Sayfa 395 / 492 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445 ... SonSon
11,821 ile 11,850 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Default Arsenal'in Ocak planları

Arsenal'in ara transfer döneminde West Ham'da forma giyen Jack Collins ve Matthew Upson'u kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

The News of the World'un haberine göre, Arsenal'in Ocak ayında West Ham'ın başarılı oyuncuları Matthew Upson ve Jack Collins'i transfer etmek için şimdiden çalışmalara başladığı iddia edildi.

West Ham Teknik Direktörü Gianfranco Zola'nın transferin önüne geçmek için elinden geleni yapacağı da söyleniyor. Ancak Arsenal'in iyi bir teklif yapması halinde, İtalyan teknik adamın kararı onaylamaktan başka şansı kalmayacaktır.

West Ham yönetiminin Jack Collins için 16.5 milyon avro, Matthew Upson için de 11 milyon avro bonservis bedeli belirleyeceğine inanılıyor. Fabio Capello tarafından İngiltere Milli Takımı'na da çağırılan Upson, 1997 yılında Luton Town'dan Arsenal'e transfer edilmiş, ancak beklenen performansı sergileyemerek gönderilmişti.

2007 yılında West Ham'a transfer olan tecrübeli savunma oyuncusu, Lucas Neill'in transferinde sonra takımda kaptanlık görevine getirilmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ooo Arsenal aradığı isimleri bulmuş bu şekilde başarının gelmesi mümkün değil ...

Del Piero_10 Misafir

Default Tevez: “United Ronaldo’yu arıyor”

Carlos Tevez, eski takımı Manchester United’ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’yu aradığına inandığını ifade etti.

Manchester City’de forma giyen Arjantinli golcü oyuncu, eski takımı United’ın Cristiano Ronaldo’nun boşluğunu dolduramadığını belirtti. Manchester derbisinde eski takımına karşı mücadele eden Arjantinli oyuncu, 4-3’lük yenilgiye engel olamadı.

People.co.uk’a yaptığı açıklamalarda, eski takımını eleştiren Tevez, “United cephesinde kimse bunu itiraf edemeyecektir. Ama hala Cristiano Ronaldo’nun eksikliğini dolduramadılar. Şimdilik sonuçlar iyi gelebiliyor olabilir. Ferguson da bu gerçeği inkâr edemeyecektir. Nani ve Anderson benim arkadaşlarım. Takıma büyük katkıları olacaktır. Ancak Cristiano’nun yarattığı boşluk çok büyük” dedi.

United taraftarıyla arasında bir sorun olmadığının altını çizen Arjantinli oyuncu, “Ferguson’un beni takımda tutmak istemediğini herkes biliyor. Ayrılma kararı almamın sebebi asla para olmadı. Bu yüzden United taraftarının bana tepki göstermesi için bir neden yok. Onlarla aramda asla bir sorun olmadı” diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende başlığı görünce baktılar olmuyor bir kaç yıldız transfer edecekler sanmıştım.. Bu Arsenal ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence arsenal'in istikrarı başarıdır, ayrıca namağlup şampiyon olan bi takım için ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum demek bence ayıptır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bence arsenal'in istikrarı başarıdır, ayrıca namağlup şampiyon olan bi takım için ne zaman başarılı olacak çok merak ediyorum demek bence ayıptır
    Başarıdan kastım şampiyonluk.Kaç senedir tek bir kupa bile alamadılar.Eğer Arsenal'in misyonu genç oyuncu yetiştirip bunları iyi paraya satmaksa senin dediğin olay başarıdır.Ama namağlup şampiyon olan bir takım bu hale geliyorsa o zaman benim dediğim ayıp değil,Wenger'in yaptığı ayıptır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Upson bence ideal bi defans harika olur...

Anlamıyor musunuz yıldız transfer etmek onların politakası dısında...

