Sayfa 394 / 896 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
11,791 ile 11,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlhan Eker dün iyice gözümden düştü. Hızlı değil, çevik değil, adam markajı zayıf, topu oyuna iyi sokuyor dediler dün gördük ki o da yok. Valla Bilica'yı çok aradım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Zico olsaydı böyle olmazdı diyorum bende. Şuan Aykut Kocaman'a verilen imkanlar Zico'ya verilseydi çok büyük işler yapardı. Unutmayın Zico Gökhan Gönül gibi bir adamı Fenerbahçe'ye kazandırdı. Deniz'i orta sahada deneyen kişide ilk oydu. Oldukçada başarılı oynuyordu fakat sakatlandı. Hatta bir ara Marco'yuda kesiyordu. O kısıtlı kadro ile 100. yılda şampiyon yaptı ve ertesi sene Avrupa'da Çeyrek Final oynadık. Zico kalsaydı çok büyük işler yapacaktık buna inanıyordum. Sağolsun Aziz Yıldırım. Bu sene şampiyon olamasakta Aykut hocanın koltuğu 3 yıllığına sağlam. En az 3 yıl. Çıkıp açıklama yapacaktır Aziz Yıldırım; Hocamıza güvenmeliyiz, takımı oturtma sürecinde. Aragones'e taraftarlardan baskı gelmese bile onunla devam edilecekti. Yazık yani. Aziz Yıldırım'ın yaptığı işler çok büyük. Fenerbahçe'yi bir dünya markası yaptı ama bırakması lazım artık. "5 Senede 1 şampiyonluk aldık Alex varken" demesini biliyorda kendi o zaman başkan değilmiydi. Yapsaydı işini. Yollasaydı Alex'i yada istifa etseydi. Verdiği sözleri ne çabuk unutuyor?

EDİT

Al işte Önder'de gitmiş. Bekir'den, İlhan'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Nedir bu yönetimin oyuncularımıza karşı vefasızlığı?
    Önder'e ne vefasızlık yapılmış kulübede mi oturtsalardı çürüseydi adam , bonservis bedeli istemeden karşılıklı fesh etmiş kulüp kontratını daha ne yapmalarını bekliyordun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman son 5 yılda 1 şampiyonluk yaşadık dedi bu birincisi.100. yıl kadrosuna gelince mükemmele yakındı o seneki takımımız.Ayrıca Zico'ya imkan tanınmadıgınıda nerden cıkarttınız Daum hariç her hoca yetki konusunda sorun yasamadı bence son zamanlarda.Zico ligde çok yavas bi futbol oynatıyodu geçen seneki Daum'un takımından bile yavaş.Ayrıca Gökhan Gönülü Zico tanımazdı bile Zico transfer etmedi yönetim etti.Önder sakatlanana kadar yani mecbur kalana kadarda oynatmadı Gökhanı.Gökhan oynadıktan sonrada kimse kesemezdi zaten.Harika oynamıştı ilk maçından bile.Deniz Zicodan öncede orta sahada denendi diye hatırlıyorum ben zaman zaman ki bu takımdan gönderilememesi gerekirdi bence Denizi Selçuk'a tercih ederim.Söylediğim gibi bence Zico yavaş ve sıkıcı oynatıyordu kiliti açamıyordu anadolu takımlarıyla oynarken ve bu olursa şampiyon olamazsınız kolay kolay.Ayrıca Brezilyalıların bi takımda çoğalmasına karşıyım,Brezilyalı teknik direktörlere de sıcak bakmıyorum kendi adıma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca bu türk stoperler varken Bilica kesilemez takımda bu yüzden yabancı konusunda sorunlar yaşayacağız gibi çok merak ediyorum hangi 6lı oynuycak.Dia kulübeye çekilcek gibi geliyor bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

uche-högh ikilisi gibi bir defans ikilisi daha gelmedi. geleceği de yok. bir serdar taşçı transferi çok mu zor? serdar-lugano feci olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Zico avrupa da iyi hoştu ama ligde uykum geliyordu arkadaş. Oynattığı sistem avrupya çok uygundu ama Süper ligde çuvallıyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    uche-högh ikilisi gibi bir defans ikilisi daha gelmedi. geleceği de yok. bir serdar taşçı transferi çok mu zor? serdar-lugano feci olurdu.
    Gallas - Lugano'da müthiş olurdu ama yönetim ilgilenmiyormuş

