Sayfa 395 / 439 İlkİlk ... 295345385393394395396397405 ... SonSon
11,821 ile 11,850 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    dogan kards beklyorz ..son iki üç sayfayı okrsan anlarsn inşallah gelecekler
    inşallah gelecekler erdem inşallah
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evt mustafa kardesm kenetlendk beklyorz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Haldun üstünel suanda almanyada dsporda konusuyor işimizi hallettik dedi

Bunun meali nedir peki??

5. Default

Sayfalarin epsin okudum billi ama tam bir sey yok , gelecek , gelmiyecek ... ?

Cisse’den savunma!

Önceki gün yapılan antrenmanda 5’e 2 çalışması sırasında şortunu indirerek dikkatleri üzerinde toplayan Edouard Cisse, duruma açıklık getirdi. Bir takım arkadaşının, kendisinin bacakları arasından pas verdiğini ifade eden yıldız oyuncu, “Fransa’daki idmanlarda eğer iki ayağınızın arasından top geçerse, eşofman üstünü çıkarıp ayaklarımıza bağlardık. Ancak üzerimde sadece tişört olduğu için ben de şortumu indirdim. Olayın bu kadar büyüyeceğini bilseydim, asla böyle bir davranışta bulunmazdım” dedi. Pascal Nouma’nın hareketlerinin hatırlatılması üzerine Cisse, “Pascal, Pascal’dır. Ben de Cisse’yim. Aramızda çok fark var” ifadesini kullandı.

Goncalves Ailton Beşiktaş’a karşı

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra bir türlü istediği form grafiğini yakalayamayan Brezilyalı futbolcu Ailton, Siyah-Beyazlılar’a bu kez rakip olacak... Grasshoppers’ın ardından bu kez de şansını Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibinde deneyen ancak başarılı olamayan 35 yaşındaki golcü oyuncunun yeni takımı Duisburg, 18 Temmuz’da Beşiktaş’la bir hazırlık maçı yapacak. Alman ekibiyle oynanacak olan bu zevkli mücadele yine D-Smart’tan naklen ekranlara gelecek.

Takım bugün taşınıyor

Yaklaşık 1 haftadır hazırlıklarını Avusturya’nın Seefeld bölgesinde sürdüren Beşiktaş için yolculuk vakti! Bugün Hamburg ile karşılaşacak olan Kara Kartallar, çalışmalarını Leogang’ta sürdürecek. Siyah-Beyazlılar bu bölgede özel bir dörtlü turnuvaya katılacak. Turnuvada Beşiktaş’ın dışında Almanya’nın Duisburg, Romanya’nın Dinamo Bükreş ve Çek Cumhuriyeti’nin Budejovice ekipleri ter dökecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Cisse'nin yaptığını yadırgamamak lazım sonuçta onlara göre normal olan şey bize yanlış gelebilir. Tamamen iyi niyet söz konusu Cisse'nin haraketinde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kartal umut saçtı

Beşiktaşımız ikinci hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinde Hamburg ile berabere kaldı
    Beşiktaş 1-1 Hamburg

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaşımız oynadığı ikinci hazırlık maçında Alman 1. Ligi Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Hamburg ile 1-1 berabere kaldı. Ekibimizin tek golünü yeni transferimiz Rodrigo Tello kaydetti. Avusturya'nın Tirol bölgesinde bulunan Worgl kasabasındaki Sportzentrum Worgl Stadı'nda oynanan karşılaşmaya gurbetçilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Genelde soğuk olmasıyla bilinen kayak kasabası Worgl, maç sırasında 38 derece sıcaklığıyla oyuncularımızı şaşırttı. Yetkililer kasabanın son 20 yılın en sıcak gününü yaşadığını belirtti.

Batuhan ilk 11'de

Maça gelecek vaat eden 16 yaşındaki forvetimiz Batuhanla başlayan Ertuğrul Sağlam, yeni transferlerimizden Rüştü, Cisse ve Mehmet Yozgatlı'ya ilk 11'de şans verdi. Maçın başlamasıyla beraber her iki takımda birbirini tartmak amacıyla kontrollü bir futbolu benimsedi. Bu yarının ortalarına doğru Hamburg ekibinin ünlü oyuncusu Van der Vaartın geliştirdiği ataklarda kalecimiz Rüştü engel oldu. Maçın 42. dakikasında sağ kanattan gelişen Hamburg atağında araya atılan topa kimse müdahale edemeyince ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Sonogo, vuruşunda kalecimiz Rüştü'yü mağlup etti ve Hamburg'u öne geçirdi: 1-0

Tello golle başladı

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk yarıyı mağlup kapattık. İkinci yarıda Beşiktaşımızda Rüştü, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı ve Batuhan kenara alındı, Hakan Arıkan, Tello, Koray ve Delgado oyuna dahil oldu. Oyuna bu yarıda giren Şilili Tello, ceza sahası önünde Bobo'yle girdiği ver-kaç sonrası ceza alanı sol çaprazında topla buluştu. Düzgün vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1.

