Köy takımına elenmiş konuştuğu şeylere bak,Sen önce nancy"i bi yen ondan sonra gel karşıma![]()
Köy takımına elenmiş konuştuğu şeylere bak,Sen önce nancy"i bi yen ondan sonra gel karşıma![]()
Halil hocam tebriklerFA kupasını almışsınız
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ben orada ileriyi görmüşüm be arkadaş![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
QPR sonunda bir kupa kazanmış, hem de çok etkileyici bir şekilde. Ligi de talihsiz olaylar nedeniyle kaybettiğini düşünüyorum, birkaç gereksiz puan kaybı oldu.
Chelsea de az farkla şampiyonlar ligini kaçırdı. Seneye daha da iddialı olmasını bekliyorum.
Sakarya dan saygılarrrrr
Sakatlıklar yıktı takımı genede şampiyon olabilrdik , Arsenal maçında deplasmanda 1 dk'da 10 kişi kaldık ama en büyük etken sakatlıklar , yaşadığım sakatlıkların büyük bölümü kendi sahamda oluyor , sahamın zeminiyle alakalı sanırım , bu yıl artık yönetim yeni bir stadın temellerini atar artık
Oww En büyük asker bizim asker , nasılsın hocam![]()
Oww En büyük asker bizim asker , nasılsın hocam[/quote]
sizleri gördük daha iyi olduk şükür, yeşilleri giydik işte![]()
yine kayıp bir sene geçmiş oğuz hocam![]()
@resoag Resoag'cığım sen GEL İNGİLTEREYE QPR SOKAĞI NO 12 GEL OLUM KORKMA LÜTFEN GEL !!