Sayfa 39 / 41 İlkİlk ... 293738394041 SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Milli takım diye hak vermek yalan dolan.Aynı şeyi GS-FB maçında düşünün,Türkiye Kupası maçı veya ligin ikinci yarısında önemli bir maç.

52 bin kişilik stadta 10-20 kişi tepki veriyor ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel stadı terk ediyor.Volkan Demirel ? Topu arka tarafıyla kontrol eden Demirel ? Lincoln'ü Ali Sami Yen'in ortasında döven Demirel ? Rakı şişesi atıldığında bile dimdik duran Demirel ? Yiyorsa yapsın Fenerbahçe maçı varken.

Önce adam gibi adam olacaklar ondan sonra tepki gördükten sonra gurur yapıp terk edecekler stadı.Niye Onur Kıvrak tepki görmüyor,niye Tolga tepki görmüyor ? Ankara'da İsveç maçına gittim,ısındığı süre boyunca sürekli Onur'a destek verdi bütün stad,niye ? Onur çok yakışıklı ondan mı ?

Küfürün kabul edilir yanı yok. Küfürü savunma bile saygısızlıktır.

Ona küfür edilmesin, buna edilsin öyle mi yani? Düşünmeden yazıyorsunuz.

Kulüp takımı olursan orası deplasman olur. Milli Takım olursan ev sahibi. Volkan'a küfür eden Türk Bayrağı'na küfür etmiştir. Nokta.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

[MENTION=1413]di canio[/MENTION]

Hak verdiğim yanların var ancak şöyle de bir şey var, Fenerbahçe maçlarında kendi seyircisi ıslıklamıyor onu. Burada kendi seyircisi ıslıklıyor. FB taraftarının ıslıkladığında da aynı şeyi yapıp yapmayacağını bilemezsin. Bence yapardı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Küfürün kabul edilir yanı yok. Küfürü savunma bile saygısızlıktır.

Ona küfür edilmesin, buna edilsin öyle mi yani? Düşünmeden yazıyorsunuz.

Kulüp takımı olursan orası deplasman olur. Milli Takım olursan ev sahibi. Volkan'a küfür eden Türk Bayrağı'na küfür etmiştir. Nokta.
    Evet,yazdığımı istediğiniz gibi yorumlayıp,istediğiniz gibi cevaplamışsınız,kendinize de cevabı kendiniz verirsiniz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence sorulması gereken soru 'neden Volkan' değil 'Neden başka statlarda değil de TT Arena'da oluyor her seferinde bu olay'
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kapatın gümrük kapılarını, kimse girip çıkmasın. Futboldan tiksindik yemin ediyorum. Taraftar olsun, futbolcusu olsun, yönetimi olsun, hükümeti olsun hepsi futbolu rezil etti. Uzun süre Avrupa kupası ve milli maç oynanmasa yeridir. Zamanında İngiltere'nin yaptığını bizim de yapmamız lazım, ama sorun da burada uygulayacak adamların en başta değişmesi gerekiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

[MENTION=35064]Ralph[/MENTION]

Bilemeyiz tabi yapıp yapmayacağını ama tahminimce yapmazdı. Ertesi gün Aziz başkanıyla çıkıp basın açıklaması yapar; ıslıklayanları, küfredenleri Fenerbahçe düşmanı ilan ederlerdi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Bence sorulması gereken soru 'neden Volkan' değil 'Neden başka statlarda değil de TT Arena'da oluyor her seferinde bu olay'
    Çünkü herkes işine geldiği gibi bakıyor olaya. Biz de öyle. Galatasaray taraftarı da.

Küfür savunulmaz da Volkan'ın yaptığı da savunulmaz kusura bakmayın. Dünyada örneği yok, her zamanki gibi rezil olduk. O gidince küfür azalmayacak kendisine. Delikanlı geçinmekle olmuyor bazı şeyler. Bana göre delikanlı adam Alex gibi adamlardır( örnek çoğaltılabilir ), rakip taraftarca bile sevilen.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevlana'nın çok güzel bir sözü var,tam Volkan'a uygun,yazmama gerek yok tahmin edilebilir.Hak-Kul-Bela üçgeninde bir söz.

