Sayfa 395 / 896 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
11,821 ile 11,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Andre'nin isminde Dos yok olması lazım. Ayrıca iyi milli takımda oynayarak piyasası artar satarken kolaylık olur.
    Var Dos

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

önder son 2 yılda mükemmel bir düşüşte. zaten sağ bek de değil kendisi. young boys maçlarında bunu gördük. stoper olarak iyi bir kesici olabilir ama taş gibi bir stoper tanımına kesinlikle de uymuyor.

önder'in, bu sene gönderilen deniz, ali bilgin gibi oyunculardan farkı yoktu bu sene. gönderilmesi iyi oldu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önder hiç bir zaman çok iyi bir stoper olamadı ki Aygün, her kim söylemişse feci abartmış.
    Pardon Cengiz abi fakat Önder'in özellikleri Football Manager çok çok yüksekti diye hatırlıyorum. Hatta en iyi Türk stoperlerden biriydi. Fenerbahçe'yide senin yaptığını düşünürsek şimdi neden böyle dediğini anlayamadım. Yoksa Fm'de çok vasattıda benmi yanlış hatırlıyorum?

EDİT

SS'ler;

Dipnot: 8.0.2'den alınmıştır.

Adam bana "Andre Santos" deyin diyordu röportajlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.

Adamı kulübede oturtmak yerine oynatsalardı bunlar olmazdı. Üstelik önder çoğu zaman sağ bektede oynayabilen biri. Gökhan Gönül'den öncede sağ bek oynuyordu. Zorla oraya Bekir'i oturtmak yerine Önder konulabilirdi. İlhan ve Bekir yerinede Önder'e şans verilebilirdi. Önder'in milli takımda oynaması için dua ettiğimiz zamanları nasıl unutursunuz?

Uslubumda ne varmış anlamadım ? önder pek çok kez ilk 11 oynadı daha önceki zamanlarda ben çok beğeniyordum önderi edu yerine onun oynatılması taraftarıydım ki iyi de oynuyordu ancak son senelerde hiçbir gelişme gösteremedi , gerçekten iyi bir oyuncu olursan teknik direktör seni görür ve oynatır , önder ne bir gelişme gösterdi nede son yıllarda oynadığında iyi bir oyun ortaya koydu , eğer koymuş olsaydı oynardı ve milli takıma da seçilirdi.inşallah gittiği takımda çok başarılı olur

Bekq, az önce FM'ye bırakıp yorum yapmayın diyordun, şimdi de FM screen'i koyuyorsun, yorumunu ona dayandırıyorsun.

Niang'a kötü futbolcu dedin ya, daha söyleyecek söz yok.

Önder iyi bir stoperdi ama sonradan kendisini çok saldı, o ilk geldiğinde Fenerbahçe'ye gençti ve gelecek vaadediyordu, performansıyla da bunu gösterdi ama 100. yıldan sonra gözle görülür bir şekilde performansı düştü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Uslubumda ne varmış anlamadım ? önder pek çok kez ilk 11 oynadı daha önceki zamanlarda ben çok beğeniyordum önderi edu yerine onun oynatılması taraftarıydım ki iyi de oynuyordu ancak son senelerde hiçbir gelişme gösteremedi , gerçekten iyi bir oyuncu olursan teknik direktör seni görür ve oynatır , önder ne bir gelişme gösterdi nede son yıllarda oynadığında iyi bir oyun ortaya koydu , eğer koymuş olsaydı oynardı ve milli takıma da seçilirdi.inşallah gittiği takımda çok başarılı olur
    Haklısın fakat ben Deivid'in gitmesinede üzüldüm. Sonuçta o adam bize büyük şeyler yaşattı. Uzun sakatlıktan çıktıktan sonra ilk maçında gol attığında ağladı. Santos'tan, Güiza'dan, Baroni'den daha çok Fener'liydi yani.

