Bu kadar tesadüf fazla yani , her büyük olayın , soruşturmanın siyasi bir olay öncesi veya sonrası açılması , futbol asla sadece futbol değildir , UEFA'da tabiki de lobileri var adamların , madrid'in stadının yapılma nedenini hatırlayın , neyse düşürsünler önemli değil , kardeşlik bozulmasın yeter ki , galatasaraylı , fenerli , beşiktaşlı bir olmuşuz biz tutar kolumuzdan kardeşlerimiz çıkarız yine.
Ünal Aysal ülkede çıkan karışıklığı fırsat bilerek RTE'ye teklif götürdü. Dedi ki beraber bağlantılarımızı kullanalım, Fenerbahçe'yi bitirelim. Siz gündemi değiştirin ben yoluma bakayım; herkes kazansın. Dış güçler de Fenerbahçe'yi bitirmek için yanıp tutuştuklarından teklife balıklama atladılar. Sonuç ortada. Bunu görmemek için kör olmak lazım.
Sıkıyorsa küme düşürtsünler iki kulübede. Gerçekten istiyorum. AKP nasıl yerle bir oluyor görelim birlikte![]()
FM Gazetesi
Ha yani RTE maclarin sonucunu etkileme girisiminde bulundu ?
3 Temmuz sureci basladigindan beri her tur kilif uyduruldu artik cokta sasirmamak lazim.
Adamlar 50% almis. Sandikta gorusuruz deniliyorda tek secimde dusmelerini kimse beklemesin.
4 The Control and Disciplinary Body also has jurisdiction in the event of a UEFA member association and/or its members failing to prosecute, or prosecuting in an inappropriate manner, a serious violation of the UEFA statutory objectives.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf
Uefa ceza verirse Demirorenin gidisi kesin olur.
![]()
İki kulüpte bu yüzden ceza alırsa düşürülmelidir. Aksi düşünülemez. Düşürülmelidir. Türk futbolu, Digiturk, biletix vs vs hepsi geriye nasıl gidiyor izleriz birlikte.
Bu olaylar yaşanmasa demek uefa bu konuya egilmeyecekmış. Basbakan arkasındaki destegi kaybedınce strateji değişti.
Şu olayı hemen siyasete bağlamak hiç doğru değil. Gündemdeki olayların hiçbiri yokken 2 yıl önce bu şike olayları vardı. Bir de bedel ödeme falan bana komik geliyor. Eğer kulüpler şikeyi yaptıysa öyle ya da böyle cezasını çekecekler bunu başka bir olaya bağlayıp sempati toplamanın bir anlamı yok. Kulüplerin küme düşürülmeleri ise imkansız kimse bunu beklemesin boşuna. Öyle birşey olsaydı en başından yapılırdı. Rakiplerin hepsi küme düşürülmesin ama süründürülsün temennisinde.
Bu arada FB'yi şampiyonlar ligine göndermeyip "tüm FB taraftarı bana zamanı geldiğinde teşekkür edecek" diyen Mehmet Ali Aydınlar'ın da açıklamasını bekliyorum. Kim teşekkür edecek, kim özür dileyecek acaba. FB'yi en başından düşürseydiler bunların hiçbirisi yaşanmazdı, ama nerde o delikanlı.
yargıtay beklenmeden ceza verilemez
Mehmet Ali Aydınlar hep Fenerbahçe'nin yanında oldu ceza almaması sağlamaya çalışıyordu taa ki şu uefa da şike kararları ertelenemez tarzında bir şey çıkana kadar ondan sonra bu olay oldu ve fenerbahçe küme düşerse nefret filan artar mı bilmiyorum ama en azından adalet yerini bulmuş olacak
İtalya'da 3 ayda karar verilmişti bildiğim kadarıyla ya da daha az süre de
Gündem değiştirme oldugunu düşünüyorum ben tamamen.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Başkanı Aziz Yıldırım olanın burnu.......
...
Ben gundemle alakasini oldugunu dusunmuyorum
Arkadaslar Unal Aysalin aciklamalarini hatirlatti
Bizim baskanda secilmeden once kisa surede birseylerin degisecegini soylemisti. Birileri birilerin kulagina birseyler fisildamiski bu adamlar konusmuslar.
Ben kesinlikle olayı gündem değiştirme olarak görmüyorum. Yani bununla uğraşacaklarını sanmıyorum. akıllarına bile gelmemiştir bence. yalnız tek katılmadığım nokta şu;
UEFA çok büyütülüyor. sadece bir dernek. olaya el attığı söylenen kişi ise ; Türkiye Cumhuriyeti başbakanı. yani bu onun için hiç zor olmayan bir durum. tabii dediğim gibi ihtimal bile vermiyorum.Merak ettiğim bu "siyasi" denilen olay ne kadar güçlü?Yani UEFA'da bile söz sahibi olabilirler mi?Kafama bu takıldı.O kadar güçlü bir lobileri varsa yani her istediğini yaparlar.
Normal süren bir prosedür değil kesinlikle şuan gidişat. normal olsa kulüp böyle kapa açıklamalar , resmi siteden açıklamalar ile işi götürmezdi. kesinlikle ters giden bir şeyler var. ancak kulübün açıklaması çok doğru. savunmada ileri sürülen hiçbir şey dikkate alınmamış , TFF kararları hiç sayılmış. bunların hepsini geçtim adli yargıya göre karar vermeye karar kılmış isen yargıtayı beklemek zorundasın. yerel mahkemenin verdiği karar henüz kesin karar değil, yargıtay incelemesinden geçecek. sonra kesin karar olacak. Savunmamızın işe yaracağı kanaatindeyim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Belkide onlar da Türk yargısına güvenmiyorlardır.![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İstenilen kararda adli yargı esas alınmışyerel mahkemeyi esas alıyorsan yargıtayı esas almama lüksün yok. AİHM'den kaybeder UEFA. Ödeyeceği tazminatı göze alamaz bence. bu yüzden karar lehimize çıkar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Haydi başlayın bakalım...Bunların hepsi siyasi...Hepsi Fenerbahçe'yi veAziz Yıldırım'ı bitirme planı.Meydanlara dökülen taraftarları korkutmak için UEFA ile işbirliği yapıldı...
Aylardır çoğu spor programında "bu işi daha bitmedi.UEFA dosyayı kapatmadı ve yargı ile aynı yönde kararlar çıkıp cezalar gelebilir" diye insanlar bağırıp duruyor. Neden şaşırıyorsunuz onu anlamadım ? Yıldırım Demirören önderliğinde kapatılmaya çalışan pisliğin kokusu yayılmaya devam ettim ve üzeri açılıp temizlenecek. bu kadar net... Ceza gelir ya da gelmez bilemem fakat UEFA dosyayı kapatana kadar Fenerbahçe camiası her türlü sonuca hazırlıklı olmalı. 3 Temmuzdan sonra yargının görüpte federasyonumuzun göremediği ya da görüp de görmezden geldiği deliller demekki uefa'da da mevcut...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kafayı yememek elde değil yemin ederim. İçine düştüğümüz duruma mı sinirlenmeli, bunların sorumlularının pişkin pişkin koltuklarında oturduklarına mı sinirlenmeli 1 senenin daha heba olmaya doğru gidişine mi sinirlenmeli, koca çınarın bu hallere düşmesine mi sinirlenmeli ?
...