Yine başladı herkes klubün bilançosunu tutmaya![]()
Aziz Yıldırım ve kurmayları düşünüyorlardır bunu bırakın biz dert etmeylim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
+ imza attırmak için verilen para primler tutulan evler ve verilen arabalar felan felan
Robinho için tutuyorsak bir Güiza'yıda tutalım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sayın Takış beğendimpek umrumda değil onu diyen elbet x gelince BJK bunu harcadı der nasıl olsa kısır döngü
![]()
bunların tetiklediği şeker hastalığı Avrupa maçlarında Desteklediğim ve izlediğimden biliyorum![]()
Maddi olarak zararımız 8 m euro da olabilir. Zaten Güizadan zararımız yok demiyoruz. Daha doğrusu ilk ben söyledim. Güizanın bize 2 yıl kahır çektirdiği de bir gerçek. Yönetim 6 m euro da olsa göndersin ben razıyım. En azından en az zararla kapatmış oluruz.
TariboWest
Yaa bırakın ne kadar zarar vardı falan demeyi. Zararın neresinden dönersen kardır boşverin. Muhasebesini yapıyordur yönetim zaten![]()
Az zarar mı çok zarar mı?
Kurtulun şu heriften.. Ya da kurtulmayın Fener zarar etsin![]()
bencede fenerbahçe zarar etsin..
böyle zararın gözünü seveyim..![]()
http://www.facebook.com/video/video.php?v=172222698541
Güiza'nın gitmesini bekliyorduk ama Hercules Nelson Valdez'i almış.Bu adamı satarsak Rubin Kazan'a satarız,yoksa elimizde kalır.
Bence bizden aldığı o maaşı Rubin vermez. O da gitmez. Hayırlı olsun elimizde patladı. Neyse belki Niangdan felan birşeyler kaparda 3-5 gol atar![]()
Her yönüyle daha kaliteli olduğu açık..
Kaç maçını izledin ? Haberler de tabi ki attığı goller gösterilecek. Transferi söz konusu olan her futbolcu için öyledir. Unutmatın ki Güiza'yı da gol makinesi olarak aldınız. Ben sizin yerinizde olsam Niang'ı yere göğe sığdırmadan önce birkaç maç oynamasını beklerdim, eğer iyi performans gösterirse ondan sonra yapardım o işi.
Niang en azından altıpastan gol kaçırmayacaktır.. Yada hava toplarında kafa vuracaktır. Fiziği daha güçlü olduğu için Türkiyede ikili mücadelelerde ileride top tutacaktır. Hem nerden biliyorsun maçlarını izlemediğimi, çok mu belli ediyorum
Ayrıca ben Niang dünya yıldızı, Avrupayı sallayacak demedim. Yere göğe sığdıramayacak birşey söylemedim. Şakasına iki birşeyler kapar gol atar dedim.
Trabzonun aldığı oyuncuyuda çoğu kişi izlememesine rağmen süper transfer olarak nitelendirmişti. Niang'ı daha çok biliyoruz en azından.
Güiza valla taraftardan yediği küfürle cennetlik oldu hayırlı olsun![]()
Önlibero için kim düşünülüyor bir bilgi var mı? FM'den olsa gerek, içimden Anthony Annan gelse diye geçiriyorum ama?![]()
En azından, top sürebilen, ayağında top tutabilen, kafa topu vurabilen, güçlü fiziğe sahip bir oyuncu. Bak son vuruştan bahsetmedim, ilk aklıma gelen Güiza'da olmayan özellikler. Güiza'nın sezgisi ve savunmanın arkasına sarkma özelliği vardı, bu nedenle çok sayıda pozisyona giriyordu ama mesela kafa toplarına çıkamıyordu, ayağına top atıldığında top süremiyordu, rakibi çalım atarak geçtiğini hiç görmedim, omuz omuza mücadele olduğunda daha mücadele başlamadan düşüyordu.
Niang faydalı olur ya da olmaz, bunu izlemeden elbette göremeyeceğiz, Güiza sahip olduğu yeteneklerin de katkısıyla bir çok pozisyona giriyordu ve çoğunu kaçırıyordu, belki Niang bu kadar pozisyona giremeyecek, az girecek öz atacak.
Ama kabaca bakıldığında, Güiza'dan daha iyi özellikleri olduğu görülüyor, takıma katkısının ne olacağını da oynadıkça göreceğiz elbette.
Ayrıca Güiza'ya maliyet hesabı yapılıyor, önceki sezon Trabzon'da attığı golle Fenerbahçe'nin ligi 1 sıra yukarıda bitirmesini ve sezonu 2 hafta geç açmasını sağladı, ayrıca geçtiğimiz sezon Bursa ile oynanan kupa maçında yine son dakika golünü atarak Fenerbahçe'nin tur atlamasını sağladı, yine bir çok maçta sadece Güiza'nın attığı gollerle kazanılmış maçlar, puanlar var, maliyet çıkaracaksınız, bunları da hesaplayın o zaman.
