Sayfa 392 / 447 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442 ... SonSon
11,731 ile 11,760 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Konu net değil. Ama sosyal medyada ve özellikle ekşisözlük'teki yorumlara bakıyorum, hala kaldıysa eğer azıcık da olsa insanlığımızdan utanıyorum. Bir haber var. herkes bu habere itibar ediyor. Bu habere konu edilen kişilerin ne söylediğini bilen, duyan, okuyan var mı? Herkes "aldattı" gözüyle bakıyor. Bu sadece haberi yapan kişinin iması. Ona inanıp, böyleymiş gibi insanları yargılıyoruz. Bir de bu haberin konusu olan kişileri dinlemek lazım. Misal hanımefendinin konuyla ilgili bazı söylemleri olmuş internette bir haber sitesinde okudum. Herşeyi boşverin; bu insanların özel hayatı. Nerede görüştükleri, ne yedikleri, ne içtikleri, ne konuştukları söz konusu kişiler hariç hiç kimseyi ilgilendirmez.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

abi kime ne ya? özel hayat bu kadar ayaklar altına alınmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok igrenc birsey

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Konu net değil. Ama sosyal medyada ve özellikle ekşisözlük'teki yorumlara bakıyorum, hala kaldıysa eğer azıcık da olsa insanlığımızdan utanıyorum. Bir haber var. herkes bu habere itibar ediyor. Bu habere konu edilen kişilerin ne söylediğini bilen, duyan, okuyan var mı? Herkes "aldattı" gözüyle bakıyor. Bu sadece haberi yapan kişinin iması. Ona inanıp, böyleymiş gibi insanları yargılıyoruz. Bir de bu haberin konusu olan kişileri dinlemek lazım. Misal hanımefendinin konuyla ilgili bazı söylemleri olmuş internette bir haber sitesinde okudum. Herşeyi boşverin; bu insanların özel hayatı. Nerede görüştükleri, ne yedikleri, ne içtikleri, ne konuştukları söz konusu kişiler hariç hiç kimseyi ilgilendirmez.
    Gazeteci bi yerden takıktır bunlara para mara istemiştir belki de bunlar da yüz vermeyince yazmıştır.
    Bu ulkede çok kolay birilerini karalamak bak Batalla için bile ne diyorlar o ekşide mekşide.
    Bak bizim aramızda bile bu tipler var. Yani saflık da diyemiyorum TVdeki medyadaki sanal gerçeklik ile gerçek hayattaki gerçeklik arasındaki fark anlaşılamıyor artık. İnsanlar acayip cahil daha dogrusu cok rahat kandırılıyorlar.
    Yani kardeşim kısacası çok normal bu tepkiler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Haber doğru olabilir yalan da olabilir çok karışık bir konu,kadın diyor ki ne alaka yani ben sağa gidiyorum o sola tuvaletin önünde karşılaştık benzeri şeyler. tutarsıZ cümleler değil bunlar. 5 tane fotoğraf çekilmiş ve insanlara büyük bir ithamda bulunuluyor.

Anlamadığım diyorki yarım saat içerde kaldılar video çek abi o zaman yarım saat kapıda beklerken ya da fotoğraflarında tarih ve saat olsun girerlerken çek,çıkarlarken çek. Gazeteci bunları tercih etmeyip değişik şeyler anlatıyor.

Eksisozlugun ise iyice çivisi çıktı. Yatacak yeri yok oradaki bir çok yorumcunun. Olay doğruysa da yine gazeteciye aynı eleştiriyi yapıyorum biraz işini iyi yap ki olay çözülsün,sulanmaya yer olmasın.

Caner'in eşini bir hayli sevdiği belli umarım olay doğru değildir. Bu tarz iddiaların genelde doğru çıkması da istatistiksel olarak konuşursak beni üzen bir durum. Daha yakın zamanda Ebru Şallı,Sinan Akçıl yalanladılar sonra doğru olduğu ortaya çıktı. Aynı olmasa da benzer bir durum.

Aklım almıyor Caner'i o tipsiz kılıksız herifle aldatması Asena yengemizin,çok tekrarladım ama gercekten umarım yalandır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fotoğraf net. Söyleyecek söz yok. Bebek odasında mama mı yiyorlarmış, Caner akılsızının yerinde olsam boşarım 1 kr nafaka da vermem...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Fotoğraf net. Söyleyecek söz yok. Bebek odasında mama mı yiyorlarmış, Caner akılsızının yerinde olsam boşarım 1 kr nafaka da vermem...
    Net olan ne ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok saçma bir konu,burada tartışmanın amacı nedir ? Aldatmışsa aldatmıştır,aldatmamışsa aldatmamıştır.Caner,karısı ve Berkay'dan başkalarını ilgilendirmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gerçek olsun/olmasın bu konuda konuşmak bize düşmüyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Net olan ne ?
    iddia edilen şey... Başka bir yerde olsa karşılaşmışlardır falan dersinde bebek odası nedir yani. Neyse Caner güveniyorum diyorsa sorun yok bizim için

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valla ne yaptıgı umrumda degil yeterki en iyi sezonunu geçiren Caner'in moralini bozmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Emre ilk yarıyı kapamış.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Takımın orta sahası Topal-Alper-Meireles olmalı zaten o yüzden Emre'nin sakatlıgı çok önemli degil bence.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bana göre önemli. Emre iyi oynamaya başlamıştı çünkü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Artık şu herif futbolu bıraksın, aldığı para 2 milyon üstünde senede 10 maç yaparsa seviniyoruz. Bari 1 milyon falan versek gam yemem.

Bu arada Emre iyi oynamaya başlamıştı ama 60'dan sonra hep oyundan düşüyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre'ye ihtiyacımız yok. tekrar geldiğinden beri takıma aman aman katkısı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin sakatlığı yine Cristian efendiye yaradı, bu adamın balı hiç bir Brezilyalıda yok sanırım. Takıma taş gibi 2-3 tane orta alan oyuncusu alınır. Tam herkes form tutar, bu eleman tribüne çıkar, biri uzun süre sakatlanır, diğeri ceza alır, diğeri amaçsız bir şekilde oynatılmaz meydan yine buna kalır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şuan gündemin en patlak konusu olan Asena Erkin-Berkay olayı benim canımı çok sıktı. Haber doğru da olabilir yanlışta ama haber hakkında çok detayım olmamasına rağmen okuduğum kısımlar hakkında konuşacak olursam, haberin saçma yönleri var.

Alışveriş merkezindeki olayı kaydeden akıllı arkadaş fotoğraf yerine neden video çekmemiş?

Caner karıma güveniyorum falan diyormuş ama bu olay kafasını çok karıştıracaktır. Aynı sitede oturuyorlarmış ve Caner taşınacaklarını söylemiş. Umarım bu olay bir netliğe kavuşur, bu kadar formda olan bir adamın hayatı yapılan bir yanlış ile bitmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bruno, bir Meksika mafya babasının sağ kolu gibi duruyor :d

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eurosport.com TR ‏@EurosportCom_TR 24 sn
    SON DAKİKA: PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Meireles'e de 2 maç verilmiş.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'ye 1 maç ceza !
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye, Beşiktaş maçında taraftarın yaptığı kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Fenerbahçe, daha önce taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle PFDK tarafından 3 kez uyarılmıştı. 4. kez taraftarların neden olabileceği bir olayda sarı-lacivertli kulübe seyircisiz oynama cezası verilecekti. Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynadığı Beşiktaş derbisinde de taraftarlar kötü ve çirkin tezahüratlarda bulundu. Bunun üzerine gündem Fenerbahçe'nin seyircisiz ceza alacağına çevrilmişti. Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kanarya'nın cezası açıklandı. PFDK, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezasına karar verdi. Sarı-lacivertliler, bu kararla birlikte 15. haftada konuk edeceği Akhisar Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak.

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerbahce youtube kanali acilmis güzel bir olay uzun zamandir bekliyordum böyle birseyi

Caner'in yokluğundan HAK nasıl faydalanacak bakalım yarın akşam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bucaspor recepin golüyle karşıyakayı 1-0 yendi
    http://santrafor.org/bucaspor-karsiy...-12-2013.html/

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bucaspor recepin golüyle karşıyakayı 1-0 yendi
    http://santrafor.org/bucaspor-karsiy...-12-2013.html/
    Ortayı kesen de Okan Alkan. O da bizim altyapımızın ürünü. Biz Okan'ı daha da geliştirip takıma monte etme yerine ne yaptık? 3.5 milyon €'ya Orhan Şam'ı transfer ettik. 2 sezon kadroda tatil niyetine durdu ve 2 milyon € maaş kazandı. Okan Alkan'ın vereceğinden ne fazlasını ne de eksiğini verdi ancak Genç oyunculara karşı takındığımız anlamsız tavır yüzünden bu kulübün şu gereksiz transferden kaybı, 5.5 milyon € yani 15.4 milyon TL oldu. Bir hatanın bedeli 15.4 milyon TL. Bu paraya Gençlik Geliştirme Merkezi kurulur.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yalnız Okan'ın durumu istisna. 2 asist yaptığı Manisa maçından sonra ki artistik tavırları yüzünden Aykut Kocaman tarafından istenmedi kadroda ki doğruda bir karardı. Tüm suçu yönetime atmayıp oyuncuya da baksanız biraz tamam ben de teknik kadro ve yönetimin tamamen haklı olduğunu savunmuyorum ama körü körüne saldırmak anlamsız.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@furkan58

Öyle bir haber çıkmıştı hatırlıyorum, varsaylım doğru olsun. Bana Fenerbahçe kadrosunda artistlik tavır takınmayan tek oyuncu göster -Özellikle yabancılardan- o zaman hak veririm. Ayrımcılık Yabancı>Türk>Genç şeklinde had saffada. Futbolcu harcamak bu kadar kolay olmamalı.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ünlü oyuncuların artistliginden gecilmiyor ama genc bir oyuncu yapınca hemen kes bileti.Daum zamanında yanlış hatırlamıyorsam Furkan diye bir genc vardı hazırlık maçında gol attı normal olarak sevindi çocuk "Furkan'ın golden sonraki hareketi hiç hoşuma gitmedi. Basit bir gol attıktan sonra aşırı derecede sevinmesi benim hoşuma gitmedi. Gençlerin şov yapmasını istemiyorum.'' dedi.Böyle saçma birşey olur mu genc oyuncu sevinmeyecekse kim sevinecek ?

Mesaj Yetkileri