Eğer Mourinho olmasaydı Real'in halini düşünemiyorum.Copa Del Rey Madrid'e gitti ve haklı bir galibiyetti.Barcelona bunun acısını Şampiyonlar Ligi'nde çıkaracaktır.Eğer geçmişe bakarsak Real Madrid Barcelona'dan daha iyi ama futbol günlük oynanan bir oyun ve günün sonunda kim kazanırsa en iyi o oluyor.Günlük dediğim mecaz anlamda yani![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real Madrid'in kazanmasına sevindim.Umarım Şampiyon Ligi'nde de Barcelona'yı kupa dışına iterler ama o maçlar çok daha zor olacak.Hele Barca'lıların şu maçtan sonra acayip hırs yapmalarından sonra.Son olarak Jose kesinlikle dünyanın 1 numarası.
So what?
Saike
Madrid Madrid Madrid Real Madrid...
I'm back...
Uçtu uçtu Kupa uçtu...![]()
![]()
http://www.sporbucks.com/videogaleri...erinden-kaydi-
kupa ezilmiş beyler..
Biraz geç yazmışlar haberi ama olsun.
Yazık oldu ama müzede 17 tane daha var.
![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ramos açıklama yapmış, kupa iyi durumdaymış..
al gırdın gırdıno kupanın kırılacağı belliydi zaten. çok umursamaz tutuyorlardı staddaki kutlamada.
Kupaya bişey olsa bile yedek bi kupa daha varmış istenildiği takdirde Real'e verilebilirmiş.
Ramos'a bak açıklama yapıyor. Hem suçlu hem güçlü. Real de kaptanlık hayalleriyle yaşıyor.
patetes mi o yav düşürüyolar![]()
Birleşik Arap Emirlikleri'nden Royal Emirates Group of Companies isimli şirket, İbrahim Kaş'ın takımı Getafe'yi satın alırken ücret hakkında bilgi verilmedi.
21 Nisan 2011 Perşembe - 15:48
AA
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Getafe'yi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Royal Emirates Group of Companies adlı firma satın aldı.
Merkezi Dubai'de bulunan Royal Emirates Group of Companies'in açıklamasında, kulübün satın alınması için ne kadar ödendiği belirtilmedi.
Şeyh Butti bin Süheyl El Maktum'un sahibi olduğu şirket, kulübün adının aynı kalacağını, ancak takımın formasına, stadına ve diğer eşyalarına ''Team Dubai'' isminin ekleneceğini bildirdi.
İspanya liginde son dönemlerde yabancı yatırımlar çoğalırken, Katarlı Şeyh Abdullah Bin Nasır El Tani geçen yıl Malaga kulübünü, Bahreynli bir petrol şirketi olan Hintli Ali Said Syed de 50 milyon avro karşılığında geçen ocak ayında Racing Santander kulübünü satın almıştı.
Daniel Guiza'yı alırlar belki iyi bir paraya..
Hala Madrid..!![]()
Barçalılar uzaydan gelmişse Mourinho Dünyayı kurtaran adam![]()
pres yapın demek diye biliyorum ben kural dışı birşey göremedim ?
hatta zamanında toschak da yaptığında madrid'in başındayken basında konuşulmuştu diye hatırlıyorum
O kadar yıl sonra kupa kazandık onuda kırdık.![]()
demek ki sadece fm de olmuyormuş bu işler diyeni bulamadım.
bari ben yazayım dedim.
Araplar tüm futbol piyasasını ele geçiriyormuş bir de
Bunlar Zaragoza'yı alıyor diyordu basın?
Birleşik Arap Emirlikleri'nden Royal Emirates Group of Companies isimli şirket, İbrahim Kaş'ın takımı Getafe'yi satın alırken ücret hakkında bilgi verilmedi......................
Ramos: "Kupa kendi atladı!"
Real Madrid'in yıldız oyuncusu Sergio Ramos, Kral Kupası'nı otobüsten düşürmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Kral Kupası finalinde Barcelona'yı uzatma dakikalarından Cristiano Ronaldo'nun golü ile mağlup ederek şampiyon olan Real Madrid'de yıldız oyuncu Sergio Ramos, kupayı düşürmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Otobüsün üstündeki kutlamalar esnasında elindeki 15 kiloluk kupayı düşüren Sergio Ramos, ardından kupanın otobüsün altında kalıp ezilmesine sebep olmasından sonra olayın esprili yanını görerek, "Kupa aşağıya kendi atladı" diyerek Twitter hesabından açıklamada bulundu.
Kral Kupası'nın binlerce Real Madrid taraftarını görünce heyecanlanmış olabileceğini esprili bir dille anlatan Ramos, aynı zamanda kupanın yedeği olduğu için kendisini şanslı hissettiğini de sözlerine ekledi.
22 Nisan 2011 17:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola La Liga şampiyonluğunu Kral Kupası'na tercih ettiğini söyledi.
![]()
Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola, Kral Kupası finalinde 2 gün önce Real Madrid'e 1-0 yenilen takımının toparlanması gerektiğini ve İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) şampiyonluğunun Kral Kupası'nı kazanmaktan önemli olduğunu söyledi.
Ligde 2. sıradaki Real Madrid ile lider Barcelona arasında 8 puanlık fark bulunduğunu hatırlatan Guardiola, basına yaptığı açıklamada, ''La Liga şampiyonluğu, diğer unvanlardan önemli. Bu şampiyonluğu kazanmak istiyoruz'' dedi.
Hafta sonundaki Osasuna maçının zor olacağını söyleyen Guardiola, ''Kazanılan her maç La Liga şampiyonluğu için dev bir adımdır. Düşme potasındaki takımlarla oynayacağız ve bunlar zor maçlar olacak'' diye konuştu.
Guardiola, önce Osasuna maçını düşündüğünü, sonra gelecek hafta Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları yarı final ilk maçını düşüneceğini söyledi.
hep öyle olur zaten
tabi canııııııııım.