arkadaslar geri kaldım yoktum kaç saattir emrahh anlat nooldu aldık mı aman allahım
arkadaslar geri kaldım yoktum kaç saattir emrahh anlat nooldu aldık mı aman allahım
efe kardesm aldık mori gs de keyfine bak![]()
(Üstüme alınayım)
Evet aldık galiba. Anlaşma imzalanmadan emin olamıyorum bende.
Geyik yapmayalım diye Taşkın uyarmış, ben onu hatırlatayım dedim. Tamam büyük oyuncu geliyor, Türk futbolu için hayırlı olsun ama konuyu da geyiğe çevirmeyelim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tekrar Baptista noldu dersem, ayıp olurmu?
bende baya merak ediyorm kolpa da olabilr gerçek de
Ben istiyordum bu adamı umarım kesin olarak bitmiştir
Şimdi sıra defansta![]()
Baptista haberi kolpa bence..Moriantes geldiyse hayırlı olsun..
Anlaştılar, anlaştılar.
Emurafu söylediklerini nerden, nasıl aldığını biliyorum.Biri uydurmuş, tvde çıktıktan sonra haberi 50 kere yorumu,duyumu yapılır yorma buradaki insanları lütfen.
Valencia yalanladı!:
http://home.skysports.com/transferar...px?hlid=476875
Valencia deny Morientes claim
Valencia have rejected suggestions that striker Fernando Morientes could be on his way to Galatasaray.
Reports in Spain have linked the former Liverpool man with a €5million move to the Turkish giants but Valencia have denied that Morientes is on his way.
"There is no truth in those stories and we are not negotiating to sell Morientes," said a spokesman for the Spanish club.
Meanwhile, Valencia midfielder Hugo Viana is close to agreeing a season-long loan deal to join Osasuna.
David Navarro could also be on his way out of the Mestalla, with Racing Santander interested in taking him on a year's loan.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ARİZMENDİ VALENCİA DA
La Liga'nın güçlü takımlarından Valencia, İspanyol oyuncu Angel Javier Arizmendi'yi, Deportivo la Coruna'dan ayrılarak ilk kulübü Atletico Madrid'e gidişinden sadece bir ay sonra transfer etti.
23 yaşındaki forvet oyuncusunun Valencia ile 6 yıllık uzun dönemli bir sözleşme imzalamayı kabul ettiği bildirildi. İspanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın eski yıldızlarından olan Arizmendi, 2005 yılı Aralık ayında geldiği Deportivo formasıyla 50 lig maçında 7 gol kaydetmişti. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için Ağustos ayında 3. ön eleme turu oynayacak olan Valencia, daha önce de orta saha oyuncuları David Silva ile 2013, Ruben Baraja ile de 2010 yılına kadar sözleşme yapTI
Arkadaslar bu haber valencianın resmi sitesindede var imza bugün öglende atılmıs....
Bundan su yorumu cıkarıyoruz valencia bu adamı morientesin yerine aldı ayrıca arizmendi ispanya milli takımında oynuyor
Beyler siz iyice avatarlar falan Morientese kaptırdınız kendinizi Saviola işi gibi olmasınBenden söylemesi gelme ihtimali yüksek ama siz çoktan kesin anlaştırmışsınız imza tarihini bile belirlemişsiniz
Amacım gerilim yaratmak değil yanlış anlaşılmasın.
"aboooo" arkadasm aldıgın haber valencia resmi stesndenmi ???? yako igual açklamış adam galatasaray klübünün içnden biri ...neyse bekleyp görecez imza atlnca herkesi bu bölüme bekliyorm![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kafana takma kardesm senin iyi niyetli oldugunu biliyorzsaol uyarn için
![]()
Fanatik haberlerini yayınlamayı yasaklatacaksınız bana sonunda.
Transfer falan olduğu yok, (olur mu olur aslında ama zannetmiyorum böyle bir girişim olduğunu, ki gidişat odur) basın sallıyor siz de oldu bittiye geldi zannediyorsunuz..
Bir transfer olacağı zaman Avrupa'da mutlaka herkesin haberi olur, sağlam basın organları bunu mutlaka yazar.Sesi soluğu çıkardı, ayrıca Cole öyle paylaşılamayan biri değil.Madem Cole'u transfer edeceksin niye saklayasın ki..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bekliyoruz...
tmm en iyisi bekleyp görmek ztn![]()
Sky ne haberi yapmış yahu? Morientes'in geldiğini kim söylüyor.. Neler oluyor??![]()
Valla bende bilmiyorum bitip bitmedigini bitti dediler bende hayırlı ugurlu olsun dedim![]()
yako igual dahil herkes mori gs de diyor sky bunun aksini söylyo özeti bu
Arkadaslar Bekleyın dıyorum zamanı gelınce konusacaz!!!!!!! sabırlı olun...
Bugün imzalanacak diye birşey söylenmedi...
Ayrıca bu yako igua mıdır nedir.. o kim?
Önemli olan bugün yada yarın imzalanması değil, sonuç olacak. Bunun içinde son saniyeye kadar bekleyeceğiz..
İnşallah olur... Bizim gs sitesinde birşey yazmıyor ki.. adamlar her çıkan haberle ilgili milleti aydınlatıyor.. bizimkilerde tık yok![]()
Kuranyi'ye 1 Milyon € bile verilmez, haram..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
emrah haklı öle bişi dmedi adam glcek diye lütfen aboo kardes ya neden şimdi mesela söyle demek istiyorum ben sizin roberto carlos transferinizi takdir ettim bu çok büyük bir işti türkiyeye katkısı çok oldu keza lincolde öyle bu futbolcuların türkiyeyi tercih etmesi beni gurulandırıyor aboo kardes sormak isterim morientes seni gurulandırmaz mı türkiyeye glse türkiyeye katkı ypsa daha büyük futbolculsr türkiyeye glse fb ye olsun gsye olsun keza bjkye olsun türkiyemiz kazansın sonuçta bnce sende biraz destekle aboo kardes
Morıentes baptısta hep yalan bunlar zaten!!!!!!!
Ayrıca yönetıcilerin adnan sezginle ispanyaya gittigide yalan....Tatil yapmaya gittiler adam
Baska konusmucam![]()