Sayfa 395 / 578 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495 ... SonSon
11,821 ile 11,850 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Muz depresyona iyi geliyormuş. Yeni gündemimiz bu !
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://s14.directupload.net/images/130516/2metqzmw.swf

Drogba sakatlanıyormuş az kalsın
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba'ya kayarak gelen taraftarın neyin kafasını yaşıyordu acaba bunu yaparken. Sonrasında tekme atan güvenlik görevlisinin de işine son verilmesi lazım. Çok rezalet bir görüntü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaymamış yahu ayağı kaymış adamın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ayagi kaymis oglaninda guvenlik gorevlilerin yaptigi hiç hos degil.

Unal Aysal ;

Irkçılık olayı Türkiye’nin olayı değildir. Türkiye’nin alıştığı bir olay değildir. Türkiye’de olmaması gereken ve hakikaten yabancı bir üründür. Kazaen ve tesadüfen maalesef o gün o stada düşmüştür. Bunu süratle unutmamız gerektiğini ve bunun Türkiye’ye zararlı olacağını, bu konuda fazla ısrar edersek Türkiye’ye zarar vereceğimizi düşünüyorum. Bu konuda fazla ısrarlı olmayın. Bunu bir kaza olarak görelim. Bu işi kapatalım. Türkiye’nin ana konuları bu değildir. Bizim konumuz olmamalıdır zaten, çünkü bizim kültürümüzde böyle bir şey yok. Bunu bir kere daha belirtmek istiyorum. Altını çizerek söylemek istiyorum, ırkçılık bize yabancı bir olay, Türkiye’ye yapıştırılmak istenen bir lekedir. Bu lekeyi kabullenmeyeceğiz” dedi.

ha bana kalsa ben baskan olsam uzerini kapatmam uzerine giderim bizim yonetim çok iyi niyetli...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guvenlik gorevlisi kendini bir an antremanin bir parcasi sandi galiba. Topa oyle tekme sallasa futbolcu olurmus

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Drogba, Eboue, Dany gidiyorum ben derse bu açıklamadan sonra şahsen hiçbir şey diyemem oyunculara.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz çok agir siyaset kokulari var...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olimpiyat adaylığı sebebiyle olmuş olabilir, Ünal Aysal daha önce taraftarı ortaya atmıştı, şimdi de oyuncuları, bu 2. yanlışı oluyor. O da tam kavrayamamış Galatasaray başkanlığını, 3. hatasında gider, şakası yok bu işin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Harbiden ayağı kaymış. Bide güvenlik görevlisi nasıl geçirmiş tekmeyi öyle. Diyeceğim Drogba keşke müdahale etseydi ama Drogba'da darbe almış.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Ünal Aysal nasıl konuşası gerekiyorsa öyle konuşuyor.Zaten gergin olan ortamda birde Ünal Aysal ortamı gerecek konuşmalar yaparsa iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Burak abi önceden Ünal Aysal'ın Aziz Yıldırım'a benzemeye başladığını söyleyip eleştiriyordun,şimdi Aziz Yıldırım'ın yapacağı şeyi yapmadığı için eleştiriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alakası yok bu sefer, kalkıp açıklama yapmasına gerek yoktu bu şekilde. Kapatacaksan da kapat bari böyle konuşma, olay dün Fenerbahçe yönetiminin göstermeye çalıştığı gibi değil, bunun üzerine gidilmesi lazım. Ülke menfaaiti falan boş laf bunlar, esas sen üstünü kapatırsan zarar verirsin bu olaylar yine yaşanır. Hata yapanların bedelini ödemesi lazım. Diğer yandan da bu terbiyesizliğe maruz kalan oyuncuların durumu ne olacak, onlar kapatmak istemiyor üzerine gitmek istiyor belki ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaosdan beslenmeyi sevmeyen bir başkanımız var,böylesi daha iyi.Oyuncularla elbet konuşur,bir sıkıntı çıkmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaostan, gerginlikten beslenmeyelim zaten, her zaman sahada konuşalım ben de bunu istiyorum ama yapılanlara karşı da sessiz kalmayalım. Tutarsız bir durum var ortada, ya kapanıp gidecek bu konu 1-2 güne ya da daha çok büyüyecek. Ben büyüsün istiyorum, o hareketleri yapanlar men edilsin, giremesin statlara, insanları sindirim sistemi falan diye kandırmaya çalışıyorlar bir de. Göz göre göre böyle rezillik olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende üstüne gidilmesi taraftarıyım ancak Ünal Aysal'ın açıklamalarını da gayet samimi buluyorum.Kendisine yakışan bir şekilde centilmence bir açıklama yaptı ancak ultrAslan bu işin peşini bırakmaz,insan hakları savunucuları da bırakmaz.Dün ki basın toplantısından hemen sonra ortaya çıkan video Fenerbahçe yönetiminin ne kadar sıkıntılı bir yönetim olduğunu tekrar ortaya koymuş oldu,bu ortamda böyle bir yönetimle karşı karşıya kalmak sağlıklı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulüp zaten dava açıcak o kişilere.Ben Aysal'ın açıklamlarında bir sakınca görmedim.Sadece fazla yumuşak bir adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE="R6TGVG1Ci4s"]19. Şampiyonluğun Öyküsü[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O tekmeleri savuran zat hakkında bir yaptırım uygulanacak mı ? Yani sosyal medyada taraftarın buna bir tepkisi var mı ? Bir daha izledim hayvan herif nasılda vuruyor. Yanındaki kişi geri itmese hala vurmaya devam edecekmiş. Sanki suç işledi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ujfalusi ne alemlerde haberi olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal gayet güzel konuşmuş. Bir kulüp başkanına yakışır derecede. Bu söylemden nasıl rahatsız olunur anlam veremiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ünal Aysal 3 Temmuz döneminde olaya Türkiye açısından yaklaştığımızı, bizim derdimizin Türkiye'nin Avrupa kupalarından men edilmesi olduğunu üstüne basa basa söyledi. Orada samimi olmasa, fırsatçılık yapmak istese şimdi bu olay sonrası hazır Fenerbahçe cephesi son çıkan görüntülerle ters köşe olmuşken taraftarların istediği yönde hareket edip üstüne gider ve gerekeni yapardı.

Fenerbahçe cephesi özellikle son 2 sezondur mali kurul toplantılarından tutun genel kongreye, basın toplantılarından tutun maç sonu açıklamalarına kadar sürekli Galatasaraya sallarken bizim cepheden sadece onların söylediklerine karşılık gerekli cevaplar verildi. Sonuç olarak 2 senedir bizim kervan yürüdü ve yürüyor, önemli olanda bu.

Ben de başkanımın bir spor kulübü başkanına, Galatasaray başkanına ve bir Türk spor adamına yakışır şekilde konuştuğunu düşünüyorum. İspanya'da, İngiltere'de ve İtalya'da da ırkçı olaylar oldu hem de defalarca. Tüm dünyada yankılandı, tepki gördü ama o ülkeler ırkçı diye etiketlenmedi. Bize gelince bu tür etiketleri kolayca yapıştırmaya kalkıyorlar. Ünal Aysal'ın anlatmak istediği asıl şey bu benim anladığım.

Oyuncularını ortaya atmıyor aksine koruma altına alıyor bence. Çünkü olay medyada yer buldukça o oyuncular psikolojik olarak etkileniyorlar. Sürekli her gün medyada onlarla ilgili bu tür haberler çıktıkça, sürekli kendilerine bu tür sorular soruldukça onlarda sosyal medya aracılığıyla açıklamalar yapıp gündemi sıcak tutuyorlar ister istemez. Bu devam ettikçe bu sefer yabancı medyada sanki bu olay Türkiye'de her gün oluyormuş gibi bir algı yaratıyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.galatasaray.org/futbol/f...aber/16993.php

Emre'de çağrılabilir bence verdiği emeğe karşılık,gelir gelmez onun bileceği iş biz üzerimize düşeni yapalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hangi yuzle gelecek o yillarda beraber oynadigi abilerine kufur eden adam hangi yuzle gelecek ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Twitter'da şöyle düşüncelere baktım da bizim insanımız Ünal Aysal gibi başkanlara hazır değil,bize Aziz Yıldırım gibileri gerekiyor.Bu kafayla daha çook ''bizim futbolumuz niye gelişmiyor yeaaaaa '' diye ağlarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son dakika
    PFDK, Volkan Demirel'e 5 MAÇ
    Meireles'e maç 4 MAÇ
    Sabri Sarıoğlu'na 4 MAÇ maç ceza verdi

vay be MEIRELESIN hareket normalmis 4 mac vermisler. engin bunlari yapmadigi halde 11 mac verdiler.
    Last edited by Nedvedmania : 16.Mayıs.2013 at 20:53 Reason: Kural 6

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Volkan'a acıdım şahsen Meireles'in cezasını gördükten sonra.

Sabri'ye de 5 maç gelmeliydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yine sinifta kaldilar 90 dakika kufur edildi sahaya konyak siseleri atildi muz atildi yabanci maddeler attilar ses bombalari attilar e hani kapatma cezasi ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Son dakika
    PFDK, Volkan Demirel'e 5 MAÇ
    Meireles'e maç 4 MAÇ
    Sabri Sarıoğlu'na 4 MAÇ maç ceza verdi

vay be MEIRELESIN hareket normalmis 4 mac vermisler. engin bunlari yapmadigi halde 11 mac verdiler.
    enginle merielesi kıyaslayamazsın. direk fiziksel şiddet var. adam bu benim için ahlaksız hareket diyebilir ahlak biraz esnek bir olay. ama fiziksel şiddetin esnekliği yok..
    mereilesin yaptığını savunduğumdan değil ama bu ikisiini kıyaslamak çok saçma..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formayı oyuncuların üstünde görmeden detaylı yorum yapamam ancak Metin Oktay parçalısına benziyor o yüzden ilk bakışta beğendim diyebilirim.

Mesaj Yetkileri