Forma tam parçalı olmuş, renklerde gerçek renkler gibi duruyor, bunlar gerçekten güzel detaylar. Yakalı forma çok şık oluyordu ama böyle sadelikte güzel oluyor. Yalnız bunlar muhtemelen taraftar forması. UEFA izin vermez arkanın parçalı olmasına.
Forma tam parçalı olmuş, renklerde gerçek renkler gibi duruyor, bunlar gerçekten güzel detaylar. Yakalı forma çok şık oluyordu ama böyle sadelikte güzel oluyor. Yalnız bunlar muhtemelen taraftar forması. UEFA izin vermez arkanın parçalı olmasına.
Screw you guys, I'm goin' home
Adnan Öztürk: ''Demirören derhal istifa etsin!''
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, TRTSpor'da yayınlanan Basın Trinünü programında açıklamalarda bulundu.
Öztürk'ün programda yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde:
-Ben bu kirli dünyanın bir parçası olmak istemiyorum. Ama bırakmak anlamında söylemiyorum. Ceketimi alıp gitmem.
-Ben bu düzenin değişmesi için çalışacağım. Yönetim kurulumuz ve başkanımız da dahil bunun için çalışacağız.
-Tüm bu olanları nedeni, adaletin zamanında ve doğru şekilde yerine getirilmemesi.
-Nasıl ki takımların stat, mali işler gibi konularda yöneticileri var, etik anlamda da bir yönetici olmalı. Kulüplerin etiğini kontrol eden bir yönetici seçilebilir.
-Çalışanlarınızdan hesap soracaksanız, siz sonuna kadar doğru olmalısınız.
-Yıldırım Demirören'i severiz ama ben onun ve ekibinin derhal istifa etmesini istiyorum. Eyyamla futbolu yönetemezsiniz..
-Futbol adaletin en acele dağıtılması gereken sporlardan biridir. Siz adaleti eyyamla dağıtamazsınız.
-Mahallede bile muhtar seçerken insanlar projesini anlatıyor. TFF seçiminde bir şeyler anlatıldı mı? Ben duymadım.
-Kimse kapalı kapılar ardında ayrı, sonra ayrı konuşmasın.
-Yıldırım Demirören misyonunu tamamlamıştır.
-Saha o kadar 'çamur' ki, benim futbolcularım ve teknik direktörüm adaletini kendi arıyor. Ben onlara hesap soramam. Cezalar ve eyyam havada uçuşuyor.
-Futbolcuların birbirinin boğazına sarılması, yöneticilerin suçudur. Yöneticiler nasıl yönetirse alt kısımlara da böyle yansır.
-Irkçılık bir virüstür ve Türk futboluna girmiştir. Bunun büyümeden bir an önce yok edilmesi gerekiyor.
-Kimse bu konunun üstünü kapattığımızı düşünmesin. Irkçılığın cezası mutlaka verilecek! Başkanımız bu konunun çok dillendirilmeden cezalandırılmasını istiyor.
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=11594
uzun suredir yonetim konusturmuyordu adnan ozturku bu konusmasi cok iyi olmus umarim gerekli yerlere her zaman cevap verir.
Bu adam kadar açık sözlü içi dışı bir hem de sözü yerinde bir adam daha yok.Olur da Ünal Aysal seneye benden bu kadar derse bu adamın başkan olmasını isterim vakti zamanında adaylığını koymuştu zaten![]()
Uefa Kupasını aldığımız tarihin yıl dönümüİnşallah ilerleyen zamanlarda Şampiyonlar Ligini alırız da onu da kutlarız
![]()
Yenilerini görürüz inşallah.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1 haftadır fastaydım. Uzak kaldım iyi de geldi gerçekten.
Şimdi bakıyorum da gülüp geçiyorum. Herşeye bir kılıf uydurma herşeye yırtmak için bahane.
Bu ülkede ÇATIR ÇATIR cezalar olmadan ne futbolundan bişey olur ne başka bir sektöründen.
Herkese selamlar tekrardan.
Semih, Burak yeni formalari tanitmislar
![]()
10 numara forma olmuş.Geçen gün Metin Oktay tişörtü almıştım.Keşke bunu formamız yapsak diye düşünmüştüm.Ama buda onun forma hali gibi olmuş.Almak lazım son zamanların en iyi parçalısı olmuş.Semih'ede çok yakışmış forma.
![]()
Semih'in üstünde görünce dedim ki bu formayı alacağım.Efsane olmuş forma efsane,enfes bir şey ya.Yarın maça da yeni formayla çıkacakmışızSüper.
Edit:
Önce ki sayfada Füme rengini de beğenmiştim onu da almayı planlıyordum.Sneijder ve Drogba ayarında transfer olursa Füme,olmazsa Parçalı'yı alacağım o zaman.
Bu arada Kazım'ın geri dönme ihtimali var sanırım,Fatih Hoca olumlu konuştu.
Seneye 3 numarali formayi semih giycek diyorlar yoksa 26 numara terry :///
Forma güzel, erken çıkıyor olması daha da güzel. Store'larda forma kalmamıştı, yenileri satmaya başlarlar, fiyata da biraz zam gelebilir tabii. Formaların erken çıkması, transferlerin erken bitirilmeye çalışılması, hazırlık dönemi için güzel organizasyonlar ayarlanması gelecek sezon için çok olumlu. İnşallah iskelet kadromuzu da koruruz istikrar çok önemli.
