Sayfa 39 / 56 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.Arenada 3'te 3 yaparsak çıkabileceğimiz bir grup bence.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fikstürler belli mi bilmiyorum, ama Kopenhag ile başlarız umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zor grup tabiki... ama neden olmasin 2. lik real madrid harici obur 2 takim o kadarda urkutucu degil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gruptan ikinci çıkma şansımız var tabi Juve ile tarihi maçlar olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Juventus'un gruptan 1. çıkacağını düşünüyorum. İkincilik konusunda bir sürpriz zor, ama umarım olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.
    Aynen bence de. Juve arada derede olsun. Kopenhag ile üst üste oynayalım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Uefaya gitmemiz daha iyi aslında Uefa'da bize kafa tutacak takım yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o degil yine bize bernebau gozuktu

Nedvedmania sevincinden dolayı havalara uçtu.

Galatasaray'ın Juventus ile eşleştiğini gören Nedvedmania sevincinden havalara uçtu.Kendisinden uzun süredir haber alınamıyor.Lütfen görürseniz bizlere ulaşın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizimkiler memnun sorun yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen nerde bu çocuk o kadar dedi dedi geldi Juventus ortalıkta yok. Zaten yaktı bizi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arada 150 bin euroluk ribery avrupanin en iyi oyuncusu....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala

Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> https://twitter.com/CihanEkrmCetin
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala

Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için --> https://twitter.com/CihanEkrmCetin
    Hadi yine iyisin abi

Ben diyorum ki 1. olarak çıkarız,hem Juve'ye hem Real'e hem de Kopenhag'a ''Drogbam benim''in golü var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine
    Kim ? Ney ? Yanlış konuya mı attın mesajı ben anlamadım

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi ben en çok bu İskandinav takımlarından korkuyorum.Adamlar çok ters geliyorlar bizim takımlara.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Cihan gözün aydın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post

bizimkiler memnun sorun yok
    Ya çok memnunlar ya da hapı yuttuk çaktırma diye gülüş yapıyorlar galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 Juve, 2 GS, 3 Real, 4 Kopenhag olur. Ancelotti devre arasında gönderilir ya da sabredilir, sezon sonu duruma bakılır Nasıl senaryo, güzel mi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kopenhag averaj takımı olur kendi ligine bile çok kötü baslamıs.Juve lider cıkabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Ligi çok farklı. Her takım iyi. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Örnek Cluj.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Teşekkürler

Fikstür belli oldu mu ?

Edit : Tamam GS Sohbette yazıyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

juventus maçlarında tevezin performansı belirliyici olucaktır tevez gününde olmazsa juventusu geçeriz bence real i de içeride yeniceğimizi düşünüyorum hem bale uyum sorununu da aşmış olamaz o zamana kadar hiç maç yapmadı bu sene ne hazırlık ne başka bişey bide yazın sakatlığı vardı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar çok istedin, eğer Nedved'i göremezsen yazık olur valla. Hem senin için, hem takım için. Galatasaray'ın 3. olacağını ve UEFA Kupasını kazanacağını düşünüyorum ben, bu gruptan çıkması zor. En rahatı ise PSG.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kim gelirse gelsin fark etmez diyecek değiliz.Zor grup ama bu takımında yeri geldiğin de neler yapabileceğini geçen sene gördük.Çok güzel maçlar seyredeceğiz çıkarız diye düşünüyorum ama umarım çıkmayız 3.olup Uefa'ya gitmek mükemmel olur bizim için.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

geçen seneki çeyrek final performansını düşündüğümüzde doğru yönetimle lider bile çıkar galatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

GS'ye gelebilecek en zor gruplardan biri geldi. Son torbadan da Celtic gelseydi, tam ölüm grubuna düşecekti. Kopenhag'ı geçip grubu 3. bitireceklerini düşünüyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Öncelikle belirteyim çok kolay grup değil.Böyle diyen adama da hayırlı işler derim sadece.2-3 detayı belirtmek isterim grupla ilgili

Artılar
    -Real Madrid gerçekten çok karışık.Mourinho'nun gitmesi,koca transfer sezonunu Bale ile geçirip hala transferde çok aşama kaydedememeleri,Casillas Diego Lopez ikilemi,Higuain'i satıp sadece Benzema ile kalmaları gibi gerçekten önemsenebilecek sorunlarla boğuşuyorlar.İsmi büyük ancak geçen sene oynadığımız gibi oynarsak gerçekten çok flaş bir skor elde edebiliriz İstanbul'daki maçta.
    -Juventus her ne kadar çok kaliteli bir ekip olsa da F.Terim İtalya futbolunu gerçekten bilen ve İtalya'da halen çok büyük saygı gören bir isim.Eğer F.Terim Juve maçlarında İtalyan takımlarına karşı olan tecrübesini doğru kullanabilirse şansımız çok büyük olur.
    -Kopenhag cephesinde ise korku hakim.Danimarka basını kura sonrası gerçekten felaket senaryolarına başladı.Grubun kağıt üstünde en zayıf takımı olmaları ve gruptaki tüm takımlara karşı çekingen olmaları psikolojik olarak maça yansıyabilir.Kopenhag'ın grupta erkenden Avrupa Ligi şansını yitirmesi ise bize en azından Uefa yolunu açacaktır.
    -Geçen seneden edindiğim bir tecrübede şu anki kadro maç seçen bir kadro.Geçen sene özellikle ilk 3 maçta bu açıkça görüldü.Bu açıdan bakıldığında büyük takımların çıkması avantaj.Daha çok önemseyerek oynayacağımız için toplayacağımız puanların fazla olması kuvvetle muhtemel.Real ve Juve maçlarından herhangi biri yada 2sinden deplasmanda alacağımız puanlar kimseyi şaşırtmamalı.

Eksiler
    -Dediğim gibi Real her ne kadar karışık olsa da C.Ronaldo Mesut vs vs sayabileceğimiz çok sayıda yıldız isimle haklı olarak kadro açısından en önemli takım.Eğer saydığımız problemler çözülür yahut çözülmese bile mümkün olduğunca sahaya yansıtılmazsa gruptan elini kolunu sallayarak çıkar
    -Juventus gerek oturmuş ve kaliteli kadrosu ile gerek Avrupa'nın bana göre en önemli 6-7 teknik adamından biri olan Conte ile gerçekten ciddi rakip.Özellikle sahasında müthiş etkili olan İtalyan ekibi liderlik için Real'le çok rahat baş edebilecek bir takım.Eğer Real ve Juve takımlarının ikisi birden etkili olursa liderliği aralarındaki maçlar belirleyebilir.
    -Kopenhag ile oynayacağımız deplasman maçı Danimarka için kışın çoktan başladığı bir tarih.Geçen sene İstanbul'da oynanan Cluj maçında olduğu gibi zeminin azizliğine uğrarsak çok uğraşırız Danimarka'da.Bir de rakibi hafife alma durumu olursa bizim için çok sıkıntı olur.

Sonuç
    Eğer şartlar oluşursa 2.çıkabiliriz ve zayıf bir ihtimalde değil 2.lik.Ama Real ve Juve çok ekstra oynarlarsa 3.olmak için uğraşmalı ve en azından Uefa Avrupa Liginde önemli bir yere gelmek için-olacaksa kupayı almak-çalışmalıyız.Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Bizim bu gruptan çıkmamızın değeri Şampiyonlar Ligini kazanmaya eşdeğerdir benim gözümde

Sayfa 39 / 56 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Mesaj Yetkileri