bundon sonrası mod luk abi artık hakediyosun bence sen. volkan abi mustafa abi e-mali size sesleniyorum arkadaşa bi modluk lütfen. yağlı olsn![]()
bundon sonrası mod luk abi artık hakediyosun bence sen. volkan abi mustafa abi e-mali size sesleniyorum arkadaşa bi modluk lütfen. yağlı olsn![]()
Çok mesaj ile modluk olunmaz
Yaw neyse..
nbr M€MO![]()
-
cafe turkportal 3 açılma zamanı gelmedimi baksanız burası 1000 meajı geçti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iidir abi senden nbr? canım sıkıldı bi foruma göz atıyım dedim
ben günümün yazılı bile olsa 4 saatini felan forumda geçiriyorum![]()
slm beyler benim moral süper bügün edebiyattan sözlüye kalktım 80 aldım sınavdan 05 almıstım belki kurtarırım su edebiyatı![]()
sözlü değğilde sınavdan çok almışsın ya biraz az çalış![]()
sınavdada adımı yazdıgım için vermis 5 puanı iyi bari onu dogru hatırlamısım![]()
bizdede çok olmuştu o mat. yazılısında yan sınıftan nerdeyse 10 kişi 05 almış o da adını ve soyadını tam yazıdğı için
herkese iyi akşamlar ortalık nasıl keyifler falan?
keyifler gıcır sen nasılsın bakalım
bende iim artık ve iyi olucam![]()
hayrola noldu ki?
Kız meselesi artık yok yeter nedir bu yahu![]()
merhaba arkadaşlar...
nasılsınız...
iyilik saalık ne olsun besen?
çok şükür bende iyiyim...
hayat devam ediyor HERŞEYE rağmen...
gece kuşlara
nerelerdesiniz...
kus mu kaldı bu saatteOriginally Posted by nart_susruko
![]()
online bayağı kuş var ama yazan yok...
ne yapıyorsunuz gençler![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
bir zamanlar bende bi gece kuşuydum buralarda bi süreliğine yoktuk ama döndük çok şükür.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
sen nerelerdesin ya kayboldun gittin![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
hoş geldiniz beyler...nasılsınız...keyifler iyidir inşaallah...
valla uykum gelsin diye uğraşıyorumOriginally Posted by nart_susruko
![]()
senden ne haber?
iyidir ne olsun...bende trenin saatini ibekliyorum....
çuf çuf çuuuffff
hos geldin koray turksportal geceleri sensiz baya sıkıcı oluyorduOriginally Posted by koray_capello
![]()
neyse dostlar ben kaçıyorum hepiniz Allaha emanetsinizi...
hayırlı geceler/sabahlar...
üzülme be dostum herşey hakeden için değil mi? Sevgini haketmiyosa boşu boşuna devam etmenin bi manası yok değil mi?? Salla gitsinOriginally Posted by benyaben
öyle yaptım zaten tavsiyelerin için sao..Hakedene sevgi haketmeyene bişer yok..Artık dersler işallahOriginally Posted by FenerBahceLi
bu arada herkese selamlar..