Maçın 55. dakikasında İbrahim Kaş, sakatlanan Gökhan Zan'ın yerine oyuna girdi. 66. dakika da ise Beşiktaşımızda Bobo oyundan alındı yerine Gökhan Güleç girdi. Bu yarıda özellikle Delgado'nun istekli oyunu dikkatlerden kaçmazken bulduğumuz net fırsatları değerlendiremedik ve mücadele 1-1 lik eşitlikle sonuçlandı.

Valencia satmıyoruz demiş galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar haldun üstünel demin konustu işimiz hallettk geldi kadir cetincalı isimelr sordu ne yalan dedi nede dogru dedi cevao vermicem dedi işi bitirmişler gizli tutuyorlar

Ibrahim Bedir demiş,
    14 Temmuz 2007 @ 20:52
    Arkadaslar,

Öncelikle sitemize duydugunuz güvenden ötürü hepinize tesekkür ederim. Elimizden geldigince, dogruluk payi yüksek olan haberleri sizlerle paylasmaya calisiyoruz. Bu transfer döneminde bu tür haberlerle cok karsilastik, fakat dedigim gibi, sadece dogruluk payi yüksek olan - kesin olan, haberleri size sunmaya gayret gösterdik. Cünkü biz, sadece kendi taraftarlarimizin gözünde degil, tüm spor kamuoyunun gözünde de güvenilir bir kaynak olmaktan son derece gururluyuz, ve bunu bu sekilde devam ettirmek istiyoruz. Sözü daha fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Galatasaray Spor Kulübü, Ispanyol golcü Fernando Morientes ile kesin olarak anlasma saglamistir. Haber Duisburg kentinde kamp yapmakta olan takimimizin basin ve operasyon sorumlusu Yako Igual’dan bizzat otel önünde alinmistir. Lincoln transferinde oldugu gibi, bu konuda da en kisa sürede resmi bir aciklama yapilacagini düsünüyorum.

Ibrahim Bedir
    tekbuyuk.com
    Almanya Editörü

Değerli arkadaşlarım,

Çok heyecanlıyız biliyorum.Sizler kadar bizler de çok heyecanlandık. Bizlerden açıklama bekleyenler oluyor. Gerekli açıklamaları Almanya editörü arkadaşım İbrahim Bedir yapmıştır(Biraz daha yukarıda koyu harflerle yazıldı). Kesinlikle kendi kendimize yarattığımız bir haber değildir. Bu haberin nelere dayanarak çıkarıldığını yine yukarıda arkadaşım İbrahim Bedir’in yazısında bulabilirsiniz(Koyu harflerle yazıldı). Kaynaklarımız, herhangi bir basın yayın organı değildir.

Saygılarımla
    Barış Yarar
    tekbuyuk.com Ankara editörü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar haldun üstünel demin konustu işimiz hallettk geldi kadir cetincalı isimelr sordu ne yalan dedi nede dogru dedi cevao vermicem dedi işi bitirmişler gizli tutuyorlar
    mutlumuydu bari abi?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Evet bende dinledim ve Gülup dedi Biz orda Ozel toplanti yapdik ordaki gecenleri anlatmak istemiyoruz ve isim aciklamiyoruz dedi (boyle bisey isde)

Hemddee nasil mutluydu..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

hadi insallah

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Arkadaslar Osman Tanburaci nin yeni yazini okuyun..
    http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/4034

Ve bu yaziya dikkat ile bakkin..

Galatasaray iyi işler yaptı;
    Şu an bile takımda eksik yer yok!
    Yok diyorum çünkü yüreğimde yatan Morientes…
    Gelmek üzere!

Kalli’nin bir tek forvete ihtiyacı vardı. O da bence Morientes.
    Baptista daha genç, Morientes ondan beş yaş daha yaşlı 31 yaşında ama yineliyorum doğru seçim Morientes’tir.

You can call me a hero.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Arkadaslar Osman Tanburaci nin yeni yazini okuyun..
    http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/4034

Ve bu yaziya dikkat ile bakkin..

Galatasaray iyi işler yaptı;
    Şu an bile takımda eksik yer yok!
    Yok diyorum çünkü yüreğimde yatan Morientes…
    Gelmek üzere!

Kalli’nin bir tek forvete ihtiyacı vardı. O da bence Morientes.
    Baptista daha genç, Morientes ondan beş yaş daha yaşlı 31 yaşında ama yineliyorum doğru seçim Morientes’tir.
    Tanburacı Saviola GS'nin rahat olun, keyifle izleyeceğiz bu sene diye de yazı yazmıştı.

