SON DAKIKA: Necati Ateş Galatasaray'da.
Tribün Dergi Twitter
SON DAKIKA: Necati Ateş Galatasaray'da.
Tribün Dergi Twitter
Necatinin geldiği söyleniyor heryerde.Karşılığında Ali turan verilmiş serdar özkanıda ikna etmeye çalışıyolarmış..
Antalyaspor'u Serdar Özkan'ı almaya mı ikna ediyorlar?![]()
Of,of,of..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ligtv'de Necati haberini verdi ya bakalım hayırlısı..
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA!
Medicalpark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ''Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları'' dedi.
Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi.
Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.
Bizi Serdar Özkan ve Ali Turan'dan kurtardığı için Necati'nin gelmesine çok sevindim. Yoksa sevinilecek bir haber değil.
antalyaspordan sonra necatinin menejeride yalanlamış
Yalanlamalara inanmıyoruz malesef. Fiyat artırma çabaları falan filan.
Gerçi haberlere de pek inanmamak lazım.
Sevineceğim nokta Necati'nin gelmesi değil, Ali Turan ve Serdar Özkan'ın gitmesi olur.
Antalyaspor başkanı heralde şu anda Ntvspor'da konuşan.Ali T.'ı almaya çalışıyoruz dedi.Bedava verin şu adamı hayrına.
Necati:"Galatasaray kalbimde ayrı bir yere ait.Teklif gelirse seve seve oynarım.Şu anda kulüpler görüşüyor diye biliyorum" demiş Ntvspor'a.
Valla Necati gelirse sevinirim.Belli bir kalitesi olduğuna inanıyorum.En azından o formanın hakkını vererek,mücadele ederek oynar.
Ne Necati'si ya ne Necati'si.. 3-4 sene once bu kulubu karistiran takim icinde karisiklik cikaran bu adami nasil geri alirsiniz anlam veremiyorum. Eger Necati gelirse hersey mustahak bu yonetime olamaz boyle sey.
Yalcin Dumer kac gundur israrla Ronaldinho diyor, 14 Ocak'i bekleyin diyor iyice gaza gelmis bende yalan olmaz filan demis olacagi varsa da batirdin be Yalcin abi![]()
Necati Ateş iyi transferdir. Bilinmedik oyuncular yerine çok doğru bir hamle olur. Galatasaray'da olduğu dönemler yanlış yollara girdi. Tekrarlamadığı sürece Galatasaray'a fayda sağlayacaktır.
anlam veremediğim bir transfer. kimse çıkıpta bu transferi hagi istedi demesin.
ilk döneminde necati formunun zirvesindeyken silip atmıştı hagi. şimdi neden getirildi takıma ya da kendisi neden bunu kabul etti. hiç anlam veremiyorum.
Necati gelse bile bize yapacagi katki maksimum 1.5-2 yil. Bu seneler icinde de ne kadar katki verecegi muamma. Gunu kurtarmak icin yapilan vasat bir transfer olur eger gelirse..
Bu arada Ege TV idi sanırım bi spor haberlerinde Bucaspor Mehmet Batdalı geri almak için teklif yapmış deniyordu ne kadar doğru bilemiyorum.
Ali Turan ve Serdar özkandan kurtaracaksa gelsin 2 yil faydasi dokunur bu ligi de taniyan bi forvet ama Kazim ne alaka Misi disiplinsiz diye kadro disi kaliyor ilgilendikleri adama bakin...
Simdi LigTV'nin spor haberini izledim. Necati,Formica ve Taner'le anlastigimizi, Ali ve Serdar'in Antalya'ya gittigini soylediler..
Ayrica Taner'i de almaya yakinmisiz, Yekta ve Necati'yi istemisiz. Kaleci icin de son asamaya gelindi deniyor ama isim yok.
Eskileri toplarken Mondiye hayir demem![]()
İnsallah Sinan gelir..
Robinson Zapata deniyor bu adam Steau Bükres'in kalecisiydi sanirim nasil oynuyordu hatirlayan var mi.
Mondi gelsin Mondi.![]()
Çünkü kadro dışı kalmış. Yoksa 3 yıldır düzenli forma giyiyordu. Ayrıca Romanya'da 2007 yılının yabancı oyuncusu, 2008 yılının kalecisi, 2007-2008 sezonunda Steaua'nın en iyi futbolcusu, 2009'da yılın en iyi yabancı oyuncusu seçilmiş...
Forma şansı bulamadıysa alır bizimkiler sever böyle adamları