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bize türk oyuncu lazım. orta sahaya da defansa da türk oyuncu lazım. orta sahaya ceyhun gülselam, defansa da serdar taşçı lazım. bu kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pavluchenko yuda istemiyordu bu yönetim kimi istiyorlar acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gallas tottenham'a gitti.

ocak ayından itibaren türkiyeden 5-6 oyuncunun bonservisi açığa çıkacak.

serdar kulbilge
    selçuk inan
    ceyhun gülselam
    yiğit gökoğlan
    yiğit incedemir
    egemen korkmaz

gibi.

bu oyuncularla ocaktan itibaren yakın temasta bulunmamız gerek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ceyhun ve selçukla fenerbahçe maçından sonra sözleşme imzalanacakmış bu oyuncular ikna edilip , kulüplerine cuzi bir miktar önerilere şimdiden alınmalı ancak selçuk ve ceyhun dünki maçta oynadıkları için avrupa'da yararlanamayız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon Selçuk ve Ceyhun ikilisinden en az birini kesin tutar takımda.Bana kalırsa ikisinide tutar.Zaten onlarda giderse takımın orta sahası çöker.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bugün Lig tv de Trabzon'un hem Ceyhun hem de Selçukla sözleşme yenileyeceği söyleniyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ohh be, Önderle de yollar ayrıldı. İlk geldiği dönemde iyidi, takıma katkısı vardı, sürekli olmasa da hem stoperde hem sağ bekte fazlasıyla şans buluyordu. Takımın ideal 11'inde yer alamadı ama bir türlü, çok basit hatalar yapıyordu zaman zaman ve bu sebeple teknik direktörler güvenip formayı veremdi ona.

Ayrılıp sonra tekrar gelene kadar iyiydi, o dönemden sonra sürekli geriye gitti. O dönemde yeniden Fenerbahçe'ye gelmek için cebinden ödediği bir bedel vardı ama Fenerbahçe'nin de ona kattıkları çok fazladır.

Geçen sene Kazım gibi o da yalan söylemişti, o günlerde gönderilmemesinin sebebi, alternatifsizlik. Sakatım diyerek takımla birlikte gitmeyip, sonra dinlenmesi gerekirken alkollü halde elini yaralamıştı, ayrıca Volkan Babacan ile yaşanan sorunlar da dedikodudan öte olabilir.

Kayseri ile anlaştığını da açıklamışlar, ben hala Volkan da giderse Kayseri'den birini alırız diye düşünüyorum. Ayrıca Kazım da gönderilecek oyuncular listesinde, umarım Kazım da Kayseri'ye verilir de karşılığında genç bir oyuncu alınır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Zico olsaydı böyle olmazdı diyorum bende. Şuan Aykut Kocaman'a verilen imkanlar Zico'ya verilseydi çok büyük işler yapardı. Unutmayın Zico Gökhan Gönül gibi bir adamı Fenerbahçe'ye kazandırdı. Deniz'i orta sahada deneyen kişide ilk oydu. Oldukçada başarılı oynuyordu fakat sakatlandı. Hatta bir ara Marco'yuda kesiyordu. O kısıtlı kadro ile 100. yılda şampiyon yaptı ve ertesi sene Avrupa'da Çeyrek Final oynadık. Zico kalsaydı çok büyük işler yapacaktık buna inanıyordum. Sağolsun Aziz Yıldırım. Bu sene şampiyon olamasakta Aykut hocanın koltuğu 3 yıllığına sağlam. En az 3 yıl. Çıkıp açıklama yapacaktır Aziz Yıldırım; Hocamıza güvenmeliyiz, takımı oturtma sürecinde. Aragones'e taraftarlardan baskı gelmese bile onunla devam edilecekti. Yazık yani. Aziz Yıldırım'ın yaptığı işler çok büyük. Fenerbahçe'yi bir dünya markası yaptı ama bırakması lazım artık. "5 Senede 1 şampiyonluk aldık Alex varken" demesini biliyorda kendi o zaman başkan değilmiydi. Yapsaydı işini. Yollasaydı Alex'i yada istifa etseydi. Verdiği sözleri ne çabuk unutuyor?

EDİT

Al işte Önder'de gitmiş. Bekir'den, İlhan'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Nedir bu yönetimin oyuncularımıza karşı vefasızlığı?
    Berkay ne vefasızlığı yahu Önder kadar yeteneksiz,vasıfsız bir adam yoktur bana göre.Kaç senedir de bizden para kazanıyor.

