ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuh![]()
Sizi temin ederim ki Ahmet abi üstteki duayı bi çırpıda yazarken zorlandı![]()
Neden karıştırmayalım efenim. Ayıp mı bu mevzuu,yapmayınız lütfen.
Bir bilgisayar dersinden daha selamlar.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abartma olm artık![]()
Sadece boş derslerde ve bilgisayarda yazıyorum lan.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Emektarlığımı nickimden alanları kınıyorum![]()
Bir kar yağdı Zonguldak felc.Şehrin büyük bölümünde elektirik,su,internet gitti.Heryerin yolları kapandı.Bi nda vurdu ve fena bir duruma girdik.Şimdi yavaş yavaş düzeliyor herşey.
Polonyaya'da 4 gündür aralıksız kar yağıyor, kar dediğime bakmayın bildiğin fırtına şeklinde yağıyor ama adamlarda tık yok.. Alt yapıları öyle sağlam ki 5 metre kar olsa, sıcak suda duş alabilecez yine..
Usta bildiğin merkez ya ilin merkezi felakette.İşe gidemedik dün hatta bir önceki gün işyerinde fırındaki mallar bile zarar gördü.Belediyelerin başına gelenler kendilerine çalıştıkları için bu haldeyiz.
TRT Spor'dur kesin![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sitenin dizaynında küçük değişiklikler mi oldu yoksa bana mı öyle geliyor.
Aynen çok dikkat çekiyor.
Bende internet kafedeki bilgisayarda sorun var sanıyordumÖnceki daha iyiydi sanki
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Senin avatarın kadar dikkat çekemez abi![]()
Düzeldi sanki ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Failblog'a girin derim ben bazıları saçma olsada gerçekten müthiş şeyler varBu da onlardan biri, All In One Breakfast Machine.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sa beyler.Bugünlerde fm de yeni bir kariyer açmak istiyorum ancak eriniyorum oynamaya.Tam ligleri seçiyorum oyunu kuruyorum.Takım belirliyorum.Ondan sonra oyuncuları antrenman programlarına göre yerleştirmeye,taktik oluşturmaya,oyuncu arayıp transfer etmeye resmen zorsunuyorum ve oyunu kapatıyorum.Noldu bana bilmiyorum.
Hocam sen biraz FM den uzak durFM oynaya oynaya artık nasıl becerdiysen bıkmışsın oyundan
![]()
Bana böyle olduğunda yaklaşık 1 ay FM oynamıyorum.COD,NBA filan takılıyorum.Şuan son 4 gündür yaklaşık 6-8 saat FM oynuyorumAra vermek en iyisi.
Adrianı inter istedi adam gitmedi iyimi.Takımdan ayrılmak istmiyormuş.9 milyon e kimse vermez daha![]()
Valla burda ilginç şeyler olmaya başladı.Eleketirik,su gitti.Yollar kapandı ağaçlar devrildi derken şimdide semt pazarının çatısı kar yükünü kaldıramamış ve göçmüş ölü ve yarlılar var deniyor.Ben 23 yıldır şu şehirdeyim böyle birşey görmedim daha önce.
TTNet'in günlük 2 tl interneti varmış. Nedir durum bilen var mı?