Artık biri şu kadına ; NO WAY desin.O forma tarih oldu yaAtkıya diyecek söz yok.
![]()
Yaka yapısı dışında pek bir şey değişmemiş. Zaten bu sezonki formaların yaka yapısını hiç sevmemiştim. Genellikle oyuncular açık bırakıyor hoş gözükmüyor. Yeni formalardaki gibi bisiklet yaka modeli olması çok daha güzel. İkinci ve Üçüncü tip formaları merak ediyorum.
Kutlama olacak mı ? Bu Reyhanlı'daki olaylardan dolayı olmayacak diye duydum
Formaların desenlerine bir lafım olamaz ancak benim gibi kilolu kişiler için tamamen işkence halini almaya başladı yeni tür formalar.Kesimleri gün geçtikçe daraltılıyor,yakında vücutla bütünleşen bir forma yapacak herhalde Nike.
Bugün Gündüz Kılıç'ın ölüm yıldönümü. Rahmetle anıyorum. Geçen sene hayatının anlatıldığı bir kitap okumuştur. O günden beri saygım sonsuz.
Baba Gündüz'ü Özlemle Anıyoruz
Galatasaray’ın ruhuna benliğini katan, Galatasaray'ı herhangi bir spor kulübü olmanın ötesine taşıyan isimlerden biri olan, gerek sporcu gerekse antrenör olarak takımımıza büyük başarılar yaşatan Gündüz Kılıç'ı, aramızdan ayrılışının 33. yılında büyük özlem ve saygıyla anıyoruz.
Gündüz Kılıç (1919-1980)
Atatürk’ün yakın çalışma arkadaşı ve Gaziantep Milletvekili Kılıç Ali’nin oğlu olan Gündüz Kılıç, 1919 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Daha iyi bir öğrenim görmesi için verildiği Galatasaray Lisesi’nde futbolla tanışan Gündüz Kılıç önce okul takımında ardından da Galatasaray’ın genç takımında yer aldı.
Yeteneği dolayısıyla A takıma kadar yükselen Kılıç, kısa zamanda Galatasaray’ın önemli futbolcularından biri haline geldi. Askerlik görevi dolayısıyla Ankara’da bulunduğu yıllarda Havagücü ve Demirspor formalarını da giyen Kılıç, savaşın ardından yeniden Galatasaray’a döndü.
17 yıl aradan sonra 1948-1949 sezonunda şampiyon olan Galatasaray kadrosunda yer alan Gündüz Kılıç, 1951 yılında Berlin’de Almanya’yı 2-1 yenen kadronun oyuncuları arasında da yer aldı. Hava toplarındaki hakimiyeti ve yıpratıcı özellikleri dolayısıyla Tank lakabıyla anılan Gündüz Kılıç, Galatasaray’da uzun yıllar oynadı ve 11 kez de milli oldu. 1952’de aktif futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray ve Milli Takım'da teknik adam olarak görev alan Gündüz Kılıç bu görevde de pek çok büyük başarıya imza attı.
Profesyonel lig öncesi dönemde Galatasaray’la 1955-1956 sezonunda şampiyonluk yaşayan Kılıç, 1954 Dünya Kupası’na katılan milli takımın da teknik direktörüydü. Profesyonel liglerin başlamasının ardından yeniden görev aldığı Galatasaray’da 1961-1962 ve 1962-1963 sezonlarında şampiyonluklar yaşadı. Ayrıca 1963,1964, 1965 ve 1966 yıllarında Galatasaray ile arka arkaya dört kez Türkiye Kupası'nı kazanan Gündüz Kılıç, 1966 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanma onurunu da elde etmiş bir teknik adamdı.
Galatasaray’ın ardından Feriköy ve Beşiktaş’ta da teknik direktörlük yapan Kılıç bu sürecin ardından ömrünün sonuna değin spor yazarı olarak Türk futboluna hizmet etmeye devam etti.
17 Mayıs 1980 günü hayata veda eden Gündüz Kılıç, futbolculuğunun yanısıra lider kişiliği ve karizması dolayısıyla sadece Galatasaraylılar tarafından değil tüm spor çevreleri tarafından saygı ve sevgiyle karşılanmış ve bu yüzden de Baba lakabıyla anılmıştı.
Tamam bu adam ünlü,dünya starı biraz katkısı vardır bu kadar sevmemizin ama bu adam,adam gibi adam ya.Sevilmez mi yahu,bu kadar kısa sürede bu kadar çok sevilen bir oyuncu hatırlamıyorum ben.
Of be formaya bak Drogba'ya tam oturmuş.Muhteşem gözüküyor.
Asalate bak boya posa bak be![]()
Forma 130 lira...
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=23802
yeni sezon forma numaraları ne zaman belli oluyo şahsen drogba 11 sneijder 10 bekliyorum![]()
Saha forması olan,taraftar forması daha çıkmadı.Çocuk forması da 95 lira zaten.
2000"li efsane kadro bulusmus guzel kareler var ama cok kisi eksik...
http://s1.directupload.net/images/130517/ydvlsapx.swf
http://s14.directupload.net/images/130517/xgkev7g2.swf
Forma çok iyi olmuş nike üstüne koyarak devam ediyor seneye daha güzelleri görürüz inşallah![]()
forma süper olmuş hemen siteden sipariş veriyorum![]()