Aykut Kocaman olayına geleceksek dediklerin yapılırsa ne güzel olur derim.Aykut Kocaman'a yapılacaklar ona özel bir şey değil aslında her hocaya yapılmalıydı.Ama bazen beceremediler,bazen gittiler isime bakarak adam aldılar,bazen de hocalar hata yaptı bu konuda.Aykut Kocaman gibi bir ismin desteklenmesi konusunda sıkıntın varsa bu çok normal değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence asıl mesele yeterince imkanın ve sürenin Daum'a, Zico'ya felan değilde şimdi olduğu gibi Aykut kocaman'a verilmesi. Doğru yoldayız..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe'nin gidenlerden ücret almaması ilginç.Geçen sene bir Fenerbahçeli arkadaş forumda Önder'in Türkiye'deki en iyi stoper olduğunu yazmıştı bakalım Önder gittikten sonra neler diyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1 gereksiz oyuncudan daha kurtulduk. Önder Fenerbahçe kalitesinde bir oyuncu değildi; geldiği günden bugüne kadar kendini geliştiremedi ve doğal olarak gönderildi. Kendisi için hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Önder geldiği ilk iki-üç sezonda süperdi, ancak daha sonra kariyeri düşüşe geçti ve takımla yolları ayrıldı. Geçen sene geçirdiği kazadan (sevgilisiyle kavga edip bileğini kesmesi) dolayı da kadrodışı kalmıştı. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    Evet Serdar Taşçı transferi çok zor. Genç ve yetenekli bir stoper Serdar, takımı bırakmak istemeyecektir, ki bildiğim kadarıyla takımında kaptan zaten. Kaldı ki bırakacak olsalar bile büyük kulüpler talip olacaktır muhtemelen..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Fenerbahçe'nin gidenlerden ücret almaması ilginç.Geçen sene bir Fenerbahçeli arkadaş forumda Önder'in Türkiye'deki en iyi stoper olduğunu yazmıştı bakalım Önder gittikten sonra neler diyecek
    Önder hiç bir zaman çok iyi bir stoper olamadı ki Aygün, her kim söylemişse feci abartmış.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

en iyi stoper değil ama en iyi türk stoper olduğunu düşündüm ben uzun süre belkide ben söylemişimdir hatırlamıyorum ama son bi kaç yıldır düşüş yaşıyo hatta çakıldı resmen.Kayseride başarılı olur umarım ben hala iyi bi stoper oldugunu ve eski formda önderin en iyi türk stoper oldugunu düşünüyorum.Parasız yollamak çok ilginc bir değil iki değil.Biz her kolaylıgı sağlıyoruz anadolu takımlarına biz oyuncu isteyincede fiyatı katlayıp söyluyolar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Önder-Deniz gitti de, gelen oyuncu İlhan vs. olunca hiçbirşey değişmemiş oluyor .

Ayrıca Kayseri'ye bu kadar bedava oyuncu gönderdik.Umarım bunun altında bi transfer yatıyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İsim ver Aygün

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

andre dos santos yine milli takıma seçilmiş.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Neden bonservis alamadan yolluyoruz
    Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    andre dos santos yine milli takıma seçilmiş.
    Andre'nin isminde Dos yok olması lazım. Ayrıca iyi milli takımda oynayarak piyasası artar satarken kolaylık olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İsim ver Aygün
    Hemen şu an canlı yayına bağlansın, Ancelotti adam değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Andre'nin isminde Dos yok olması lazım. Ayrıca iyi milli takımda oynayarak piyasası artar satarken kolaylık olur.
    http://www.fenerbahce.org/futbola/de...tCategoryID=17
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Önder'e ne vefasızlık yapılmış kulübede mi oturtsalardı çürüseydi adam , bonservis bedeli istemeden karşılıklı fesh etmiş kulüp kontratını daha ne yapmalarını bekliyordun ?
    Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.

Adamı kulübede oturtmak yerine oynatsalardı bunlar olmazdı. Üstelik önder çoğu zaman sağ bektede oynayabilen biri. Gökhan Gönül'den öncede sağ bek oynuyordu. Zorla oraya Bekir'i oturtmak yerine Önder konulabilirdi. İlhan ve Bekir yerinede Önder'e şans verilebilirdi. Önder'in milli takımda oynaması için dua ettiğimiz zamanları nasıl unutursunuz?

Mesaj Yetkileri