Vay be çeyrek final he hayırlı olsun![]()
Vay be çeyrek final he hayırlı olsun![]()
Kupa geliyor reis az kaldı az (:
Dostum süper gidiyorsunBaşarılarının devamını dilerim
![]()
UEFA'da inşallah kupayı alacaksın kanka inanıyorum sana![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Avrupa Ligi'ni alırsak muhteşem olur. Ligde ve kupada da Beşiktaş'ı geçip şampiyonluklar yaşayacağına inanıyorum.
TariboWest
UEFA'da yarı finale çıkarız inşAllah Turgutligde de güzel bir kapışma var gülen taraf olmamız dileğiyle...
3-4 Gündür oyuna girmiyordum , Kaldığımız yerden devam edelim biraz ..
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Maçları ..
Samsunspor : 5 Basel : 0
Çeyrek final ilk maçında kendi evimizde oynamanın avantajını çok çok iyi kullandık ve maça fırtına gibi başlayarak 2-0 öne geçtik.Sonrasında rakip kalede ataklarımzı yoğunlaştırdık ve yaptığımız bu baskı sonucu rakip kendi kalesine attığı gol ile skoru 3-0 a getirdi.Ama Erich Kuhn'un durmaya niyeti yokdu ve sahneye çıkıp 2 gol daha atan genç oyuncumuz turun kapsını bize adeta sonuna kadar açtı.
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final Maçları ..
Basel : 0 Samsunspor : 2
İlk maçtaki skorun verdiği rahatlık ile gittik deplasmana ve ona göre oynadık.Erich Kuhn sazı eline aldı ve ilk maçta araladığı kapıyı bu sefer ardına kadar açtı ve turu bize getirdi.Gerçekten çok kaliteli bir forvet umarım sezon sonu takıma katabiliriz.Bu arada hiçbir oyuncuyu değiştirmedim 1 haftalık bir izin vereceğim hepsine son demlerine kadar yorulsunlar istedim.
Uefa Kupasında Yarı Final'de Rakibimiz Belli Oldu ..
Yine zor bir kura çektik ama bu saatten sonra zor kolay diye bir eşleşme yok , çünkü buraya kadar gelen her takım zorlu takımdır dişe diş kana kan maçlar olacak diye umuyorum.Milan ile daha önceden karşılaştık iki maçtada iyi oynadık hatta kendi sahamızda galibiyeti kaçırdık diyebilirim.Umarım bu sefer kazanan ve turlayan adını finale yazdıran takım biz oluruz.
Uefa Avrupa Ligi Yarı Finall Maçları ..
Milan : 2 Samsunspor : 1
Savunmada önemli eksikler ile gittik İtalya'ya Kemal ve Chavez gibi önemli oyuncularımız yokdu deplasmanda.Neyse ki çok pozisyon vermemize rağmen Mert iyi oynadı ve 2 gol yiyerek maçı tamamladık.Ama kendi sahamızda ki maç için avantajlı bir skor elde ettik.Simon Zenke oyuna girdi ve yapacağını yine yaptı.Tur için artık herşey Samsun'da..
Tur gelebilir uzun zamandır yazamıyordum değişmiş takım
imageshack'a yüklermisin..
Bu arada Kupa maçlarını salıyoruz artık Beşiktaş alsın kupayı hiç sorun değil![]()
Başilıkda değişti yeni sayfaya koyalım son ss leri![]()
Süper Lig'de Şampiyonluk Son Haftaya Kaldı ..
Son Hafta Maçları >> Ankaragücü - Samsunspor / Galatasaray - Beşiktaş
Uefa Kupası Sahibini Bulacak ..
Finalin Adı >> Everton - Samsunspor
Özgür Çek ( Sakat ) Samsunspor - Andre Ayew ( Cezalı ) Everton
Bu hafta pc başında olamayacağım , nete de pek giremeyebilirim , Okul takımı maçlarının olması sebebiyle evde de kalmayacağım.Burada oyunu bırakıyorum ve geldiğim zaman devam edeceğim sizlerin de tahminleri ve yorumlarını da alabilrisem geldiğimde sevinmiş olurum (:
Cumartesi günü görüşmek üzere ..