Sayfa 396 / 896 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496 ... SonSon
11,851 ile 11,880 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Diarra orta sahadaki bütün problemi çözer.
    Lass çözer, Mahamadou nereye istiyorsa gitsin.
    Böyle bir görüşme varsa Lass için olmalı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Aygün, Önder için söylediklerimin arkasındayım da, senin iki konudur bana sataşmanın sonu ne olacak, merak ediyorum. Sözlerine dikkat et, ortamı germeye ve tahriğe çalışma istersen.

Diarra konusuna gelecek olursak, Marca gazetesinde böyle bir haberin çıkmış olması sevindirici. Ciddi temaslar var demek ki. Diarra alınırsa gerçekten faydalı bir transfer olur, orta sahada özlemini çektiğimiz ön libero sorunu da çözülmüş olur.

Galatasaray ile rekabet halindeysek bu transferde, Stoch transferinde olduğu gibi yöneticiler özveriyle çalışıp transferi hemen noktalandırabilirler.

Diarra için R.Madrid'in fazla bir bonservis bedeli isteyeceğini de sanmıyorum. Elden çıkarmak amacında oldukları ve maddi sorunları olmadıkları için bütçemizi sarsmayacak bir miktara Diarra'yı satın alabiliriz.

Yönetim Diarra transferini gerçekleştirirse, hiçbir mevkiide sorun kalmamış ve dört dörtlük bir takım kurmuş olacağız.

Cengiz abi, Lass zor bir transfer. Lass, daha kaliteli bir oyuncu, ancak onu transfer etmek zor, bize bırakmazlar. Malili yıldız da sorunlarımızı çözer. Fizik gücü yüksek, savaşçı bir orta saha oyuncusu, Cristian Baroni gibi oyundan düşecek birisi değil. Lass ise hem defans hem ofans yönü güçlü, pas yapabilen, Malili'ye göre fiziği daha zayıf ama tekniği daha iyi bir futbolcu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Tek rakibimiz Galatasaray'sa transferde rahat alırız. Ama işte yönetimin aklına bu adamı almak gelir.
    Bu kanıya nasıl varıldı acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bu kanıya nasıl varıldı acaba?
    Sence nasıl varmış olabilirim? Yaş 29 adamın. İki klüp arasında seçim yapacaksa ikiside büyük klüp ama bu esnada da para öne çıkıyor. Galatasaray'da şuan ki nakit sıkıntısınıda göze alırsak sonuç ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sence nasıl varmış olabilirim? Yaş 29 adamın. İki klüp arasında seçim yapacaksa ikiside büyük klüp ama bu esnada da para öne çıkıyor. Galatasaray'da şuan ki nakit sıkıntısınıda göze alırsak sonuç ortada.
    Belki siz alırsınız ama pek rahat olacağını zannetmiyorum açıkçası. Yine değerinden fazlasını vererek alırsınız yani..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Belki siz alırsınız ama pek rahat olacağını zannetmiyorum açıkçası. Yine değerinden fazlasını vererek alırsınız yani..
    Dediğinden çok fazla olacağını sanmıyorum. Geçen sene Wesley Sneijder'i £15M ücrete gönderen Real Madrid'in Diarra için 7 - 8 civarı bir ücret belirleyeceğini düşünüyorum.

Lassana Diarra ile Tottenham ilgileniyor. Lassana Diarra imkansıza yakın, İngiltere piyasası da var adamın, hayatta bırakmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

satılık listesinde olan bir oyuncu için dünyaları istemezler.

diarra'nın 5.5 m euro'ya satılabileceği söyleniyor. madrid en fazla 6-7 ister.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birazcık fazla maaş verip getirebiliriz diye düşünüyorum. Ama ciddi paralar vermekte gerekebilir. Sonuçta ŞL'de değiliz ve avrupa ligindende elenmek üzereyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hem Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mı ? O bölgeye Cana'yı almadılar mı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

4 Ağustos'ta çıkan bir haberde Manchester United'ın Lass Diarra için 18 milyon sterlini gözden çıkardığı yazıyor. Birkaç haber daha var; hepsinde bonservis o civarda, 24 m €, 19 milyon sterlin, 17 milyon sterlin gibi. Lass Diarra şuan bizim için imkansız duruyor.

M.Diarra ortasahada defansif yönü çok kuvvetli bir oyuncu, Cristian gibi rakibe eşlik etmek yerine rakibiyle boğuşan bir adam. Tek sıkıntı geçirdiği sakatlıklar. Ancak; bonservis bedeli de muhtemelen 5-6 m € civarında; risk almaya değer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Kaliteli futbolcu her zaman kalitelidir. G.Gönül tek bacakla oynasa, yine sağ bekte takımın en iyisi. Emre tek bacakla oynasın, yine orta sahada takımın en iyisi. M.Diarra da tek bacakla oynasın, yine Cristian'dan, Selçuk'tan çok daha iyi bir performans verir.

Emre-Diarra ikilisi ile birlikte Emre'nin yükü de azalır, ofansa daha çok katkı verir. Emre olmadı mı orta sahanın halini görüyoruz. Diarra'nın gelmesi Emre'ye de katkı sağlar.

Yalan Yalan Yalan galatasarayın öyle bir transfer yapmayacağını biliyoruz ilgilenmeleri bile yalan e ozaman haber yalan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kotakot View Post
    Yalan Yalan Yalan galatasarayın öyle bir transfer yapmayacağını biliyoruz ilgilenmeleri bile yalan e ozaman haber yalan
    Senin yazdığın yer yalan. Burası FB transfer haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

niang'a tam olarak ne kadar bonservis bedeli ödendi ? bi kaç yerde 15 falan duydum da maaşla falan birlikte mi sadece bonservis mi 15 ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    niang'a tam olarak ne kadar bonservis bedeli ödendi ? bi kaç yerde 15 falan duydum da maaşla falan birlikte mi sadece bonservis mi 15 ?
    7 milyon euro bonservis
    3.2 m euro yıllık maaşı.
    3+1 yıllık sözleşme.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben 7 diye biliyorum bonservisi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    7 milyon euro bonservis
    3.2 m euro yıllık maaşı.
    3+1 yıllık sözleşme.
    ntvspor'da 15 dedi de yuh dicektim 15'se . şu futbol yorumcuları ve spikerlerin futbolcunun bütün alacaklarını toplayıp şu kadara alındı diye söylemesi bitse güzel olacak milletin kafasını karıştırıyorlar ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ntvspor'da 15 dedi de yuh dicektim 15'se . şu futbol yorumcuları ve spikerlerin futbolcunun bütün alacaklarını toplayıp şu kadara alındı diye söylemesi bitse güzel olacak milletin kafasını karıştırıyorlar ..
    haklısın. 15 milyon deyip bir de detaya inseler daha güzel olacak.
    (/s)

Del Piero_10 Misafir

Mamadou Diarra nokta atışı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Mamadou Diarra çok iyi transfer olur.Satılık listesine konulduğuna göre çok para isteyeceklerini sanmıyorum.Diarra'ya yıllk istediği miktar verilirse bu transfer gerçekleşir.Ama gerçekten ilgileniyormuyuz bu futbolcuyla orası soru işareti gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ntvsporda da haber çıkmış galiba. Diarra ile anlaşmak üzereymişiz. Hayırlısı artık. 3 zenci hedefimiz gerçekleşmiş olacak.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ntvspor'a göre diarra'yı almak üzereyiz. gerçi onlar da marca'yı kaynak gösteriyorlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diarra'yı alırsak süper olur Baroni'ye tahammülü kalmadı kimsenin artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Marca kolay kolay yalan yazmaz. Bence alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan Demirel'in yokluğunda Trabzon'a Volkan Babacan götürülmüyor. Babacan'ın da her an ayrıldığı haberi gelebilir.

Bir de Hürriyet ve Vatan'da transfer listesi yayınlanmış, o listeler uydurmadır, o listelerde yer alan oyuncular gündemimizde yoktur diye bir yalanlama var, Diaraa var mı acaba o listelerde?

Bir de dün Rıdvan Dilmen laf arasında, stoperden bozma orta saha olabilir, gerektiğinde stoper de oynayacak, gündemde öyle isimler var gibisinden birşeyler söyledi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Volkan Demirel'in yokluğunda Trabzon'a Volkan Babacan götürülmüyor. Babacan'ın da her an ayrıldığı haberi gelebilir.

Bir de Hürriyet ve Vatan'da transfer listesi yayınlanmış, o listeler uydurmadır, o listelerde yer alan oyuncular gündemimizde yoktur diye bir yalanlama var, Diaraa var mı acaba o listelerde?

Bir de dün Rıdvan Dilmen laf arasında, stoperden bozma orta saha olabilir, gerektiğinde stoper de oynayacak, gündemde öyle isimler var gibisinden birşeyler söyledi.
    İlk tercih Monacolu N'Klou(isim böyleydi herhalde) galiba. Daum ile Aykut Kocaman geçen sene izlemişler. Sonra genç olduğu için performansı gözlemleniyormuş. Yine izlenmiş bir oyuncu gelecek umarım. Diarragillerden birisi de gelirse süper olur.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Marca kolay kolay yalan yazmaz. Bence alabiliriz.
    Marca İspanya üretimi Fotospor gibi birşey aslında. Ha Mamadou gerçekten geliyor olabilir, ama Marca hiçbir zaman güvenilir bir kaynak değil benim gözümde.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Abi ordaki stoperden bozmada denmesinden kasıt o ikili bekin arasından 3. bir stoper gibi oynacak bi önlibero ise bence çokda gerekli değil. Zaten Cristian falan o tip oyuncular. Fazla ileri çıkmayan , Ofansta hiç yardımı olmayan bi adam alınacaksa harcıyacakları paraya yazık bence.

Diarra o listede yoktu Serkan abi. Marca'yı yalanlarlar direk yalanlayacaklarsa, Robinho'da olduğu gibi yabancı basını da yalanlıyor yönetim.

Marca yalan haber yapmaz, İspanya'nın Fotospor'u demek hata. Marca özellikle R.Madrid'e yakın bir gazete, Güiza ve Aragones transferlerini de ilk kez oradan öğrenmiştik.

Mesaj Yetkileri