Everton'dan harika transfer David Moyes'u tebrik ediyorum.
Everton'dan harika transfer David Moyes'u tebrik ediyorum.
Gökay,ManU büyük takım oldugu için kötü başlasa bile sonunu getirebiliyor L'pool öyle degil iyide başlasa kötüde başlasa sonunu getiremez.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İyi Bir Transfer Zaten Yedeğe Alındı
Fmde Çok Beğendiğim Bir Adamdı
Umarım Evertona Yararlı Olur
L'Pool mu benim favorim bak bakayım öyle bi mesaj bulacakmısınAyg
Aston Villa deplasmanda 3-1 yendi kırmızıları...Şansları yanındaydı fakat L'Poolda Torres'in yedeği yok eğer son 30 dakikaya önde girmezlerse güçlü takımlar karşısında maçları çevirmeleri çok zor olur...
Rafa hatalar yapmaya devam ediyor....Villa da ise Petrov,Kaleci Friedel,Cuellar,kornerden golü atan Davies çok iyiydiler...
ManU'nun Burnley maçındaki kadrosunu bilmiyorsun sanırım Gökay abi.Bir aç bak bence kimler oynamıyordu gör.
http://forum.turksportal.net/vb/show...58&postcount=2
Buyur abicim ciddi olsa da olmasa da![]()
Torres'in Gerrard'ın oynadığı maç sayısını bilmeden atıp tutanı ne kadarda çabuk unuttun Aygün? Biraz balık hafızalısın sanırım![]()
Geçen sene Torres-Gerrard ikilisi beraber ilk 11 de sadece 14 maça çıkabildiler geçen sene.Buna rağmen şampiyonluğu sonuna kadar kovaladık.Macheda'nın Aston Villa maçındaki mucizevi golü ve Sunderland maçındaki "balı" olmasa şanmpiyon kim olacaktı herkes biliyor.Neyse bir mağlubiyetle şampiyonluk yarışından kopmadık,kimse fazla heveslenmesin![]()
Liverpool'un şansa bala attığı goller yok sanki hiç.Bu sezon görüyoruz oynuyorlar da ne oluyor ? 3 maç 1 galibiyet.
Koskoca bir sezon başka sadece bir maç başka.Sen ManU bir maç yenildi diye atıp tutuyorsun.Ama kadrodan haberin yok.Ben tüm sezona laf söylüyorum.Bu sezon içinde her şey olmuş olabilir.Kartmış,sakatlıkmış vs. bunlar doğal şeyler..Bir maça laf söylemek başkadır bir sezona laf söylemek başkadır.
Aaa yoksa futboldaki sakatlıklar 1 maçımı etkiliyordu.Bilmiyordum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Doğru diyorsun kartmış sakatlıkmış bunlar doğal. ManU sonuçta Burnley'e yenildi kadronun önemi yok. Doğal şeyler bunlar![]()
Last edited by gerrrard : 26.Ağustos.2009 at 01:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2 oyuncunun ayağına bakan takımdan şampiyonluk beklemek hayal zaten gerçekçi olalım liverpool ilk 2 ye kalması başarıdır bu sezon o da çok zor eğer seneye 2 tane süper oyuncu alırsa o zaman şampiyon olabilir.chelsea,city,manu,arsenal,tottenham liverpoolun rakipleri yine çok sağlam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
liverpool hiç EPL kazanmadı yanlışlıkla yazdın heralde.
Last edited by Lionel Andres Messi : 26.Ağustos.2009 at 01:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sadece 2 oyuncunun ayağına bakan takım geçen sene Premier Lig tarihinde 86 puan alıp da şampiyon olamayan ve sadece 2 kez yenilip de şampiyon olamayan ilk takım oldu. Ki o 2 oyuncudan biri olan Torres ligin büyük kısmını sakatlıklarla boğuşarak geçirmişti.
Liverpool gibi bir takım kimseye muhtaç değildir merak etmeyin.
Bu forumdaki saçma sapan anti-lpoolcuuluk ne zaman son bulacak merak ediyorum. Herkes kendi sempati duydugu takımla ilgilensin, boş boş konuşarak bir yere varılmaz![]()
Birbirinize yazdığınız ve laf sokmaya çalıştığınız mesajları büyük bir keyifle ve heyecanla okuyorum acaba buna karşılık kim ne yazacak diye?
Fenerbahçe'yi Galatasaray'ı Beşiktaş'ı geçtik şimdi de L'pool Manu Chelsea Juventus İnter Milan Bayern Wolfsburg falan diye mi birbirimizi yemeye meğil ettik.
liverpool şampiyon olabilir toparlanacaktır yani seri galibiyetlere başlar orta saha sorununu hallettiğinde lucastan kurtulmak lazım bunun içinde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Arsenal her sene olduğu gibi yine iyi başladı bakalım bu sefer de sezon ortasından itibaren çökmezler umarım . Bi şampiyonluk görelim artıkTottenham ve City de sağlam geliyor . Bu sene çok daha çekişmeli geçecek lig anlaşılan .
Ayg ne cıvık adamsın o mesajı önüme atıyorsun
Liverpool EPL'yi kazanamadı ama Dalglish,Fowler gibi efsane oyuncuları barındırır.. 17 kez İngiltere ligini kazanmıstır...Büyük bir takımdır.Efsanedir...
Rafa Benitez gitse forvete istenilen takviyeler yapılsa arkadasına aldığı destekle cok iyi isler yaparlar...Fakat Torres'in alternatifi yok...Maçı dısarıdan girip çevirecek adamları yok...
Ben geçmişe bakmıyorum Liverpool'un tarihide beni felan ilgilendirmiyor suan En cok sevdigim takım Arsenaldir sonrada Ronaldo gittigi için ManU , Liverpool hiçbişey yapamaz bu takımlara karsı gelipte demeyin şimdi geçen sene manuya 4 attık vs .
Alican geçmişe bakmıyorsan Gsnin kazandığı Süper Kupa ve Uefa kupası ve hatta kazanılan 17.şampiyonluk senin için önemsiz
L'Pool un köklü bir camia olduğunu anlatmaya çalıştım.Tarihi başarılılarla doludur....Fakat Rafa Benitez in Amerikalı patronlarla sorunlardan dolayı 1.5 mn paund kalan bütçesi var ve de menajerleri olan Benitez son derece yetersiz özellikle bu sene..Torres ve Gerrard la şampiyon olmak da neredeyse imkansız...
Onu ben degil kimse unutamaz ama geçmişe baglı kalarak yaşarsan daha da bşaarlar elde edemessin Galatasaray'da hep o apoleti tasıdı , önemsiz degildir hayatımın en önemli anıdır
Liverpool tamam köklü bir camia ama şampiyon olacaklarına inanmıyorum suan ki durum ManU 'nun L'pool'dan daha iyi bi görüntü çizdigini söylüyorum,sadece fikrimi söylüyorum.
Sence benim cümlelerimde geçmişe bağlılık mı var...Ben her zaman futbolda ve yasamımda gecmisten ders cıkararak ileriyi düşünüyorum beni az cok tanıyorsun...
Liverpool u resmen küçük görmüssünüz Angelotti,Alex Ferguson demeclerine benzettim sizin acıklamalarınızı...Bu arada sadece Torres ve Gerrard ile demeye calıstım yukarda yoksa ikisi de harika oyuncular...
bu adamın gs de olmasını çok istemiştim.
Gökhan gibi kazma bir defans yerine mensah süper olurdu ama kısmet değiilmiş.
Bu sene city ilk 3 içerisinde olur diye düşünüyorum.
Ama beklerden sıkıntı yaşayabilirler.
Süper transfer oldu bencede elindeki gereksiz oyuncuları çıkartabilirler.
Orta sahayada derinlik katarlar umarım.