Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 397 / 422 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şampiyonlar liginden de önemli olacak.(inşallah)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aslında doğruluk payıda var gibi. R.Madrid son yıllarda La Liga'da şampiyon olamadı. Barça ambargo koyuyor son senelerde.

Kral Kupasıda önemli tabiki. Ben Real Madrid'e sempati duyuyorum ama bencede La Liga şampiyonluğu daha önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E adam doğru demiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Question Khedira sezonu kapattı

22 Nisan 2011 21:07 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanyol basını tarafından Real Madrid'in Alman futbolcusu Sami Khedira'nın sezonu kapattığını ileri sürüldü.

İspanyol basını, Barcelona'ya karşı oynanan Kral Kupası finalinde uzatma dakikalarında sakatlanan Real Madrid'in Alman futbolcusu Sami Khedira'nın sezonu kapattığını ileri sürdü.
    Khedira'nın kaslarında meydana gelen sakatlığın tahmin edilenden daha kötü olduğu ve geçtiğimiz perşembe günü tedavi için Münih'e gittiğini yazan İspanyol basını, Real Madrid resmi açıklama henüz yapmamasına rağmen Alman futbolcunun bu sezon bir daha forma giymesinin zor olduğunu savundu. Münih'te doktor Müller Wohlfart tarafından kontrolden geçirilen Khedira'nın Alman basınına, "Çok üzgünüm. Benim için sezon bitti" diye konuştuğu da ifade edildi.
    Khedira'nın özellikle Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek olmasının büyük şansızlık olduğu belirtiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Pek bişey olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Doğrudur. La Liga daha önemli Şampiyonlar Ligi'nde görüşürüz Pep

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    .....................
    Hakikaten İbrahim Kaş hala Getafe'de mi yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Mourinho'dan Khedira haberlerine yalanlama

Mourinho'dan Khedira haberlerine yalanlama

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Sami Khedira'nın sezonu kapattığı yönündeki haberlere hayret ettiğini açıkladı.

Real Madrid'in orta saha oyuncusu Sami Khedira sezon bitmeden önce sahalara dönmeye hazırlanırken Jose Mourinho sezonu kapattığı yönündeki haberleri önemsemiyor.

Alman televizyonu ARD ve İspanya'dan AS.com, çarşamba günü Kral Kupası'nda Barcelona karşısında oynarken sakatlanan Alman milli futbolcunun sezonu kapattığı yönünde haberler yapmışlardı.

Real Madrid henüz resmi olarak doğrulamadı, ama Mourinho bu haberler karşısında şaşkınlığa uğradığını açıkladı.

İspanyol ve Alman basınındaki karışık haberleri açıklığa kavuşturmak isteyen teknik adam, "Khedira'nın sakatlığı diğer sakatlıklar kadar önemli. Bu durum takım için bir kısıtlama anlamına gelir ve takımda bazı oyuncuların yerini doldurmak zordur. Durum bu, kötü bir haber, ama sezonu kapattığına dair haberler saçma. Yarın ya da çarşamba günü oynamayacak, çünkü tıpta mucizeler yok, ama kısa zamanda aramıza döneceğini umuyoruz," dedi.

Madrid'in cumartesi günü oyuncuyu daha ileri tetkiklere sokması bekleniyor. Kulübün resmi internet sitesi Khedira'nın Valencia maçı öncesinde antrenmanlara katılmadığını duyurdu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guardioala doğru söylemiş de,Kral kupası La Liga'dan daha önemli diyen mi oldu? Sorun orada.(((((:
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Avutma taktikleri vol 192582852748 : )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Züürt tesellisi diyoruz biz buna Pep gardaş..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Aslında doğruluk payıda var gibi. R.Madrid son yıllarda La Liga'da şampiyon olamadı. Barça ambargo koyuyor son senelerde.

Kral Kupasıda önemli tabiki. Ben Real Madrid'e sempati duyuyorum ama bencede La Liga şampiyonluğu daha önemli.
    son 10 senede Real Madrid 4 sefer sampiyon oldu ve Barcelona'da 4 sefer

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    son 10 senede Real Madrid 4 sefer sampiyon oldu ve Barcelona'da 4 sefer
    Son senelerde pek hatırlamıyorum ben Madrid'in şampiyonluğunu. En azından son 3 senedir sanırım Barça ambargo koyuyor la Ligaya. Bu durumda bencede La Liga daha önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard gelene kadar Barça çok da bir şeyler yapamıyordu açıkçası. Real Madrid Sociedad'la çekişirken Barça nal topluyordu oralarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Rijkaard gelene kadar Barça çok da bir şeyler yapamıyordu açıkçası. Real Madrid Sociedad'la çekişirken Barça nal topluyordu oralarda.
    +1902

Real Madrid: 31
    Barcelona: 20

son 4 senede bir çıkış yakalamış olabilir barcelona. bu lige ambargo koyduğu anlamına gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Real'e Khedira'dan kara haber
    Real Madrid'in Alman futbolcusu Sami Khedira, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynanacak olan maçta forma giyemeyecek.

