Sayfa 390 / 436 İlkİlk ... 290340380388389390391392400 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Turkiyede veya Avrupada kimse Caner'e 3 - 3.5 m € vermez de kalburüstü takımlara gidebilir ancak bu savunma anlayışıyla onu pek oynatan olmaz en fazla bir Andre Santos performansı gösterip ülkesine geri döner. 12 değil 112 asist yapsa nafile. Savunma oyuncusu için öncelik savunmadır. Öndeki adamlar kendi görevini yapar. Kısaca görev dağılımı daha keskin. Fenerbahçe de devşirme kanatlar olduğundan onlar da bir kanat görevi gorduğunden dolayı Canerin performansı öne çıkıyor. Caner giderse Sowu sol bekte kullanırız artık (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Turkiyede veya Avrupada kimse Caner'e 3 - 3.5 m € vermez de kalburüstü takımlara gidebilir ancak bu savunma anlayışıyla onu pek oynatan olmaz en fazla bir Andre Santos performansı gösterip ülkesine geri döner. 12 değil 112 asist yapsa nafile. Savunma oyuncusu için öncelik savunmadır. Öndeki adamlar kendi görevini yapar. Kısaca görev dağılımı daha keskin. Fenerbahçe de devşirme kanatlar olduğundan onlar da bir kanat görevi gorduğunden dolayı Canerin performansı öne çıkıyor. Caner giderse Sowu sol bekte kullanırız artık (:
    avrupada haklısın kimse 3-3.5 vermez canere tak diye de türkiyede aziz yıldırım eğer elnden kaçırmak istemezse verir ki mehmet topuz lara verdiği para belli yani caner çok daha fazlasını hakediyo şu performansıyla 1.5 falan denmiş umarım 1.5 falan verirsinizde elinizden kaçar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Caner'in önünde iki seçeneği var. Birincisi para diyorsa burda kalacak, ancak kariyerim diyorsa fedakarlık yapıp İngiltere'ye falan gidecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner yeni sözleşmeye imza attığı gün bana göre yatışa geçtiği gün olacak. Çok fazla oynamak istese zaten şuan İngiltere'den bir takıma imzayı çoktan atmış olurdu.

1 yıl uzatsak ya sözleşmesini yatışa geçme şansı olmasa.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi misiniz canlarım? Caner isterse 112 asist yapsın, yıllık 3/3.5m€'luk bir sözleşme alamaz Fenerbahçe'de.

1m€'dan az fiyata oynuyor şu an, en fazla alacağı 1.5m€'dur.

Sözleşme imzalar, Ersun hoca da giderse Caner eski Caner olur. Ersun hoca kalırsa Caner daha iyi olur.

Ben performansını tamamen Ersun hocaya bağlıyorum. Sözleşmesinin son senesi ya da daha fazla para için değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner zaten kötü oyuncu değildi ki. Gecen sene de takıma katkısı çoktu, özellikle avrupada. Sol bekte savunma zaafiyeti öne çıktığı için bek olarak kullanılmıyordu. Ersun hoca buna katkı yaptı. Caner 2-2.5 milyona imzalar. Ersun hoca kalırsa daha iyi bir Caner izleriz. Giderse Caner yine böyle oynar. Gelen hoca da Caner'i savunmaya hapsetmez, sık sık hücuma çıkmasını ister. Caner de skora katkısını yapar yine.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ziegler'den Hasan Ali'den sonra nasıl Caner kötüleniyor anlam veremiyorum şu durumda 2 mn'de istese verilmeli yerine kimi alacagız ? Piyasada Caner'den iyi Türk sol bek yok suan gerçi o da sol bek degil ama gayet iyi uyum sagladı yabancı getirsek seneye yabancı sınırı düsüyor yine ayrıca alacagımız yabancı da 2-2.5 milyondan az almayacak üstüne bir dolu bonservis bedeli verecegiz.Elimizde iyi oynayan adamı tutmamız lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

3-3,5 olayı bence yanlış anlaşılmış. Caner en fazla GG sözleşmesi alır, ona yakını parayı Avrupa'da kazanması için de en azından 3,5 alması lazım. Bizim takımda şu an 3,5 alan kimse yok ve Caner de alamaz. Bence 2 civarı bir sözleşme gayet iyi olur seneye yabancı sayısı düşecek Caner gibi yerli yok. Kaldec de büyük ihtimalle gönderilir yabancı adama 4-5 milyon bonservis artı 2 milyon civarı sözleşme parası verene kadar Caner'i tutmak daha mantıklı.

Ayrıca Caner bu savunma anlayışı ile Avrupa'da tutunamaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Burası çiftlik değil. Biraz performansı yükseldi diye 3.5 milyon eurolara falan kontrat yapmamalıyız. O paraya Brezilya'dan çok iyi sol bekler getirebiliriz. Yıllardır şu zihniyetten vazgeçemedik arkadaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende arkadaşlara katılıyorum. 3, 3-5 gibi paralar çok fazla. Tamam şuan Caner Türkiye'nin en formda Türk oyuncusu olabilir. Fakat bu kadar paralar alması da mali açıdan çok mantıklı bir hamle değil. En fazla Gökhan Gönül'ün sözleşmesiyle eş değer bir sözleşme yapılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bende arkadaşlara katılıyorum. 3, 3-5 gibi paralar çok fazla. Tamam şuan Caner Türkiye'nin en formda Türk oyuncusu olabilir. Fakat bu kadar paralar alması da mali açıdan çok mantıklı bir hamle değil. En fazla Gökhan Gönül'ün sözleşmesiyle eş değer bir sözleşme yapılır.
    Bence buda fazla olur. Gökhan'ın belli bir istikrarı var. Kendini ispatlamış. Aldığı paranın her sene hakkını veriyor. Ama Caner daha bu sene biraz birşeyler yaptı. Önceleri nasıl oynadığını görüyorduk. Bence 1.7 - 2 milyon € arası + maç başı maaş teklifi yapılmalı yoksa eyvallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ben yine de Gökhan Gönül seviyesine çıkacağını zannetmiyorum maaşının. En fazla 1.5m€'ya yeniler.
    1.5 siz verirsinizde caner kabul eder mi ? ben olsam etmem yurtdışında da alır 1.5 zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kemiksiz 1.5 yada 2 yi rahat kabul eder yurt dışında da o parayı vermezler ( heleki bir bek oyuncusuna, ve epl geçmişi olmayan birine) malum vergi dolayısıyla

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2M€+maç başılar ile halledilir diye düşünüyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sabri galatasarayda yillik 1.25M USD + macbasi aliyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2,5 Milyon Euro diye okudum, benim tahminim de 2 - 2,5 arası anlaşılır ki bu sezonki performansıyla bunu hak ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.sporxtv.com/futbol/yunani...aSXTVQ53681SXQ

bizim bacaksız gene gol atmış.bir kerede farklı gol atsa

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonluğa gidiyoruz...

http://www.fbtvonline.com/ FB Grundig'in canlı final maçı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tebrikler FB, maçın başından sonuna kadar üstün oynadık ve şampiyon olduk. İnş. akşam bir tane daha alıcaz..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Erkek voleybolu gibi takım branşlarında ülkece en zayıf olduğumuz branşta böyle bir şampiyonluk çok muazzam bence. Ayrıca salonu dolduran taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Şampiyonluğun ardından yapılan tezahüratlar çok güzeldi. Ali İsmail unutulmayacak, ona ve diğer gençlerimize yapılanlar unutulmayacak, unutturulmayacak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diğer şampiyonluk da aynı, aynı kupayı aynı gün iki branşta da aynı takım kazanıyor, bu gururu, mutluluğu bize yaşatanlara teşekkürler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün günlerden Fenerbahçe oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tarihi bir başarıdır. Kolay kolay görmeyiz böyle bir olayı bir daha. Bence dünya da gündem olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Helal olsun hepsine. Çok iyiydik

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tebrik ederim bayanları ve erkekleri, büyük başarı. Sıra bizde. Beşiktaş'ın bayanları da alacak inşallah kupayı.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

1 saat arayla 2 şampiyonluk alan başka takım var mıdır acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Captain bırakacak haberleri var her yerde bu doğru mu?

Çok özledim yemin ediyorum. 10 numara Aleeeex denilmesini özledim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri