Sayfa 3906 / 4326 İlkİlk ... 2906340638063856389639043905390639073908391639564006 ... SonSon
117,151 ile 117,180 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

SA Gençlik. Eminönü'nden herkese merhabalar... Askerlik süper gidiyor. Herkese selamlar ( )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aleyküm selam Sait.

Belli süper gidiyor pasp forumdasın

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Twitterda Turkiye gundemi niye hep yarisi futbolla alakali olur ki. Variyogu futbol mu bu milletin, cok garibime gidiyor bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aytaç abi kendin diyorsun işte gündem Bu sıralar ülkemizde daha önemli bir olay yokmuş gibi gündem sürekli Aziz Bey ve akıbeti. Arada bir duyarlı vatandaşlarımız sayesinde tepki başlıkları oluyor onun dışında boş beleş konular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef bu ülkede insanların öncelikleri çok değişik. Tuttugu takımın başkanının davasını, kendi kanının her gecen gün daha da cok emilmesinden daha önemli bulabiliyor.
    Last edited by Nocna Mora : 26.Şubat.2012 at 01:36
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Maalesef bu ülkede insanların öncelikleri çok değişik. Tuttugu takımın başkanının davasını, kendi kanının her gecen gün daha da cok emilmesinden daha önemli bulabiliyor.
    Nokta.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tuttuğu takımın başkanının davasının bir amaç değil araç olduğunu bilerek, memleket elden gidiyor, gündem futbola kaydırılıyor diyebiliyorlar.

Bundan, tuttukları takımlarının başkanlarının davası olmayanlar da farkında olursa, asıl gündemin futbol olmadığını görebilirler zaten. Nokta.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gençler merhaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tuttuğu takımın başkanının davasının bir amaç değil araç olduğunu bilerek, memleket elden gidiyor, gündem futbola kaydırılıyor diyebiliyorlar.

Bundan, tuttukları takımlarının başkanlarının davası olmayanlar da farkında olursa, asıl gündemin futbol olmadığını görebilirler zaten. Nokta.
    'Nokta' demende ki amacı anlayamadım fakat söylediğin tipte insanların gerçekten de az sayıda oldugunu üzülerek söylüyorum abim..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben de, bu ülkede, bir uyuyanların, bir de uyumayanların bulunduğunu söyleyebilirim mesela...

uyuyanların uykularından kalkması dileğiyle, herkese iyi pazarlar.

bugün derbi varmış. (!)
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendim söyledim, kendi söylediğime katıldım anlamında.

Siyasete girmeyelim demek pek zor artık çünkü futbolun da artık içinde siyaset ama şunda hemfikiriz sanırım, futbol bu ülkenin bir gerçeği ve memleket için çok kritik olayları, futbolu kullanarak çok iyi kamufle edip, oluşturulan suni futbol tartışmalarıyla vatandaşın ağzına konuşacak malzeme vererek istenilen şekilde sonlandırmak bir gelenek olmuş ülkemizde.

Bu değişir mi artık, değişmez, o zaman haydi Fenerbahçe - Galatasaray kavgasına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kendim söyledim, kendi söylediğime katıldım anlamında.

Siyasete girmeyelim demek pek zor artık çünkü futbolun da artık içinde siyaset ama şunda hemfikiriz sanırım, futbol bu ülkenin bir gerçeği ve memleket için çok kritik olayları, futbolu kullanarak çok iyi kamufle edip, oluşturulan suni futbol tartışmalarıyla vatandaşın ağzına konuşacak malzeme vererek istenilen şekilde sonlandırmak bir gelenek olmuş ülkemizde.

Bu değişir mi artık, değişmez, o zaman haydi Fenerbahçe - Galatasaray kavgasına.
    Narsist

Futbol hariç bir çok konuda kullanılıyor bu gündem değiştirme sırasında. Yaşanılmayacak bir memleket olduk. Yıllardır bu şehirlerde yaşamasak, alışmasak bir dakika bile durmayız eminim hiç birimiz. Zaten kacmayı başaranlar yurt dışında okumayı başaranlar oluyor..

Garip bir yer burası. Her neyse nasıl olacagı meçhul olan bir Pazar gününe merhaba diyelim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

'Nokta' demende ki amacı anlayamadım fakat söylediğin tipte insanların gerçekten de az sayıda oldugunu üzülerek söylüyorum abim..
    aksine tüm Fenerbahçe taraftarı Serkan abinin dediği gibi bakıyor olaya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben ülkemi bu haliyle seviyorum, çok şeye sinir oluyorum evet ama bu hale getiren de biziz. Siyasette fanatizm hiç sevmediğim bir durumdur, kendimi solcu ya da sağcı görüp, yanlış olduğunu düşündüğüm bir fikri de, sırf bu kalıplara girmek için savunamam ki.

Ama ülkemizde takım tutar gibi parti tutuluyor, ben Fenerbahçe'yi karşılıksız severim, orada insanların gelip geçici olduğunu ama benim Fenerbahçe aşkımın hiç geçmeyeceğini bilirim. Fenerbahçe'de yapılan bir hata en fazla beni mutsuz eder ama ülkeyi yönetenleri/yönetmeye talip olanları niye karşılıksız seveyim?

İşte ülkemizin genelinde hal böyle, takım tutar gibi parti tutup, sidik yarışına girdiğimiz için, önümüze ne verilirse onu destekliyoruz. Ama bizim ülkemiz işte böyle, kızsam da, sinirlensem de, yine de dönüp bakıp, müstehak bize diyerek gülerek izleyebiliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aslinda twitterin kullanimina yonelik bi serzenisti benimki. TT olan konulara bakinca futbolla alakali seyler gormekten biktim. Sike davasi olmasa da bu boyle hep. Sanirim twitter'a yazanlarin buyuk cogunlugu erkekler, haliyle erkek muhabbeti donuyor yine Futbol olmayinca da ulkeyi kurtarmaya bakariz, siyaset-politikanin dibine vururuz. Bunlar populer kulturun unsurlari oldugundan kurtulus yok sanirim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mehmet abi,Facebook'ta sayfa oluşturmuş.Destek olalım gençler.

http://www.facebook.com/pages/Mehmet...35445659831855
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şemsi bunu nasıl bulduğunu şiddetle soruyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Şemsi bunu nasıl bulduğunu şiddetle soruyorum
    Arkadaş listemdeydi,kendisi önerdi sayfayı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Merhaba diyip , kaçıyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

20. Default

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Mehmet abi,Facebook'ta sayfa oluşturmuş.Destek olalım gençler.

http://www.facebook.com/pages/Mehmet...35445659831855
    Bu Bizim Mehmetd mi ? Yabancı Gelmiyor ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

BaGa TaRKaN ismini bir yerde gördüm sanki.. YÖK forumlarında var bir adet sanırım oradaki sen misin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Uygur imparatoru o Baga Tarkan ne işi olur YÖK forumunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Bizim Mehmetd mi ? Yabancı Gelmiyor ?
    Evet o .
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ankara'dan nefret etmeye başlıyorum. Nasıl bir kar yağışıdır. Benim gibi Antalya'dan gelmiş birisi için birkaç gün önce muhteşem bir ayaz, şimdi de deli gibi kar yağışı. Daha önce de hep soğuk, hep karlı dönemlerinde burdaydım. Hiç mi güzel zamanına denk gelinmez bu şehrin? Ya da var mı güzel zamanı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Şu Salı günü kar-yağmur yağar. Çarşamba günü de sürdürür. Bir kez de çarşamba günü güneşli olsun artık

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adam fenomeno.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ankara'dan nefret etmeye başlıyorum. Nasıl bir kar yağışıdır. Benim gibi Antalya'dan gelmiş birisi için birkaç gün önce muhteşem bir ayaz, şimdi de deli gibi kar yağışı. Daha önce de hep soğuk, hep karlı dönemlerinde burdaydım. Hiç mi güzel zamanına denk gelinmez bu şehrin? Ya da var mı güzel zamanı?
    Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür, bu kadar insanın neden Ankara'yı sevdiğini anlamadan Ankara'da yaşamak...

Ankara candır yahu, tamam kışı kıyameti çetindir, hava hep gridir, insanları ciddidir filan ama zaten Ankara'yı güzel yapanlarda bunlar. Ankara'nın son baharı, kışı kadar güzel mevsim görmedim ben.

Alışmak lazım tabi ki ama benim valide 25 yıldır alışamamış Ankara'ya
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara, İstanbul'un yanından bile geçemez bence. 1-2 defa günlük ziyaretlerde bulundum böyle itici bir şehir görmedim ben ya. Hiç mi sevecen bir yanı olmaz bir şehrin. Hiç bir duygu hissettirmiyor adama. Bomboş duygusuz böyle garip bir yer..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür, bu kadar insanın neden Ankara'yı sevdiğini anlamadan Ankara'da yaşamak...

Ankara candır yahu, tamam kışı kıyameti çetindir, hava hep gridir, insanları ciddidir filan ama zaten Ankara'yı güzel yapanlarda bunlar. Ankara'nın son baharı, kışı kadar güzel mevsim görmedim ben.

Alışmak lazım tabi ki ama benim valide 25 yıldır alışamamış Ankara'ya
    Benim nefretimin başka sebepleri de var Sadece soğuğu, karı, kışı, griliği değil. Ben severim aslında Ankara'yı. Hatta işlerim rast giderse yakında Ankara'ya taşınma ihtimali de var. Ama ne zaman buraya gelsem, hava şartları konusunda hep ters köşe oluyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Senin şansızlığın Abi o zaman, umarım rast gider işlerinde taşınırsın Ankara'ya
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri