Sayfa 39 / 166 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ya sabır ya sabır... tam oldu kadro diyorum olaya bak. ya sabır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok beğeniyorum bu adamı o yaşına kadar porto'da kalmasına bile şaşırmıştım nasıl lucho gonzales hala niye oynamıyor diye şaşırıyorsam büyük takımlarda

Gitmek istedi gönderdiler. Transferin son günü ben ayrılmak istiyorum diye yazılı başvuru yaptı Raul.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Gitmek istedi gönderdiler. Transferin son günü ben ayrılmak istiyorum diye yazılı başvuru yaptı Raul.
    iyi de ilk 11 de oynamak istedi, bu izin çıkmadı kendisine.

Ayrıca Villas-Boas bunu zorla göndermemiş miydi yine trasnferin son günlerinde?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ayrıca Villas-Boas bunu zorla göndermemiş miydi yine trasnferin son günlerinde?
    O zaman Porto Manageri başkaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Craig Bellamy Liverpool'da

Manchester City'nin tecrübeli forvet oyuncusu Craig Bellamy, Liverpool ile sözleşme imzaladı. Bellamy, yeni takımında 39 numaralı formayı giyecek.

NTVspor

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Default Denis Stracqualursi Everton'da.

Tigresin santraforu Denis Stracqualursi kiralık olarak Everton'da.Yeni transfer Denis Stracqualursi 23 yaşında ve 1.91 boyunda.107 maçta 52 gol atmış.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Açtığımız konuLarın aLtına kaynak beLirtme zorunLuLuğumuz var. Kaynağı ekLermisin. Diğer açtığın konuLar böyLeyse onLarıda düzeLtmen gerekiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Düzenle butonu yok.Kaynak:Everton resmi web sitesi:www.evertonfc.com

Böyle bi isme sahip adama ben topçu demem

Default Gyan Asamoah Al-Ain'de!

http://www.kickoff.com/news/24182/gy...dubai-move.php

Gyan 1 yıllık kiralık olarak Al-Ain ile anlaştı. Resmi açıklama yok sanırım henüz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Zerre akıl yok bu adamlarda.

Arap ülkelerini gidip geleceğini yok etmek çok mu zevk mi veriyor insana ?

http://www.alainfc.net/ar/index.php?p=shownews&nid=2961
    Al-Ain'den resmi açıklama gelmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Resm açıklamayı pek okuyamadım

Ya işte Gyan'ı görüyoruz sonuçta

Del Piero_10 Misafir

Default Barton: "Arsenal'e gitmedim, çünkü..."

Joey Barton, transferin son günlerinde Arsenal'le görüştüğünü, ancak Gervinho ile yaşadığı olay nedeniyle Arsene Wenger'in ekibine gitmediğini söyledi.

Newcastle United'dan ayrılarak QPR'ın yolunu tutan Joey Barton, yeni sezonun ilk maçında Arsenal'e karşı oynamış olmasının, kendisini Londra ekibine gitmekten alıkoyduğunu belirtti.

Sezonun ilk maçında Newcastle United ile Arsenal, St James' Park'ta karşı karşıya gelmiş ve Joey Barton da ev sahibi ekip adına forma giymişti. Maç esnasında Arsenalli Gervinho ile Barton tartışmışlar ve Fildişi Sahilli oyuncu kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

Sezon başlamadan Newcastle United tarafından gönderilecekler listesine konan Barton, ismi Arsenal'le anılsa da Queens Park Rangers'a transfer oldu. Yıldız oyuncu BBC Sport'a yaptığı açıklamada, konuyla ilgili "Eğer ligin ilk maçını Arsenal'le oynamamış olsam büyük ihtimal oraya giderdim." şeklinde konuştu.

Gervinho olayının kararında etkili olduğunu ifade eden Barton, "Bu tip şeyler oluyor. Wenger'le daha önce görüştük ancak o maçtan sonra Arsenal'e imza atamazdım. Her şeyin bir nedeni var. Şimdilik ligde onların önündeyiz, umarım Mayıs'ta da durum böyle olur." dedi.

Sezon öncesi, Newcastle United yönetimi Joey Barton'un Twitter hesabı üzerinden kendilerine yönelttiği eleştiriler nedeniyle, 29 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz olarak satış listesine koyma kararı almıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Manchester City'de Carlos Tevez defteri kapandı

Manchester City ile Carlos Tevez arasındaki ipler koptu. City Menajeri Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern maçında sonradan oyuna girmeyi reddettiği gerekçesiyle Tevez'e bir daha asla forma şansı tanımayacağını söyledi. Arjantinli forvet ise oyuna girmek istemediği suçlamasını yalanladı.

Futbol dünyası Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Manchester City maçında City Menajeri Roberto Mancini ile Arjantinli forvet Carlos Tevez arasındaki tartışmayı konuşuyor.

İtalyan menajer, takımı 2-0 yenik durumdayken maçın bitimine 35 dakika kala Tevez'i sahaya sürmek istedi. Ancak Mancini'ye göre, Arjantinli golcü oyuna girmeyi reddetti. Daha önce kesin bir dille takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Tevez'in bu davranışı, Mancini'yi çileden çıkardı. İtalyan menajer maç sonrası Tevez'e bundan böyle forma şansı tanımayacağını açıkladı.

Mancini,"Önce Edin Dzeko'yu, Nigel De Jong ile değiştirmeye karar verdim. Çünkü hala skoru değiştirme şansımız vardı ve bir gol daha yemek istemiyordum. 5 dakika sonra Carlos oyuna girmeye hazırdı. Ancak o ne ısınmayı ne de sahaya girmeyi kabul etti. Bu kadar çok para kazanan bir oyuncunun arkadaşlarına yardım etmek için Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı reddetmesi kabul edilemez. Takım olarak ilerlemek istiyorsak; Tevez bundan böyle bizimle kalamaz. O artık benim için bitti" dedi.

Tevez ise oyuna girmek istemediği suçlamalarını yalanladı. Yedek kulübesinde bir yanlış anlaşılma olduğunu savunan Tevez, "City taraftarı bu takım için sahada her şeyimi verdiğimi çok iyi biliyor. Münih'te de oyuna girmeye hazırım. Şu anda ayrıntılara girmek için doğru bir zaman değil; ancak asla oyuna dahil olmayı reddetmediğimin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.
    Tevez, Roberto Mancini kendisine tüm kapıları kapatsa da istendiği taktirde takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu da söyledi.
    FM Gazetesi

Del Piero_10 Misafir

Default Giggs 1 yıllık daha sözleşme istiyor

Bu sezon Manchester United'ın en fazla forma giyen ismi olan Galli yıldız, 1 yıllık yeni bir sözleşme istiyor.

Manchester United'ın tecürbeli futbolcusu Ryan Giggs, Menajer Sir Alex Ferguson'dan 1 yıllık yeni bir sözleşme istedi.

37 yaşındaki oyuncu 1991 yılında başladığı manchester United kariyerinde ilk olarak Everton'a karşı forma giymiş ve o günden bugüne gelene dek kırılmadık rekor bırakmadı.

12 Premier Lig 2 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Galli yıldız, bu sezonda 8 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Calcimercato.com'a açıklamalarda bulunan Giggs, "Yılbaşından sonra Ferguson ile sözleşme yenileme konusunu konuşacağım. Kriyerime devam etmek istiyorum. Ferguson ile de yapacağımız görüşmenin bir kaç dakikayı aşacağını zannetmiyorum. "dedi.

Bırakmaya Niyeti Yok Gigs'in Para Tatlı Ne de Olsa

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

22. Default

Oynar ne olacak 40 yaşına gelmiş Litmanen hala oynuyor ve gol atıyorsa Giggs'de oynar

Önemli olan profesyonel olmak ve kendine iyi bir şekilde bakabilmek.Giggs de bunu yapabilen ender oyunculardan.Oynamak istediği sürece Man.United adında daima iyi işler yapabilecek bir futbolcu,ayrıca bir futbolsever olarak izlemekden de keyif alıyoruz Giggs'i.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adam istikrar abidesi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Doy be adam doy biraz. Fergie'nin doyumsuzluğu sanadamı bulaştı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fergusan yardimcisi yapabilir aslinda fergusan biraktiktan sonra gigs gecebilir basina manunun

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fergusan yardimcisi yapabilir aslinda fergusan biraktiktan sonra gigs gecebilir basina manunun
    gerçktende haklısın

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ferguson ve bırakmak

Cidden Giggs yakışır oraya, Ferguson'dan sonra

Del Piero_10 Misafir

Default Coloccini Liverpool'un gündeminde

Savunma hattında sıkıntılar yaşayan Merseyside ekibi Newcastle'ın Arjantinli stoperini takibe aldı.

Liverpool Menajeri Kenny Dalglish'in Newcastle United'da forma giyen Fabricio Coloccini'yi ara transfer döneminde kadroda görmek istediği konuşuluyor.

Daily Mirror'da yer alan habere göre Dalglish'in isteğiyle harekete geçen Damian Comolli, Arjantinli stoper hakkında bir rapor hazırladı. Liverpool yönetimi 33 yaşındaki Jamie Carragher'ın yerine düşünülen Coloccini için ara transfer döneminde çalışmalara başlayacak.

Daha önce Andy Carroll ve Jose Enrique'yi Liverpool'a satan Newcastle'ın Coloccini için 15 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği konuşuluyor.

29 yaşındaki Coloccini, bu sezon Newcastle formasıyla çıktığı 11 maçta bir gol attı. Dokuz haftada 15 puan toplayan Liverpool, Premier Lig'in altıncı sırasında yer alıyor.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri