Sayfa 390 / 1204 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ali Turan ile Ayhan Akman'ın menajeri aynı kişi.. Konyaspor'lu yöneticiler ile görüşmeler sürüyor.

Fcn Twitter
    İşte takıma en faydalı transferler olurlar giderlerse

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dalga gectim, cunku bu haber sitesinde bizimkiler kisaca kolpahaber.com diyor, o site hayirli haberden cok uydurulmus kotu haber veriyor, hatta sahibinin aslinda Besiktas'li olmadigi vs bile konusuluyor. Sahsen guvendigim ve inandigim 2 site var: NTVSpor ve Haber1903, genelde burada yazanlar dogru oluyor.
    Evet gerçekten de NTVSpor gayet seviyeli ve ilkeli haber yapıyor.

Antep de Mustafayi istiyormus umarim gider

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayhan, Ali, Mustafa'yi gonderdik diyelim. Oraya Hurriyet'i alinca yaptiklarimizin ne manasi kaliyor? Hurriyet gelecegine Cumhur oynasin asil revizyon budur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hürriyet'i o kadar takmayın bence yalan haberdir..

Hürriyet haberi büyük ihtimalle dogru ilgileniyoruz yani

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şunu da söylemekte fayda var artık ismin bi önemi kalmadı iş yapsın yeter..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Habeturk'e gore Baptista,Mutu,Podolski'den birini alacakmisiz..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

üçündende bir cacık olmaz !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'a gereken isimler.... Bence bu cümleyi artık tersten kurmak lazım. Galatasaray'a gerekmeyen isimler Ya da Galatasaray'da beleşten ekmek yiyen,kapasitesi bu takıma yetmeyen isimler... Hakan Balta,Gökhan Zan,Barış Özbek,Ayhan Akman,Serdar Özkan ve artık yeterince şans bulmasına rağmen hala başarılı olamayan Aydın Yılmaz... Mustafa Sarp her ne kadar başarıyı tam anlamıyla yakalayamamış olsa da orta alanda sonradan girip mücadele anlamında ayakta kalacak ve haddini bilerek oynayacak oyuncu olarak kadroda kalabilir. Eksik mevkilere gelince, hadi sol bekte Çağlar ile, Sağ bekte Sabri ile idare ettik diyelim. Kalede de türk kaleci olsun diye Aykut'un yediği tonla hatalı gole 1 yıl daha sabredip onu kazanalım. Defansın göbeğine 1 ya da 2 tane sağlam adam lazım... Lorik Cana DMC mevkisinde yeterli olacak gibi fakat önüne mutlaka oyunun çift yönünü de iyi oynayabilen Xavi ve İniesta'nın 2-3 gömlek altı fakat o tipte oyuncu lazım. Sol kanatta Arda,Sağ kanatta Pino işi götürebilir. Forvette Baros çok sakatlandığı için artık Emenike gibi yere sağlam basan ve kuvvetli,zor sakatlanan bir forvet almanın da zamanı geldi. Hürriyet'e herkes saydırmış ama inanın gelse Mustafa Sarp kadar oynar ve en azından türk olarak iyi kötü bir yedek olur.Yabancı kontenjanında sorunumuz olmadığı düşünülürse saydığım 5 mevkinin 4 tanesi yabancı alınabilir. Ama işte yabancı seçiminden çok süreyi iyi hesap etmek lazım.Devre arasında hangi takım kaliteli oyuncusunu verir? Bence Gençlerden falan takviye yapıp kör topal ilerlemek lazım eğer istenilen kalitede yabancı bulunamazsa.

Ne Mutu, ne de Podolski işimize yaramaz. Baptista eğer oynamak isterse orta alanda da ileri uçta da dediğim gibi oynar. Fakat savunmanın göbeğine oyuncu bulmak çok zor. Ben Hagi'nin yerinde olsam orta alanda Neil'i kullanırım. Çünkü onun tekniği ve oyun zekası Barış-Sarp ve Hakan Balta 3 lüsünün toplamından daha fazladır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mustafa sarpın barıştan bi farkı yok durduk yere dribling atmalar falan barıştan bile kötü ayhanı sayıpta onu saymamışsın ayhan 33-34 yaşında ondan kat kat iyi hatta son maç fena paslar atıyodu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mustafa sarpın barıştan bi farkı yok durduk yere dribling atmalar falan barıştan bile kötü ayhanı sayıpta onu saymamışsın ayhan 33-34 yaşında ondan kat kat iyi hatta son maç fena paslar atıyodu

ayhan yaştan ötürü artık yetmiyor dedim. yoksa ayhan'ın kumaşı zaten vardı. zamanında beşiktaşa rekor fiyata da gelmişti zaten... ama içlerinden biri kalsın deseler ben mustafa sarp derim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mustafa Sarp sahada sadece gezer ne top kapar ne pas atar ne sut ceker ne de sert oynar. Arada bi top kaptigini gördüm Hürriyet bile ondan daha faydali olur.

DEDIKODU: Galatasaray, Lukas Podolski icin FC Köln'e 6M € teklif etti.

Tribündergi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tribündergi de hergün birini aldırıyor bize.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sağ kanada oyuncu arayan Hagi’nin gönlünde yatan ‘Aslan’ Ada’dan
    Vatan Gazetesi'nin haberine göre; transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala TT Arena’nın açılışında taraftarlara sürpriz yapmak isteyen G.Saray, Manchester United’ın genç yıldızı Gabriel Obertan’ın transferi için düğmeye bastı. Teknik direktör Hagi, İngiliz devinde forma şansı bulmakta zorlanan Fransız yeteneğin mutlaka alınması için rapor hazırlarken, yönetim de Ada’dan ayrılma noktasına gelen Obertan için Kırmızı Şeytanlar’ın kapısını aşındırmaya başladı.

UNITEDLILAR’I 2013’e kadar sözleşmesi olan 21’lik futbolcuyu satmak için ikna eden sarı-kırmızılılar, kesenin de ağzını açtı. Milli takımlar düzeyinde Fransa’nın U-16’dan U-21 takımına kadar hemen hemen her seviyesinde forma giyen Obertan için 6-7 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkartan Cimbom, menajerler vasıtasıyla da bu oyuncunun nabzını yokluyor. Stoch’tan önce bir dönem F.Bahçe’nin de ilgilendiği Obertan eğer G.Saray’da oynamaya ikna edilirse, ocak ayında imzalar atılacak.

HAGI’NİN HAYÂLİ

TEKNİK?direktör Hagi’nin uzun süredir uygulamaya koymak istediği oyun sisteminde Obertan’ın çok önemli bir yeri olacak. Takımı ‘10 numara’ üzerine değil, sağ ve sol kanatta etkili top kullanabilen futbolcular üzerine kurmayı planlayan Romen hoca, bu transferin gerçekleşmesi durumunda sol kanatta Arda’ya, sağda ise genç Fransız’a forma verecek. Bu sayede genç ve hızlı kanatlara sahip olacak olan sarı-kırmızılar, taraftarın da uzun süredir hasret kaldığı akıcı futbolu sahaya yansıtabilecek.
    Kaynak

Obertan gelirse süper olur bence ama gelir mi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neden şu ana kadar hiç forvet haberleri çıkmadı Podolski hariç anlamadım Obertan,Kallström ve bir forvet gelse yeter bize (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Obertan en iyi ihtimal kiralık gelir. ManU bırakmaz.

Bulgar basınına göre Galatasaray, Garra Dembele için 2 milyon euro önerdi.

Fcn twitter

Kimdir bu adam bilen eden var mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2. Sezonun başında kendilerini 425K€'ya Roma almış böyle bir profili var

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Garra Dembele'yi pek tanımıyorum ama Bulgaristan Ligi'nde futbolcunun ilahı gelse bu ülkede oynayamaz onu biliyorum. Levski'de olması bir umut belki iyi olabilir diye ama pek sanmıyorum. En azından Galatasaray seviyesinde asla olmayan bir futbolcu.

Ama izleyip karar vermek lazım. Yazdıklarım sadece bir ön yargı.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Garra Dembele'yi pek tanımıyorum ama Bulgaristan Ligi'nde futbolcunun ilahı gelse bu ülkede oynayamaz onu biliyorum. Levski'de olması bir umut belki iyi olabilir diye ama pek sanmıyorum. En azından Galatasaray seviyesinde asla olmayan bir futbolcu.

Ama izleyip karar vermek lazım. Yazdıklarım sadece bir ön yargı.
    Popov geldi catir catir oynadi? Dedigin gibi izleyip karar vermek lazim zaten bi dedikodu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dediğim gibi ismin önemi yok Dembele'de gelsin güzel oynadığı sürece sorun yok..

Malaga Baptistayi bitirmis büyük ihtimalle

Evet, Malaga Baptista'yı transfer etmiş. Hürriyet'i alırsak artık birşey demeye gerek yok bu yönetime.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baptista da Podolski de gelmesin bize, sorunlu oyuncu cekecek halimiz kalmadi artik. Obertan insallah gelir ama gelirse kiralik gelir. Kiralik oyuncu da Hagi istemiyor. Yani cok zor o is. Dembele'yi de tanimiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayakları yere sağlam basan bir oyuncuya benziyor, gelsin yedek yedektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ayakları yere sağlam basan bir oyuncuya benziyor, gelsin yedek yedektir.
    Şahsi görüşüm olarak Galatasaray'ın klübeyi güçlendirmekten öte ilk 11 oynayabilecek oyuncular lazım. Yani Galatasaray'ın sorunu klübenin yetersizliği değil. Ama Baros'un yedeği olarak alınırsa Baros'tan çok o ayrı mesele.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    Evet, Malaga Baptista'yı transfer etmiş. Hürriyet'i alırsak artık birşey demeye gerek yok bu yönetime.
    malaga çoştu o zaman önce demichelis sonra baptista

Mesaj Yetkileri