Sayfa 396 / 436 İlkİlk ... 296346386394395396397398406 ... SonSon
11,851 ile 11,880 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Açıkçası benim gelecekten umudum pek yok. Sebebine gelirsek bu sene gerçekten hiç iyi futbol oynamadık tamamen mücadele ve isteyerek şampiyonluk geldi. Takımın oynadığı futbola baktığımızda orta saha ve ileri üçlü gerçekten teknik açıdan çok yetersiz. Bir de üstüne Emenike forvete yerleşince takımın oyunu hiç çekilmez bir hal aldı.

1-En başından takımda Meireles ve Topal'ın aynı anda sahada olması takım için çok lüks, Meireles 1 var 3 yok tarzı bir oyuncu ve saatli bomba. İyi oynadığı zamanlarda bile hücuma katkısı neredeyse sıfır. Takımda Topal varken oraya hücuma da katkı verebilecek bir orta saha alınmalı. Ayrıca sürekli sakatlanması da cabası ve maçta dakika 60 olduğunda oyundan düşüyor.

2-Diğer orta saha oyuncusu için bir şey demeye gerek yok, büyük ihtimalle bu sene ilk 11'e yapılacak tek takviye o pozisyona olacak. Bütün camia yetenekli bir orta saha eksikliğinin farkında.

3- 2 kanat oyuncumuzun da top taşıma, pas ve orta gibi özellikleri çok zayıf. Kanatlardan en az bir tanesinin kesinlikle hızlı ve teknik bir oyuncu olması lazım. Kuyt benim gözümde sadece koşan, yarısını da boş koşan bir adam. Kaybettiği topların yarısını tutsa, en az 2-3 km daha az koşar ve yorulur. Normalde Sow'u çok seviyorum ama oynadığı futbol çok istikrarsız, üstelik maç içerisinde de aşırı etkili bir oyuncu değil. Eğer forvet oynatılmayacaksa artık takımda boşuna tutulmamalı. Üstelik ikisi de sürekli içeri kaçtığı için kanatlarda yeterince verkaç yapamıyoruz. Alper son maçlarda gösterdiği performansla kanatta verimli olabileceğini kanıtladı, orada Sow ve Kuyt kadar hatta daha fazla şans bulmalı.

4- Forvetimiz (Emenike) gerçekten çok yetersiz. Top kontrolü rezalet, pas yeteneği çok kötü(pas verme düşüncesi de yok zaten), aşırı bencil, sırtı dönük oyun yok, kafa topuna çıktığında sakatlanacağını düşünüyor herhalde, havadan gelen topların neredeyse hiçbirine sıçramıyor, sıçradığında da faul... Üstelik pas bağlantılarında hiç yok, şampiyonluğa oynayan takımın forveti ver kaç yapabilmeli. Tek özelliği önüne top alıp koşmak olan bir adamın bu takımda işi yok. Açıkçası bonservis bedeli 3-4 milyon, yıllık parası da 1 milyon civarı olsa ağzımı açmazdım ama kendisi için harcanan paranın hakkını kesinlikle vermiyor. Seneye kesinlikle satılmalı ve yerine daha kaliteli bir oyuncu alınmalı.

5- Takım mevcut saçma oyun kurma taktiğinden vazgeçmeli. Stoperlerin arasına giren Topal kesinlikle bu işi yapamaz. Bir de önündeki orta sahalar yavaş ve kaçak olunca saçma sapan uzun toplar atılıyor.

Tabi ki olacaklar belli, takım şampiyon olduğu için kadro bozulmayacak ve yetenekli orta saha dışında sadece yedeklere takviye yapılacak. Bu da seneye yine bize saç baş yolduracak. Üstelik Ersun Yanal da taktik açıdan çok yetenekli bir hoca olmadığı için yaratıcı fikirler bulamayacak ve takım gayet sıradan bir hal alacak.

FB seneye de başarılı olabilir ama takım çok yaşlı ve istikrarsız oyuncu sayısı da fazla, üstüne ayağında top tutup adam eksiltebilecek oyuncu sayısı da sadece 1!. Bu yüzden önümüzdeki sene çok da abartmadan takıma kaliteli oyuncular dahil edilmeli ve mevcutlar da para kazandırabiliyorsa satılmalı.

Ekonomik durum ve yabancı sayısı ciddi anlamda sorun ama bizim yönetimimiz futbolculara teklif gelse de satmıyor maalesef. Stoch çok açık örneğidir. Sadece tek özelliği olan bir oyuncuya 12 milyon Euro teklif gelirse hemen satacaksın. Şimdi de bir takım çıksa ve Sow için 8-9 milyon verse düşünmeden satılması gerekirken reddedilir, aynı şekilde Emenike.

Emre'yi de boş geçmemek lazım. Yılda 2 milyondan fazla para kazanıp, senede 5 maç oynayan bir oyuncu. Sürekli sakatlanıyor ve takımı hep zayıflatıyor. Kalitesi tartışılmaz ama sadece 3-4 maçta gösterdikten sonra anlamı yok. Ve her maçta kavga edip olay çıkartmak, en ufak şeyde galeyana gelip takımı yalnız bırakmak yetenekleri arasında olan bir oyuncunun bu takımda kaptan olmaması gerekiyor. Futbolu bırakana kadar yedek kulübesinden arkadaşlarına destek vermeli ve ligde önemsiz maçlarda oynamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Orta sahada Meireles'i kesinlikle göndermeliyiz bana kalırsa Sow'da bu sene gönderilmeli. Çünkü para kazandıracaktır. Zaten tamam çok seviyoruz ama ahım şahım bir katkı vermiyor. Ancak 4-4-2'ye dönersek kendisinden maksimum fayda sağlayabiliriz o da zor gibi. Kadlec'te gönderilmeli,son maçlar yanıltmasın inanılmaz yetersiz bir adam. Keşke Volkan'da gitse ama imkansıza yakın seneye kalede Mert'in olması.

Bunun yanında maddi sorunlarımız olacaksa takviye yapmadan takım içinden Alper'i sol'a koyarak hücumda sayımızı arttırabiliriz. Tuncay etkisi yapabilir hücum hattımıza. Gerekirse Stoch'ta döner(ben pek sıcak bakmıyorum) Caner ile kesinlikle anlaşılmalı, defans hattımız o imzaladığında sorunsuz zaten. Emre kalmalı, takımın orta sahasında hala en iyi isim. Salih daha fazla oynayacaktır seneye, Salih hazır olduğunda Emre'ye ihtiyacımız kalmayacak. Son olarak Kuyt 1 sene daha kalabilir bana kalırsa. Zaten transfer yapmamız zor görünüyormuş o zaman oynasın adam en azından bir standartı var.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni , Holmen, Krasic, Stoch (Yerine biri alınacak ise), Kadlec gibi oyunculara emekleri için teşekkür edip yollayarak işe başlamamız gerek.

Kadlec yerine stopere gerekirse yaşlı bir Türk oyuncu al yedek. Kadlec şuan boşa duruyor yani takımda onun yaptığını stoperde Bekir de yapar sol bekte zaten hiç bir şey yapmıyor boş bıraksan bile aynı hesaba denk düşer.

Holmen gerçekten sevdiğim bir oyuncu ama olmuyor. Bizim orta saha ona çok lüks kalıyor, Sivas gibi bir takıma gitse estirir ben buna eminim ama bizde gerçekten oynayacak kapasitesi yok.

Baroni için diyecek lafım yok 3-4 sezondur gidecek diye yazıyoruz ama adam bizi gömecek utanmasa. Ne halin varsa gör diyorum sadece.

Krasic bir işe yaramaz artık. Yaş olmuş 29/30 gittiği takım da bile 12 maça çıkabilmiş. Yaptığı istatistikler de iğrenç 2 gol atmış başka bir şeye karışmamış. Adı çok geçmişti ve taraftarın içinde kalmaması adına alındı diye düşünüyorum ben ve kesinlikle kızmıyorum yönetime.

Çünkü ne yalan söyleyeyim severdim Krasic'i sadece olmadı. En azından o formayı üzerine geçirdi diyoruz.

Stoch konusu bence birazcık karışık. Yaşı dolayısı ile çabuk silinmemeli diye düşünüyorum çünkü hem sempatik bir oyuncu hemde bize verdiği katkıyı biliyoruz hepimiz.

Eğer yerine adam gibi birisi alınacak ise yollasınlar ama alınmayacaksa gitmesin bence çünkü Ersun hoca onu kullanabilir diye düşünüyorum ben.

Gelelim yapmamız gereken transferler konusuna.

Alex gitti gideli bu takımın hücum anlayışı iyice değişti. Bir hücum anlayışımız falan kalmadı kısacası zorluyoruz zorluyoruz rakip hatayı yaparsa pozisyon bulup atıyoruz.

Ne bir ekstra vuruş kaldı, ne bir takımı yönlendirecek oyuncu. Ofansif yükü çekecek iyi bir isim almak gerek ben aslında en çok Cabella'yı isterim.

Belhada'yı alamadık zamanında 2 lira için keşke Cabella'yı alsak. Nefis bir oyuncu çalım desen var, teknik olarak da gayet iyi durumda.

Diego adı geçiyordu iyi olabilir ama yaşı sıkıntı. Bize gelecek oyuncu artık genç olsun da şurayı 2 sezon sonra tekrar düşünmek zorunda kalmayalım.

Cabella'yı istesek çok rahat alırız adamın flört halinde olduğu takım Gladbach. Tek avantajları Avrupa'ya katılma durumları ki bizim başkan parasal olayla her türlü bu oyuncuyu bize getirir.

Sağ tarafı Kuyt götürür diye düşünüyorum. Oraya üst düzey bir oyuncu alınmadığı sürece kesinlikle Kuyt'ı yollamamak gerek.

Kuyt kaç yaşında olursa olsun o enerjisi ile orayı çok iyi hallediyor. Bizim önceliğimiz sol taraf ve AMC dediğimiz yer olmalı.

Sow iyi hoş ama çok silik kalıyor, keşke kendisini forvette adam gibi kullansak.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

A2 takımımız az önce tamamlanan A2 Ligi final maçında Boluspor'ı Uygar Mert'in attığı golle 1–0 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Hasan Özdemir'i, Şenol Çorlu'yu, teknik ekibi ve genç futbolcularımızı tebrik ederim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

solda stoch yerine sowu tercih ederim en azından ceza sahasına topla girebilecek fiziği var ve stocha göre daha yararlı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@himone

Dünya üzerindeki en karamsar Fenerbahçe'li olabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @himone

Emenike ilk alındığında 10 golü geçemez gibi bir laf kullanmıştı birisi sanırım o da himone idi. (Emin değilim ama öyle hatırlıyorum.)

Ben buna saygı duyarım kendi fikridir ama bizim ligimizde 20 gol atan gol kralı oluyor. 12 gol hele ki Fenerbahçe gibi 4 tane net forveti olan bir takım için gayet iyi bir sayı.

Bencil denilen adamın da 6 tane asisti var artı olarak bunu da eklemek isterim. Emenike'yi bende çok fazla beğenmiyorum ama hakkını da yememek gerek.

Dünya Kupası sonrası çok daha formda bir Emenike göreceğiz diye düşünüyorum ben.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @himone

Benim karamsarlığım başarı yönünde değil, oynanan futbolla alakalı. Maalesef yıllardır istediğim gibi oynayan bir Fenerbahçe göremedim. Harcanan paranın kesinlikle hakkı verilmiyor. Ayrıca bu sene 30 tane maç yaptık ve belki en fazla 4 tanesinde bugün deli gibi top oynadık diyebilmişimdir, belki de daha az.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Emenike ilk alındığında 10 golü geçemez gibi bir laf kullanmıştı birisi sanırım o da himone idi. (Emin değilim ama öyle hatırlıyorum.)

Ben buna saygı duyarım kendi fikridir ama bizim ligimizde 20 gol atan gol kralı oluyor. 12 gol hele ki Fenerbahçe gibi 4 tane net forveti olan bir takım için gayet iyi bir sayı.

Bencil denilen adamın da 6 tane asisti var artı olarak bunu da eklemek isterim. Emenike'yi bende çok fazla beğenmiyorum ama hakkını da yememek gerek.

Dünya Kupası sonrası çok daha formda bir Emenike göreceğiz diye düşünüyorum ben.
    Emenike transferi hakkında yaptığım bütün yorumlar burada. Senin yorumu okuyunca kendimden şüphe edip konuları baştan sona taradım çünkü normalde böyle bir yorum yapmam. Siz Emenike'den memnunsanız bir şey diyemem ama bence 13 milyon Euro bonservis ve yıllık 2.9 milyon Euro'yu hakkeden bir performans göstermiyor. Özellikle top kontrol ve pas konularındaki yetersizliği akıl alacak gibi değil. Ama Emenike'yi beğenen birisine de bir şey diyemem çünkü istatistikleri ortada.

Quote Originally Posted by himone View Post
    10 numara Salih'in hakkı, kimseye de yar olmaz o forma. Zaten Cardozo da yalan olur. Forvetimiz 5 Eylül'de süper lige yetişir merak etmeyin...

Bizimkiler Emenike'ye yönelmişler, onlar da 15 istemiş. Ama bu herif hiç olmazsa 4 yaş daha genç, 12-13 olursa Emenike alınmalı.
    Ntvspor'un haberine göre Benfica sonunda teklfi kabul etmiş ama bizimkiler Emenike ve Cardozo arasında kalmışlar. Eğer 15 milyon verilecekse 26 yaşındaki adama vermek daha mantıklı.
    Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.

Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.
    Bu da senin bahsettiğin yorum .

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)
    Yazın forvet transferi yapılacağı zaman ısrarla takımın forvete değil, kanat ve orta sahaya ihtiyacı olduğunu savundum. Sonunda ya Cardozo ya Emenike durumuna gelince de yaşından ve fizik durumundan dolayı Emenike demiştim.

Birçok taraftar benim gibi düşünmeyebilir ama ben hiçbir zaman kupa bazlı yorum yapmadım. Zamanında Daum gitsin diye şampiyonluğu kaybetmeyi istemiş bir adamım. FB Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi, 1 yıl olmasa öbür yıl şampiyonluğa oynar ve şampiyon da olur. Zaten son yıllarda 1 sene hariç her sene şampiyonluk yarışında olduk neredeyse yarısında da şampiyon olduk. Ama bu sezonlardan 2-3 ü hariç iyi futbol oynamadık. Hep ite kaka gelen galibiyetler ve geçen sezonlar.

Yaklaşık 15 yıldır futbolla yakından ilgileniyorum. Bunun da son 6-7 senesinde futbol konusunda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Ben takımımdan her şeyden önce güzel futbol bekliyorum ve hatırladığım kadarıyla bunu sadece Zico döneminde gördük. Şampiyonluğu kaçırdığımız zaman da olsun oynadığımız futbol yeter demiştim. Üzerinden 5 yıl falan geçti ve hala kötü futbol oynuyoruz. Senede 34 tane maç izliyoruz ligde, diğer kupalar da olursa 40'ı geçiyor ama gerçekten paramın karşılığını aldığım yaklaşık maç sayısı 10'u geçmiyor. Şimdi siz şampiyonluk geldiği için mutlu ve umutlu olabilirsiniz ama ben oynanan futbola bakarak maalesef umutlu olamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ersun Hoca gidecek deniyor, yönetim iyica kafayı yedi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ersun Hoca gidecek deniyor, yönetim iyica kafayı yedi.
    Sebebi şampiyonluk konuşmalarında Aziz Yıldırım'ı pohpohlayan açıklamaları olmadığından daha doğrusu bugüne kadar ki bir çok konuşmasında Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesinden kaynaklanıyormuş. Benim de o gün yapılan tüm futbolcu konuşmalarından, oyuncu tavırlarından rahatsız olduğum bir gerçek. Şampiyon Fenerbahçe olmuş. Herkes Aziz Yıldırım'ın yanında. Emek futbolcuların ve hocanın bundan bahseden yok. Sürüyle açıklama yapılıyor Fenerbahçe'den önce Aziz Yıldırım lafı ağızlara sakız. Sanırsın Fenerbahçe Spor Kulübü değil Aziz Yıldırım Eğlence Tesisleri. Gitse de kurtulsak şu adamdan artık, iyice babasının çiftliğine çevirdi kulübü. Yeter. Kimse bu kulüpten büyük değil. Abdullah Kiğılı açıklama yapmış "Fenerbahçe hocasız kalmaz merak etmeyin" diye. Fenerbahçe başkansız da kalmaz bu da merak edilmesin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Sebebi şampiyonluk konuşmalarında Aziz Yıldırım'ı pohpohlayan açıklamaları olmadığından daha doğrusu bugüne kadar ki bir çok konuşmasında Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesinden kaynaklanıyormuş. Benim de o gün yapılan tüm futbolcu konuşmalarından, oyuncu tavırlarından rahatsız olduğum bir gerçek. Şampiyon Fenerbahçe olmuş. Herkes Aziz Yıldırım'ın yanında. Emek futbolcuların ve hocanın bundan bahseden yok. Sürüyle açıklama yapılıyor Fenerbahçe'den önce Aziz Yıldırım lafı ağızlara sakız. Sanırsın Fenerbahçe Spor Kulübü değil Aziz Yıldırım Eğlence Tesisleri. Gitse de kurtulsak şu adamdan artık, iyice babasının çiftliğine çevirdi kulübü. Yeter. Kimse bu kulüpten büyük değil. Abdullah Kiğılı açıklama yapmış "Fenerbahçe hocasız kalmaz merak etmeyin" diye. Fenerbahçe başkansız da kalmaz bu da merak edilmesin.
    Nokta.

