Stoke City Tuncay transferini resmen waciklamadi daha Huth`u acikladilar sadece...Aciklarlar heralde yakin bir zamanda onu da...
Stoke City Tuncay transferini resmen waciklamadi daha Huth`u acikladilar sadece...Aciklarlar heralde yakin bir zamanda onu da...
sanıyorsam bu everton para verip fm in dbyi almıştıondan hep fmdeki tanınmış isimleri alıyorlar
![]()
Fransız defans oyuncusu Pascal Chimbonda Blackburn Rovers'a transfer oldu.
İki kulübünde resmi internet sitelerinden yaptıkları açıklamaya göre Blackburn Rovers, Tottenham Hotspur'dan Pascal Chimbonda'yı transfer etti ve oyuncuyla iki yıllık sözleşme imzaladı.
Stephen Warnock'un Aston Villa transferinin ardından onun boşluğunu kapatmaya çalışacak olan Chimbonda'nın bonservis ücreti henüz açıklanmadı.
Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce yaptığı açıklamada anlaşmanın sağlandığını ve tecrübeli bir defans oyuncusunu kadrolarına kattıklarını söyledi.
Chimbonda'nın asıl pozisyonunun sağ bek olduğunu belirten Allardyce, Fransız oyuncunun gerektiği zaman sol bekte ve defansın ortasında da oynayabileceğini söyledi.
Goal
Hayırlı olsun inşallah ordan iyi bir sıçrama yapıpı ligin iyi ekiplerine gider
Çok iyi bir oyuncu hayırlı olsun fmde çok iyi işler yapmıştım kendisizyle
Bir savunma ve Bir forvet transferi daha yapabiLse Everton süper oLur.
Rus çok iş yapacak umarım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lescott imzaladı bu arada...Çok iyi bir transfer ...
Kariyerine neşter vurdu bence Tuncay.
Kendini 3 yıllığına Stoke City'li yapan imzayı attı.
Takım arkadaşı Huth'da imzayı attı.
Ayrıca Stoke City bu sezon gerçekten birbirinden güzel transferler yaptı.
James Bettie-Dave Kitson-Tuncay Şanlı ile iyi bir forvet hattı oluşturdular.Adrew Davies
James Beattie
Matthew Etherington
Thomas Sorensen
Danny Higginbotham
Amdy Faye
Dave Kitson
Michael Tonge
İbrahima Sonko
Abdoulaye Diagne
Seyi George Olofinjana
Tom Soares
Ayrıca Higginbotham,Etherington,Faye,Davies ve Kaleci Sorensen gibi kaliteli oyucuları kadrolarına kattılar.
Bana göre Tuncay, en doğrusunu yaptı İngiltere'de kalarak. Takım gerçekten kaliteli bir hal almış durumda ve adından söz ettireceğinden şüphem yok açıkcası.
Hiç olmadı, en kötü ihtimal, takım 0 çeker ama Tuncay çıkar mücadelesini eder golünü atar, hırsını sahaya yansıtır ama bu sefer diğer takımların dikkatini çeker.
Hayırlı olsun kaptan.
Bence kötü yapmadı Tuncay.Onun için Türkiye ligine dönüş en son ihtimal olmalı diye düşünüyorum.Tuncay 30'una kadar Türkiye'ye dönmek istiyorum dese her türlü büyük takımlarımızdan birisine gider..Hayırlı olur inşallah onun adına.Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi dileğiyle..
So what?
Saike
Sağlık testinden de geçen Portsmouth'un savunma oyuncusu Sylvain Distin, Everton'a imzayı attı. Fransız oyuncunun üç senelik kontrat imzaladığı belirtilirken, ödenen bonservis bedeli hakkında bilgi verilmedi.
Diğer yandan; Glen Johnson ve Peter Crouch'un takımdan ayrılmasına üzülen Portsmouth taraftarları, takımın en önemli isimlerinden biri olan Distin'in de Everton'a gitmesiyle iyice hayal kırıklığına uğradılar.
Resmi internet sitesinden bu haberi duyuran Everton, böylece Manchester City'ye transfer olan Joleon Lescott'un boşluğunu doldurmuş oldu.
Distin'in adı da Aston Villa ile anılıyordu fakat daha sonra City kaptanı Richard Dunne'yi transfer eden Villa, bu oyuncudan vazgeçti.
Goal.com.
West Ham kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Gianfranco Zola, Serie A ekiplerinden Livorno'da forma giyen İtalyan forvet Alessandro Diamanti'yi resmi olarak kadrosuna kattı.
Şilili yıldız Luis Jimenez'i kiralayan West Ham menajeri Zola, hücüm hattını da geçen seneyi, 37 maçta 18 golle tamamlayan bir oyuncuyla güçlendirdi.
Bordo mavili ekip ayrıca bu transfer döneminde; Herita Ilunga, Radoslav Kovac, Fabio Daprela ve Frank Nouble'yi kadrosuna kattı.
West Ham ile beş senelik kontrata imza atan Diamanti, "Burada olduğum ve Gianfranco Zola ile birlikte çalışacağım için çok mutluyum. West Ham büyük bir kulüp ve iyi bir taraftara sahip. Ben de onlara layık olmak istiyorum. West Ham'a gelmemin en büyük nedeni, burada gerçekten de kaliteli futbolun oynanıyor olması" şeklinde konuştu.
Goal.com
Bu sene yediğimiz gollerin %100'ü duran top. Reina sayesinde![]()
2-1 oldu Bolton önde.Böyle biter inşallah.
2-2 gidiyo bizim mac 2-4 kazanırız boltonda 10 kişi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Liverpool bastırıyor bakalım atabilecekler mi ..
Gerrard caktı füzeyi. 3-2
Lpool tribünlerinde "In Rafa we Trust" pankartı var![]()
Tek kelimeyle Gerrard diyorumMüthiş bir gol attı..
Direkten dönen topuda gol olsaydı daha iyi olurdu ama olmadı. Reina diyorum bende bu kaleci ile çok zor.
Stoke City Sunderland karşısında 1-0 kazanmış ...
evet tuncay yedekler arasındaymış sanırım iddaada stoke city'e oynamıstım![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ya inanılmaz bişe.. 2. yarıda izlemeye başladım, 1-0 öndeydi Arsenal 1-0 Manchester önünde, rooney penaltıdan attı bir de arsenal kendi kalesine attı 2-1 oldu :S dakika daha 67.. arsenal daha iyi oynuyor bence..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Güzel,zevkli bir maçtı.Maçın hakkı beraberlikti bence.Son anlardaki Wenger olayı da güzeldiTebrik ediyorum ManU'yu.Teşekkürler Diaby (:
John Mensah Sunderland´de
Transferin hareketli takımı Sunderland‚ Lyonda forma giyen Gana Milli takım kaptanı John Mensahı renklerine bağlayarak kadrosuna önemli bir katkı yaptı.
Sunderland kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada‚ 26 yaşındaki futbolcunun satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.
Sunderland teknik direktörü Steve Bruce ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Birçok maçını seyrettiğim Johnun büyük bir hayranıyım. Sağlam‚ çelik gibi güçlü ve hiç vazgeçmeyen bir defans oyuncusu. Uluslararası tecrübesi var ve Essien‚ Muntari ve Appiah gibi isimlerle birlikte oynamış bir futbolcu. Böylesine önemli bir Milli takımın liderliğine soyunması da karakterini ortaya koyuyor. Savunma hattımıza onu eklediğimiz için çok sevinçliyim.
Ganalı yıldız ise yaptığı açıklamada‚ Sunderlande katılmak süper. Buraya gelerek rüyamı gerçekleştirdim çünkü İngilterede oynamak hiç kolay değil. Taraftarlar benden mucize beklemesin ancak elimden gelenin en iyisini vereceğimi söyleyebilirim dedi.
Geçtiğimiz yaz döneminde 8.4 Milyon Euro karşılığında Rennesden Lyona transfer olan defans oyuncusu‚ Fransız ekipte beklediği kadar forma şansı bulamamış ve sadece 10 maçta görev alabilmişti.
Gana Milli takımının vazgeçilmez isimlerinden olan ve 60 maçta ülkesine hizmet veren Mensah‚ daha önce Genoa ve Chievo formaları da giymişti.
3 maç takip edebildim bugün..Chelsea çok rahattı antrenman macı gibiydi onlar için...Bosingwa harika oynuyor sağ çizgide geçen sene biraz zorlanıyordu ama simdi harika durumda...Chelsea 12 puan etti...
Liverpool,Bolton'u zor geçti rakip 10 kişi kalmasaydı bunu başarmaları zor olabilirdi...Bolton un bu sezonki ilk golleri Liverpool ağlarına gitti savunmaları error veriyor...
Man utd-Arsenal maçında ise Fabregassız neredeyse yenıyorlardı Kırmızı seytanları Arshavin in harika golüyle öne geçtiler fakat sonra bir penaltı bir de Diaby nin kendi kalesine attığı golle Arsenal i mağlup ettiler.Kesinlikle Arsenal daha iyi oynadı bu şüphesiz fakat İYİ OYNAYAN HER ZAMAN KAZANAMIYOR ...
Tottenham ise 12 puana ulastı...Çok formdalar sürpriz yapabilirler...
Haftanın gollerine bu linkten ulasabilirsiniz.
http://video.ntvmsnbc.com/Default.as...34708037273680
Arsenal'e cok üzüldüm favorimde hak etmediler ama top işte
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Premier Lig'de 4'te 4 yaparak flaş bir başlangıç yapan Londra temsilcisi Tottenham'da, Birmingham'la oynanan maçta sakatlanan Hırvat yıldız Luka Modric'ten gelen haber adeta deprem etkisi yarattı.
Cumartesi günü Birmingham'la oynadığı maçta 90. dakikada Aaron Lennon'un golüyle 3 puanı cebine koyan Tottenham, kulüp tarihinde lige en iyi başlangıçlarından birini yaparak hedeflerini yükseltmişti.
White Hart Lane Stadı'ndaki karşılaşmada, 49. dakikada Lee Bowyer'in sert müdahalesiyle yerde kalan Modric kenara gelmek zorunda kalmış ve yerini Peter Crouch'a bırakmıştı.
Tottenham kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hırvat Milli ortasaha futbolcusuna çekilen MR sonucunda, sağ fibula kemiğinde kırık meydana geldiğinin saptandığı bildirildi.
2010 Dünya Kupası elemelerinde Beyaz Rusya ve Kazakistan'la oynanacak kritik maçlarda ülkesine hizmet vermeyecek olan 23 yaşındaki futbolcunun, en az 3 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiği belirtildi
Geçtiğimiz sezonun başında Dinamo Zagreb'den 15.8 Milyon Pound karşılığında Tottenham renklerine bağlanan Modric, toplam 48 maçta görev almış ve 5 gol kaydetmişti.
Başarılı ortasaha futbolcusu, 2006 Dünya Kupası ve Euro 2008'de de görev aldığı Hırvatistan Milli takım formasını ise 35 defa terletmiş ve 7 gol kaydetmişti.
Kaynak: MACKOLIK
Bir Dost
Hellbells
Geçmiş olsun.Çokta iyi bir futbolcu.Umarım kısa zamanda toparlanır.
Man City deplasmanda Portsmouth u Adebayor un attığı kafa golüyle 1-0 yendi...
3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puana ulastılar ve daha gol yemediler...Lescott ve Toure ikilisini beğendim...
Kaleci Given daha gol yemedi su anda Adadaki en formda kaleci...
Tottenham için facia bir haber harika baslamıslardı sezona hem takımı hem de Modric...