Herşey bitti demiş yöneticiler, açıklamak için neden bekliyorlar acaba? Bir an önce açıklasalar da şu meraklı bekleyiş sona erse...
    "YÜCE ATATÜRK"

Eve yaa. İlgilieniyorsan yaz ilgilenmiyorsan da yaz.. Ya da çık söyle yap birşeyler.. Yakında köşeyi dönünce yapacağım ilk iş GS forması almak olacak. O zamana kadar Mori gelse iyi olur. Yoksa Lincoln alacam..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gelmesede üzülememek lazım bize bir yıldız fazla bile

17. Default

Adnan Sezgin'in Lig tvye telefonla bağlanıp yaptığı açıklamalrı iyi değerlendirmek lazım..Bir kere kesin bir dille Baptista haberlerinin asılsız olduğunu söyledi ki bu kadar net bir açıklamadan sonra Baptista alınırsa Sezgin epey itibar kaybeder..Morientes ismini telaffuz etmese de konuşulan isimlerin hiçbiri doğru değil diyerek o kapıyı da kapattı sanki..ama yine de Baptista gibi ismini telaffuz etmemiş olması bir umutur...Bu arada satır arasında defalarca kullandığı ifadelerden şuna emin oldum kesinlikle forvet dışında bir adam alınacak...kesin mevki belirtmiyor ama muhtemelen bir sağ kanat oyunucusu alınabilir...forvet de alınırsa iki yeni transfer demektir bu....en karamsar senaryo ise tüm açıklamaların kombinelere gaz vermek maksatlı yapılmış olabileceği zira dün itibariyle henüz çok sınırlı sayıda kombine satılmış olduğunu gördük..Mehmet Ağabey'in ifadesine göre de bu hızla giderse numaralı dışındakilerin hepsi satılamayacak...pozitif düşünürsek de ivme kazandırmak adına bomba bir transfer yapılabilr...sabırla bekleyip görelim...saygılarımla...

18. Default

bence julio baptista gelcek hem de bonservisi ile

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tanburacı Saviola GS'nin rahat olun, keyifle izleyeceğiz bu sene diye de yazı yazmıştı.

Herşey bitti demiş yöneticiler, açıklamak için neden bekliyorlar acaba? Bir an önce açıklasalar da şu meraklı bekleyiş sona erse...
    Tamburaci saviolayi YALANLAYAN ilk kisideir hatta yonetimden once yalanlamistir. LUTFEN YYANLIS BILGI VERILMESIN
    ISTE KANITI

Saviola kuyruklu bir yalan!
    Saviola medyanın uydurması… Böyle bir transfer söz konusu bile olmadı. Saviola asparagas! Kuyruklu bir yalan!... Ama Galatasaray iyi bir forvet alacak. Bu biraz da eldeki mevcutların satışı ya da yabancı sayısının artmasıyla orantılı. Galatasaraylı yöneticiler aynen şunu söylüyorlar; ‘Transfere daha yeni başladık. Linderoth ve Lincoln sadece ikisi. Kadro daha çok değişecek!’ Alınacak futbolcuların da kimler olduğu belli. Galatasaray çok planlı gidiyor, önümüzdeki günlerde daha bombalar patlayacak.
    27.06.2007

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by tolga88 View Post
    Tamburaci saviolayi YALANLAYAN ilk kisideir hatta yonetimden once yalanlamistir. LUTFEN YYANLIS BILGI VERILMESIN
    ISTE KANITI

Saviola kuyruklu bir yalan!
    Saviola medyanın uydurması… Böyle bir transfer söz konusu bile olmadı. Saviola asparagas! Kuyruklu bir yalan!... Ama Galatasaray iyi bir forvet alacak. Bu biraz da eldeki mevcutların satışı ya da yabancı sayısının artmasıyla orantılı. Galatasaraylı yöneticiler aynen şunu söylüyorlar; ‘Transfere daha yeni başladık. Linderoth ve Lincoln sadece ikisi. Kadro daha çok değişecek!’ Alınacak futbolcuların da kimler olduğu belli. Galatasaray çok planlı gidiyor, önümüzdeki günlerde daha bombalar patlayacak.
    27.06.2007
    Tamam o zaman özür dilerim. Öyle büyük harflerle de yazmana gerek yok. Küçük yazınca da okuyabiliyorum ben.

Yanlış hatırlıyormuşum demek ki, ben Osman Tanburacı'nın yazılarını takip etmiyorum. Buraya o şekilde bir mesaj atıldı diye hatırlıyorum ve o nedenle yazdım.
    "YÜCE ATATÜRK"

daa deminki aciklamada basindaki isimler yanlis dedi..

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kim dedi? Osman abi mi

You can call me a hero.

yok aciklama yapan yonetici ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tanburacı ya neden lafatılıyor anlamıyorum....Arkadaslar dikkat ettinizmi tanburacı sürekil morientes diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tanburacı ya neden lafatılıyor anlamıyorum....Arkadaslar dikkat ettinizmi tanburacı sürekil morientes diyor
    Lafın banaysa direk söyle ima etmene gerek yok...
    "YÜCE ATATÜRK"

Haldun ustunel ya taraftari saf yerine koyuyor ya da hakkaten safiz Adam transfer icin gitmedik ispanyaya basinda cikan isimler yanlis fakat COK ONEMLI ADIMLAR ATTIK BUNLARIN FIILIYATA DONMESINI BEKLIYORUZ dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

MORİENTES transferi yalan oldu beyler
    Valencianın basın sözcüsü Morientesi satmayacağını açıkladı
    Tabi ne olacağını zaman gösterecek
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya