Sahayı yenilemişiz,yeni sözleşmeyi imzalamışız artık sadece transfer kaldı.Haydi hocam tanıdık isimler bekliyorumYaşlı da olsa al bir tane belki forma satışları patlar.
Sahayı yenilemişiz,yeni sözleşmeyi imzalamışız artık sadece transfer kaldı.Haydi hocam tanıdık isimler bekliyorumYaşlı da olsa al bir tane belki forma satışları patlar.
Transferleri bitirince ekleyeceğim hepsini. 23 milyon euromuz var harcamak istemiyoruz. Takımıma güveniyorum.
eto'o bitmiş.
Taktiğimizi değiştirdik. Kalabalık ortasahaya geçtik.
eto'o bitmiş.
bu oyuncularla ligde kalmayı başarırsın, bende şu an fc halifaxı conference north tan alıp league 2 ya sene kaybetmeden çıkardım, league 2 da son 13 hafta 5 puan farkla liderim. tahminen bi üst lige çıkarım.
yalnız şöyle bir durum var, başkanlar pintiliklerini ne zaman üstünden atıcak550k maaş bütçem var. sezon sonu jamil adam iyi para öneremediğim için serbest kalıcak, takımın iskeleti kiralık oyuncular falan filan anlayacağın çok derdim var
![]()
O iş çok büyük sıkıntı. Adam'a ben geçen sene Ekong dışında kalan 23 futbolcunun kazandıklarının toplamından fazla para vererek ikna etmiştim. Benim başkan iyi yahu adamın dibi hatta. 23 milyon transfer bütçesi verdi. Maaş bütçem ile beraber 32yi buluyor![]()
eto'o bitmiş.
Gençlerin 2-3 tanesi hariç hepsi müthiş.Ashley Young 32 yaşında daha ama çok yıpranmış heralde.Ya da yıllardır oynamıyor üst düzey bir takımda ancak bu haliyle bile takımın yıldızı oBu sene tahmin ettiğinden daha iyi yerlere geliceksin hocam bu gençler Avrupa'ya oynar.
Transferlerime bende çok güveniyorum. Sezonu Aston Villa maçı ile açacağım.
eto'o bitmiş.
Fransızlar U-20 milli takımıyla gençler şampiyonasındalar. Çeyrek finale de yükselmişler. Tahmini 2 maç daha yoklar.
eto'o bitmiş.
Kariyeri uzaktan takip ediyodum zevkli bir kariyer basarılar. Birde Jamil Adam ın profilini koyarmısın acaba merak ettim nasıl bi oyuncu.
Adam'ı ne olarak oynatıyorsun? Ben Poacher olarak oynatıyorum ve gayet güzel oynuyor. Gol falanda atıyor fakat senin Adam kadar gol atamıyornPower League 1'deyim şuan.
Geçen 5 sezonda çift forvette target men supply yanında poacher olarak oynadı. Bu sezon ise tek forvet poacher. Kornerlerde ona gidiyor. 274 maçta 313 golü var bütün maçları dahil![]()
eto'o bitmiş.
Vee sonunda MANU ile karşılaşacağız.
eto'o bitmiş.