Bu fikirlere en içten duygularımla katılıyorum. Bir tane sitede ne hoca adı gördüm, ne de oyuncularla ilgili bir şey.

Her yerde Aziz Yıldırım'ın adı ağızlarda. Gideceği günü iple çekiyoruz kendisinin.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Devre arasından beri gündemde bu.Avrupaya gidersek başka bir hoca getirmeyi düsünüyorlar sanırım ama bu çok tehlikeli bir oyun baska bir hoca getirilip şampiyon olunamazsa taraftar hiç hoş karşılamaz.Acıkcası bende Ersun Yanal'ın uluslararası turnuvalarda basarılı olabilecegini sanmıyorum ama bu riske girilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçenlerde birisi Lucescu Fenerbahçe için geldi demişti, Sinan Engin olabilir tam emin değilim.

Şampiyonluk yaşatan hocayla yolları ayıracaklarsa yerine hiç tartışılmayacak birini getirmeleri gerekir. Bence sözleşmeyi uzatırlar.

Bence Ersun hocayla yola devam etmek şuan için en iyisi ligimizi bilmeyen yabancı bir teknik adamı getirmek iyi olmaz,Ersun hocanın mevcut bir düzeni var bu düzen bozulursa takım için iyi olmaz.Lig deki oyun anlayışı iyi ama bu oyun avrupa maçlarında başarı getirmez ben Ersun hocanın avrupa maçları içinde takıma yeni bir taktik kazandıracağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ersun yanalin genclerbirligi kariyeri var avrupada, nasil bu kadar emin konusuluyor avrupada basarisiz olur diye anlayamadim. sezon basinda henuz 15 gun once tanistigi bir takimla girdigi mucadeleyi ornek gostercekseniz yanilirsiniz[SL on elemesi]. ayrica milli takimda bulundugu sure icinde de gayet basariliydi. uluslararasi alanda bahsedildigi kadar karamsar olunacak bir teknik direktor degil bence ersun yanal. kazanma hirsi ve modern calistirma teknikleriyle acik sekilde meslekdaslarindan ayrilabilen bir isim, umarim devam edilir kendisiyle. uzun yillar basarili bir donem geciririz onunla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike'yi beğenirsiniz beğenmezsiniz ona bir şey diyemem ama fiyat/performans açısından sınıfta kaldığı gayet açık bence. Hee seneye çok farklı bir şey de çıkabilir içinden ancak bu sezon bazında bakarsak durum bu ne yazık ki.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ReaList

ibrahim, ben de kigiliyi okuyunca epey kizmistim fakat bu ersun yanal ile alakali gundem suni gibi gelmeye basladi. kigilinin o aciklamasini bile o tarafa yonlendirmisler. aslinda orda demek istedigi oncelikli derdimiz onumuzdeki baskanlik belirsizligi, sonrasinda teknik direktor isi hallolur. dedigi soyle dogru, aziz yildirimin hapse girmesi durumunda yeniden secim olabilir. oncelikli gundem yeni secilecek baskan ve yonetimi. yeni yonetim de ersun hocayla calismayabilir. boyle bir tasarrufu soz konusu. benim gordugum ersun hoca ile baskan arasinda herhangi bir problem yok. ersun yanalin dirsek temasinda bulundugu isim zaten baskan aziz yildirim, o ve yonetimi giderse ersun hoca da gidebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ersun Yanalla henüz imzalanmamış olmasının sebebi yönetimin değişme olasılığıdır bence. Yeni yönetim çalışmak istemeyebilir. 3-4 hafta önce şampiyonluğu garantileyen adamı göndermek haksızlık olur. Beğenmeyebilirsiniz ama adam oldukça başarılı. İmzalamama lüksümüz olmamalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)
    derbiler hariç 10 golde, daha geçememiş

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

derbiler hariç 10 golde, daha geçememiş
    3 haftan var, yat kalk dua et gol atmasın .

