Sayfa 394 / 436 İlkİlk ... 294344384392393394395396404 ... SonSon
11,791 ile 11,820 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Önemli olan 6 'da 1 yapmak değil, onu yapacak o aşamaya gelmek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem ama orada yüzlerce kişi ana baba küfür edecek sen de hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin oturacaksın. Yok öyle bir Dünya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Aziz Yıldırım'ı zerre sevmem ama orada yüzlerce kişi ana baba küfür edecek sen de hiç bir şey olmamış gibi pişkin pişkin oturacaksın. Yok öyle bir Dünya.

niye fikret ormana haciosmanogluna yada aysala kufur etmiyorlarda aziz yildirima kufur ediyorlar birde boyle dusunmek lazim bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    niye fikret ormana haciosmanogluna yada aysala kufur etmiyorlarda aziz yildirima kufur ediyorlar birde boyle dusunmek lazim bence.
    Bir de bu düşünceye bitiyorum.

Niye ona değil de ona küfür ediyorlar. Niye ona değil de ona tekme atıyorlar böyle saçma sapan bir savunma mekanizması mı var arkadaş?

Küfürün niyesi mi var? Niye Aziz Yıldırıma sövüyorlarmış açıklayın da bilelim.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yıllar önce rahmetli Özhan Canaydın da buna benzer bir açıklama yapmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Küfürün,hakaretin,saldırının 'niye?' si olmaz.Bizimkiler Aziz Yıldırım'a hakaret ettiyse suçludur,Aziz Yıldırım da onlara uyup kötü bir şeyler söylediyse o da suçludur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Küfürün,hakaretin,saldırının 'niye?' si olmaz.Bizimkiler Aziz Yıldırım'a hakaret ettiyse suçludur,Aziz Yıldırım da onlara uyup kötü bir şeyler söylediyse o da suçludur.
    Doğrusu budur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adamın delirmesi normal hadi genis alanlarda stadlarda filan yakınında degil bagıranlar kimin bagırdıgı belli degil 200 metre ötesinden ses geliyor sadece ama adam gelip senin 10 metre ötende ana bacı söverse bu işin baskanlıgı basbakanlıgı kalmaz.Yüzüne baka baka küfür edecek sonra Aziz Yıldırım taraftarla atıstı diye manset atıyorlar insan sonucta baskandan önce.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ortada dönen bir video var, iki tarafında dedikleri anlaşılmıyor net olarak. Anladığım şey sinirlerin gerildiği oldu. Oraya giden taraftarlar anlık olarak twitter'dan olanları yazıyordu zaten, gerginlik daha maç başlamadan başlamıştı. Aziz Yıldırım'a küfür artık olağan bir şey ona yapacak bir şey yok, onun neredeyse dibine kadar gidip her ne sebeple olursa olsun küfür eden adam da etki tepki hesabı küfüre hazırlıklı olacak. Dünyada çok az insan vardır herhalde yüzüne edilen küfüre tepkisiz kalabilen.

Esas şaşırtan olay Fenerbahçe Koleji müdürünün yaptığı el hareketi, kimse tanımaz, bilmez, sallamaz adamı ama kendisi gaza gelip el hareketi yapmış ergen gibi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu küfürü savunmak neye benziyor biliyor musunuz? Aşağıdaki karikatüre.

Küfür eden herkes haksızdır. Tribündeki de, idarecisi de. Edilene de edilmesi için hafifletici sebepler olamaz.

Haklı değilsiniz, zorlamayın.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirimin ettigi kufur yayinlandi buraya koymayim simdi ceza aliriz... ua sayfasindan bakabilirsiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım zamanında kendi taraftarınada ya küfür etmişti ya da bağırıp çağırmıştı. Tam hatırlamıyorum ama onunda videosu düşmüştü vaktinde nete. Yani nasıl Aziz Yıldırım bildiğimiz gibi aynen devam ediyor. Ona karşı çıkan herkese aynı tavırda. Fenerbahçeli olsa bile
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynen bende başta kızdım kendi kendime "Bu adamın yurt dışı yasağı yokmu ya, nasıl çıkabiliyor" diye ama çıktıysa vardır illaki bir açıklaması.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İlk kim küfür etmiş? Esas suçlu ilk küfür eden olmuyor mu?

Mesela bir yerde oturuyorsunuz ve birisi gelip size tekme tokat allah ne verdiyse girişiyor, karşılık verdiğiniz için siz mi suçlu oluyorsunuz, başlatan mı?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    İlk kim küfür etmiş? Esas suçlu ilk küfür eden olmuyor mu?

Mesela bir yerde oturuyorsunuz ve birisi gelip size tekme tokat allah ne verdiyse girişiyor, karşılık verdiğiniz için siz mi suçlu oluyorsunuz, başlatan mı?
    İkisi aynı şey değil. Bir tarafta kulübün taraftarı olan insanların küfür etmesi var, diğer taraftan koskoca kulübün başkanı olan birinin küfüre küfürle karşılık vermesi var. Sadece Türkiye'de değil, Dünya'nın bir çok ülkesindeki taraftarlar kulüplerindeki kişilere karşı hakaret ve küfür içerikli pankartlar veya söylemlerde bulunuyor. Kalkıp taraftar böyle yaptı diye küfür edilen kişininin de onlara küfür etmesi ne kadar kötü bir şey. Sen başkansın, onların küfürüne küfürle değil düzgün bir şekilde karşılık ver yada verme önemseme bile.

