Sayfa 393 / 447 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443 ... SonSon
11,761 ile 11,790 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sevinmesi haklı da, bütün stadı dolaşıp tüm taraftarla "çak bi beşlik yapması" sinirlendirdi Daum'u. Ben bile dedim napıyo bu diye. Bazen iş oyuncuda bitiyor. Özellikle Türk oyuncularda var bu sıkıntı, "Ben oldum" demek.

Fenerbahçe'den sonra 2 sene Kayserispor'da oynadı Okan. Eğer kafası yerinde olsaydı Kayseriden de düşüp bir lig aşağıya Bucaya değil Trabzonspor'a veya Beşiktaşa giderdi ki örneği var. En günceli Olcan.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@barahir

Okan Kayseride sağlam oyuncuların arkasında bekledi. Zaten oynama ihtimali zor bir takımdaydı. Burda tartışmaya açtığım Okan'ın kalitesi ve süper oluşu değil Yedek olacağını bile bile bir oyuncuya 15 milyon liranın üstünde para vermek. Elinde Gökhan'ın arkasında durabilecek bir Okan varken gidip bu parayı saçmak, saçmaydı. Genç oyunculara zerre güvenmediğimiz gibi bu gibi konulardaki hatalarımız ekonomik yönden kulübü inanılmaz baltalıyor. Madem alt yapıdan oyuncu çıkarmayı hedeflemiyorsun, böyle bir niyetin yok, kapat gitsin. Son Karabük maçına 18. tercih olan genç oyuncuyu götürmedik bile. Neymiş "Gençlere yetersiz mesajı vermişmiş" Sanki kadrodaki herkes Pele, gençler yetersiz. Benim ordan tek algıladığım mesaj "Ağzınızda kuş tutsanız bir genç oyuncu olarak -Fenerbahçe altyapısından çıktıysanız bir de- bu takımda işiniz yok" açık ve net.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bizim genç oyuncular için izlediğimiz strateji, "kaybetmek kazanmaktan daha kolay"...

o dönem okan için çıkan haberler az çok doğru olabilir. olay tamamiyle aykut kocaman'ın üşengeçliğine gelmiş. 3 bağırıp 2 konuşmak 1 gülmek yetmiyor ama 3.5 milyon euro vermek daha kolayına geliyor. bu yüzden başarısız oldu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @barahir

Okan Kayseride sağlam oyuncuların arkasında bekledi. Zaten oynama ihtimali zor bir takımdaydı. Burda tartışmaya açtığım Okan'ın kalitesi ve süper oluşu değil Yedek olacağını bile bile bir oyuncuya 15 milyon liranın üstünde para vermek. Elinde Gökhan'ın arkasında durabilecek bir Okan varken gidip bu parayı saçmak, saçmaydı. Genç oyunculara zerre güvenmediğimiz gibi bu gibi konulardaki hatalarımız ekonomik yönden kulübü inanılmaz baltalıyor. Madem alt yapıdan oyuncu çıkarmayı hedeflemiyorsun, böyle bir niyetin yok, kapat gitsin. Son Karabük maçına 18. tercih olan genç oyuncuyu götürmedik bile. Neymiş "Gençlere yetersiz mesajı vermişmiş" Sanki kadrodaki herkes Pele, gençler yetersiz. Benim ordan tek algıladığım mesaj "Ağzınızda kuş tutsanız bir genç oyuncu olarak -Fenerbahçe altyapısından çıktıysanız bir de- bu takımda işiniz yok" açık ve net.
    O konuda haklısın, Orhan ölü yatırımdı zaten. yalnız diyorum ya, neden Türkiye'den yeterince oyuncu yetişmiyor'un cevabı sadece yçnetici kısım değil. Futbolcu adaylarının zihinsel yapısı da önemli. Okan aşamadı bunu ve kaldı sınıfta. Ancak diğer dediklerine katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

kap'a açıklama yapıldı, stadın isim hakkı için görüşmelere başlanacakmış.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

feneriumda halka acilcak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım: "Her şey para değildir. Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ismi böyle kalacaktır. Sponsorluk çalışması yapmayacağım."

Nakit lazım oldu herhalde.

Adaylar kimlermiş var mı bilen?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@uAburak89

12 Numaranın forum sitesinde "Aziz Yıldırım: Verdiği sözleri tutmasıyla tanınıyor." diye bir başlık var. Orada bu ve bunun gibi bir çok sözü derlenmiş, verdiği bir çok sözü tutmasıyla tanınan ünlü bir başkanımızdır kendisi : ) Şuan sadece listeliyoruz, ileride roman olacak.
    Last edited by ReaList : 25.Aralık.2013 at 15:05
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ocak 1'den itibaren belli olur isimler.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paraya ihtiyaç duymamız doğal karşılanmalı.

günümüz ekonomisi git gide borca sürüklüyor klüpleri. barcelona bile ne kadar direnebildi forma reklamı için?

3 temmuzdan sonra ekonomik anlamda belimizi doğrultamadığımız apaçık ortada sanırım. ben doğal karşılıyorum bu durumu bir taraftar olarakta benim açımdan hiç bir sorun yok. günümüz koşulları bunu gerektiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@balde_mir_07

İyiymiş.

@goosfraba

Emirates muhabbeti dönüyor twitter'da, bir ara sanki gazetelere de çıkmıştı buna benzer haberler.

@nerazzuri

Bence de doğal, hatta geç bile kaldı Fenerbahçe bence bu konuda. Aziz Yıldırım'ın büyük konuşup, çark etmesi ilgimi çekti sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok boş olsa da,

Gökhan Güçkaya @gokhanguckaya
    Qatar Airways Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı ismine ve e Göğüs reklamına İki sponsorluk anlaşması için 5 yıllık 250 milyon euro verecek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    çok boş olsa da,

Qatar Airways Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadı ismine ve e Göğüs reklamına İki sponsorluk anlaşması için 5 yıllık 250 milyon euro verecek.
    öh o nasıl rakammış öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yapılması gereken bir hamleydi bedavadan dolu para kazanacagız stadın isminin önünde reklam olsa ne olur olmasa ne olur zaten stadın her yeri reklam.

Araplar gelsin

Para gelsin

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İsmi Şükrü Saracoğlu iken sponsor olsun, koymaz. Benim istediğim ise isminin değiştirilmesi. Tarihimizde önemli bir kişinin ismi verilmeli. Birçok kişinin istediği Lefter Küçükandonyadis, Zeki Rıza Sporel gibi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kulübün borç yükü bu kadar yüksekken, Avrupa'dan ceza almışken, takımda çok fazla maliyetli oyuncu varken yapılması mecbur hatta geç kalınmış bir hareket. Senelik 12-13 milyon Euro civarı bir anlaşma harika olur, 5 yıllık ta anlaştığımız zaman tadından yenmez.

@goosfraba

abi o rakam da aşırı uçuk. Abartı bir rakam olmuş, bari 150 deseydiler belki derdik(o bile çok fazla).

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yahudi lobisi stadyumun isminin değişmesini istedi. Dolayısı ile karşı çıkılması mümkün değildi. Aziz Yıldırım'ın bunu paraya çevirmesi kaçınılmaz. Sözünü yemek zorundaydı. Yoksa yedirmezler o koltuğu adama.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    çok boş olsa da,

2 sene avrupada oynamayacak olan bir takima bu kadar para vermez hicbir sirket...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yahudi lobisi stadyumun isminin değişmesini istedi. Dolayısı ile karşı çıkılması mümkün değildi. Aziz Yıldırım'ın bunu paraya çevirmesi kaçınılmaz. Sözünü yemek zorundaydı. Yoksa yedirmezler o koltuğu adama.
    Bu olaya bile karıştılar demek Yahudiler he? Birçok kulübün yaptığı gibi, ek gelir kapısı Fenerbahçe için de bu kararla aralanıyor. Büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Stadyumun isminin değişmesini Yahudi lobisine bağlayan zihniyetten korkarım. Yahudi lobisi ayrıca kimlerdir, kulübün hangi bölümünde aktifler, kimlerdir bir söyler misin? Ben bilmiyorum da
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahaha
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

250 milyon euro falan imkansız meblağlar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sow Mekkedeymiş, muhtemelen yılbaşını orada geçirecek. Sanırım yılbaşının aynı zamanda Mekke'nin Fethi ile aynı tarihte olmasının da etkisi var bunda.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Ahahahaha
    bunu paylaşmaya gelmiştim

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

hahahahahahahah Bruno bıraksın sakal yakışmış.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kimse kusura bakmasın, ''Qatar Airways Şükrü Saraçoğlu'' yazısını görünce bir Fenerbahçeli olarak zoruma gider açıkcası, forma reklamı olabilir ama stadın ismi asla değişmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

duygusallık çağını geçeli çok oldu artık. dortmund bile stadına sponsor aldı. üstelik schalke'nin renkleri olan mavi-beyaz stadın köşesinde duruyor. bizler yine eski isimle birleştirerek sponsor alıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Kimse kusura bakmasın, ''Qatar Airways Şükrü Saraçoğlu'' yazısını görünce bir Fenerbahçeli olarak zoruma gider açıkcası, forma reklamı olabilir ama stadın ismi asla değişmemeli.
    Bence Zeki Rıza Sporel veya Lefter Stadyumu olsaydı daha güzel olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stadın isminin sponsora satılması mantıklı. Günümüzde artık bu tip uygulamaları duygusallık nedeniyle yapmazsan geri kalırsın. Değişmez dediğimiz Ali Samiyen Stadyumu bile unutuldu gibi. Bir önceki sayfada belirtilen rakam uçuk. Twitter'da gündem yaratmaya çalışanların uydurmasıdır. Stadımızın sponsor ismine açılması mesele değilde, daha önce imkansız böyle birşeyin olması diye açıklama yapan vizyonsuz bir başkanımızın olması asıl meselemiz. Tarihimize saygımız var ancak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. İşi duygusallığa bu tür şeylerde vurursak kulüp batar. Tarihimize olan saygımızı başka alanlarda da gösterebiliriz. 2 yıl avrupada olmayan bir takımımız var. Ekonomik olarak darboğaza düşmüş bir kulüp. Bu tür gelir kapılarını sadece ismi değişmemeli tarihimize saygısızlık diyerek kapatmak kulübün menfaatlerini düşünmemek olacaktır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Bu olaya bile karıştılar demek Yahudiler he? Birçok kulübün yaptığı gibi, ek gelir kapısı Fenerbahçe için de bu kararla aralanıyor. Büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Stadyumun isminin değişmesini Yahudi lobisine bağlayan zihniyetten korkarım. Yahudi lobisi ayrıca kimlerdir, kulübün hangi bölümünde aktifler, kimlerdir bir söyler misin? Ben bilmiyorum da
    Yahudi lobisi Şükrü Saraçoğlu'na varlık vergisi yüzünden düşman.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri