Offff ya. Şimdi kim gidecek okula.
galatasaray maçı 18 marttaymış, geçen yıl da 18 marttaydı ve 2-1 kazanmıştık.. Bu arada 18 mart doğum günümkazanırsak 2 yıldır en büyük hediyelerden birini almış olcam
![]()
Polonya'da soğuk hava dalgasının son on günde 62 kişinin ölümüne neden olduğu bildirildi. TRT
eto'o bitmiş.
Dayımda EDOK'ta çalışıyor. Benim gideceğim yer bir Tugay felan değilmiş. Galiba daha değişik bir yer. Rahat edeceğimi düşünüyorum.
Çarşı izninde yapacak bir çok şey var. Heleki bir iki arkadaşta Antalya'dan zaten tanıdık. Zorlanmam heralde.
Bu arada Antalya'dan Ankara'ya gelirken bir çocukla birlikte aynı koltukta geldim. Çocuğa ilk bindiğimde sendemi askersin birader dedim yok dedi. Malum o gün bir çok asker vardı otogarda havalimanında felan. Neyse ben futbolcuyum dedi. Antalyaspor'da oynuyorum felan deyince ben A2 felan sandım ilk. A takımda oynuyormuş. Beypazarı Şekerspor'dan transfer olmuş. Keçiörenliyim dedi. Emre Torun ismi. Çocukla ahbap olduk. Afyonda molada sütlaç ısmarlamak istedi yok felan dedim. baya ilginç bir yolculuk oldu![]()
A2 liginde hat-trick yapmış daha yeni (Antalyaspor-Adanaspor)
Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 32 maç 21 gol. Bu çocukta gelecek var. Açma arayı
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adam sağlam aga
cezalar artık bitse![]()
Aynen resimdeki çocuktu. Kupa maçında oynadım demişti bana. Antalyaspor'daki tek resmi maçıymış. u19 milli takımınında forvetiymiş. 3-4 golü var hatta. Askerliğin olmsaydı Fenerbahçe maçımızda bilet ayarlarladım gelirdin maça dedi içim gitti valla. Firar edesim geldi bi an
İyi oyuncu. Aklı başında birine benziyordu. Nede olsa Anadolu çocuğu ne olacak. Allah yolunu açık etsin.![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...73#post2186473 kariyer dikkatimi çekmişti en sonunda patlamış, birşeylerin garip olduğu belliydi.
Tatil iyidi ya okul niye açıldı ki![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
yarın akşam dönüyorum bakalım nasip![]()
twitter yeni twitter'a geçti.
değişik bir cümle oldu ama idare edin![]()
(/s)
Günaydın. Antalya gece sallandı resmen fırtınadan. Kışı da fena yazıda bu şehrin.
FM Gazetesi
Şiddet kelimesi yanında ne kalır kiHortum flan çıktı sandım. Düşün sabaha kadar rüzgar sesinden uyuyamadım. Normalde çok keyifli olur çok severim. Ama böyle bas bir ses geliyordu. Çok fenaydı gece ama şimdi hafifledi. Hatta güneş açtı. Dengesiz memleketim benim.
FM Gazetesi
Biz ordayken şiddetli bir iki kez rüzgar olmuştu gece bazen uyandığımda sesi duyabiliyordum ancak o kadar şiddet kelimesini bile geçecek derecede rüzgar olmamıştı. Bu sene şansıma yanıyorum zaten. Antalya'nın kışı bile değişti resmen![]()
Sen Eminönü'nde askerlik yap sonra şansıma yanıyorum de vay anasını. Daha ne şans olucak abi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bi ara birisi buraya Facebook'ta yorum kısmının resmin sağında çıktığına dair bir resim eklemişti "Sizde de böyle mi ?" diye. Bende az önce geçti o sisteme.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi baktım bende de öyle olmuş.
Beyler hastalanmak üzereyim ve daha bütünlemelerim bitmedi. Bi dua okuyuverinde Allah şifa versinAygün sen de oku kabul olur felan belki
![]()
Okurum ama hasta olman için![]()