Takımların başındaki insanların sözlerine ve hareketlerine biraz daha dikkat etmesi lazım diye düşünüyorum. Yoksa onlarında taraftarlardan bir farkı kalmayacak ve onların bu yaptıklarına da suç bulmayacak duruma geleceğiz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle söyliyim Aziz Yıldırım'a edilen küfürleri meşrulaştırma değil benim yazacaklarım. Aziz Yıldırım 15 senedir Fenerbahçe başkanı ve ondan önce de yıllarca yönetimde olan biri. Yani bu işlerin aslında alasını görmüş, yaşamış biri. Aziz Yıldırım şu anda 15 senedir ektiği nefret tohumlarının meyvesini topluyor, kimse kusura bakmasın. Zora girdiğinde sürekli bir yerlere salladı, ortamı bir şekilde sürekli gerdi. Karşılığında da böyle olaylar yaşaması gayet doğal. Ancak Aziz Yıldırım tecrübesinde bilgisinde bir adamın orada sakin kalması yerinde oturması gerekirdi. Fenerbahçe Kulübünün başkanı olarak dönüp taraftara küfretmemeliydi. Yeniden söylüyorum Aziz Yıldırım'a yapılanı meşrulaştırma gibi bir derdim yok, her ne olursa olsun kimse ana-avrat küfür yemeyi hak etmez.

Bir diğer konu da Aziz Yıldırım'ı savunmak için sunulan argümanlar. Size yapsalar aynısını durur musunuz, karşınıza bu kadar adam çıkıp sövse durur musunuz, asıl suçlu ilk başlatan mıdır falan. Direk söylüyorum geçin bunları. Galatasaray yöneticileri, Beşiktaş yöneticileri hiç mi küfür yemiyor, hiç mi böyle şeylerle karşılaşmıyor. Hangisinin var böyle olayı. Aziz Yıldırım'ın gidip küfür etmesi, tehdit etmesi, yediği küfürlerin benzerlerini saydırması anormal olan. Hepimiz biliyoruz ki Aziz Yıldırım herhangi bir sorun çıkarmadan orada en güzel cevabı verebilecek bilgi ve tecrübede bir adam ama o gidip taraftara dalaşmayı seçiyor. Uzunca bir süredir de benzer şeyleri yapıyor. Doğal olarak da haklıyken haksız durumuna düşüyor.

Tekrar söylüyorum küfür edenleri savunmuyorum, küfürleri de meşrulaştırmıyorum. Benim takıldığım mevzu Aziz Yıldırım'ın hareketleri ve o hareketleri meşrulaştırmaya çalışan arkadaşlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirima kizmiyorum yadirgamiyorum veya ahlaklilikda beklemiyorum cunki bu adam kendi klubunede kufur etti aziz yildirim icin "normal" bence kimsede yadirgamamali... he bu arada 2 hafta once melonun hareketine etik degil diyenler simdi aziz yildirimi savunmus hey allahim
    Last edited by byariff : 15.Nisan.2014 at 02:05

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Daha ilk mesajı atarken içimden "Kesin böyle mesajlar gelir şimdi" demiştim ve gülmüştüm. Beklediğim gibi oldu

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Aziz Yıldırımın bu duruşunu hiçbir kulüp başkanı yapamaz hele ki bu dönemde.Ayakta alkışlanacak adamsın vesselam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence Aziz Yıldırım'ı bırakıp gs takım otobüsünü konuşmak daha mantıklı. Ne dersiniz, size küfredildiğinde siz sakinliğinizi koruyun. Biz yapamıyoruz kulüpçek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Küfürü yakıştıramadım ama başkanımıza gittiği her yerde edilen küfürleri çok iyi bilirim,sesi o zaman çıkmayanlar başkanımıza laf edemez

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

aziz yildirima kizmiyorum yadirgamiyorum veya ahlaklilikda beklemiyorum cunki bu adam kendi klubunede kufur etti aziz yildirim icin "normal" bence kimsede yadirgamamali... he bu arada 2 hafta once melonun hareketine etik degil diyenler simdi aziz yildirimi savunmus hey allahim
    Profil resmindeki Hagi paltosunun cebinde unuttuğu telefonun çalındığına düşünerek Galatasaray taraftarına hırsız derken I love you Hagi deniyorda biz Aziz Yıldırımı savununcamı komik oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

https://tr-tr.facebook.com/video/vid...79832272068299

En anlamlı gollerden birinin yıl dönümü bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o golün akabinde bu gol geldi

[YOUTUBE="0pOLmphUEy4"]çok klas gol[/YOUTUBE]

Videonun altındaki 3.yoruma bittim gerçekten

cok iyiydi bu maç ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalnız öyle diyorsun ama bu uygulama ciddi anlamda işe yaradı. Çoğu küfürlü tezahurat artık söylenmiyor. Diğer tribünleri bilmem ama ultrAslan bu konuya baya hassasiyet gösterdi ve sadece Fener maçında patladı. O da zaten belli bir şeydi. Genel anlamda küfürlü tezahuratların önüne geçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan düşmesi kesinleşti artık. Gönül isterdi ki veda böyle olmasın. Bakalım başkan kim olacak. Umarım giderayak vekil tayin etmez. Cumhuriyetin Bekçisiyiz naraları atıp makamı Monarşiye döndürmeye gerek yok.
    ...

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Aziz Yıldırım'ın başkanlıktan düşmesi kesinleşti artık. Gönül isterdi ki veda böyle olmasın. Bakalım başkan kim olacak. Umarım giderayak vekil tayin etmez. Cumhuriyetin Bekçisiyiz naraları atıp makamı Monarşiye döndürmeye gerek yok.
    Vekil tayin etmesine gerek yok, kimi işaret ederse o başkan olur zaten.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte bende onu istemiyorum. Bu kulübe gölge başkan değil idealleri olan başkan gerek. Herkesten bağımsız ve onun bunun adamı olmayacak.
    ...

Mesaj Yetkileri