Sayfa 390 / 439 İlkİlk ... 290340380388389390391392400 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cengiz abi bunu söylemek zorundayım kusura bakma ama:

İlk başlarda bana fanatik olmayan Cengiz abi çok sempatik gelmişti ama geldiğimiz şu noktada Galatasaray transfer haberlerinde görmüş olduğum Cengiz abiye bir türlü inanamıyorum.. Abi bunun sebebi nedir acaba?

Ayrıca Emrah abinin öyle birşey dediğini de senden başka kimse hatırlamıyor
    I'm back...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Cengiz abi bunu söylemek zorundayım kusura bakma ama:

İlk başlarda bana fanatik olmayan Cengiz abi çok sempatik gelmişti ama geldiğimiz şu noktada Galatasaray transfer haberlerinde görmüş olduğum Cengiz abiye bir türlü inanamıyorum.. Abi bunun sebebi nedir acaba?

Ayrıca Emrah abinin öyle birşey dediğini de senden başka kimse hatırlamıyor
    duyumculuktan nefret ederim, bizim yorumlarımız başka forumlarda yazılıyorsa ordan gelen yorumlar da buraya yazılıyorsa tepkim hoş olmaz tabi ki.

doğru olduğuna inanmıyorum, biliyorsan kendi bildiğini söyle diyorum.
    öyle hatırlıyorum, dediğin doğrudur belki bir günde 25 sayfa gidiyorsunuz izlenmiyor forum.fanatik,fotomaç haberleri de yapmayın okunabilsin forum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bencede kuranyi 5 para etmez.fenerbahçenin forvtten önce sağ ve sol açık oyuncusuna ihtiyacı var.top süren ,adam eksilten iyi orta yapan teknik adamlar lazım.örnek olarak: damien duff, jorgensen, jo**uın, martin petrov vs.
    ali bilgin ve vedersonla kanat olmaz.yetersiz kalır.bence deivid i satıp 2 tane kaliteli kanat oyuncusu alınması lazm.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    duyumculuktan nefret ederim, bizim yorumlarımız başka forumlarda yazılıyorsa ordan gelen yorumlar da buraya yazılıyorsa tepkim hoş olmaz tabi ki.

doğru olduğuna inanmıyorum, biliyorsan kendi bildiğini söyle diyorum.
    öyle hatırlıyorum, dediğin doğrudur belki bir günde 25 sayfa gidiyorsunuz izlenmiyor forum.fanatik,fotomaç haberleri de yapmayın okunabilsin forum.
    burası transfer haberleri bölümü olduğu hiç her gazetenin, derginin, hatta kişinin haberi konulabilir bence
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halil müjdesi

Schalke 04 Menajeri ve aynı zamanda Sportif Direktörü Andreas Müller dün teknik direktör Mikro Slomka ile Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirdi. Alman hoca, Kuranyi'nin satılmasına karşı çıkarken, Halil Altıntop'u Fenerbahçe'ye verebileceklerini, ama karşılığında Appiah'ı istediğini söyledi. Schalke'nin, Fenerbahçe'ye Appiah'a karşılık Halil artı para
    önereceği öğrenildi

Fenerbahçe, son iki sezondur ısrarla istediği Halil Altıntop'ta mutlu sona çok yaklaştı. Schalke 04'ün Appiah'a talip olması ile birlikte Fenerbahçe'de Halil Altıntop aşkı iyice alevlenirken; sarılacivertliler, Alman kulübünden ayrıca Kevin Kuranyi'yi de istemişlerdi. Fenerbahçe'nin Kuranyi için 15 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarması, bu futbolcuyu satmak istemeyen Alman kulübünde kafaların karışmasına neden oldu. Dün Schalke 04 Menajeri ve aynı zamanda Sportif Direktörü Andreas Müller, teknik direktör Mikro Slomka ile bir araya gelerek Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirdiler.