Bu arada küfür eden o taraftarları savunduğumu kimse düşünmesin Volkan'a kızıyorsam onlara 3 kat daha fazla kızıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Abi bu olayın haklısı felan yoktur, yanlışı vardır. Sen çıkarıp Türk milletinin sevmediği isimleri alır kadroya koyarsan sonucu da böyle olur kimse kusura bakmasın. Ben Beşiktaşlıyım, ancak Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan özellikle saha içi gerginliklerden rahatsızım ki bunun baş aktörleri bellidir; Emre, Melo, Sabri, Volkan vs... Sonra çıkarıp sen bu adamları aynı kadroya alıyorsun ve bunlardan bir şeyler bekliyorsun. Abi böyle bir şey mümkün mü ya ? Ben her haftasonu halı saha maçı yapıyorum orada bile kafa yapıma uymayan, varlığından rahatsızlık duyduğum kişilerle oynayamıyorum. Yani bu halı saha seviyesinde bile bir sorundur kaldı ki uluslararası alanda bu takımdan başarıdan önce takım olmasını beklemek bu isimlerle zordur.

Yahu şu adam milli takımın kaptanı ya, sen milli takımdan ne bekliyorsun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor. Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik ama olaya tek yönden bakmak büyük hata. Milli takımda yıllarca bir çok Fenerli oynadı ve hemen hemen hepsi hiç böyle tepkiler almadı hiçbir zaman. Fenerbahçe maçlarında bile bütün tribün bir kişiye böylesine dalaşmadı. Yahu bu tribünler bir milli maçta neredeyse Emre Belözoğlu'yla barıştılar manşeti attıracak kadar iyi iletişim kurdu, o maçta tribünde olduğum için yaşananları çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum. Volkan'ın da en az o tepkileri gösterenler kadar suçu var, önce bu konuyu bi kabul edin. Her tepkide taraftarla laf dalaşına girilmez. Diğer konu ise sanki bütün takım muhteşem top oynuyor da taraftar tepki vererek küstürüyor. Bu tepkiler sadece Volkan'a olan kinden falan dolayı değil uzun zamandır hem kulüp takımları hem de milli takım top oynamıyor, birikmiş bir sinir var bu ruhsuzluğa karşı o da böyle böyle çıkıyor. Dediğim gibi yanlış, terbiyesizlik ama olaya hep aynı yönden bakarsanız hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca Volkan çok da lazım değil milli takıma kusura bakmayın, eski performansı yok zaten 2018'de de çok büyük ihtimal emekli olmuş olacak zorlamanın alemi yok. Kaleci yetiştirebiliyoruz en azından, iyi kalecilerimiz var, yerini rahatlıkla doldurabiliriz.

Edit: Bir de şöyle bir tehlike var sanırım Volkan için, durumu bilen biri açıklarsa sevinirim

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Çünkü herkes işine geldiği gibi bakıyor olaya. Biz de öyle. Galatasaray taraftarı da.

Küfür savunulmaz da Volkan'ın yaptığı da savunulmaz kusura bakmayın. Dünyada örneği yok, her zamanki gibi rezil olduk. O gidince küfür azalmayacak kendisine. Delikanlı geçinmekle olmuyor bazı şeyler. Bana göre delikanlı adam Alex gibi adamlardır( örnek çoğaltılabilir ), rakip taraftarca bile sevilen.
    Çalıştığınız ofiste patronunuz veya iş arkadaşınız ya da müşteriniz size küfretse ve bu küfürden sonra soğukkanlılığınızı koruyup işinize devam edebilecekseniz Volkan'a kızabilirsiniz. Kimse işini yaparken küfüre, ıslıklanmaya katlanmak zorunda değildir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor. Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik ama olaya tek yönden bakmak büyük hata. Milli takımda yıllarca bir çok Fenerli oynadı ve hemen hemen hepsi hiç böyle tepkiler almadı hiçbir zaman. Fenerbahçe maçlarında bile bütün tribün bir kişiye böylesine dalaşmadı. Yahu bu tribünler bir milli maçta neredeyse Emre Belözoğlu'yla barıştılar manşeti attıracak kadar iyi iletişim kurdu, o maçta tribünde olduğum için yaşananları çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum. Volkan'ın da en az o tepkileri gösterenler kadar suçu var, önce bu konuyu bi kabul edin. Her tepkide taraftarla laf dalaşına girilmez. Diğer konu ise sanki bütün takım muhteşem top oynuyor da taraftar tepki vererek küstürüyor. Bu tepkiler sadece Volkan'a olan kinden falan dolayı değil uzun zamandır hem kulüp takımları hem de milli takım top oynamıyor, birikmiş bir sinir var bu ruhsuzluğa karşı o da böyle böyle çıkıyor. Dediğim gibi yanlış, terbiyesizlik ama olaya hep aynı yönden bakarsanız hiçbir şeyi değiştiremeyiz. Ayrıca Volkan çok da lazım değil milli takıma kusura bakmayın, eski performansı yok zaten 2018'de de çok büyük ihtimal emekli olmuş olacak zorlamanın alemi yok. Kaleci yetiştirebiliyoruz en azından, iyi kalecilerimiz var, yerini rahatlıkla doldurabiliriz.

Edit: Bir de şöyle bir tehlike var sanırım Volkan için, durumu bilen biri açıklarsa sevinirim

Bunu kılıfına uydururlar. Eğer Fatih Terim onayı olmadan Volkan ayrılmamışsa, "Fatih Terim çıkarmıştır Volkan'ı kadrodan" denir. TD'nin kararına karşı çıkıp gelmeyenlere, oynamayanlara uygulanır. Bunu Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu için kullanabilir sanırım federasyon.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Maç öncesi sadece Galatasaraylı oyuncuların tribünlere çağırıldığı felan yazıyor ben görmedim ama doğruysa yazıklar olsun. İstanbul'da daha da milli maç oynanmamalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çalıştığınız ofiste patronunuz veya iş arkadaşınız ya da müşteriniz size küfretse ve bu küfürden sonra soğukkanlılığınızı koruyup işinize devam edebilecekseniz Volkan'a kızabilirsiniz. Kimse işini yaparken küfüre, ıslıklanmaya katlanmak zorunda değildir.
    Futbolu sıradan bir işyeriyle bir tutmamak lazım. Hangi iş yerinde, kim 10 binlerce kişinin önünde iş yapıyor? Tribündeki taraftarlar da Volkan'ın iş arkadaşı ya da patronu değil. Takım arkadaşıyla ya da hocasıyla böyle bir diyaloğu olursa idarecisi ile halleder. Futbolcu çıkacak topunu oynayacak. Volkan da bugüne kadar oynadı. Bana göre de ilgili maçlarda yaptığı hareketlere bakınca zevk alarak oynadı bu maçlarda. Küfreden hatalı, Volkan da hatalı. Bu 2 yanlışın temelinde birçok yanlış da var. Ama bu 2 yanlıştan birisi diğerinden daha çok ya da daha az yanlış değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Futbolu sıradan bir işyeriyle bir tutmamak lazım. Hangi iş yerinde, kim 10 binlerce kişinin önünde iş yapıyor? Tribündeki taraftarlar da Volkan'ın iş arkadaşı ya da patronu değil. Takım arkadaşıyla ya da hocasıyla böyle bir diyaloğu olursa idarecisi ile halleder. Futbolcu çıkacak topunu oynayacak. Volkan da bugüne kadar oynadı. Bana göre de ilgili maçlarda yaptığı hareketlere bakınca zevk alarak oynadı bu maçlarda. Küfreden hatalı, Volkan da hatalı. Bu 2 yanlışın temelinde birçok yanlış da var. Ama bu 2 yanlıştan birisi diğerinden daha çok ya da daha az yanlış değil.
    Volkan'ın o statta olması hataysa bu hata Volkan'ın değil onu Milli takım kadrosuna alanlarıdır. Volkan Milli takım formasıyla orada maça çıkıyorsa kimsenin ona küfretme lüksü yoktur. Kimse de kendisine küfredilen bir ortamda bulunmak zorunda değildir. 10 binlerce insanın önünde olması o kişinin o küfre katlanması zorunluluğunu doğurmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan maçı terketmemiş, izinli ayrılmış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Volkan'ın o statta olması hataysa bu hata Volkan'ın değil onu Milli takım kadrosuna alanlarıdır. Volkan Milli takım formasıyla orada maça çıkıyorsa kimsenin ona küfretme lüksü yoktur. Kimse de kendisine küfredilen bir ortamda bulunmak zorunda değildir. 10 binlerce insanın önünde olması o kişinin o küfre katlanması zorunluluğunu doğurmaz.
    Volkan açısından bakınca öyle. Volkan da ektiğini biçiyor. Caner Erkin de antipatik bir oyuncudur ama Volkan kadar küfür edildiğini ya da tepki gösterildiğini hatırlamıyorum. O stadda olması değil Volkan'ın hatası, hemen hemen her maçta bence sırf Fenerbahçe taraftarı tarafından daha fazla önemsenmek adına rakiplerine karşı yaptığı eylemler ve söylemler. Rakip takımla alakalı futbolcu, teknik adam, yönetici ya da taraftara hiçbir gerekçe olmadan küfredebilecek durumdayız maalesef. Bunun örneklerinden birisi de Kadıköy'deki bir maçta ülke futbolunun gördüğü en beyefendi insanlardan birisi olan Ergün Penbe'ye -bir kişi de olsa- el hareketi yaparak küfretmesidir. Futbola bakış buyken sürekli rakiplerle ilgili alaycı ve tahrik edici sözler söyleyen, hareketler yapan adama küfretmek, yapana göre en büyük hak. Bazı görseller dolaşıyor mevzuyla alakalı. Birisinde Volkan'la diyaloğa giren kişide Amasyaspor atkısı var. Yani Galatasaray taraftarı bile olmayabilir küfreden/ler.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Çalıştığım ofiste patronum, iş arkadaşlarım veya müşterilerime dayılanmıyorsam, işimi neticemle yapmıyorsam, kimseyi evinden aldırmıyorsam, onun bunun üstüne zıplamıyorsam, kimseyi sahada bahsettiğiniz gibi işini yaparken dövmüyorsam; kimse bana küfür etmez zaten. Sebep-sonuç ilişkisiyle bakmak lazım olaylara. Bunları yapmayıp o zaman küfür yiyorsam, o zaman çekip gitmeye hakkım vardır. Kimse dayılanmalara, artistliklere katlanmak zorunda değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyuncular kampta birbirinin başına silah dayayıp oda basıyor, kafasına göre milli takıma gelip-gelmeme tavrında bulunuyor, Volkan kafasına göre maçı bırakıp gidiyor, Arda sarı kart ceza sınırında olduğunu bile bile biten maçta kart görerek kasti olarak ceza yedirtiyor buna rağmen teknik direktör sadece ay sonunda yatan maaşını bekliyorsa neyi tartışıyorsunuz beyler?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yahu sebep yerine sonuç tartışılıyor onu anlamıyorum
    yok volkan şöyle yaptı yok hak etti, arkadaş mili maçta tek futbolcuyu maç başlamadan linç etmek neyin nesi sadece klüpçülükten başka birşey değil maç boyunca birşey yapmamış umut'un tezahüratlar eşliğinde oyundan çıkması her şeyi açıklıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Oyuncular kampta birbirinin başına silah dayayıp oda basıyor, kafasına göre milli takıma gelip-gelmeme tavrında bulunuyor, Volkan kafasına göre maçı bırakıp gidiyor, Arda sarı kart ceza sınırında olduğunu bile bile biten maçta kart görerek kasti olarak ceza yedirtiyor buna rağmen teknik direktör sadece ay sonunda yatan maaşını bekliyorsa neyi tartışıyorsunuz beyler?
    kazakistan maçı ya dedim hani bi şekilde alırız sessiz sakince biter önümüze bakarız dedim bu maçta da nolacak canım dedim de arkadaş en saçma maçta en saçma olaylar olur mu be
    oyna maçını izle maçını kazan morallen kulübüne evine (kulübene) dön
    bu işlerden haz alan birileri var
    Allah onları bildiği gibi yapsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşım milli takıma küfür eden Türk bayrağına küfür etmiş ne demektir ya.Vatani görev mi bu hayırdır düşmanlar ülkeyi sardılar da biz,bizler için savaşan birine falan mı küfür ettik ? Hepsi ceplerine milyon dolarlarca parayı indirirken klavye başında vatan mı kurtarır oldunuz ? Caner karısına milyon dolarlık Ferrarisini alsın,Sabri karısına milyon dolarlık Porsche alsın,Gökhan Töre silah çeksin sonra " aa çok ayıp Volkan'a küfrettiler." Küfür doğrudur yanlıştır bilemem de Türk bayrağı öyle kolay küfür edilecek bir şey değil.Biz asgari maaşın 900 küsür lira olduğu ülkede bir derbi maçını kale arkasında (?) izlemek için 250-350 lira vermek durumunda kalıyorsak,futbolu zengin sporu yaptılarsa ve bende bu ülkede futbolsever olarak müşteri muamelesi görüyorsam küfürümü etmeye devam edicem.Kötü mü oynadı boğazım yırtılana kadar yuhalıycam.İyi oynadığında da ellerim kırılana kadar alkışlıycam.Ne zaman savaşarak yenilmeye başlarlar o zaman yensen de yenilsen de olayı devreye girer.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Arkadaşım milli takıma küfür eden Türk bayrağına küfür etmiş ne demektir ya.
    Bu mantıkla devam edersek şöyle bir soru gelir donakalırız. Asker küfür yedi diye küsüp, görev yerini bırakır giderse bu işin adı ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    .......
    abicim küfür edilir sende edersin bende ederim ama anlık bir hata yapar absürt bir hareket yapar bişeye sinirlenirsin edersin burda daha maç başlamamış ne bu kin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    abicim küfür edilir sende edersin bende ederim ama anlık bir hata yapar absürt bir hareket yapar bişeye sinirlenirsin edersin burda daha maç başlamamış ne bu kin
    O tribünde ki herkes aynı kişi değil ki,Volkan Demirel o kadar büyük kitle tarafından sevilmiyor ki,100 maç olsa hepsinde tepki görecektir.

