Kaçırmalar üzücü. :/
Lille ligdeki form durumu oyuncularının durumu ve sakat cezalı senin maçta oynamayacak oyuncularına bak . Geçebilme ihtimalimiz var ben inanıyorum ama %65 geçeriz diyorum .![]()
Hocam neler yapmışsın bakmayalıligde beni biraz yanıltmışsın ama Avrupa 'da sürprize izin vermemişsin.
![]()
Hocam şöyle bi mac videosunu koyabilir misin sana zahmet nasıl geçiyor maclar?
Regen konusunda bende sıkıntı yaşıyorum hocam. 2.Lig ve 1.Lig de çıkardıklarım şu anda ilk 11'imde oynuyor yada 4 büyüklerden birinde ama süper lige çıktığımdan beri bir tane regen gelmedi takıma ki takımımın gençlik sorumlusu baya iyi bir eleman, genç tesislerim güzel ve genç takımın hocaları da en aşağı 4 yıldız. Oyun vermeyince vermiyor malesef.
Lille konusunda hocam yıldız oyuncu önemli değil. Takım oyunu önemli bence. Sonuçta karşında Messi, Hazard, Falcao gibi adamlar olmayacak ki tek başına maçı koparıp alsınlar.
Antalya maçı güzel.
Hocam inanılmaz iyi gidiyorsun ligde en kötü 2 .lik bile gene başarı olur 3 kulvarda ilerlemek hiç kolay değl
Hocam Lille maçları ne zaman geliyor. Yarına kalmasınlar çok heyecan oldu sonuç lazım.![]()
2. Eleme Turu 1. Maç
Şut sayısı olarak onlar çok daha iyi oynamış gibi görünüyor ama gerçekte öyle değil. İlk yarıda pozisyon sayıları aynı. İkinci yarı atak yapmaya çalıştılar bizde iyi karşı koyup kontraya çıktık. 90+2 de onlar gol atmak için gelmişti ama orta sahada topu alan Gonzalez kaleye doğru gitti ilk aşırttırma şut attı direkten döndü dönen top önünde kaldı vurdu ve maçın skorunu belirledi
İnşallah hocam
Doğru bildin valla. Adamlar topu dolaştırıyordu ama defans çizgisi dipte olduğu için bir yerden sonra tıkanıyorlardı bizde iyi dayandık ve kazandık
Son 16 takımın 5 i Fransız zaten hocambakalım 2. maçta ne yapacağız bende merakla bekliyorum
Gs 'de fransız takımı ile eşleşmiş inş. avrupa'da 2 türk takmı eşleşir![]()
hocam süper gidiyorsun uefada gs - karsspor finalii istiyoruzzz![]()
Deplasmanda yendiysek içeride de alırız diyorum![]()