Sayfa 397 / 896 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yok öyle değil, stoper oynamayı da bilen orta saha. Sıkışırsan stopere de koyabilirsin cinsinden. Stoperlere yakın oynayan değil, stopere koyduğunda da sırıtmayacak isim.

Cristian çok yumuşak bir oyuncu, mesela Aurelio da yapı itibariyle yumuşak duruyordu ama rakibe yaklaştığında ya topu kapıyordu ya da rakibi bozabiliyordu. Cristian'ın mücadele gücü zayıf, artar mı? İnsanın içinde olması lazım.

Bekleyelim, 1 tane isim gelecek ama kim olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yok öyle değil, stoper oynamayı da bilen orta saha. Sıkışırsan stopere de koyabilirsin cinsinden. Stoperlere yakın oynayan değil, stopere koyduğunda da sırıtmayacak isim.

Cristian çok yumuşak bir oyuncu, mesela Aurelio da yapı itibariyle yumuşak duruyordu ama rakibe yaklaştığında ya topu kapıyordu ya da rakibi bozabiliyordu. Cristian'ın mücadele gücü zayıf, artar mı? İnsanın içinde olması lazım.

Bekleyelim, 1 tane isim gelecek ama kim olacak?
    Kesinlikle Cristian çok vurdumduymaz. O kadar orta saha oyuncusu gördüm. Baroni gibi mücadele etmeyen, rakibi bozmayan, etliye sütlüye karışmayan bir oyuncu görmedim. İnşallah Afrikalı ve Fransadan bir adam gelir de takımın mücadele gücü biraz olsun artar. Appiahın iyi zamanlarındaki hali olacak şimdi. Tadından yenmezdi.
    TariboWest

Poulsen'i alabilseydik geçen sene, Liverpool kaptı bu yıl adamı. Xabi'yi istedik R.Madrid aldı, Diarra'yı da kapmazlar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün birçok gazete Real Madrid takımından Mahamadou Diarra’yı transfer etmek üzere girişimlerde bulunduğumuzu, benzer şekilde Galatasaray’ın da bu futbolcu için görüşmeler yaptığını öne sürmektedir. Kulübümüzün adı geçen futbolcunun transferi konusunda hiçbir girişimi söz konusu değildir. Bu transfer iddiası tamamen gazetelerin yarattığı bir spekülasyondur, bunun hem Galatasaray Kulübü hem de tüm spor kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gelecek merak ediyorum gerçekten..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yine gelmiş yalanlama

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Klasik son Bizim kulüpte basında çıkan haberleri yalanlama şubesi var heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Demekki gs ilgileniyor diarra ile hani biz işinize karışmıyoruz maksatlı bir duyuru gibi

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Demekki gs ilgileniyor diarra ile hani biz işinize karışmıyoruz maksatlı bir duyuru gibi
    Aynen söylediğin gibi bir duyuru olmuş.

Yönetim ne zaman heveslensek yalanlama yapıyor. Diarra gibi bir futbolcuyu kadroda görmenin hayalini kurarken yine Baroni'ye kalacağız galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bize lass geliyor o zaman. real madrid'in 10 numarası. boru mu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş transfer haberlerinde yaptığım uyarı burası için de geçerlidir. Malum yarışa çevirmeden atalım mesajlarımızı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Lassana Diarra Fenerbahçe'ye gelmez. Kötü bir sakatlık da geçirmedi kişilik problemi de yok , düşüşte de değil bildiğim kadarıyla. Portsmouth düşmese oraya döner derdim ama ben şuan için eğer ayrılacaksa tabiki Premier Lig'de Blackburn , Everton vs. ayarındaki kulüplere daha yakın görüyorum.Mahamadou olan Diarra'da ayrılmayacağını açıklamıştı sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lassana Diarra hala Dünya'nın en iyi ön liberolarından biri, yaşı genç. Gidecek olsa büyük kulüpler kapar onu.

Lassana Diarra için bir girişimimiz olduğunu düşünmüyorum.Olsa dahi bonservis konusunda Real Madrid ile anlaşırız,ama oyuncu Türkiye'ye gelmek için çok para ister.Lass'ı alacağına ilerde yeni bir Lassana Diarra olabilecek,19-20 yaşlarında Fransa'dan birini alıp getirmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lass Fenere değil Türkiye'ye gelmez neden çünkü Tothenam çok ciddi ilgileniyor Tothenam yerine ne gs ne fener ne bjk'ye gelmez.Fenerbahçe İngiliz klübü olsa gelir burda olay klüp değilde 'Nation' ile ilgili

Ama inanıyorum fener bastırırsa neden olmasın?

Zor ama çok zor diğer diarra daha gerçekçi bir hedef olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vego View Post
    Lass Fenere değil Türkiye'ye gelmez neden çünkü Tothenam çok ciddi ilgileniyor Tothenam yerine ne gs ne fener ne bjk'ye gelmez.Fenerbahçe İngiliz klübü olsa gelir burda olay klüp değilde 'Nation' ile ilgili

Ama inanıyorum fener bastırırsa neden olmasın?

Zor ama çok zor diğer diarra daha gerçekçi bir hedef

avatarındakine pek önemli değil her hal..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    avatarındakine pek önemli değil her hal..
    bizim takımların kaderi böyle gelicek diyoruz avatar koyuyoruz gelmiyor .

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bizim robinhoda rakibimiz Schalke.Lass'ı premier lig istiyor eğer Lass'ı wolfsburg istese aynı hikaye olacaktı eminim anlatabildim mi?Fenerbahçe alırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bizim robinhoda rakibimiz Schalke.Lass'ı premier lig istiyor eğer Lass'ı wolfsburg istese aynı hikaye olacaktı eminim anlatabildim mi?Fenerbahçe alırdı.
    schalke besiktastan daha iyi bir takim su anda bulundugu konum itibari ile... senin dedigin yine ayni olay
    -robinho bjk ye gelir ama diarra fenere gelmez
    -niye
    -birisini almanyadan istiyorlar birisini ingiltereden

sormazlarmi ozaman adama türkiye ligi almanya liginden daha mi iyi? schalke sampiyonlar liginde oynuyor adam uefa kupasi yerine sampiyonlar liginde oynamayida tercih edebilir.. bence böyle nedenler ile hic yorum yapmayin yada yorum yapacaksaniz da adam gibi bir neden bulun ne biliyim fener parasini karsilayamaz felan deyin.
    Last edited by KanaKe : 23.Ağustos.2010 at 15:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gago diyor gazeteler yazmaya gelmiştimki yalanlama haberinide okudum Gago için yahu biglia'yı falan alalım bari ama orta saha transferi şart bize
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Gago diyor gazeteler yazmaya gelmiştimki yalanlama haberinide okudum Gago için yahu biglia'yı falan alalım bari ama orta saha transferi şart bize
    bence kwadwo asamoahı alalım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu saatten sonra hayal kurmayalım arkadaşlar (!)

Fenerbahçeye kimse gelmez ARTIK (!)

Yine gideriz Yaşlı (!) Roberto Carlos'u

Kariyeri bitmiş (!) Hoojdonk'u

İşe Yaramayan (!) Anelka'yı

Son demleri olan (!) Kezman'ı

Karaktersiz olan (!) Ortega'yı

Juventus'un resmi kaptanı ama bir o kadar kötü olan (!) Appiah'ı

Dünyanın istediği fakat bize gelince vezir olan (!) Alex'i

Herkes isterken yıldız biz alınca yağmur damlası olan (!) Stoch'u

Falan getirebilirz artık o yüzden.Lassana falan çok uçuk hedefler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho gelmez diyeni fırçalayıp burda gelip o gelmez bu gelmez demek hoş değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden olduğunu anlayamadım

Bundesliga kötü bir lig mi veya bizden daha aşağı bir lig mi ki Robinho oraya değilde BJK'ye geliyor. O sebepleyse baya çağ atlamışız.

Robinho'da Premier Ligde değil miydi zaten. Öyle olsa hiç gelmezdi oradan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Robinho gelmez diyeni fırçalayıp burda gelip o gelmez bu gelmez demek hoş değil...
    Kardeşim biz öyle "Diarra gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" yazmadık , gerçi yazdık denemek için bizimkiler siliniyor da neyse orası ayrı konu. İşin detayına gelince ben gerekçeleriyle yazdım. Dikkat ederse karakter problemi yok düşüşte değil dedim. Robinho da az da olsa karakter problemi var ve düşüşte kulüp kariyeri. Herşeyin altında birşey aramayın. Ha dersiniz ki Gago , Gago gelir derim. Bunda alınacak kızılacak birşey yok. Biraz empati yapın 1 aydır hergün sektirmeden rakip takım konularında aynı şeyleri yazıyorsunuz ama buraya yazılınca da biraz empati kurmayı bileceksiniz malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Lassana Diarra'nın gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben açıkçası. Belki farkında değilsiniz ama ligimizin kalitesi yükseldi.
    I'm back...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Kardeşim biz öyle "Diarra gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" yazmadık , gerçi yazdık denemek için bizimkiler siliniyor da neyse orası ayrı konu. İşin detayına gelince ben gerekçeleriyle yazdım. Dikkat ederse karakter problemi yok düşüşte değil dedim. Robinho da az da olsa karakter problemi var ve düşüşte kulüp kariyeri. Herşeyin altında birşey aramayın. Ha dersiniz ki Gago , Gago gelir derim. Bunda alınacak kızılacak birşey yok. Biraz empati yapın 1 aydır hergün sektirmeden rakip takım konularında aynı şeyleri yazıyorsunuz ama buraya yazılınca da biraz empati kurmayı bileceksiniz malesef.
    Yanlış anlaşılmalara meğal vermemek için, sebepleri biraz daha ayrıntılı yazmak lazım. Sanki buraya gelen her futbolcunun bir kusuru varmış gibi göstermemek lazım.

Kariyeri yükselişte olupta bu ülkeye gelen oyuncularda var. Yalnız ben Lass yerine öncelikle bir stoper oyuncusu alınması taraftarıyım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Lassana Diarra'nın gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben açıkçası. Belki farkında değilsiniz ama ligimizin kalitesi yükseldi.
    Evet o yüzden en büyük 2 takımımız PAOK'u ,Karpaty'i yenemiyor. Ligimizin yükselen tek değeri oyunculara ödenen maaşlar,harcanan paralar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Evet o yüzden en büyük 2 takımımız PAOK'u ,Karpaty'i yenemiyor. Ligimizin yükselen tek değeri oyunculara ödenen maaşlar,harcanan paralar.
    Çok yanlış bir düşünce bence ;

Sevilla Real Madrid Chelsea Milan galibiyetlerinde kaliteler yükseliyormu ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

Bence bunlar biraz rehavet ve sistemden dolayı.
    Adam paramı alır yatarım düşüncesinde bunun düşüncesinde olmayan çok az adam var 2 büyük klüpte.

Mesaj Yetkileri