Haber doğru olabilir yalan da olabilir çok karışık bir konu,kadın diyor ki ne alaka yani ben sağa gidiyorum o sola tuvaletin önünde karşılaştık benzeri şeyler. tutarsıZ cümleler değil bunlar. 5 tane fotoğraf çekilmiş ve insanlara büyük bir ithamda bulunuluyor.
Anlamadığım diyorki yarım saat içerde kaldılar video çek abi o zaman yarım saat kapıda beklerken ya da fotoğraflarında tarih ve saat olsun girerlerken çek,çıkarlarken çek. Gazeteci bunları tercih etmeyip değişik şeyler anlatıyor.
Eksisozlugun ise iyice çivisi çıktı. Yatacak yeri yok oradaki bir çok yorumcunun. Olay doğruysa da yine gazeteciye aynı eleştiriyi yapıyorum biraz işini iyi yap ki olay çözülsün,sulanmaya yer olmasın.
Caner'in eşini bir hayli sevdiği belli umarım olay doğru değildir. Bu tarz iddiaların genelde doğru çıkması da istatistiksel olarak konuşursak beni üzen bir durum. Daha yakın zamanda Ebru Şallı,Sinan Akçıl yalanladılar sonra doğru olduğu ortaya çıktı. Aynı olmasa da benzer bir durum.
Aklım almıyor Caner'i o tipsiz kılıksız herifle aldatması Asena yengemizin,çok tekrarladım ama gercekten umarım yalandır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly