Eskişehir nabacaksa Batdal ı aynı tip oynayan Batuhan var zaten. Ama antalyaya yararlı olabilir Batdal.
Hamit haberi de mi Scoutgs'de var ?
Taner'le anlasildigini ntvspor falan yazmisti. Ama Hamit haberini görmedim biyerde. Sene basinda da Gökhan Inler diyolardi Hamit transferi o ise benzeyebilir.
Boussafa nasil bi oyuncu benim hatirladigim kadariyla forvet arkasi ve kanatlarda oynuyor demi?
Evet, 26 yaşında sol kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor, tekniği yüksek kolay adam eksiltiyor tek eksisi boyu ve fiziği olabilir.
Tesekkürler cevaplariniz icin. Ihtiyacimiz var böyle bi oyuncuya ama fizigi biraz kötü
Aynen ama sol açıkta iyi bir alternatif olur.
Misimovic için de aynı şeyler denilmişti ama bakalım.Fiziği olmayan oyuncular genelde pek iş yapamıyor,bu sert ligde.Formica'yı hiç izlemedim ama Arjantin'in Türkiye ile bir olmadığı gerçek.Onun için orada nasıl oynuyorsa onun biraz daha kötüsüne göre değerlendirmek gerekir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Misimovic'le karşılaştırmak gerekirse Misimovic çok daha ağır bir futbolcu diyebilirim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hamit'le 3 büyükler ilgileniyordur zaten, sanirim bu sezon sözlesmesi bitiyo ve Münich bir kac orta saha ile ilgileniyor belki gelebilir ama cok zor bence.
Galatasaray gurbetçi oyuncular Taner ve Tunay'ın transferlerinde sona yaklaşıyor. Gurbetçi oyuncu Cenk Tosun için görüşmeler sürüyor.
twitter Fcn
Formica ile kesin anlasilmis Newells ile az bir pürüz varmis sanirim ödeme konusunda. Edson Braafheid ile de anlasilmis galiba
Daha 2 gün önce Burnley kariyerimde bu adamı almak için teklif yapmıştım. Man City'e gitmişti. Şaşırdım şimdi bizimle adının geçtiğini duyunca. FM profili oldukça iyi. Böyle başarıya aç, kendini ispatlaması gereken adamlara ihtiyacımız var işte.
Goal.com Türkiye
Galatasaray'ın Newell's Old Boys'tan Mauro Formica ile her konuda anlaştığı bildirildi. Ayrıntılar az sonra...
Türkiye liginde, özellikle de büyük takımlarda oynayacak olan oyuncuların teknik kapasitelerinin yanı sıra mücadele gücü ve fiziğinin sağlam olması lazım. Yoksa bir sezonda 10-15 maçı ancak görüyorlar. Bknz: BarosBen bahsigeçen oyuncuları bilmiyorum ama eğer fiziksel yeterliliği olmayan bir oyuncu gelirse hiç umutlanmayın derim....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ribery de ufacik tefecik adamdi fizigi cok yoktu bizdeyken deli atiyodu maclarda.
Ribery fiziksel olarak küçük de olsa güçlüydü, Messi gibi ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyordu. Fiziksel mücadelesi kötü olsa bile mücadeleden korkmaması bence yeterli, Carrusca ikili mücadeleye hiç girmezdi.
Messi güçlü olduğundan değil, dengesi çok iyi olduğu için yıkılmıyor.
Formica ile ilgili bir yazı: http://acetobalsamico.blogspot.com/2...o-formica.html
Lakabı kediymiş bize gelince aslana terfi ederGelse iyi olur merak ettim nasıl oynadığını.En azından kendini kanıtlamak göstermek için istekli bir şekilde oynayacaktır.
http://www.webaslan.com/haber/40822/...ladi/?ref=ABM2Bayern Münih, yakından ilgilendiğimiz Hollandalı orta saha oyuncusu Van Bommel'i sezon sonuna kadar satmayacağını açıkladı.
Bu mu kötü haber33'lük adamı almıyoruz işte daha ne
Screw you guys, I'm goin' home
Zanetmiyorum akillica transfer yapacagimizi ya tutarsa transferleri yapariz yine..
lucas biglia transferinde net bilgi yok ancak anderlecht'de kalmak istedigi söylenir... g.saray da sakatlik riski yuzunden vazgecmis deniyor
ersin düzen twitter
Sakatlık konusunda çok ünlü olmuşuz![]()
Sakatsa almamiz lazim aslinda![]()
Taner Yalçın’ın menajeri Boehm: “Galatasaray’dan teklif almadık. Şu anda ortada yapılmış bir görüşme ya da transfer pazarlığı yok".
Scoutgs patlayacak gibi içimde çok feci bir his var.
ntvspor Misimovic icinde gelmeyecek diyordu geldi yine yanilirlar umarim.