylemişti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Beşiktaş ve Antalyaspor da karşı çıkıyor diye biliyorum.Antalyaspor başkanı A haberde bir programda kuralın değişmesine karşı olduklarını söylemişti.
    Önder Özen de önümüzde ki sene kural değişikliğini kabul etmeyeceklerini söylemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gereksiz konuşmuş. Hakem hatalarından bizim kadar canı yanan başka bir kulüp yok. Belki Beşiktaş. Onlarda da sıkıntı başkanlarında. Her olayda sessiz kalmayı tercih ediyor.

Yabancı sınırı için herkes Fenerbahçe istemiyor diye değişmiyor diyor ama aslında öyle değil. Herkes Fenerbahçe'nin arkasına saklanıyor. O kadar Türk transferi yaptıktan sonra Beşiktaş'ın sınırın kalksın demesi mantıklı değil. ki Fenerbahçe tamam, oturup değiştirelim dediği zaman çıkıp bir yöneticileri biz sınırın kalkmasını istemiyoruz dedi.

Başkanının yöneticisinin kim olacağına Fenerbahçe kendi içinde karar verir. İlhan Cavcav'ın haddi değil bu konuda konuşmak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Raporun sadece bir kısmını yayınlayarak -her zaman ki gibi- algıyı değiştirmeye çalışan Fenerbahçe yönetimine cevap gelmiş TFF'den.

16 Şubat 2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş.-Kasımpaşa A.Ş. karşılaşmasında Fenerbahçe A.Ş., Üst Klasman Temsilcisi Raporu'nun "II" bölümünde yer alan "Organizasyon"dan dolayı değil "I-B" bölümünde 551 koduyla yer alan "Seyirci Olayları" nedeniyle sevk edilmiş olup, disiplin sevk dosyasının tamamını görülen lüzum üzerine kamuoyunun bilgisine sunarız.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Aut...f443a1df59.pdf

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=20074

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

fenerbahce durmadan kamaoyunu ve ozellikle taraftarlini manipüle ediyor yalan dolan seylerle bakalim nereye kadar devam edicekler..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten sitem edilen konu o degil ki, malum tezaruhatin notlara gecirilmesiydi. herkes neden ceza verildigini zaten biliyor. boyle bir seyin olmasi kabul edilemez bence. raporda dahi gecmesi utanc verici, kastedilen oydu. tabi isin aslini bilmeyenler icin dedigin gecerli, cunku herkes detayi bilmeyebilir. o acidan da bakmak mumkun. kendi adima tff yetkililerinin haddini astigini dusunuyorum bu konuda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

abi ceza sana gore kufurden ama sosyal sitelerdeki cogu fenerbahceli yanlis biliyor Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diye bagirdik cezayi ondan yedik diye biliyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ohoo siz işi yanlış anlamışsınız. Genel olarak sitem edilen şey; Mustafa Kemal'in Askerleriyiz neden o raporlara yazılır ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten ben de ayni seyi soyluyorum, bu konuda hemfikiriz ama tutanaga gecilmesi dogru mudur senin icin bu tezaruhatin. ben daha cok onu vurguladim, bence utanc verici. buna da ses cikarmayacaksak neye cikaricaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atatürk'le ilgili bölüm hakkında yorumda bile bulunmak istemiyorum asıl ceza yedigimiz yere gelirsek 500 kişi Hırsız Tayyip Erdogan diye bagırmıs ve bu bir ceza sebebi.Yahu böyle sacma birşey olabilir mi 500 kisiden bahsediyoruz demek ki duyulsa 1 kisi bile küfretse ceza verecekler hakikaten inanılmaz bir olay.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o tabiki buyuk bir ayip yazilmasi basli basina bir hata ama ceza o yuzden degil anlatilmak istenilen o

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Geçen hafta da 2 asist yapmış.

Bu hafta da 1 gol 1 asist. Çok formda. İnşallah böyle devam eder.

Salih te geçen sene çok iyiydi ama oynatılmıyor, Recep te aynı kaderi paylaşır bence.

Bu arada ceza olayı kabak tadı vermeye başladı. Bizimkiler nereden saldıracaklarını şaşırdılar, zaten federasyonun son açıklaması da kapak niteliğindeydi artık bu işi uzatmamak lazım.

Asıl tartışılması gereken neden bu kadar kolay ceza veriliyor ve neden sezon ortasında talimat değişti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevcut ceza talimatiyla ligin seyircili oynanmasi ihtimali ortadan kalkacak. artik cezali oldugumuz maclar degil, seyircili oynadigimiz maclarin sayisi akilda kalacak. 4 yada 5. cezadan sonra her ihlalde 2 mac ceza gelecekmis. kadinlarimiz yasadi valla. kufur aliskanliginimizi stadlarla cozumlemeye calisarak buyuk bir adim atmis tff

salih meselesini abartiyorsunuz bence, formayi ersun hoca degil kendisi alicak. butun faturayi hocaya kesiyorsunuz. salih sure aldigi dakikalarda kendini ispatladigi zaman zaten vazgecilmesi olucaktir. ben de oynamasini istiyorum ama belli ki yetersiz kaliyor. sistem icinde ariza cikariyor. belki baska bir hocanin sisteminde key oyuncu olucak ama mevcut duzende oyununu daha cok gelistirmesi gerek. salihi ben alex tipinde goruyorum, ortasaha vasiflarini da gelistirirse bu takimda rahat oynar. ama sadece 10 numara vasfiyla eksik kaliyor. ancak skor lazim oldugunda oyuna alinabilecek alternatif konumunda suan. daum olsa mesela su anda banko forvet arkasi oynardi simdi. ben olsam ben de oyle yapardim. yani ya ersun hoca salih icin sistem degistirecek ya da ayni sekilde devam edip salihin ideal bir MC olmasini bekleyecez.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 02.Mart.2014 at 18:00

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Eğer Cristian ve Meireles'e verilen şansın 1/4'ü bile Salih'e de verilmiş olsaydı dediklerine katılırdım. Ama sene başından beri sayısız fırsat elde eden ve bunların hiçbirini kullanamayan bu oyuncular varken Salih hiç şans bulamıyorsa formayı kendi alacak tabirine katılmıyorum. Mesela Volkan formayı kendisi mi alıyor? 3 senedir yediği hatalı gol sayısı 20'yi geçmiştir, hatta bize doğrudan kaybettirdiği maçlar bile sayılamayacak kadar fazla. Ama nedense Mert Volkan sakat veya cezalı olmadığı sürece forma alamıyor, oynadığı zamanlarda tatmin edici performans göstermesine rağmen. Ligde en favori olduğumuz maçlarda bile Salih'i 11'de başlatmadı, puan farkı da bayağı bi vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    @TeNaciOUS MidFieLdeR

Eğer Cristian ve Meireles'e verilen şansın 1/4'ü bile Salih'e de verilmiş olsaydı dediklerine katılırdım. Ama sene başından beri sayısız fırsat elde eden ve bunların hiçbirini kullanamayan bu oyuncular varken Salih hiç şans bulamıyorsa formayı kendi alacak tabirine katılmıyorum. Mesela Volkan formayı kendisi mi alıyor? 3 senedir yediği hatalı gol sayısı 20'yi geçmiştir, hatta bize doğrudan kaybettirdiği maçlar bile sayılamayacak kadar fazla. Ama nedense Mert Volkan sakat veya cezalı olmadığı sürece forma alamıyor, oynadığı zamanlarda tatmin edici performans göstermesine rağmen. Ligde en favori olduğumuz maçlarda bile Salih'i 11'de başlatmadı, puan farkı da bayağı bi vardı.
    o zaman ersun hoca kasti salihin kariyerini bitirmek istiyor, baska aciklamasi yok. baska bir yorum getiremiyorum yani. haftanin 7 gunu yaninda olan kisi kendisi, ilk 11 oynamasi gerektigi halde oynatmiyorsa ya kor olmali ya da art niyetli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    o zaman ersun hoca kasti salihin kariyerini bitirmek istiyor, baska aciklamasi yok. baska bir yorum getiremiyorum yani. haftanin 7 gunu yaninda olan kisi kendisi, ilk 11 oynamasi gerektigi halde oynatmiyorsa ya kor olmali ya da art niyetli.
    O kadar da ileri gitmiyoruz tabiki. Ama Cristian'ın da haftanın 7 günü yanında ama oynatıyor. Kuyt'ın da haftanın 7 günü yanında oynatıyor, Volkan'ın da haftanın 7 günü yanında oynatıyor. Salih oynasaydı takıma Alves'in verdiği zarardan veya Volkan'ın verdiği zarardan daha fazlasını verir miydi? Bu ikili son zamanlarda yediğimiz gollerin %80'inde direk hatalılar. Sırf isimleri var diye oynuyorlar, Salih oynasa bunlar kadar hata yapar mıydı sence? Veya yapsa çok şey mi kaybederdik. O çok övülen Mehmet Topal bile son zamanlarda aşırı pozisyon hatası yapıyor ve pozisyon veriyoruz. Açıkçası ben Salih ilk 11'de 2-3 maç başlayıp kötü oynamadığı sürece oynamamasının kesinlikle formuyla alakalı olduğuna inanmam. Bence sebebi korkudan başka bir şey değildir. Kasıtlı olmasa da Salih'in kariyerine ciddi zarar verdiği ortada.

Nesil
    2006

İyi ki Aziz Yıldırım bize başkan belki futbol için çok kızıyoruz; ama şu son olaylardan sonra iyi ki başkan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Neden oynatsın ki, adamın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve şampiyon olunmazsa muhtemelen sözleşmesi yenilenmeyecek. O yüzden en garanti oyuncularla sahaya çıkıp sonuç almak istiyor, şampiyon olunursa sezon sonu sözleşme önerilip takımda kalması sağlanacak. Eğer takımda kalırsa da o zaman Salih'i oynatabilir. Şahsen ben böyle düşünüyorum oynatılmaması konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yok yahu 4-0 öne geçtiğimiz maçta bile salih in yerine gitti selçuk u soktu oyuna ne 11 başlatması

Mesaj Yetkileri