Sayfa 394 / 1204 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
11,791 ile 11,820 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mehmet Batdal Eskişehirspor'a mı gitmiş? Tribündergi forumunda öyle bir şey gördüm sanki.
    Menajeri "Mehmet'e Eskişehirspor ve Antalyaspor talip. Ama büyük ihtimalle Eskişehirspor'a gidecek." demiş..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Eskişehir nabacaksa Batdal ı aynı tip oynayan Batuhan var zaten. Ama antalyaya yararlı olabilir Batdal.

Hamit haberi de mi Scoutgs'de var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hamit haberi de mi Scoutgs'de var ?
    Scoutgs anasayfasında sadece Biglia'yı yayınladı ama tribündergi forumunda birisi Scoutgs admininin konuşmasını koymuş. Orada Taner ve Biglia'nın kesin bittiğini, Hamit ve Boussafa'nın bitmek üzere olduğunu söylüyor.

Taner'le anlasildigini ntvspor falan yazmisti. Ama Hamit haberini görmedim biyerde. Sene basinda da Gökhan Inler diyolardi Hamit transferi o ise benzeyebilir.

Boussafa nasil bi oyuncu benim hatirladigim kadariyla forvet arkasi ve kanatlarda oynuyor demi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, 26 yaşında sol kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor, tekniği yüksek kolay adam eksiltiyor tek eksisi boyu ve fiziği olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taner'le anlasildigini ntvspor falan yazmisti. Ama Hamit haberini görmedim biyerde. Sene basinda da Gökhan Inler diyolardi Hamit transferi o ise benzeyebilir.

Boussafa nasil bi oyuncu benim hatirladigim kadariyla forvet arkasi ve kanatlarda oynuyor demi?
    Asıl yeri sol açık , iyi orta açar , şut atar , frikik kullanır , hızlıdır ...

Tesekkürler cevaplariniz icin. Ihtiyacimiz var böyle bi oyuncuya ama fizigi biraz kötü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ama sol açıkta iyi bir alternatif olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tesekkürler cevaplariniz icin. Ihtiyacimiz var böyle bi oyuncuya ama fizigi biraz kötü
    Misimovic için de aynı şeyler denilmişti ama bakalım.Fiziği olmayan oyuncular genelde pek iş yapamıyor,bu sert ligde.Formica'yı hiç izlemedim ama Arjantin'in Türkiye ile bir olmadığı gerçek.Onun için orada nasıl oynuyorsa onun biraz daha kötüsüne göre değerlendirmek gerekir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Misimovic'le karşılaştırmak gerekirse Misimovic çok daha ağır bir futbolcu diyebilirim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Hamit'le 3 büyükler ilgileniyordur zaten, sanirim bu sezon sözlesmesi bitiyo ve Münich bir kac orta saha ile ilgileniyor belki gelebilir ama cok zor bence.

Galatasaray gurbetçi oyuncular Taner ve Tunay'ın transferlerinde sona yaklaşıyor. Gurbetçi oyuncu Cenk Tosun için görüşmeler sürüyor.

twitter Fcn

Formica ile kesin anlasilmis Newells ile az bir pürüz varmis sanirim ödeme konusunda. Edson Braafheid ile de anlasilmis galiba

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Daha 2 gün önce Burnley kariyerimde bu adamı almak için teklif yapmıştım. Man City'e gitmişti. Şaşırdım şimdi bizimle adının geçtiğini duyunca. FM profili oldukça iyi. Böyle başarıya aç, kendini ispatlaması gereken adamlara ihtiyacımız var işte.

Goal.com Türkiye
    Galatasaray'ın Newell's Old Boys'tan Mauro Formica ile her konuda anlaştığı bildirildi. Ayrıntılar az sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Türkiye liginde, özellikle de büyük takımlarda oynayacak olan oyuncuların teknik kapasitelerinin yanı sıra mücadele gücü ve fiziğinin sağlam olması lazım. Yoksa bir sezonda 10-15 maçı ancak görüyorlar. Bknz: Baros Ben bahsigeçen oyuncuları bilmiyorum ama eğer fiziksel yeterliliği olmayan bir oyuncu gelirse hiç umutlanmayın derim....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Ribery de ufacik tefecik adamdi fizigi cok yoktu bizdeyken deli atiyodu maclarda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ribery fiziksel olarak küçük de olsa güçlüydü, Messi gibi ikili mücadelelerde kolay kolay yıkılmıyordu. Fiziksel mücadelesi kötü olsa bile mücadeleden korkmaması bence yeterli, Carrusca ikili mücadeleye hiç girmezdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Messi güçlü olduğundan değil, dengesi çok iyi olduğu için yıkılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lakabı kediymiş bize gelince aslana terfi eder Gelse iyi olur merak ettim nasıl oynadığını.En azından kendini kanıtlamak göstermek için istekli bir şekilde oynayacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bayern Münih, yakından ilgilendiğimiz Hollandalı orta saha oyuncusu Van Bommel'i sezon sonuna kadar satmayacağını açıkladı.
    http://www.webaslan.com/haber/40822/...ladi/?ref=ABM2

Bu mu kötü haber 33'lük adamı almıyoruz işte daha ne
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zanetmiyorum akillica transfer yapacagimizi ya tutarsa transferleri yapariz yine..

lucas biglia transferinde net bilgi yok ancak anderlecht'de kalmak istedigi söylenir... g.saray da sakatlik riski yuzunden vazgecmis deniyor

ersin düzen twitter

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sakatlık konusunda çok ünlü olmuşuz

Sakatsa almamiz lazim aslinda

Taner Yalçın’ın menajeri Boehm: “Galatasaray’dan teklif almadık. Şu anda ortada yapılmış bir görüşme ya da transfer pazarlığı yok".

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scoutgs patlayacak gibi içimde çok feci bir his var.

ntvspor Misimovic icinde gelmeyecek diyordu geldi yine yanilirlar umarim.

Mesaj Yetkileri