Sayfa 389 / 896 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
11,641 ile 11,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Eğerki Güiza 6 m euroya giderse karımız 13 m euro olacak. Son 2 sene maaşını ödemeyeceğiz. Tek zarar 2 yıllık ödediğimiz miktar olacak.
    Birde şöyle bakalım. Daniel Güiza için Mallorca'ya 14.5 M € bonservis ödendi. 2 yıllık maaşınıda aldı. 3.5 X 2'den 7 M € yapar. 21.5 M € Fenerbahçe'nin kasasından çıkan rakam. Hadi diyelim 13 M €'dan kurtuldunuz. Hala 8.5 M €'luk bir zarar söz konusu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yine başladı herkes klubün bilançosunu tutmaya

Aziz Yıldırım ve kurmayları düşünüyorlardır bunu bırakın biz dert etmeylim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

+ imza attırmak için verilen para primler tutulan evler ve verilen arabalar felan felan

Robinho için tutuyorsak bir Güiza'yıda tutalım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    + imza attırmak için verilen para primler tutulan evler ve verilen arabalar felan felan

Robinho için tutuyorsak bir Güiza'yıda tutalım
    Birazdan çıkıp birileri işte bu yüzden gelişmiyor Türk futbolu siz yaptınız bizde yaptık mantığı nedir anlamıyorum diyebilir şimdiden haberin olsun

Bu lafıda bana söylemicen daa sayın takış ben robinho sorunlu inş bize gelmez dedim git bonservisine laf edenlere söyle
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sayın Takış beğendim pek umrumda değil onu diyen elbet x gelince BJK bunu harcadı der nasıl olsa kısır döngü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Birde şöyle bakalım. Daniel Güiza için Mallorca'ya 14.5 M € bonservis ödendi. 2 yıllık maaşınıda aldı. 3.5 X 2'den 7 M € yapar. 21.5 M € Fenerbahçe'nin kasasından çıkan rakam. Hadi diyelim 13 M €'dan kurtuldunuz. Hala 8.5 M €'luk bir zarar söz konusu.
    Sabahtan beri merak ediyordum ne kadar zarar ettiğimizi.Teşekkürler sayın Addolorato.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Maddi anlamda öyle de, ya manevi?
    beyazlayan saçlar.
    sayısız küfür ve bir kaç sinir krizleri..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bunların tetiklediği şeker hastalığı Avrupa maçlarında Desteklediğim ve izlediğimden biliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Maddi olarak zararımız 8 m euro da olabilir. Zaten Güizadan zararımız yok demiyoruz. Daha doğrusu ilk ben söyledim. Güizanın bize 2 yıl kahır çektirdiği de bir gerçek. Yönetim 6 m euro da olsa göndersin ben razıyım. En azından en az zararla kapatmış oluruz.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa bırakın ne kadar zarar vardı falan demeyi. Zararın neresinden dönersen kardır boşverin. Muhasebesini yapıyordur yönetim zaten

Az zarar mı çok zarar mı?
    Kurtulun şu heriften.. Ya da kurtulmayın Fener zarar etsin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bencede fenerbahçe zarar etsin..
    böyle zararın gözünü seveyim..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=172222698541

Güiza'nın gitmesini bekliyorduk ama Hercules Nelson Valdez'i almış.Bu adamı satarsak Rubin Kazan'a satarız,yoksa elimizde kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bizden aldığı o maaşı Rubin vermez. O da gitmez. Hayırlı olsun elimizde patladı. Neyse belki Niangdan felan birşeyler kaparda 3-5 gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence bizden aldığı o maaşı Rubin vermez. O da gitmez. Hayırlı olsun elimizde patladı. Neyse belki Niangdan felan birşeyler kaparda 3-5 gol atar
    Niang'ın Güiza'dan daha iyi olduğu ne malum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her yönüyle daha kaliteli olduğu açık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her yönüyle daha kaliteli olduğu açık..
    Kaç maçını izledin ? Haberler de tabi ki attığı goller gösterilecek. Transferi söz konusu olan her futbolcu için öyledir. Unutmatın ki Güiza'yı da gol makinesi olarak aldınız. Ben sizin yerinizde olsam Niang'ı yere göğe sığdırmadan önce birkaç maç oynamasını beklerdim, eğer iyi performans gösterirse ondan sonra yapardım o işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Niang en azından altıpastan gol kaçırmayacaktır.. Yada hava toplarında kafa vuracaktır. Fiziği daha güçlü olduğu için Türkiyede ikili mücadelelerde ileride top tutacaktır. Hem nerden biliyorsun maçlarını izlemediğimi, çok mu belli ediyorum

Ayrıca ben Niang dünya yıldızı, Avrupayı sallayacak demedim. Yere göğe sığdıramayacak birşey söylemedim. Şakasına iki birşeyler kapar gol atar dedim.

Trabzonun aldığı oyuncuyuda çoğu kişi izlememesine rağmen süper transfer olarak nitelendirmişti. Niang'ı daha çok biliyoruz en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza valla taraftardan yediği küfürle cennetlik oldu hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niang en azından altıpastan gol kaçırmayacaktır.. Yada hava toplarında kafa vuracaktır. Fiziği daha güçlü olduğu için Türkiyede ikili mücadelelerde ileride top tutacaktır. Hem nerden biliyorsun maçlarını izlemediğimi, çok mu belli ediyorum

Ayrıca ben Niang dünya yıldızı, Avrupayı sallayacak demedim. Yere göğe sığdıramayacak birşey söylemedim. Şakasına iki birşeyler kapar gol atar dedim.

Trabzonun aldığı oyuncuyuda çoğu kişi izlememesine rağmen süper transfer olarak nitelendirmişti. Niang'ı daha çok biliyoruz en azından.
    Emin ol Jaja'yı Niang'tan daha çok izledik En azından 4 maçını izledik.

Ben de sana "maçlarını izlemedin" demedim. Kaç maçını izledin diye sordum. Kazı koz anlayıp da gerginlik çıkarmayın lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Önlibero için kim düşünülüyor bir bilgi var mı? FM'den olsa gerek, içimden Anthony Annan gelse diye geçiriyorum ama?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En azından, top sürebilen, ayağında top tutabilen, kafa topu vurabilen, güçlü fiziğe sahip bir oyuncu. Bak son vuruştan bahsetmedim, ilk aklıma gelen Güiza'da olmayan özellikler. Güiza'nın sezgisi ve savunmanın arkasına sarkma özelliği vardı, bu nedenle çok sayıda pozisyona giriyordu ama mesela kafa toplarına çıkamıyordu, ayağına top atıldığında top süremiyordu, rakibi çalım atarak geçtiğini hiç görmedim, omuz omuza mücadele olduğunda daha mücadele başlamadan düşüyordu.

Niang faydalı olur ya da olmaz, bunu izlemeden elbette göremeyeceğiz, Güiza sahip olduğu yeteneklerin de katkısıyla bir çok pozisyona giriyordu ve çoğunu kaçırıyordu, belki Niang bu kadar pozisyona giremeyecek, az girecek öz atacak.

Ama kabaca bakıldığında, Güiza'dan daha iyi özellikleri olduğu görülüyor, takıma katkısının ne olacağını da oynadıkça göreceğiz elbette.

Ayrıca Güiza'ya maliyet hesabı yapılıyor, önceki sezon Trabzon'da attığı golle Fenerbahçe'nin ligi 1 sıra yukarıda bitirmesini ve sezonu 2 hafta geç açmasını sağladı, ayrıca geçtiğimiz sezon Bursa ile oynanan kupa maçında yine son dakika golünü atarak Fenerbahçe'nin tur atlamasını sağladı, yine bir çok maçta sadece Güiza'nın attığı gollerle kazanılmış maçlar, puanlar var, maliyet çıkaracaksınız, bunları da hesaplayın o zaman.

Güiza'nın kaçırdıkları attıklarından daha fazla olduğu için hep göze battı, günah keçisi lazımdı, Güiza seçildi. Fenerbahçe'de devam etmesi ne kendisine fayda sağlar ne Fenerbahçe'ye, çünkü kafa olarak da hiç tam hazır hale gelemedi Güiza. Belki sürekli sıkıntılı hali olmasa bu kadar tepki de almazdı ama o hali taraftarı da çileden çıkardı, sempatik suratı olsaydı belki daha az kişinin tepkisini çekerdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Güiza gol kralı olduğu sezon dışında o kadar iyi geçirdiği bir yıl yok.Bir tek Getafe'de 30 maçta 12 gollük bir performansı var,zaten aynısını da Fenerbahçe'de gösterdi.

Niang istikrarlı bir oyuncu olduğu için bize Güiza'dan daha çok fikir veriyor.Marsilya formasıyla 225 maçta 100 gol,üstelik çoğunda da direkt forvet oynamadı.Fransa Ligi gibi gücün ön planda olduğu bir ligte her yıl 10+ gollük bir performansı var.

Top sürebilen,adam geçebilen,hava hakimiyeti güçlü bir futbolcu.Fizikli ve güçlü bir oyuncu olduğu için Güiza'dan daha çok iş yapacaktır ligde.Bunu anlamak için Niang'ın maçını seyretmeye gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Jaja'nın daha çok maçınımı izledin Geçen sezon Kanal A yanlış hatırlamıyosam Marsilya'nın 10 - 15 arası maçını canlı olarak verdi. Ayrıca internet üzerinden maçlar rahatlıkla izlenebiliyor. Ki ben bu hafta oynadıkları maçı internetten izledim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kaç maçını izledin ? Haberler de tabi ki attığı goller gösterilecek. Transferi söz konusu olan her futbolcu için öyledir. Unutmatın ki Güiza'yı da gol makinesi olarak aldınız. Ben sizin yerinizde olsam Niang'ı yere göğe sığdırmadan önce birkaç maç oynamasını beklerdim, eğer iyi performans gösterirse ondan sonra yapardım o işi.
    Niang istikrarı olan bir futbolcu. Bu yeterli sanırım. Adamın zenci olmasıda daha da bir avantaj.

Ben de sana "maçlarını izlemedin" demedim. Kaç maçını izledin diye sordum. Kazı koz anlayıp da gerginlik çıkarmayın lütfen
    Jaja'nın 4 maçını izlediysen burada Kanal A'yı izleyen kaç kişi var. Kanal A'da Fransa Ligi maçlarını gösteriyordu ve genellikle Marsilya maçları vardı.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Önlibero için kim düşünülüyor bir bilgi var mı? FM'den olsa gerek, içimden Anthony Annan gelse diye geçiriyorum ama?
    Annan'ın Dünya Kupası sonrası piyasası artmıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aynı şeyi söyleyip yine inkar ediyosun ve çoğul konuşuyosun. Zaten hepimiz Ukrayna ligi fanatiğiyiz. Sürekli Jaja'yı takip ediyoruz.

Tamam belki Niang iyi performans sergileyemiyebilir (ki inşallah böyle birşey olmaz) bu olağan bir şey. Çok kaliteli futbolcu geldi ligimize bir şey veremeden gittiler. Ama bütün bu olanlar Niang'ın kalitesinden şüphe etmemizi gerektirecek bi durum değil. Bu adam Avrupanın önde gelen klüpledinden birinden geçen yılın gol kralı ve aynı zamada kaptanı olarak geldi. Kaliteli bir futbolcu olduğu aşikar zaten.

Sevdiğiniz adamları göklere çıkartırken sevmediklerinizide yermenin hiç bi anlamı yok bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bol keseden sallamak bu olsa gerek. Kusura bakma ama?

Kaç maçını izledin derken kaç maçını izledinde konuşuyorsun anlamıyla söyledin. Kazı koz anlamak ağır bir söylem. Kimse gerizekalı değil.

Sonuçta her transfer insana yapılan bir yatırımdır ve hepsinde risk ihtimali vardır.Niang transferi de Aykut Kocaman'ın dediği gibi riskin en aza indiği bir transfer oldu.Oynamaya başlayınca hepimiz göreceğiz ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Annan'ın Dünya Kupası sonrası piyasası artmıştır.
    Transfermarkt.de'de şu an 1.750.000 euro olarak gözüküyor, oldukça makul yani.

Güiza için 4 milyon Euro önermiş Hercules. Bu fiyata satacaklarına hiç satmasınlar. Ederine satacaklarsa satsınlar, 8 milyon Euro civarında satılabilir.

Del Bosque dün verdiği demeçte "Onu Dünya Kupası kadrosuna almadığım için hatalıyım, Güiza'yı kadroya almamam içimde acıdır" gibi sözler söyledi. "Onu tekrar milli takıma alabilirim" diye de ekledi.

2 yıl boyunca hakkında söylenmedik laf kalmamasına rağmen sürekli milli takıma çağrıldı. Sadece Dünya Kupası kadrosuna alınmadı, aslında o kadroya da çağrıldı ama sonradan kadrodan çıkarıldı.

Güiza takımdan ayrılırsa iyi bir performans sergileyip tekrar milli takıma seçilecek. Bundan eminim. Umarım yanılan ben olurum, Güiza gittikten sonra bir varlık gösteremez ve gittiği için üzülmem. Ama Anelka'da olduğu gibi Güiza da gidince iyi işler yapacak.

Hatırlarsanız forumun yanı sıra spor yazarları Anelka için futbolcu değil diyorlardı. Hatta o dönem Ribery'nin yükselişi varken Anelka'yı topa tutuyorlardı, acaba Anelka değil de Anelka'nın kopyası mı geldi diyorlardı. Anelka'yı savunduğumuzda, yüksek bedellere transfer olduğunu söylediğimizde de acımasız eleştirilerine devam ediyorlardı. Dün gibi hatırlıyorum bunları. Aynısı Güiza için de yapılıyor, umarım bu sefer yanılan ben olurum.

Mesaj Yetkileri