Güiza'nın kaçırdıkları attıklarından daha fazla olduğu için hep göze battı, günah keçisi lazımdı, Güiza seçildi. Fenerbahçe'de devam etmesi ne kendisine fayda sağlar ne Fenerbahçe'ye, çünkü kafa olarak da hiç tam hazır hale gelemedi Güiza. Belki sürekli sıkıntılı hali olmasa bu kadar tepki de almazdı ama o hali taraftarı da çileden çıkardı, sempatik suratı olsaydı belki daha az kişinin tepkisini çekerdi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Güiza gol kralı olduğu sezon dışında o kadar iyi geçirdiği bir yıl yok.Bir tek Getafe'de 30 maçta 12 gollük bir performansı var,zaten aynısını da Fenerbahçe'de gösterdi.
Niang istikrarlı bir oyuncu olduğu için bize Güiza'dan daha çok fikir veriyor.Marsilya formasıyla 225 maçta 100 gol,üstelik çoğunda da direkt forvet oynamadı.Fransa Ligi gibi gücün ön planda olduğu bir ligte her yıl 10+ gollük bir performansı var.
Top sürebilen,adam geçebilen,hava hakimiyeti güçlü bir futbolcu.Fizikli ve güçlü bir oyuncu olduğu için Güiza'dan daha çok iş yapacaktır ligde.Bunu anlamak için Niang'ın maçını seyretmeye gerek yok.
Niang istikrarı olan bir futbolcu. Bu yeterli sanırım. Adamın zenci olmasıda daha da bir avantaj.
Jaja'nın 4 maçını izlediysen burada Kanal A'yı izleyen kaç kişi var. Kanal A'da Fransa Ligi maçlarını gösteriyordu ve genellikle Marsilya maçları vardı.
Annan'ın Dünya Kupası sonrası piyasası artmıştır.
Aynı şeyi söyleyip yine inkar ediyosun ve çoğul konuşuyosun. Zaten hepimiz Ukrayna ligi fanatiğiyiz. Sürekli Jaja'yı takip ediyoruz.
Tamam belki Niang iyi performans sergileyemiyebilir (ki inşallah böyle birşey olmaz) bu olağan bir şey. Çok kaliteli futbolcu geldi ligimize bir şey veremeden gittiler. Ama bütün bu olanlar Niang'ın kalitesinden şüphe etmemizi gerektirecek bi durum değil. Bu adam Avrupanın önde gelen klüpledinden birinden geçen yılın gol kralı ve aynı zamada kaptanı olarak geldi. Kaliteli bir futbolcu olduğu aşikar zaten.
Sevdiğiniz adamları göklere çıkartırken sevmediklerinizide yermenin hiç bi anlamı yok bence.
Sonuçta her transfer insana yapılan bir yatırımdır ve hepsinde risk ihtimali vardır.Niang transferi de Aykut Kocaman'ın dediği gibi riskin en aza indiği bir transfer oldu.Oynamaya başlayınca hepimiz göreceğiz ..
Güiza için 4 milyon Euro önermiş Hercules. Bu fiyata satacaklarına hiç satmasınlar. Ederine satacaklarsa satsınlar, 8 milyon Euro civarında satılabilir.
Del Bosque dün verdiği demeçte "Onu Dünya Kupası kadrosuna almadığım için hatalıyım, Güiza'yı kadroya almamam içimde acıdır" gibi sözler söyledi. "Onu tekrar milli takıma alabilirim" diye de ekledi.
2 yıl boyunca hakkında söylenmedik laf kalmamasına rağmen sürekli milli takıma çağrıldı. Sadece Dünya Kupası kadrosuna alınmadı, aslında o kadroya da çağrıldı ama sonradan kadrodan çıkarıldı.
Güiza takımdan ayrılırsa iyi bir performans sergileyip tekrar milli takıma seçilecek. Bundan eminim. Umarım yanılan ben olurum, Güiza gittikten sonra bir varlık gösteremez ve gittiği için üzülmem. Ama Anelka'da olduğu gibi Güiza da gidince iyi işler yapacak.
Hatırlarsanız forumun yanı sıra spor yazarları Anelka için futbolcu değil diyorlardı. Hatta o dönem Ribery'nin yükselişi varken Anelka'yı topa tutuyorlardı, acaba Anelka değil de Anelka'nın kopyası mı geldi diyorlardı. Anelka'yı savunduğumuzda, yüksek bedellere transfer olduğunu söylediğimizde de acımasız eleştirilerine devam ediyorlardı. Dün gibi hatırlıyorum bunları. Aynısı Güiza için de yapılıyor, umarım bu sefer yanılan ben olurum.