23 Nisan 2011 Cumartesi - 11:51
    AA

Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira, takımının gelecek hafta Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynayacağı maçta büyük ihtimalle forma giyemeyecek.

Takımın teknik direktörü Jose Mourinho, bacağından sakat olan Khedira'yı bugün deplasmanda oynanacak Valencia maçının kadrosuna almadı.

Alman futbolcunun, 27 Nisan Çarşamba günü Madrid'de Barcelona ile oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında da forma giymeyeceği sanılıyor.

Real Madrid'in Barcelona'yı 3 gün önce 1-0 yendiği Kral Kupası finalinde, Khedira, geri dörtlünün önünde Xabi Alonso ve Pepe ile savunma bloğu oluşturarak Barcelona ataklarını etkisizleştirmeye çalışmış ve ilk yarıda büyük oranda başarılı olmuştu.

Real Madrid'de Angel Di Maria ve Emmanuel Adebayor da Valencia maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kaka-Higuain-Benzema üçlüsü deplasmanda Valencia'nın üzerine kabus gibi çöküyor. 40 dakikada 4-0'ı yakaladılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaka-Higuain-Benzema yardırıyor resmen Kaliteli Hareketler Bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk yarıyı izledim yetti bana

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlk yarıyı izledim yetti bana
    Aynen bende izledim ilk yarıyı ve pc başına geçiverdim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız şu an 1-6

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

6-3 oldu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Jonas kimmiş yahu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Kaka-Higuain-Benzema
    Adamlar yedek (!) beyler...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yav kaçırdığım maça bak televizyonu açtım 3-0'dı dedim maçın zevki kaçmıştır daha gol olmaz 6 gol daha olmuş
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Adamlar yedek (!) beyler...
    Sezonun bütününde Ronaldo,Mesut,Di Maria olduğunu düşünürsek.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Higuain is back

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ve Messi tarihe geçti

24 Nisan 2011 13:09 | NTV Spor ve Ajanslar
    Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanya'da bir sezonda 50 gol atmayı başaran ilk futbolcu olarak tarihe adını yazdırmış oldu.

Barcelona'nın Arjantinli forveti Lionel Messi, takımının ligde Osasuna'yı 2-0 yendiği maçta attığı golle bu sezon lig ve kupalarda toplam 50 gole ulaşarak, İspanya'da bir sezonda 50 gol atan ilk futbolcu oldu.
    Osasuna maçında takımının 2. golünü atan Messi, Real Madrid'in efsane Macar yıldızı Ferenc Puşkaş'ın 49 gollük rekorunu geçti.
    İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) bu sezon 31 gole ulaşan Messi'nin, kalan 5 haftada bu sayıyı artıracağı sanılıyor.
    Kral Kupası'nı 7 golle tamamlayan 24 yaşındaki Messi'nin, Şampiyonlar Ligi'nde de 9 golü bulunuyor. Lionel Messi, İspanya Süper Kupası'nda Barcelona'nın Sevilla'yı 4-0 yendiği maçta da 3 gol atmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Maxwell ve Milito da sakatlandı

24 Nisan 2011 13:05 | NTV Spor ve Ajanslar
    Barcelona'da Adriano, Adibal, Puyol gibi oyunculardan sonra Osasuna maçında da Maxwell ve Milito da sakatlandı.

Barcelona'nın dün ligde Osasuna'yı 2-0 yendiği maçta hafif sakatlık geçiren Brezilyalı Maxwell ve Arjantinli Gabriel Milito da takımdaki sakat savunma oyuncularına eklendi.
    Barcelona kulübünün açıklamasında, Maxwell'in kasığında, Milito'nun da bacağında hafif sakatlık bulunduğu ve oyuncuların bugün muayeneden geçeceği belirtildi.
    Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında 3 gün sonra deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak Barcelona'da, sol bek Brezilyalı Adriano da hafta içindeki Kral Kupası maçında sakatlanmıştı. Katalan ekibinde geçen ay ameliyat olan Fransız savunma oyuncusu Eric Abidal da uzun süredir forma giyemiyor.
    La Liga'da geçen hafta oynanan Real Madrid maçında sakatlanan savunma oyuncusu Carles Puyol da takımının son 2 maçında oynamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar liginde Real maçlarını boş geçmezse ve Barca finale çıkarsa rahat 60 gol olur
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri