Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.Arenada 3'te 3 yaparsak çıkabileceğimiz bir grup bence.
Hayırlısı olsun Galatasarayımız için.Arenada 3'te 3 yaparsak çıkabileceğimiz bir grup bence.
Fikstürler belli mi bilmiyorum, ama Kopenhag ile başlarız umarım.
zor grup tabiki... ama neden olmasin 2. lik real madrid harici obur 2 takim o kadarda urkutucu degil.
Gruptan ikinci çıkma şansımız var tabi Juve ile tarihi maçlar olacak.
Bence Real Madrid ile başlamamız daha doğru olur sistemi hala oturtmuş değiller.
Juventus'un gruptan 1. çıkacağını düşünüyorum. İkincilik konusunda bir sürpriz zor, ama umarım olur.
Uefaya gitmemiz daha iyi aslında Uefa'da bize kafa tutacak takım yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
o degil yine bize bernebau gozuktu![]()
![]()
Nedvedmania sevincinden dolayı havalara uçtu.
Galatasaray'ın Juventus ile eşleştiğini gören Nedvedmania sevincinden havalara uçtu.Kendisinden uzun süredir haber alınamıyor.Lütfen görürseniz bizlere ulaşın.
bizimkiler memnun sorun yok![]()
Aynen nerde bu çocuk o kadar dedi dedi geldi Juventus ortalıkta yok.Zaten yaktı bizi.
![]()
bu arada 150 bin euroluk ribery avrupanin en iyi oyuncusu....
Beyler varya size şuan hissettiklerimi anlatamam. Hala gözlerim doluyor. Ne hayallerim vardı yıllardır. Çok şükür bu sene kaza bela olmazsa gerçekleşecek. Hava alanında karşılama, takımın oteline gitme vs vs vs . İnanamıyorum hala
Bu arada kura çekimi anındaki tepkimi merak edenler için -->https://twitter.com/CihanEkrmCetin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Birde şu rabia işareti koymazlar mı profil resimlerine![]()
Abi ben en çok bu İskandinav takımlarından korkuyorum.Adamlar çok ters geliyorlar bizim takımlara.
Cihan gözün aydın.
1 Juve, 2 GS, 3 Real, 4 Kopenhag olur. Ancelotti devre arasında gönderilir ya da sabredilir, sezon sonu duruma bakılırNasıl senaryo, güzel mi
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kopenhag averaj takımı olur kendi ligine bile çok kötü baslamıs.Juve lider cıkabilir.
Şampiyonlar Ligi çok farklı. Her takım iyi. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Örnek Cluj.
Teşekkürler![]()
Fikstür belli oldu mu ?
Edit : Tamam GS Sohbette yazıyormuş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
juventus maçlarında tevezin performansı belirliyici olucaktır tevez gününde olmazsa juventusu geçeriz bence real i de içeride yeniceğimizi düşünüyorum hem bale uyum sorununu da aşmış olamaz o zamana kadar hiç maç yapmadı bu sene ne hazırlık ne başka bişey bide yazın sakatlığı vardı
Bu kadar çok istedin, eğer Nedved'i göremezsen yazık olur valla.Hem senin için, hem takım için.
Galatasaray'ın 3. olacağını ve UEFA Kupasını kazanacağını düşünüyorum ben, bu gruptan çıkması zor. En rahatı ise PSG.
Canım FEDA olsun sana !
Kim gelirse gelsin fark etmez diyecek değiliz.Zor grup ama bu takımında yeri geldiğin de neler yapabileceğini geçen sene gördük.Çok güzel maçlar seyredeceğiz çıkarız diye düşünüyorum ama umarım çıkmayız 3.olup Uefa'ya gitmek mükemmel olur bizim için.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
geçen seneki çeyrek final performansını düşündüğümüzde doğru yönetimle lider bile çıkar galatasaray
GS'ye gelebilecek en zor gruplardan biri geldi. Son torbadan da Celtic gelseydi, tam ölüm grubuna düşecekti. Kopenhag'ı geçip grubu 3. bitireceklerini düşünüyorum ben.
Öncelikle belirteyim çok kolay grup değil.Böyle diyen adama da hayırlı işler derim sadece.2-3 detayı belirtmek isterim grupla ilgili
Artılar
-Real Madrid gerçekten çok karışık.Mourinho'nun gitmesi,koca transfer sezonunu Bale ile geçirip hala transferde çok aşama kaydedememeleri,Casillas Diego Lopez ikilemi,Higuain'i satıp sadece Benzema ile kalmaları gibi gerçekten önemsenebilecek sorunlarla boğuşuyorlar.İsmi büyük ancak geçen sene oynadığımız gibi oynarsak gerçekten çok flaş bir skor elde edebiliriz İstanbul'daki maçta.
-Juventus her ne kadar çok kaliteli bir ekip olsa da F.Terim İtalya futbolunu gerçekten bilen ve İtalya'da halen çok büyük saygı gören bir isim.Eğer F.Terim Juve maçlarında İtalyan takımlarına karşı olan tecrübesini doğru kullanabilirse şansımız çok büyük olur.
-Kopenhag cephesinde ise korku hakim.Danimarka basını kura sonrası gerçekten felaket senaryolarına başladı.Grubun kağıt üstünde en zayıf takımı olmaları ve gruptaki tüm takımlara karşı çekingen olmaları psikolojik olarak maça yansıyabilir.Kopenhag'ın grupta erkenden Avrupa Ligi şansını yitirmesi ise bize en azından Uefa yolunu açacaktır.
-Geçen seneden edindiğim bir tecrübede şu anki kadro maç seçen bir kadro.Geçen sene özellikle ilk 3 maçta bu açıkça görüldü.Bu açıdan bakıldığında büyük takımların çıkması avantaj.Daha çok önemseyerek oynayacağımız için toplayacağımız puanların fazla olması kuvvetle muhtemel.Real ve Juve maçlarından herhangi biri yada 2sinden deplasmanda alacağımız puanlar kimseyi şaşırtmamalı.
Eksiler
-Dediğim gibi Real her ne kadar karışık olsa da C.Ronaldo Mesut vs vs sayabileceğimiz çok sayıda yıldız isimle haklı olarak kadro açısından en önemli takım.Eğer saydığımız problemler çözülür yahut çözülmese bile mümkün olduğunca sahaya yansıtılmazsa gruptan elini kolunu sallayarak çıkar
-Juventus gerek oturmuş ve kaliteli kadrosu ile gerek Avrupa'nın bana göre en önemli 6-7 teknik adamından biri olan Conte ile gerçekten ciddi rakip.Özellikle sahasında müthiş etkili olan İtalyan ekibi liderlik için Real'le çok rahat baş edebilecek bir takım.Eğer Real ve Juve takımlarının ikisi birden etkili olursa liderliği aralarındaki maçlar belirleyebilir.
-Kopenhag ile oynayacağımız deplasman maçı Danimarka için kışın çoktan başladığı bir tarih.Geçen sene İstanbul'da oynanan Cluj maçında olduğu gibi zeminin azizliğine uğrarsak çok uğraşırız Danimarka'da.Bir de rakibi hafife alma durumu olursa bizim için çok sıkıntı olur.
Sonuç
Eğer şartlar oluşursa 2.çıkabiliriz ve zayıf bir ihtimalde değil 2.lik.Ama Real ve Juve çok ekstra oynarlarsa 3.olmak için uğraşmalı ve en azından Uefa Avrupa Liginde önemli bir yere gelmek için-olacaksa kupayı almak-çalışmalıyız.Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Bizim bu gruptan çıkmamızın değeri Şampiyonlar Ligini kazanmaya eşdeğerdir benim gözümde![]()