Kendi düşen ağlamaz.
    Rüzgar eken fırtına biçer.

Falan filan olaylar olaylar

26. Default

Volkan her hareketiyle taraftarı yıllardır kışkırtıyor. Kimse kimseye durduk yere küfretmiyor, tepki göstermiyor.
    Yanlış doğru kısmını konuşmaya gerek duymuyorum, tabii ki yanlış, terbiyesizlik
    ama olaya tek yönden bakmak büyük hata.
    Diyecek söz bulamadım. Cümle içerisinde bir sürü çelişki. Umarım bu zihniyet yakında yok olur ve futbol seyrederiz. Böyle taraftar kitlesi ve futbolcu topluluğu ile de olacak şey gibi de durmuyor o ayrı. Küfrü sebep yerine koymaya başladık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by salihcetin View Post
    Diyecek söz bulamadım. Cümle içerisinde bir sürü çelişki. Umarım bu zihniyet yakında yok olur ve futbol seyrederiz. Böyle taraftar kitlesi ve futbolcu topluluğu ile de olacak şey gibi de durmuyor o ayrı. Küfrü sebep yerine koymaya başladık.
    Şimdi böyle okuyunca bende fark ettim Yanlış kelime seçimi olmuş. Ya tek yön diyerek demek istediğim sürekli Volkan'ı mağdur yerine koyulduğu taraftan konuşmaların olması. Diğer taraftan, tribünün, taraftarların bakış açısından kimsenin bakmaması. İşin yanlışından doğrusunda değilim, taraftarın yanlış yaptığı, yapılan şeyin terbiyesizlik olduğunun hepimiz farkındayız, konuşmamıza gerek yok. Bizdeki sorun Volkan'ın yıllardır yaptığı, söyledği şeylerin yanına kalması ve hala da sütten çıkmış ak kaşık gibi davranılıp korunulması. Kimse sormuyor Volkan neden gittiği her yerde küfür yiyor diye. Simge Fıstıkoğlu'nun twiti çok güzel bir eleştri aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O tribünde ki herkes aynı kişi değil ki,Volkan Demirel o kadar büyük kitle tarafından sevilmiyor ki,100 maç olsa hepsinde tepki görecektir.

Kendi düşen ağlamaz.
    Rüzgar eken fırtına biçer.

Falan filan olaylar olaylar
    oğuzhan sevilmeyebilir sen birisine sinirlenirsin geçer gider, bu durum kan davasına dönüşmüş nerdeyse bugün bu oldu yarın izlanda maçında burak ıslıklanır böyle gider

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Peki kanka neden Volkan.?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öf be Texas'a bağladık iyice, özel güvenliklerle basın arasında kavga çıkmış.

Sayfa 39 / 41 İlkİlk ... 293738394041 SonSon

Mesaj Yetkileri