Kocaman adam açıklama yapmış
Kocaman adam açıklama yapmış
Benim berber bana böyle bi saç yapsa ertesi gün beni 3. sayfa haberlerinde okursunuz![]()
İsviçre'nin Zürih kentindeki FIFA Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulunan FIFA Futbolcu Statüsü ve Denetimi Başkanı Ömer Ongaro, Fenerbahçe'nin Türkiye'de mahkeme kararıyla suçsuz bulunduğu takdirde, Avrupa'da oynama ihtimali ve tazminat hakkına ilişkin kararı, cezayı veren UEFA'nın alacağını belirtti.
FIFA'nın bu konuya hiçbir şekilde müdahale etme yetkisi olmadığını vurgulayan Ongaro, cezanın, UEFA bünyesindeki spotif organizasyonlar kapsamında verildiğini anımsattı.
Ongaro, Fenerbahçe'yi yargılama yetkisinin FIFA'da olmadığını ve daha önce alınan kararın değiştirilmesinde de FIFA'nın herhangi bir etkisinin olamayacağını ekledi.
tribündergi
Bug var beyler sizin takımda.Hazırlık maçında bile son dakika golü atıyorsunuz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bizim takımın futbolu zaten pek ışık vermiyor. Sadece kazanmak için kazanıyoruz. Kadro yapısı enteresan oyun sistemimize göre yetersiz. Emre ve Meireles gibi kilit oyuncuların devamlılığı yok. Sene 2014 hala Baroni'den Alex yaratmaya çalışıyoruz. İleriye yönelik sağlam temel oluşturacak adımlar yok, sadece gün geçirmekle meşgulüz ancak her şey günlük gülistanlık diye bir hava hakim. Şuan sadece durum bu;
Gerçekte olan Fenerbahçe / Görünen Fenerbahçe
...
takimin goruntusunu abartan kendimiziz zaten. ama soyle bir gercek var, kazanmayi bilen bir ekip olusturduk. oyuncularin hepsi takim oyuncusu ve hirsli karakterde. surekli kazanmak icin oynayan bir ekip. fenerbahcede pek alistigimiz turden bir sey degil bu. ozellikle son dakika galibiyetlerinin fazla sayida olmasi bunun bir gostergesi. ben memnunum takimimin halinden.
ibrahim, baroni alex benzetmesi yersiz bence. yapilmak istenen sey o degil ki. cok acik yani, baroniden istenen MC performansi, alex bildigin forvetti.
Dün Baroni'yi canlı izleme şerefine eristim adam delirtti resmen adamın bir tane uzun pası basarılı olmaz mı ya bir tane arkadas ayıp olmasın diye atar insan.Holmen girdi ikinci yarı onun yerine o da korkusundan ileri pas atmadı hepsini yana geriye attı Maldonado görünümlü Holmen.Kuyt'ta dün cok kötüydü hiç konsantre degildi maça 90 dakika niye oynattı Ersun Yanal anlamadım hiçbir pası isabetli degildi bir sürü pozisyon harcadı.Ve inanılmaz derecede kontra yedik karşımızda iyi bir takım olsa çok rahat acardı farkı ilk yarıda 5-6 tane rahat kontra yedik.Bence lige pek hazır degiliz.
sezonbasi degil ki bu arkadaslar, karistiriyorsunuz. zaten form tutmus bir takimiz biz, nasil hazir degiliz lige. dun kotu oynadiysak devre arasindaki agir idmanlardan kaynaklidir bu. fazla karamsar bakiliyor, bunlar adi ustunde friendly match. arkadas arkadas oynandi iste
bu maclari izlemek bile yersiz bana kalirsa. hicbir fikir vermez cunku. mac kondisyonu disinda bir katkisi yoktur bence.
Ali Koç artık elini taşın altına koymalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dün maçı izlerken galiba 2-3 sene yaşlandım. Özellikle Kuyt, Emenike ve Cristian'ın top kayıpları sınırları zorladı. Üstelik Kuyt 90 dk oynadı. Takım bir şekilde maç kazanıyor ama kesinlikle iyi futbol oynamıyor, özellikle böyle saçma pres taktiği görmedim ben. Stoperler ceza sahasının önünde tam saha pres yapıyoruz.
Neyse umarım ite kaka kazanmaya devam ederiz ama maalesef çıldırmaya devam edeceğiz. Bu yaşımda kalp hastası olurum ben bu gidişle.
@muhammet
ali koctan pek umutlu degilim ben, son kongreden onceki basin toplantisi henuz o agirlikta olmadigini gosterdi. ayrica umarim abdullah kigili falan olmaz baskan![]()
Ali Koç'u İstiyoruz !!![]()
Selçuk-Baroni ikilisi Neftçi maçında yine 11'deydi. Futbol ve sonuç tabi ki hüsran. Futbolu öğrenmeye başlayan yeni yetme çocuklar bile böyle kabiliyetsiz bir ortasaha kurgusuyla Fenerbahçe'nin varlık gösteremeyeceğini ön görür. Ama inatla bu iki adamı (hatta bazen yanlarına Topal'ı da koyup combo yapıyolar) oynatıyolar. Bu adamların hepsinin bir arada ve yanyana oynayamayacağını ispatlamak için illa deney mi yapmamız lazım?
Ligin 2. yarısında ilk 5 hafta çok önemli ve hatanın affı olmayacaktır. Umarım şu hata ipinin elimizden bırakırız.
...
Ali koçu istemiyoruz
Alper'in sakatlığı ciddiymiş 3 hafta yok diyorlar. Gerçekten çok kötü bir haber takımda severek izlediğimiz tek adam da sakatlandı.
Eurosport.com TR @EurosportCom_TR 5 dk.
SON DAKİKA: Uçaktan inen Aziz Yıldırım ilk olarak Cristian Baroni'yi öptü. Başkan Yıldırım futbol takımyla kucaklaşıyor.
Baroni yine yapmış yapacağını![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Başkan yoğunluktan konuşmasını yapacağı otobüse çıkamıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_83556405/tm.htm
Yazan arkadaşı ellerine sağlık, güzel özetlemiş
bizim vileda kafayı izleyen varmı nasıl oynuyor bastiada ümit varnı
Ondan ekmek çıkmaz bize ama diğeri seneye kalabilir
yalnız beyler yanlış anlamayın ama juventus iyi itelemiş valla 7m € du dimi![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Juventus için fazlalıkdı; ama bize gelirken yukarıda arkadaşın dediği gibi bir ismi kariyeri vardı. Tutmadı hatalı yatırım çıktı. Kaldı ki Fenerbahçe onu aldığında gündeminde böyle bir Avrupa cezası da yoktu. Eğer Fenerbahçe Avrupa Kupalarına katılabilse bir alternatif olarak kadroda iyi bir seçenek olacaktı ve onun parası daha kısa sürede çıkacaktı. Ama istenilen olmadı.
Bu arada orada sürekli forma giyiyor kısaca; maç kondsyon eksiğini kapatıyor. Fransa 2'de zaten istediği futbolu hem motivasyon olarak hem de ligde oynanan savunma ağırlıklı futbol yüzünden gösteremez. Genede bu saatten sonra bize katkısı olmayacak; ama satma konusunda sürekli oynaması bize yardımcı olacaktır.
Beyler tamam krasic ismi falan varda bu adam cska dışında üst düzey performans sergilediği bi yer yok ki size 1 sene oynamadan geldi yine fenerbahçenin 7m € ya alması krasici çok anormal değil alabilir dediğiniz gibi ismi var ama işe juventus açısından bakarsak iteleme oluyo bu bence sonuçta adamlar krasicin bu şekil bitik olduğunu biliyolardır satarken
e yani işte. mantık olarak baktığın zaman olaya krasic zaten cska'da ki fırtına döneminde gelmedi fenerbahçe'ye. bugüne kadar türkiye sınırları içerisine gelişmekte olan bir yıldız oyuncu girmediği için, 3 büyükler tarafından bu yöntem tercih ediliyor yıldız oyuncu olarak.
anelka gibi parlayıp gidenler çok az.
bu tip transferler her zaman risktir.