Aynı şekilde arka sayfada goosfraba'da yazmış. Giden oyuncu Önder, gelen oyuncu İlhan ve geçen seneden Bekir. Bunlar Önder'den daha kötü defanstır bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın fakat ben Deivid'in gitmesinede üzüldüm. Sonuçta o adam bize büyük şeyler yaşattı. Uzun sakatlıktan çıktıktan sonra ilk maçında gol attığında ağladı. Santos'tan, Güiza'dan, Baroni'den daha çok Fener'liydi yani.

Aynı şekilde arka sayfada goosfraba'da yazmış. Giden oyuncu Önder, gelen oyuncu İlhan ve geçen seneden Bekir. Bunlar Önder'den daha kötü defanstır bana göre.

Ben Bekir'i beğendiğimi sürekli belirtiyorum yine belirteyim öncelikle ,

Deivid tamam çok güzel şeyler yaşatmış olabilri ama sisteme uymuyor ve oynayamayacak aldığı maaş da yüksekti zaten o yaşattığı şeylerden dolayı ancak artık oynayamayacak ve hem kendine hem kulübe zarar verecekti , istediği , sevdiği bir takıma gitti , yani oynatmayarak caydırarak falan da yollanmadı yollanış stillerinde hiçbir kötü yan yok , sağolsun verdiği hizmetlere , ama Fenerbahçe'nin başarısı için artık bu gibi hamleler gerekiyor ve gerekenler yapılıyor , kimden çok Fenerli olduğu beni ilgilendirmez beni Fenerbahçe'nin başarısı ilgilendirir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben Bekir'i beğendiğimi sürekli belirtiyorum yine belirteyim öncelikle ,

Deivid tamam çok güzel şeyler yaşatmış olabilri ama sisteme uymuyor ve oynayamayacak aldığı maaş da yüksekti zaten o yaşattığı şeylerden dolayı ancak artık oynayamayacak ve hem kendine hem kulübe zarar verecekti , istediği , sevdiği bir takıma gitti , yani oynatmayarak caydırarak falan da yollanmadı yollanış stillerinde hiçbir kötü yan yok , sağolsun verdiği hizmetlere , ama Fenerbahçe'nin başarısı için artık bu gibi hamleler gerekiyor ve gerekenler yapılıyor , kimden çok Fenerli olduğu beni ilgilendirmez beni Fenerbahçe'nin başarısı ilgilendirir
    Haklısın renkdaş fakat bize para için oynayan adam değil yürekten oynayan adam lazım. Sivas 2 sene önce nasıl başarılar yakaladı. Para sayesindemi? Ya Bursa. Çokmu büyük imkanları vardı. Adamlar inanılmaz hırslı oynuyorlardı. Tabii hırs hırs bir yere kadar ama Fenerbahçe'ye birazda hırslı oyuncu lazım. Mesela Santos bana göre çok yetenekli ve bulunmaz bir sol bek. Fakat inanılmaz ruhsuz. Adam koşmuyor bile. Keza Cristian Baroni'de öyle. Lugano, Gökhan, Emre gibi oyuncuların hırsları ise çok fazla. Yürekten oynuyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın renkdaş fakat bize para için oynayan adam değil yürekten oynayan adam lazım. Sivas 2 sene önce nasıl başarılar yakaladı. Para sayesindemi? Ya Bursa. Çokmu büyük imkanları vardı. Adamlar inanılmaz hırslı oynuyorlardı. Tabii hırs hırs bir yere kadar ama Fenerbahçe'ye birazda hırslı oyuncu lazım. Mesela Santos bana göre çok yetenekli ve bulunmaz bir sol bek. Fakat inanılmaz ruhsuz. Adam koşmuyor bile. Keza Cristian Baroni'de öyle. Lugano, Gökhan, Emre gibi oyuncuların hırsları ise çok fazla. Yürekten oynuyorlar.
    Zaten bu yaratılmaya çalışılıyor , dia , stoch , niang buna en güzel örnekler hepsinin geçmişini inceleyin hepsi hırslı son ana kadar mücadele eden oyuncular

Cok iyi oldu Onder'in gonderilmesi.Gereksiz oyuncular teker teker yollandi klupten.Iyi bir gelisme..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İsim ver Aygün
    eGowich

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önder hiç bir zaman çok iyi bir stoper olamadı ki Aygün, her kim söylemişse feci abartmış.
    Cidden öyle abi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pardon Cengiz abi fakat Önder'in özellikleri Football Manager çok çok yüksekti diye hatırlıyorum. Hatta en iyi Türk stoperlerden biriydi. Fenerbahçe'yide senin yaptığını düşünürsek şimdi neden böyle dediğini anlayamadım. Yoksa Fm'de çok vasattıda benmi yanlış hatırlıyorum?

EDİT

SS'ler;

Dipnot: 8.0.2'den alınmıştır.
    CA değerine hiç baktın mı? Önder'in özellikleri hiç bir zaman çok yukarıda olmadı geldiği dönem hariç.Önder'i zamanla düşürdük.Zico'nun olduğu sezondan almışsın, zamanla özelliklerini kaybetti ama bu profil bile kötü bir stoper profili, iyi bir profil değil.Geldiğinde kısa bir dönem gayet iyi oynadı, sonrası gerisi hiç gelmedi.Bazı özellikleri yüksek kalmış, demek ki o dönem net farkedememişiz, zamanla çok düşürdük.

Bilica kapanınca en azından sezgilerini kullanıyor, Önder oyundan kopuyor Edu'nun yaşadığı gibi, uyuyor resmen, koşamıyor bitmiş durumda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Önder sonuçta büyük takım tecrbesi olan bir isim çok eleştirilsede bize faydası olacağını düşünoyrum.Defasımızn ortasında bu sene Eren Güngör Amisulashvili oynayacak büyük ihtimal belki öndere sağ bekte şans tanınabilir ama orada serdar kesimalda var ilk 11 olmasada kadroya derinlik katacaktır.Bu arada önderi falan gönderdik diye eren beklentisi içinde olan arkadaşları görüyorum böyle bir transfer olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

önder çok adam kaçırıyordu ilk zamanlarda bile. en iyi profilinde bile konsantrasyonu 11.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Stoper'de Blica ile idare edilebilir ama Defansif orta saha olarak bir transfer yapması şart Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Martin Demichelis yedek kalmak istemediği için ayrılabilirmiş Bayern'den. Savunma için düşünülebilir aslında. İhtiyaç olursa orta sahada da oynatılabilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bize Türk defans lazım. Yabancı sınırı var. Biz kadroları kurarken bile Bilica yedekte kalır diye düşünüyoruz. Onun yerine bir Türk gelmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Önder sahada adım atamıyor geçen sene yaşadığı rezillik profesyonel oyuncuyada yakışmayacak bişeydi gönderilmesi cok doğru olmuş
    yerine gelen ilhan cok iyi değil belki ama adelesinde acılma öyle sakat sakat cıkıp oynuyor
    önder de kızla kavga edip bilegini kesiyor iyi bi alternatif değil belki ama takımından hepten uzak kalıyor
    mantalite, profesyonellikte önemli.
    ilk geldiği sezonlar iyidi sağ bekte de göz dolduran maçlar oynadı ama 2 senedir önder in sahada adım atmaya dermanı yok gönderilmesi doğru geldi bana rahatın battığı adamlardan biriydi.
    keza deivid de öyle tam bi kamburdu sırtımızda önemli maçlarda golleri var ama dünya yansa bi kalbur samanı yanmaz saha içinde öyle bi adamdı kendisi takım savunmasınıda hiç katkısı yoktu ne bi sağ acık ne bi amc nede bi santrafor hepsinden yarım yarım
    bu sene yine göbeği yapmış gelmiş bel olmuş kaç cm iyice yağ bağlamış ne yapabilrsin öyle bi oyuncuyla
    aldığı parada doldurduğu kontejanda cabası

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aykut hoca paok maçından sonra yabancı stoper istemiş.

muhtemelen yabancı hakkını stoperden yana kullanacağız. güiza giderse önlibero zaten alınır.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Adam bana "Andre Santos" deyin diyordu röportajlarda.
    Bende bunu belirterek söylemiştim.

Deivid'in oynadığı sezonları ele alalım. İlk sezon forvet oynadı Güiza'dan rezalet durumdaydı. Bilirsiniz boş kaleye dahi atamıyordu. İkinci sezonu Şampiyonlar Ligi başarısı aldığımız sezon olması lazım. Bayabi yararı oldu sezon sonu kendisiyle £3M değerinde 4 yıllık bir kontrat yapıldı ve Deivid istediği uzun vadeli ve yüksek ücretli kontratı buldu. Sonra bir daha ne gören var ne duyan.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe İçin 8 Stoper Adayı...

Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa kupalarında basit goller yemesi, transferde rotanın stopere çevrilmesine neden oldu.

Şampiyonlar Ligi vizesinin alınamadığı iki Young Boys maçının ardından önceki akşam Selanik'te PAOK'a 1-0 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi play-off ilk karşılaşmasından sonra Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım stoper alarmı verdi. Karşılaşma devam ederken çevresinde bulunan Fenerbahçelilere dönen Başkan Yıldırım, şu tespitte bulundu:

- Mutlaka bir stoper almamız gerek. Aykut Kocaman ile hemen görüşün ve kimi istiyorsa alalım...

Aziz Yıldırım'ın Lugano ile Bilica'dan birinin olmadığı zaman görev yapan İlhan Eker'in savunmada etkisizliği nedeniyle son derece rahatsız olduğu belirtildi.

Cristian'dan Hoşnut Değil

Deivid'in ayrılmasıyla yabancı sayısı 9'a düşen ve kontenjandan 1 kişilik yer açılan F.Bahçe, hem defansta, hem de orta sahada görev alabilecek bir oyuncu arayışına geçti.

Aykut Kocaman'ın Cristian'ın performansından da hoşnut olmadığı ve bu nedenle alınacak oyuncunun orta alanda da görev yapabilen bir isim olmasını istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimlerin belli olduğu, özellikle Fransa ve Belçika'daki bazı oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.

İşte Stoper Adayları

N'Diaye: Nancy'nin 20 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncusu.
    Mangala: S.Liege'de ve Fransa Ümit Milli Takımı'Nda oynuyor forma giyiyor. 19 yaşında.
    Bougherra: 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu G.Rangers'ta oynuyor.
    Cordoba: 34 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı İnter'in oyuncusu.
    Choto: 29 yaşındaki Zimbabwe'li Legia Varşova forması giyiyor.
    Verthongen: 23 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu Ajax'ta forma giyiyor..
    Pape Diakhate: Menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi. St. Etienne takımda görev yapıyor. 26 yaşında.
    Dany Nounkeu: 24 yaşındaki oyuncu, Toulouse ve Kamerun Milli Takımı'nda görev yapıyor.

21 Ağustos 2010 Cumartesi - 09:15

Hürriyet

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Verthongen,Cordoba,Diakhate idael oyuncular.Alınabileceğini düşündüğüm isim ise Diakhate.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Cordoba'yi alacaklarina Gallas'i alsalar ya..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Cordoba'yi alacaklarina Gallas'i alsalar ya..
    Gallas Totenham ile 1 yıllığıa anlaştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

iste anlassalardi zamaninda..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

marca gazetesi fenerbahçe ve galatasaray mahamadou diarra ile ilgileniyor yazmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Diarra orta sahadaki bütün problemi çözer.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    marca gazetesi fenerbahçe ve galatasaray mahamadou diarra ile ilgileniyor yazmış.
    Tek rakibimiz Galatasaray'sa transferde rahat alırız. Ama işte yönetimin aklına bu adamı almak gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

marca'nın haberine göre, yöneticiler real madrid ile görüşüyormuş. madrid ikna olmak üzere imiş.
    (/s)

Mesaj Yetkileri