Sevinmesi haklı da, bütün stadı dolaşıp tüm taraftarla "çak bi beşlik yapması" sinirlendirdi Daum'u. Ben bile dedim napıyo bu diye. Bazen iş oyuncuda bitiyor. Özellikle Türk oyuncularda var bu sıkıntı, "Ben oldum" demek.
Fenerbahçe'den sonra 2 sene Kayserispor'da oynadı Okan. Eğer kafası yerinde olsaydı Kayseriden de düşüp bir lig aşağıya Bucaya değil Trabzonspor'a veya Beşiktaşa giderdi ki örneği var. En günceli Olcan.

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla Originally Posted by balde_mir_07
 Originally Posted by balde_mir_07

Birçok kulübün yaptığı gibi, ek gelir kapısı Fenerbahçe için de bu kararla aralanıyor. Büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Stadyumun isminin değişmesini Yahudi lobisine bağlayan zihniyetten korkarım. Yahudi lobisi ayrıca kimlerdir, kulübün hangi bölümünde aktifler, kimlerdir bir söyler misin? Ben bilmiyorum da
 Birçok kulübün yaptığı gibi, ek gelir kapısı Fenerbahçe için de bu kararla aralanıyor. Büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Stadyumun isminin değişmesini Yahudi lobisine bağlayan zihniyetten korkarım. Yahudi lobisi ayrıca kimlerdir, kulübün hangi bölümünde aktifler, kimlerdir bir söyler misin? Ben bilmiyorum da