Sayfa 388 / 492 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
11,611 ile 11,640 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Everton'dan harika transfer David Moyes'u tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gökay,ManU büyük takım oldugu için kötü başlasa bile sonunu getirebiliyor L'pool öyle degil iyide başlasa kötüde başlasa sonunu getiremez.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İyi Bir Transfer Zaten Yedeğe Alındı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fmde Çok Beğendiğim Bir Adamdı
    Umarım Evertona Yararlı Olur

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hep Benitez'e yüklenin siz (:

Abicim senin de her hafta favorin değişiyo.Geçen hafta Liverpool'du şimdi Chelsea
    L'Pool mu benim favorim bak bakayım öyle bi mesaj bulacakmısın Ayg

Aston Villa deplasmanda 3-1 yendi kırmızıları...Şansları yanındaydı fakat L'Poolda Torres'in yedeği yok eğer son 30 dakikaya önde girmezlerse güçlü takımlar karşısında maçları çevirmeleri çok zor olur...

Rafa hatalar yapmaya devam ediyor....Villa da ise Petrov,Kaleci Friedel,Cuellar,kornerden golü atan Davies çok iyiydiler...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Gökay,ManU büyük takım oldugu için kötü başlasa bile sonunu getirebiliyor L'pool öyle degil iyide başlasa kötüde başlasa sonunu getiremez.
    Doğrudur.Liverpool sıradan bir kulüp.Şampiyonlar Ligi'ne katılsalar bayram ediyor herifler.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

L'Pool'un tarihinden haberin olmadığı belli.Bu ligin en çok kupa kazanan takımı L'pool'dur.ManU'dan daha küçük bir takım olduğunu söylemek ancak cahilliktendir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

ManU'nun Burnley maçındaki kadrosunu bilmiyorsun sanırım Gökay abi.Bir aç bak bence kimler oynamıyordu gör.

Quote Originally Posted by scar face View Post
    L'Pool mu benim favorim bak bakayım öyle bi mesaj bulacakmısın Ayg
    http://forum.turksportal.net/vb/show...58&postcount=2

Buyur abicim ciddi olsa da olmasa da

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Hangi kriterin Man U. ı büyük takım yaparken Liverpool'u bu klasman dışında tuttu merak ettim doğrusu ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Hangi kriterin Man U. ı büyük takım yaparken Liverpool'u bu klasman dışında tuttu merak ettim doğrusu ?
    Liverpool'un en son bilmem kaç yıl önce kazandığı EPL yüzünden demiş olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Torres'in Gerrard'ın oynadığı maç sayısını bilmeden atıp tutanı ne kadarda çabuk unuttun Aygün? Biraz balık hafızalısın sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Geçen sene Torres-Gerrard ikilisi beraber ilk 11 de sadece 14 maça çıkabildiler geçen sene.Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık.Macheda'nın Aston Villa maçındaki mucizevi golü ve Sunderland maçındaki "balı" olmasa şanmpiyon kim olacaktı herkes biliyor.Neyse bir mağlubiyetle şampiyonluk yarışından kopmadık,kimse fazla heveslenmesin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Geçen sene Torres-Gerrard ikilisi beraber ilk 11 de sadece 14 maça çıkabildiler geçen sene.Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık.Macheda'nın Aston Villa maçındaki mucizevi golü ve Sunderland maçındaki "balı" olmasa şanmpiyon kim olacaktı herkes biliyor.Neyse bir mağlubiyetle şampiyonluk yarışından kopmadık,kimse fazla heveslenmesin
    Liverpool'un şansa bala attığı goller yok sanki hiç.Bu sezon görüyoruz oynuyorlar da ne oluyor ? 3 maç 1 galibiyet.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Torres'in Gerrard'ın oynadığı maç sayısını bilmeden atıp tutanı ne kadarda çabuk unuttun Aygün? Biraz balık hafızalısın sanırım
    Koskoca bir sezon başka sadece bir maç başka.Sen ManU bir maç yenildi diye atıp tutuyorsun.Ama kadrodan haberin yok.Ben tüm sezona laf söylüyorum.Bu sezon içinde her şey olmuş olabilir.Kartmış,sakatlıkmış vs. bunlar doğal şeyler..Bir maça laf söylemek başkadır bir sezona laf söylemek başkadır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Aaa yoksa futboldaki sakatlıklar 1 maçımı etkiliyordu. Bilmiyordum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Doğru diyorsun kartmış sakatlıkmış bunlar doğal. ManU sonuçta Burnley'e yenildi kadronun önemi yok. Doğal şeyler bunlar
    Last edited by gerrrard : 26.Ağustos.2009 at 01:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

2 oyuncunun ayağına bakan takımdan şampiyonluk beklemek hayal zaten gerçekçi olalım liverpool ilk 2 ye kalması başarıdır bu sezon o da çok zor eğer seneye 2 tane süper oyuncu alırsa o zaman şampiyon olabilir.chelsea,city,manu,arsenal,tottenham liverpoolun rakipleri yine çok sağlam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Liverpool'un en son bilmem kaç yıl önce kazandığı EPL yüzünden demiş olabilir
    liverpool hiç EPL kazanmadı yanlışlıkla yazdın heralde.
    Last edited by Lionel Andres Messi : 26.Ağustos.2009 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    liverpool hiç EPL kazanmadı yanlışlıkla yazdın heralde.

Kazanılamayan kupalar çok olunca yanlış yazabiliyorum (Uzun süredir lig şampiyonu olamadığı için kazanılamayana ekledim onuda) Haklısın yanlış yazmışım .

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sadece 2 oyuncunun ayağına bakan takım geçen sene Premier Lig tarihinde 86 puan alıp da şampiyon olamayan ve sadece 2 kez yenilip de şampiyon olamayan ilk takım oldu. Ki o 2 oyuncudan biri olan Torres ligin büyük kısmını sakatlıklarla boğuşarak geçirmişti.

Liverpool gibi bir takım kimseye muhtaç değildir merak etmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu forumdaki saçma sapan anti-lpoolcuuluk ne zaman son bulacak merak ediyorum. Herkes kendi sempati duydugu takımla ilgilensin, boş boş konuşarak bir yere varılmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Birbirinize yazdığınız ve laf sokmaya çalıştığınız mesajları büyük bir keyifle ve heyecanla okuyorum acaba buna karşılık kim ne yazacak diye?

Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı geçtik şimdi de L'pool Manu Chelsea Juventus İnter Milan Bayern Wolfsburg falan diye mi birbirimizi yemeye meğil ettik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

liverpool şampiyon olabilir toparlanacaktır yani seri galibiyetlere başlar orta saha sorununu hallettiğinde lucastan kurtulmak lazım bunun içinde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Liverpool gibi bir takım kimseye muhtaç değildir merak etmeyin.
    bunu anlamadım ne bakımdan muhtaç değil?

isterse 100 puanla 5. olsun.2 oyuncunun ayağına bakan takım premier ligte şampiyon olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Arsenal her sene olduğu gibi yine iyi başladı bakalım bu sefer de sezon ortasından itibaren çökmezler umarım . Bi şampiyonluk görelim artık Tottenham ve City de sağlam geliyor . Bu sene çok daha çekişmeli geçecek lig anlaşılan .

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ayg ne cıvık adamsın o mesajı önüme atıyorsun

Liverpool EPL'yi kazanamadı ama Dalglish,Fowler gibi efsane oyuncuları barındırır.. 17 kez İngiltere ligini kazanmıstır...Büyük bir takımdır.Efsanedir...

Rafa Benitez gitse forvete istenilen takviyeler yapılsa arkadasına aldığı destekle cok iyi isler yaparlar...Fakat Torres'in alternatifi yok...Maçı dısarıdan girip çevirecek adamları yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben geçmişe bakmıyorum Liverpool'un tarihide beni felan ilgilendirmiyor suan En cok sevdigim takım Arsenaldir sonrada Ronaldo gittigi için ManU , Liverpool hiçbişey yapamaz bu takımlara karsı gelipte demeyin şimdi geçen sene manuya 4 attık vs .

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alican geçmişe bakmıyorsan Gsnin kazandığı Süper Kupa ve Uefa kupası ve hatta kazanılan 17.şampiyonluk senin için önemsiz

L'Pool un köklü bir camia olduğunu anlatmaya çalıştım.Tarihi başarılılarla doludur....Fakat Rafa Benitez in Amerikalı patronlarla sorunlardan dolayı 1.5 mn paund kalan bütçesi var ve de menajerleri olan Benitez son derece yetersiz özellikle bu sene..Torres ve Gerrard la şampiyon olmak da neredeyse imkansız...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Alican geçmişe bakmıyorsan Gsnin kazandığı Süper Kupa ve Uefa kupası ve hatta kazanılan 17.şampiyonluk senin için önemsiz

L'Pool un köklü bir camia olduğunu anlatmaya çalıştım.Tarihi başarılılarla doludur....Fakat Rafa Benitez in Amerikalı patronlarla sorunlardan dolayı 1.5 mn paund kalan bütçesi var ve de menajerleri olan Benitez son derece yetersiz özellikle bu sene..Torres ve Gerrard la şampiyon olmak da neredeyse imkansız...
    Onu ben degil kimse unutamaz ama geçmişe baglı kalarak yaşarsan daha da bşaarlar elde edemessin Galatasaray'da hep o apoleti tasıdı , önemsiz degildir hayatımın en önemli anıdır

Liverpool tamam köklü bir camia ama şampiyon olacaklarına inanmıyorum suan ki durum ManU 'nun L'pool'dan daha iyi bi görüntü çizdigini söylüyorum,sadece fikrimi söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sence benim cümlelerimde geçmişe bağlılık mı var...Ben her zaman futbolda ve yasamımda gecmisten ders cıkararak ileriyi düşünüyorum beni az cok tanıyorsun...

Liverpool u resmen küçük görmüssünüz Angelotti,Alex Ferguson demeclerine benzettim sizin acıklamalarınızı...Bu arada sadece Torres ve Gerrard ile demeye calıstım yukarda yoksa ikisi de harika oyuncular...

bu adamın gs de olmasını çok istemiştim.
    Gökhan gibi kazma bir defans yerine mensah süper olurdu ama kısmet değiilmiş.

Bu sene city ilk 3 içerisinde olur diye düşünüyorum.
    Ama beklerden sıkıntı yaşayabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper transfer oldu bencede elindeki gereksiz oyuncuları çıkartabilirler.

Orta sahayada derinlik katarlar umarım.

Mesaj Yetkileri