Eğer 3-5 yıldız alırlarsa kendileriyle çelişirler...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Başarıdan kastım şampiyonluk.Kaç senedir tek bir kupa bile alamadılar.Eğer Arsenal'in misyonu genç oyuncu yetiştirip bunları iyi paraya satmaksa senin dediğin olay başarıdır.Ama namağlup şampiyon olan bir takım bu hale geliyorsa o zaman benim dediğim ayıp değil,Wenger'in yaptığı ayıptır..
    şampiyonluk her zaman başarı değildir, eğer şampiyonluk kıstas olsaydı, ferguson efsanesi başlamadan biterdi, belki arsenal 5-6 sene şampiyon olamaz ama wenger'in takıma kulübe katkısı daha sonraları üst üste başarılar alan bir takım yaratabilir ben buna inanıyorum, şimdi imrenerek baktıgımız o gençleri wenger'den başkası neden bulamıyor acaba, her takımın misyonu vardır, şampiyonluk her zaman başarı anlamına gelmez, ektiklerini biçeceksin ki şampiyon olasın, wenger'in hatası varsa o da namağlup kadroyu satıp dagıtmaktır, fakat hırsı takımın misyonunu ezen futbolcuyu takımda tutamazsın, bence wenger başarılıdır,bence yaptıgı ayıp değil birebir çok akıllı bir iştir, arsenal yönetimi gençleri satabilir de, elinde tutup kupaları kaldırabilir de, o yönetimin seçimidir, zira premier ligde namağlup şampiyon olabilcek takım yaratmak öyle 1-2 senelik iş değildir, ayrıca başarılı olup şu an işin ekme kısmında olan bir takım için gayet başarılıdır şampiyonlar ligi finali oynamıştır o takım o kupa kazanamayan haliyle, eğer başarısızlık, ayıp arıyorsak bi aralar dev olup şimdi coca cola lig 1 de ya da 2 de sürünenlere bakmalıyız

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Upson bence ideal bi defans harika olur...

Anlamıyor musunuz yıldız transfer etmek onların politakası dısında...

Eğer 3-5 yıldız alırlarsa kendileriyle çelişirler...
    takımın parası gayet var, fakat wenger takımını real madrid yapmak istemiyor, kendi pişirmek istiyor, dediklerine aynen katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    şampiyonluk her zaman başarı değildir, eğer şampiyonluk kıstas olsaydı, ferguson efsanesi başlamadan biterdi, belki arsenal 5-6 sene şampiyon olamaz ama wenger'in takıma kulübe katkısı daha sonraları üst üste başarılar alan bir takım yaratabilir ben buna inanıyorum, şimdi imrenerek baktıgımız o gençleri wenger'den başkası neden bulamıyor acaba, her takımın misyonu vardır, şampiyonluk her zaman başarı anlamına gelmez, ektiklerini biçeceksin ki şampiyon olasın, wenger'in hatası varsa o da namağlup kadroyu satıp dagıtmaktır, fakat hırsı takımın misyonunu ezen futbolcuyu takımda tutamazsın, bence wenger başarılıdır,bence yaptıgı ayıp değil birebir çok akıllı bir iştir, arsenal yönetimi gençleri satabilir de, elinde tutup kupaları kaldırabilir de, o yönetimin seçimidir, zira premier ligde namağlup şampiyon olabilcek takım yaratmak öyle 1-2 senelik iş değildir, ayrıca başarılı olup şu an işin ekme kısmında olan bir takım için gayet başarılıdır şampiyonlar ligi finali oynamıştır o takım o kupa kazanamayan haliyle, eğer başarısızlık, ayıp arıyorsak bi aralar dev olup şimdi coca cola lig 1 de ya da 2 de sürünenlere bakmalıyız
    Açıkcası Arsenal'in geçmişini çok fazla bilmiyorum.Geçmişten beri böyle bir sistemi kullanıyorlarsa,mesela o namağlup olan takımıda böyle gençken kurup zamanla tecrübe kazanınca başarıyı elde ettilerse o zaman ben Arsenal'i yanlış tanımışım.Benim bildiğim Arsenal o başarılı zamanlarından sonra Wenger fantaziye kalkıştı ve takımdaki tecrübeli isimleri tek tek postalayarak yerlerine genç yetenekleri monte etmeye başladı.Benim anlayışıma göre büyük takımların başarı kıstası elde ettikleri şampiyonluklardır.Mesela tuttuğum takım Beşiktaş o sene ligde şampiyon olamamışsa başarısızdır.Hele hiç kupa alamamışsa toptan başarısız oğlu başarısızdır.Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan kadro tam olarak gençlerden kurulu değildi.Henry,Sol Campell,A.Cole,Lehmann gibi isimleri hatırlıyorum mesela.Son olarak bak kendin demişsin.Kadroyu kurup tecrübe kazanmasını bekliyorlar.Zamanı gelince bu kadronun ekmeğini yiyecekler.İşte bende ilk mesajımda bu ekmeği ne zaman yemeye başlayacaklarını merak ettiğimi belirttim.Fakat böyle geliştirip geliştirip satacaklarsa (Adebayor gibi) zor gelir o ekmeği yeme zamanı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Wenger'in akıllı adam oldugunu düşünüyorum yerini dolduramayacak adamı satmaz adebayor için kendisi de söyledi bi iki sezon içinde adebayor olcak bir kaç adayımız var dedi ee bundan sonra adebayor olayında laf söylemek bize düşmez,Wenger 96 yılında geldi takımın başına,

Wenger'den önce takım en son 91de şampiyon oldu ve 97de üçüncü ardından şampiyon olana dek ilk 3e giremedi,

Wenger ile 97de üçüncü, 98de şampiyon, sonraki üç yıl ( 99,00,01 )de ikincilik ( o 3 yılın şampiyonu man utd), 2002de şampiyonluk, 2003de ikincilik, 2004de namağlup şampiyon,2005te ikincilik,

98, 2002,2003,2005te FA kupası şampiyonlugu, 2001de finalde liverpoola kaybetmiş,

2002 finalinde lig kupası kaybı chelsea'ye,

98,99,2002,2004te community sheild almış,2003 ve 2005te final oynamış başarısız olmuş

2000de GSye UEFA kupasını, 2006da Barçaya Şampiyonlar Ligini finalde vermiş.

Hocanın hem şampiyonluk hem de FA cup aldıgı yıllar olmuş

Şimdi gelelim sonuca, yanlış anlama senin görüşüne saygı duyarım ama, efsanevi man utd yanında liverpool,chelsea, 90ların daha başına güçlü newcastle,leeds, gibi sürekli zirveye oynayan takımların yanında bu başarılara ben ayıp diyemem karalama yapamam.
    ve yine yanlış anlama ama gs, fb ya da bjk'nin oynaya oynaya şampiyon olduğu bu üç kulubün birbirinden başka şampiyonluk yarışında rakibi olmadıgı bi platformda senin Beşiktaş'in şampiyon olamazsa başarısız görmekte haklısın, ama premier ligi bizim ligle bir tutmayalım, orda herkesin bütçesi iyi, herkesin kadrosu belli bi kalitenin üzerinde,ki bahsettigimiz 90larda şampiyon olan leeds ve blackburn ayrıca 2 sene ikinci olup fırtına yaratan newcastle gibi takımların etkileyici performansları vardı. onun için arsenal ya da liverpool gibi takımları şampiyon olamıyor diye başarısız göremeyiz.
    ha senin dedigin gibi eğer sattıgının yerine yenisini koyamaz da düşüş yaşarsa,(bakınız, ipswich,newcastle,nott forest,sheff utd, sheff wed,leeds) o zaman başarısız demene ben de katılırım ama bunu görebilmek en azından 3 sezon sürer..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

.Mesela tuttuğum takım Beşiktaş o sene ligde şampiyon olamamışsa başarısızdır.Hele hiç kupa alamamışsa toptan başarısız oğlu başarısızdır.
    zaten taraftarımızın bu düşünce tarzından dolayı türkiye futbolu gelişimiyor.Örneğin rijkard 4-3-3 ü barcaya monte edene kadar barca küme düşme tehlikesi yaşadı o kadar yıldızla.Ama daha sonra şampiyon oldu.Ama bizim burda bir gs ile küme düşme tehlikesi yaşasaydı şu anda çoktan kovulmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    zaten taraftarımızın bu düşünce tarzından dolayı türkiye futbolu gelişimiyor.Örneğin rijkard 4-3-3 ü barcaya monte edene kadar barca küme düşme tehlikesi yaşadı o kadar yıldızla.Ama daha sonra şampiyon oldu.Ama bizim burda bir gs ile küme düşme tehlikesi yaşasaydı şu anda çoktan kovulmuştu.
    Bence beklentilerden dolayı değil kulüplerimizin profesyonel bir şekilde yönetilmemesinden dolayı gelişemiyor futbolumuz.Ayrıca ben orada başarısızlık halinde hemen başka çareler bulunması gerektiğini yazmadım.Sadece büyük kulüpler için başarının tarifini yaptım.Arsenal kendisine bir rota çizdi.Belki bir kaç sene içersinde başarıyı yakalayacaklar.Bende zaten bu başarıyı yakalama süresinin ne kadar süreceğini merak ettiğimi yazmıştım.Arkadaşta Arsenal'in başarısız olmadığını yazdı.Bende başarı kıstasının büyük takımlar için şampiyonluk olduğunu yazdım.Bu dünyanın her yerinde böyledir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

daha iyi açıkladığın için saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

barça 40 senedir aynı sistemle oynamıyor mu ben mi yanlış biliyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Hayır, fakat bir Hollanda ekolüdür gidiyor Barcelona'da.

Şu an oynadıkları 4-3-3 total futbol diye adlandırılan sistem'in fikir babası Rinus Michels, Starı ise Johann Cryuff'dır. Rijkaard Barcelona'da iken bu sistemi getirmişlerdir.

Guardiola ise bu iş üzerinden ekmek yiyen bir teknik direktördür.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Şu an oynadıkları 4-3-3 total futbol diye adlandırılan sistem'in fikir babası Rinus Michels, Starı ise Johann Cryuff'dır. Rijkaard Barcelona'da iken bu sistemi getirmişlerdir.

Serkan abiye tamamen katılıyorum,Guardiola'nın pek birşey yapmasına gerek kalmadı Barca'da.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Guardiola bunu kabul ediyor zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Wenger'in her yaptığını bende takdir ediyor değilim ama takımının 21 yaş ortalamasıyla dünyaya kafa tuttuğunuda unutmayalım bu takımın bence tek eksiği tecrübedir ve Wenger'in tek eksiğide bu tecrübelenen oyuncuları satmasıdır belki o tecrübeli oyuncuları 1-2 sene daha bekletse bence rahat Şampiyonlar ligi finali görülür ki daha 18inde bile olmayan Wilshere'ın(umarım doğru yazmışımdır) soğukkanlılığını ve oyundaki etkinliğini aynı zamanda Eduardo, Walcott gibi genç isimlerin performanslarını görünce bunu bir hayal olmadığını çok rahat görebiliyorum ben

zaten şu anda bu ekolü temsil eden hocalar bildiğim kadarıyla Rinus Michels'in öğrencileridir Barcelona'ya bu sistemi oturtan Rijkaard'dır ve bence Guardiola'nın üzerinde de emeği vardır yani Guardiola az çok bir şey kapmıştır Rijkaard'dan ama yine de katılıyorum Rijkaard pişirmiş Guardiola yemektedir...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Konu Barcelona'ya nasıl geldi yahu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Konu Barcelona'ya nasıl geldi yahu..
    Bilmiyorum Şemsi'cim ben sadece bu soruyu yanıtladım

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Post Van der Sar 'devam' diyebilir

Manchester United 'ın Hollandalı file bekçisi, kendisini hâlâ formunun zirvesinde hissediyor.
    Manchester United'ın 38 yaşındaki file bekçisi Edwin van der Sar, futbolu bırakmak için son kararını aralık ayında vereceğini söyledi.

Baş parmağı kırık olduğu için sezon başından beri görev yapamayan Hollandalı kaleci, kendini oldukça formda hissettiğini söyledi.

The Daily Mail gazetesine konuşan Van der Sar, "Yıllardır, her sezon sonunda futbola veda edeceğimi belirtiyorum ama bir türlü kopamıyorum. Manchester United ile olan sözleşmem 2006 Aralık ayında sona ermişti. Fakat ne zaman o tarih gelse, sözleşmeyi bir sene daha uzatıyoruz. Bu sene de kararımı yine aralık ayında vereceğim" dedi.

Sözlerine devam eden başarılı file bekçisi, "Kendimi hâlâ formda gördükçe, kendime olan güvenim geliyor. Ancak yaşım sürekli olarak artıyor. Sanırım bu sezon benim son sezonum olacak. Yine de son kararımı aralık ayındaki durumuma göre vereceğim. Kendimi geçmişteki kadar iyi hissediyorum" diye belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çok beğendiğim bir isim Owen Hargreaves Manuya katkı sağlıyacaktır...

Default Oğuzhan profesyonel oldu

Oğuzhan profesyonel oldu

İlk tebrik Wenger'den geldi

Hollanda'nın AZ Alkmaar Kulübü'nün alt yapısından geçtiğimiz yıl İngiltere'nin ünlü kulüplerinden Arsenal'a transfer olan 1992 doğumlu Oğuzhan Özyakup, profesyonelliğe ilk adımı attı.

Arsenal'le iki yıllık profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcuyu, ilk olarak Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, tebrik etti.

Oynadığı futbolla göz kamaştıran genç yetenek konusunda olumlu demeçler veren teknik direktör Wegner, "O henüz 17 yaşında ama oynadığı futbol çok büyük. Böyle bir yeteneği elimizden kaçırmış olsaydık, büyük bir hata yapmış olurduk" diyerek, Oğuzhan'ın gelecekte dünya çapında bir futbolcu olacağına inandığını söyledi.

Aynı zamanda 17 yaş grubu Hollanda Milli Takımı'nın kaptanlığını da yapan genç yetenek Özyakup, "Futbol adına Arsenal'de çok şeyler öğrendim. Beni Hollanda'dan alıp buraya getirdiler, bana emekleri çok büyük. Ben de şımarmadan yoluma devam edip, Arsenal için başarılı olmaya çalışacağım" diyerek, attığı imza anı yanında olan teknik direktör Arsene Wenger'e teşekkür etti.

Hollanda'da ikamet eden gurbetçi Trabzonlu ailenin tek erkek çocuğu olan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Londra da bir İngiliz ailenin yanında kalarak, futbol yaşamını ailesinden uzakta sürdürüyor.

25.09.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Trabzonluymuş hemde, tebrikler niceleri var Trabzonda ya..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam benimle yaşıt, neler neler yapıyor. Şans işte Arsenal'de bir başka 92'li çocuk var, Jack Wilshere adında, bir felaket. İngiltere'nin en büyük yıldızlarından olacak ilerde...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Liverpool 6-1 kazand%u0131..Gerrard'%u0131n gol%u00FC g%u00F6r%u00FClmeye de%u011Fer..

http://www.youtube.com/watch?v=WEa_X..._embedded#t=17

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool ilk 2 haftaki tutukluğunu tamamen attı üzerinden ve seri galibiyetlere başladı. 6-1 lik skor müthiş.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

gerrard'%u0131n gol%u00FC g%u00F6r%u00FClmeye de%u011Ferdi..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kaptan sen ne yaptın yahu

Mesaj Yetkileri