Slomka, Kuranyi'nin satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, Halil Altıntop'un kendisi için vazgeçilmez olmadığını ve gönderilebileceğini söyledi. Bu gelişme üzerine Andreas Müller'in, birkaç gün içinde Fenerbahçe kulübünün kapısını tekrar çalarak, Appiah'a karşılık sarı-lacivertlilere Halil Altıntop artı para önermesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin ise Alman kulübünden Appiah'a karşılık Halil Altıntop artı 5 milyon euro talep edeceği ifade edildi. Hamit'in Bayer Münih'e transfer olmasının ardından Schalke'de mutsuz günler geçirmeye başlayan Halil'in Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istediği belirtildi.

G.Saray ile anlaştım

Lincoln'ü transfer ederek Avrupa'yı ayağa kaldıran Galatasaray, şimdi de Baptista'yı renklerine katarak 7 kıtayı sarsmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in geçen sezon Arsenal'e kiraladığı Julio Baptista'yı İspanyol kulübünden resmen istediler. Baptista ise "Ben Galatasaray'ın çok cazip teklifini kabul ettim. Eğer kulübüm de izin verirse Türkiye'ye gitmek istiyorum" dedi.

Real Madrid Sportif Direktörü Pedja Mijatovic ile yakın dost olan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brezilyalı forvet için yaptığı pazarlıklarda küçük pürüzler dışında anlaştı. Real'in yeni hocası Schuster'in, Baptista'yı kadroda düşünmemesi, Galatasaray'ın işini kolaylaştıran bir etken oldu. Real Madrid, 9 milyon euro'ya Baptista'yı vermeyi kabul etti.

9 milyon Euro'ya Aslan oluyor
    Real Madrid, Baptista için Galatasaray'ın 'kiralama' teklifini kabul etmedi ve bu futbolcu için 9 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bunun üzerine Galatasaraylı yöneticiler, sponsorları Ülker ile görüştüler.

Ülker, Baptista'nın transferi için Galatasaray'a 6 milyon euro vermeyi kabul etti. Kalan 3 milyon euro'luk kısmını da Galatasaray karşılayacak. Böylece 'dünya yıldızı' Baptista'nın transferi mutlu sonla bitecek.

Ülker devredeReal, 9 milyon euro isterken, Polat'ın da dahil olduğu görüşmeler sürüyor... Bonservisin 3'te 2'sini Ülker verecek, olmazsa Morientes transfer edilecek.

Forveti de güçlendirmek isteyen ve son olarak Real Madrid'in ünlü oyuncusu Julio Cesar Baptista'yı gündemine alan Galatasaray, bu transferi bitirmek için büyük çaba harcıyor. Yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in ardından başkan yardımcısı Adnan Polat da İspanya'nın yolunu tuttu. Sarı-kırmızılı ekip öncelikle Brezilyalı yıldızı kiralamak isterken, Real Madrid'in buna sıcak bakmaması üzerine bonservisiyle almak için harekete geçti.

İSTANBUL'A GELECEK İspanyol ekibi, 2010'a kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için 9 milyon euro fiyat biçti. Bu fiyatı çok bulan sarı-kırmızılı yöneticiler, rakamı düşürmek için görüşmelerini sürdürüyor. Eğer Real Madrid ile anlaşılırsa, Baptista'nın bonservisinin 3'te 2'sini (6 milyon euro) Ülker karşılayacak. İspanyol ekip ile el sıkışılması halinde Baptista, Copa America'dan direkt İstanbul'a getirilecek.

İspanya seferine çıkan Galatasaray'ın Baptista'ya alternatif olarak belirlediği isim ise Fernando Morientes Sanchez. Baptista için yapılan görüşmelerden önce yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Valencia ile temasa geçip, fiyat alındığı öğrenildi. İspanyollar, Morientes için 5 milyon euro bonservis istedi. Galatasaray eğer Real Madrid ile anlaşamazsa, Valencia ile masaya oturup Morientes'in transferini bitirecek.

KURANYİ LİSTEMİZDE Öte yandan Schalke'nin başarılı forveti Kuranyi de sarı-kırmızılıların gündemindeki yerini koruyor. Forvet arayışlarına devam ettiklerini ve bu konuda şimdilik basına bir şey söyleyemeceklerini ifade eden yönetici Üstünel "Forvet arayışlarımız sürüyor. Galatasaray'a yakışır en iyi golcüyü almak için en titiz şekilde çalışıyoruz. Şu anda bir isim söylemek istemiyorum ama Kuranyi de listemizdeki futbolculardan biri" diye konuştu.

fotomaçın yalanı

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    27 milyon Fenerbahçe için hiç bir şey değil. Nihat Özdemir. 3 milyara hava alanını aldı. Bunun 1 milyarını jest olarak verdi. 27 milyon Fenerbahçe'ye de verir. Ayrıca Fenerbahçe 27 milyon verip Kuranyi'yi alacağına 30 milyon verip Torres'i de alırdı. Para her kapıyı açar. Kuranyi gelmeyecektir.
    Nihat Özdemir şirketleriyle ihale alıyor, kendisi almıyor, ayrıca 27 milyon Euro gibi uçuk bir ücreti ne kendi şirketinin kasasından ne de kendi servetinden veremez.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Baptisda da Morientes de harika olur.İkisini de Beşiktaşda görmek isterdim rüya gibi transferler

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Baptisda da Morientes de harika olur.İkisini de Beşiktaşda görmek isterdim rüya gibi transferler
    insallah kardes kulübümüz besiktasa da nasip olur blackeagle

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptista ve morientes yalan transferi kapadık!!!!!!!!

Nasıl olsa yalan haberleride azsonra konulur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Umarım Appiah X Halil transfer haberi balondur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

baptista yalan gibi mori doğru

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baptisda ve morientes ikiside dogru ama hangisi gelcek veya ikisidemi gecek:::

biri gelsinde ikisini geç

taze morientes haberleri var ha..

yukarıdaki haberin kaynağı nedir Dragoncuğum

gördüm ki fotomaçmış.. ülker devrede ise para bir an önce gelse iyi olur..

malesef fotomaç
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    internet sayfasını güncelledide

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ülkerin haberiini maraton ve lig tv söyledi fotomac ordan almıshaberi

Baptista anlastım lafı yalan bence nedenmı adam copa amerıkada nerde bulup konustular

Ayrıca Baptista ve morientes haberleri dogru hangisi gelecek bilemem ikiside gelebilir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post

Baptista anlastım lafı yanlıs bence nedenmı adam copa maerıkada nerde bulup konustular

Ayrıca Baptista ve morientes haberleri dogru hangisi gelecek bilemem ikiside gelebilir
    inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Baptista'da son durum!
    Transfer sezonun flaş takımı Galatasarayımız, Baptista'yı kadrosuna katmak için büyük çaba sarfediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6+1 yabancı kararını açıklamasının ardından Carrusca'yı gözden çıkaran ve bu oyuncunun yerine iyi bir forvet almak isteyen Galatasarayımız'ın, Real Madrid ile pazarlıkları sürüyor.

İlk etapta Baptista'yı kiralamak için girişimlerde bulunan Galatasaray, Real Madrid'in bu teklife sıcak bakmamasının ardından bu oyuncuyu bonservisiyle beraber kadrosuna katmak için kaynak arayışına yöneldi. Lig Tv ana haber bülteninde yer alan haberde; Ülker ile sponsorluk anlaşması için zemin arayan Galatasaray, Baptista'nın bonservis bedelinin 3'te 2'sini yani 6 milyon Euro'luk kısmını Ülker Grubu'na ödetmeyi planlıyor.

Öte yandan Carrusca'ya da Arjantin takımlarından River Plate'nin talip olduğu ve bu oyuncu için 2 milyon doları gözden çıkardığı öne sürüldü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkdaslar su yazıyı son kez koyucam artık bundan ne anlam cıkarırsanız karar sizin bu site lincoln trnasferini 5 gün önce vermişti daha bir sürü kaynak var onları koymaya gerek yok

Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual?dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum.

Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü

Ayrıca biraz mantıklı olalım morientes yalanlansa haberi ilk valencia resmi sitesi vermezmi onların vermesi daha mantıklı olurdu.Ayrıca valencia deportivodan bugün aldıgı yeni forveti ile 6 yıllık sözlesme imzaladı. Bakalım neler olacak

Halil-Appiah haberi gerçektir inşallah diyeceğim ama gerçek olmadığı besbelli, Fotomaç haberi Gerçek olsa eğer, çok iyi olur, Appiah için 5 milyon Euro + Halil iyi bir teklif, hem forvet sorunumuzu gideririz, hem de kontenjan açarız, gerekli mevkiilere transfer yaparız.

kanka okumayanlar okusun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray'da Morientes sesleriDış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Valencialı golcü Morientes'i renklerine bağlamaya çalıştığı iddia edildi.NTVSPORGüncelleme: 02:08 TSİ 14 Temmuz 2007 Cumartesi

Galatasaray, dünyaca ünlü İspanyol golcü Morientes'in peşinde. Takıma bir yıldız daha kazandırmak isteyen Başkan Canaydın ve ekibinin, İspanya'nın Valencia kulübüyle ünlü golcü Morientes için pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Morientes ile prensip anlaşmasına vardığı, 5 milyon EURO bonservis bedeli talep eden Valencia kulübüyle ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Valencia ile bonservis konusunda anlaşılırsa, sarı-kırmızılı kulübün Morientes'e imza attırarak dış transferi kapatması bekleniyor.

Valencia ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Morientes, geçen sezon La Liga'da 17 maçta 12 gole imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta görev yapan tecrübeli futbolcu 7 gol atma başarısını gösterirken, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası elemelerinde de 3 maçta 1 gol kaydetti.

1997-2005 yılları arasında Real Madrid'de sergilediği futbol ve attığı gollerle Avrupa'da adından sıkça bahsettiren Morientes, 1 sezon Monaco'da kiralık, ardından da 1 sezon Liverpool'da forma giymişti. Yıldız futbolcu geçen sezonun başında Liverpool'dan Valencia takımına transfer olmuştu.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    'Fernando Morientes G.Saray'da'

Canaydın'ın 'Yabancı bir forvet alacağız' açıklamasından sonra Cimbom'un İspanyol oyuncu Morientes ile kesin olarak anlaştığı bildirildi.
    14 / 07 / 2007 07:19

Canaydın'ın 'Yabancı bir forvet alacağız' açıklamasından sonra ATV, Cimbom'un bonservisi Valencia'da olan İspanyol oyuncu Morientes ile kesin olarak anlaştığını duyurdu.

ATV televizyonun dün geceki bülteninde, G.Saray'ın dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Fernando Morientes ile her konuda anlaştığı duyuruldu.
    Ancak, Galatasaray'ın resmi sitesinde transferle ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    G.Saray, Baptista'yı bitirmek üzere
    Schalke'den Lincoln'ü renklerine bağlayarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray, ikinci bombayı patlatmak için Real Madridli Baptista konusunda bastırıyor!..

Real Madrid ile yapılan pazarlıkların kıran kırana geçtiği öğrenilirken, yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yer aldığı görüşmelere Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Adnan Polat'ın da katıldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların kiralık olarak Baptista'yı almak istemelerine önce sıcak bakan İspanyol kulübünün yöneticileri, daha sonra Brezilyalı oyuncuyu bonservisiyle birlikte vermek istediklerini bildirdi.

Yıldız oyuncu için 9 milyon euro bonservis bedeli istenmesi sarı kırmızılıları kaynak arayışına yöneltirken, bu konuda Ülker ile sponsorluk anlaşması için zemin aranıyor. Gelen bilgilere göre Ülker Grubu, Baptista'nın bonservis bedelinin 3'te 2'sini yani 6 milyon Euro'luk kısmını ödeyecek. Kalan 3 milyon Euro için de G.Saray Yönetimi'nin kaynak arayışında olduğu ve bu transferi bitirmek istedikleri öğrenildi.
    Kaynak:
    var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Olası bir Appiah-Halil takasınında Schalke çok daha karlı çıkar bence

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Halil-Appiah haberi gerçektir inşallah diyeceğim ama gerçek olmadığı besbelli, Fotomaç haberi Gerçek olsa eğer, çok iyi olur, Appiah için 5 milyon Euro + Halil iyi bir teklif, hem forvet sorunumuzu gideririz, hem de kontenjan açarız, gerekli mevkiilere transfer yaparız.
    Shalke bu takasa girmeyecek kadar zekidir sanırım..

Baptista anlastım lafı yalan bence nedenmı adam copa amerıkada nerde bulup konustular

insallah dostum bnce morientes gelicek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dragon kardes su haberleri bir düzelt ortalık karıstı

G.Saray, Baptista'yı bitirmek üzere
    Schalke'den Lincoln'ü renklerine bağlayarak taraftarlarını sevindiren Galatasaray, ikinci bombayı patlatmak için Real Madridli Baptista konusunda bastırıyor!..

Real Madrid ile yapılan pazarlıkların kıran kırana geçtiği öğrenilirken, yöneticiler Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yer aldığı görüşmelere Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Adnan Polat'ın da katıldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılıların kiralık olarak Baptista'yı almak istemelerine önce sıcak bakan İspanyol kulübünün yöneticileri, daha sonra Brezilyalı oyuncuyu bonservisiyle birlikte vermek istediklerini bildirdi.

Yıldız oyuncu için 9 milyon euro bonservis bedeli istenmesi sarı kırmızılıları kaynak arayışına yöneltirken, bu konuda Ülker ile sponsorluk anlaşması için zemin aranıyor. Gelen bilgilere göre Ülker Grubu, Baptista'nın bonservis bedelinin 3'te 2'sini yani 6 milyon Euro'luk kısmını ödeyecek. Kalan 3 milyon Euro için de G.Saray Yönetimi'nin kaynak arayışında olduğu ve bu transferi bitirmek istedikleri öğrenildi.
    Kaynak:
    var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dragon kardes su haberleri bir düzelt ortalık karıstı
    bi konuşun diye bütün haberleri yazdım şükür

Sheriff Misafir

Nedir bu bolluk.. Linderoth geldi güzel dedik iyi getirmişler dedik, Lincoln geldi vay be nası getirdiler nerden buldular okadar parayı dedik, birde Morientes gelirse yuh artık..

Schalke'nin zararına olur bence de böyle bir takas, bizim de inanılmaz yararımıza olur. Mateus, Deivid ve Appiah gider, 2 kontenjan açılır, biri +1, diğeri de normal kontenjan, böylece bir as oyuncu, bir de yedek oyuncu alırız yabancı olarak, Halil'i de monte ederiz forvete, süper takım oluştururuz.

Julio Cesar Baptista Galatasaray'a gelmez bence, 2 sene önce İspanya La Liga gol kralı olmuş bir oyuncu, mutlaka kendisine talibi epeyce fazladır, hele ki Copa America'dan sonra...

Real Baptista’da pürüz çıkardı
    15 Temmuz 2007 Galatasaray'ın, kiralama yoluyla renklerine bağlamak istediği Julio Baptista’nın transferinde pürüz çıktı.

Real Madrid Kulübü, futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen sarı kırmızılılara olumsuz yanıt verdi. İspanyol yöneticilerin, "Baptista’yı kiralık vermeyi düşünmüyoruz, onu satacağız" dedikleri belirtildi. Bu transfer için Madrid’de bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı AdnanPolat ile yönetici HaldunÜstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü AdnanSezgin’in bugün Real Madrid Sportif Direktörü Predraj Mijatovic’le bir araya gelerek görüşmeleri sonuçlandırması bekleniyor. Galatasaraylı yöneticilerin, geçen sezon Arsenal’de kiralık oynayan Julio Baptista konusunda anlaşma sağlayamadığı taktirde, Valencia’nın İspanyol golcüsü Fernando Morientes’e yöneleceği ifade edildi.
    al bide burdan yak bu nediyo

Mesaj Yetkileri