İlhan Eker dün iyice gözümden düştü. Hızlı değil, çevik değil, adam markajı zayıf, topu oyuna iyi sokuyor dediler dün gördük ki o da yok. Valla Bilica'yı çok aradım.
İlhan Eker dün iyice gözümden düştü. Hızlı değil, çevik değil, adam markajı zayıf, topu oyuna iyi sokuyor dediler dün gördük ki o da yok. Valla Bilica'yı çok aradım.
Aykut Kocaman son 5 yılda 1 şampiyonluk yaşadık dedi bu birincisi.100. yıl kadrosuna gelince mükemmele yakındı o seneki takımımız.Ayrıca Zico'ya imkan tanınmadıgınıda nerden cıkarttınız Daum hariç her hoca yetki konusunda sorun yasamadı bence son zamanlarda.Zico ligde çok yavas bi futbol oynatıyodu geçen seneki Daum'un takımından bile yavaş.Ayrıca Gökhan Gönülü Zico tanımazdı bile Zico transfer etmedi yönetim etti.Önder sakatlanana kadar yani mecbur kalana kadarda oynatmadı Gökhanı.Gökhan oynadıktan sonrada kimse kesemezdi zaten.Harika oynamıştı ilk maçından bile.Deniz Zicodan öncede orta sahada denendi diye hatırlıyorum ben zaman zaman ki bu takımdan gönderilememesi gerekirdi bence Denizi Selçuk'a tercih ederim.Söylediğim gibi bence Zico yavaş ve sıkıcı oynatıyordu kiliti açamıyordu anadolu takımlarıyla oynarken ve bu olursa şampiyon olamazsınız kolay kolay.Ayrıca Brezilyalıların bi takımda çoğalmasına karşıyım,Brezilyalı teknik direktörlere de sıcak bakmıyorum kendi adıma.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ayrıca bu türk stoperler varken Bilica kesilemez takımda bu yüzden yabancı konusunda sorunlar yaşayacağız gibi çok merak ediyorum hangi 6lı oynuycak.Dia kulübeye çekilcek gibi geliyor bana
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
uche-högh ikilisi gibi bir defans ikilisi daha gelmedi. geleceği de yok. bir serdar taşçı transferi çok mu zor? serdar-lugano feci olurdu.
Zico avrupa da iyi hoştu ama ligde uykum geliyordu arkadaş. Oynattığı sistem avrupya çok uygundu ama Süper ligde çuvallıyorduk.
bize türk oyuncu lazım. orta sahaya da defansa da türk oyuncu lazım. orta sahaya ceyhun gülselam, defansa da serdar taşçı lazım. bu kadar.
Pavluchenko yuda istemiyordu bu yönetim kimi istiyorlar acaba?
gallas tottenham'a gitti.
ocak ayından itibaren türkiyeden 5-6 oyuncunun bonservisi açığa çıkacak.
serdar kulbilge
selçuk inan
ceyhun gülselam
yiğit gökoğlan
yiğit incedemir
egemen korkmaz
gibi.
bu oyuncularla ocaktan itibaren yakın temasta bulunmamız gerek.
(/s)
ceyhun ve selçukla fenerbahçe maçından sonra sözleşme imzalanacakmış bu oyuncular ikna edilip , kulüplerine cuzi bir miktar önerilere şimdiden alınmalı ancak selçuk ve ceyhun dünki maçta oynadıkları için avrupa'da yararlanamayız
Trabzon Selçuk ve Ceyhun ikilisinden en az birini kesin tutar takımda.Bana kalırsa ikisinide tutar.Zaten onlarda giderse takımın orta sahası çöker.
Bugün Lig tv de Trabzon'un hem Ceyhun hem de Selçukla sözleşme yenileyeceği söyleniyordu.
Ohh be, Önderle de yollar ayrıldı. İlk geldiği dönemde iyidi, takıma katkısı vardı, sürekli olmasa da hem stoperde hem sağ bekte fazlasıyla şans buluyordu. Takımın ideal 11'inde yer alamadı ama bir türlü, çok basit hatalar yapıyordu zaman zaman ve bu sebeple teknik direktörler güvenip formayı veremdi ona.
Ayrılıp sonra tekrar gelene kadar iyiydi, o dönemden sonra sürekli geriye gitti. O dönemde yeniden Fenerbahçe'ye gelmek için cebinden ödediği bir bedel vardı ama Fenerbahçe'nin de ona kattıkları çok fazladır.
Geçen sene Kazım gibi o da yalan söylemişti, o günlerde gönderilmemesinin sebebi, alternatifsizlik. Sakatım diyerek takımla birlikte gitmeyip, sonra dinlenmesi gerekirken alkollü halde elini yaralamıştı, ayrıca Volkan Babacan ile yaşanan sorunlar da dedikodudan öte olabilir.
Kayseri ile anlaştığını da açıklamışlar, ben hala Volkan da giderse Kayseri'den birini alırız diye düşünüyorum. Ayrıca Kazım da gönderilecek oyuncular listesinde, umarım Kazım da Kayseri'ye verilir de karşılığında genç bir oyuncu alınır.
"YÜCE ATATÜRK"
Berkay ne vefasızlığı yahuÖnder kadar yeteneksiz,vasıfsız bir adam yoktur bana göre.Kaç senedir de bizden para kazanıyor.
Aykut Kocaman olayına geleceksek dediklerin yapılırsa ne güzel olur derim.Aykut Kocaman'a yapılacaklar ona özel bir şey değil aslında her hocaya yapılmalıydı.Ama bazen beceremediler,bazen gittiler isime bakarak adam aldılar,bazen de hocalar hata yaptı bu konuda.Aykut Kocaman gibi bir ismin desteklenmesi konusunda sıkıntın varsa bu çok normal değil.
Bence asıl mesele yeterince imkanın ve sürenin Daum'a, Zico'ya felan değilde şimdi olduğu gibi Aykut kocaman'a verilmesi. Doğru yoldayız..
Fenerbahçe'nin gidenlerden ücret almaması ilginç.Geçen sene bir Fenerbahçeli arkadaş forumda Önder'in Türkiye'deki en iyi stoper olduğunu yazmıştı bakalım Önder gittikten sonra neler diyecek![]()
1 gereksiz oyuncudan daha kurtulduk. Önder Fenerbahçe kalitesinde bir oyuncu değildi; geldiği günden bugüne kadar kendini geliştiremedi ve doğal olarak gönderildi. Kendisi için hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Önder geldiği ilk iki-üç sezonda süperdi, ancak daha sonra kariyeri düşüşe geçti ve takımla yolları ayrıldı. Geçen sene geçirdiği kazadan (sevgilisiyle kavga edip bileğini kesmesi) dolayı da kadrodışı kalmıştı. Hayırlı olsun.
en iyi stoper değil ama en iyi türk stoper olduğunu düşündüm ben uzun süre belkide ben söylemişimdir hatırlamıyorumama son bi kaç yıldır düşüş yaşıyo hatta çakıldı resmen.Kayseride başarılı olur umarım ben hala iyi bi stoper oldugunu ve eski formda önderin en iyi türk stoper oldugunu düşünüyorum.Parasız yollamak çok ilginc bir değil iki değil.Biz her kolaylıgı sağlıyoruz anadolu takımlarına biz oyuncu isteyincede fiyatı katlayıp söyluyolar
Önder-Deniz gitti de, gelen oyuncu İlhan vs. olunca hiçbirşey değişmemiş oluyor .
Ayrıca Kayseri'ye bu kadar bedava oyuncu gönderdik.Umarım bunun altında bi transfer yatıyordur.
andre dos santos yine milli takıma seçilmiş.
(/s)
(/s)
Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
Adamı kulübede oturtmak yerine oynatsalardı bunlar olmazdı. Üstelik önder çoğu zaman sağ bektede oynayabilen biri. Gökhan Gönül'den öncede sağ bek oynuyordu. Zorla oraya Bekir'i oturtmak yerine Önder konulabilirdi. İlhan ve Bekir yerinede Önder'e şans verilebilirdi. Önder'in milli takımda oynaması için dua ettiğimiz zamanları nasıl unutursunuz?