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Ersun Yanalla henüz imzalanmamış olmasının sebebi yönetimin değişme olasılığıdır bence. Yeni yönetim çalışmak istemeyebilir. 3-4 hafta önce şampiyonluğu garantileyen adamı göndermek haksızlık olur. Beğenmeyebilirsiniz ama adam oldukça başarılı. İmzalamama lüksümüz olmamalı.
    Yeni gelecek yönetim Ersun Yanal'ı gönderip tüy dikmek istemez. Yeni gelen yönetimin bunu göze alması imkansız gibi bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Yeni gelecek yönetim Ersun Yanal'ı gönderip tüy dikmek istemez. Yeni gelen yönetimin bunu göze alması imkansız gibi bir şey.
    yasin ufak, biz neler gorduk. oyle bir gonderirler ki
    turkiyede isler baska turlu yuruyor, show olsun diye mancini gibi kariyerli bir ismi secim kozu olarak kullanirlarlar mutlaka. ersun hoca kaynayabilir bu secim gurultusunde. aziz yildirimin gosterdigi isim secilmezse garanti dedigim gibi olur zaten.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yasin ufak, biz neler gorduk. oyle bir gonderirler ki
    turkiyede isler baska turlu yuruyor, show olsun diye mancini gibi kariyerli bir ismi secim kozu olarak kullanirlarlar mutlaka. ersun hoca kaynayabilir bu secim gurultusunde. aziz yildirimin gosterdigi isim secilmezse garanti dedigim gibi olur zaten.
    Olabilir haklısın abi bekleyelim görelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah aşkına Emenike verilen paraya göre 12 gol atmış çok mu? Kaçırdığı, boşa harcadığı, yanında boş adam varken gidip heba ettiği pozisyonlara bakınca bence en yüksek fiyata satılmalı. Hiç gerek yok Emenikeye. Webo, Sow var elimizde, Bence sağlam kanatlarımız olsa yeterlidir. Avrupa'ya gidemiyoruz zaten. Ayrıca bu kadro ile de zaten Avrupa'da hiç bir şey yapamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer bir kanat oyuncusu almayacaksak Stoch'un tekrar takıma dönmesini isterim. Paok'un en önemli, en çok gol atan oyuncularından biri oldu. Daha 24 yaşında. Türkiye'ye gelebilecek Uluslararası deneyimi bulunan genç sayılabilecek bir yaştaki oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kaybetmek kötü olur. 34 yaşındaki Kuyt 1 sene daha sizi idare edebilir ama Stoch 8-9 sene daha bu düzeyde futbol oynayabilir. Umarım Stoch konusunda kötü bir karar vermez Ersun Yanal. Bu sistemde oynayacaksak Mino her zaman Stoch>Sow
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu bizim yönetim ilginc gercekten.Çıkan haberlere göre konusuyorum Stoch kesin yolcu deniliyor hep haberlerde.Biz bu adamı kiraya göndermemisiz izleyelim bakalım 1 sene gelisecek mi dememisler.Simdilik ayak altından cekilsin diger sene de satarız gider diye düsünmüsler.Hiç izlediler mi acaba Stoch'u merak ediyorum gercekten.Umarım gitmez ben hala umutluyum Stoch'tan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu bizim yönetim ilginc gercekten.Çıkan haberlere göre konusuyorum Stoch kesin yolcu deniliyor hep haberlerde.Biz bu adamı kiraya göndermemisiz izleyelim bakalım 1 sene gelisecek mi dememisler.Simdilik ayak altından cekilsin diger sene de satarız gider diye düsünmüsler.Hiç izlediler mi acaba Stoch'u merak ediyorum gercekten.Umarım gitmez ben hala umutluyum Stoch'tan.
    stoch u gelişimine bakmak için değil kadrodan bi şekilde çıkarmak için kiralık gönderdiniz bence krasic gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Stoch şu Avrupa'da olmayacağımız önümüzdeki sezon için çok ideal bir kanat oyuncusu olur bizim için. Anlamak güç gerçekten. Bu sezon bile olsaydı çok daha fazla maç kazanabilirdik. Kanadımız yok diyoruz elimizde Stoch gibi ligimizin kapasitesine göre ideal bir oyuncumuz varken onu reddediyoruz. Ne yani gidipte para harcayıp yeni bir adam mı alacağız? Hiç gerek yok. Transfer yapacaksak Kampl gibi bir oyuncu alabiliriz ona kimse bir şey demez, uzun vadede iyi bir transfer olur ancak Stoch'u gönderipte yerine adam transfer edilirse çok saçma olacak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Onumuzdeki sezon bu sezondan cok daha onemli aslinda. Sampiyonlar ligi katilma hakki soz konusu.Yonetim buna gore hareket eder insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yav biz 3 temmuz sürecinde avrupaya gönderilmedik cezamızı bu sene tamamlamış olmamız gerekmiyor mu yönetim vs kimse itiraz etmeyecek mi ya da halihazırda yapılan bişi var mı

Mesaj Yetkileri