UEFA bu yıl af yılı olarak düşünüyormuş diye haberler vardı.İnşallah af veya erteleme olur.
Stoch en fazla halı sahada oynayacak kaliteye sahip(mental olarak). Çek sağa aban kaleye dönemi çoktan kapandı. Mevcut oyuncularla bir sol kanat oyuncusu istiyorsak en iyi seçenek Alper'dir benim gözümde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bak severim seni ama şimdi bu çok ucuz bir yorum oldu. Bu Stoch'u iyi izlemeyen ve genel kanıya göre konuşan basit bir yorum olarak kaldı. Stoch'un sadece bundan ibaret olmadığını Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene gördük. Attığı birbirinden ensef goller (ki bunlardan biri dünyanın en iyisiydi) aslında bu görüşün aksini savunuyor. Süper Final döneminde o meşhur Galatasaray maçında son dakikalarda attığı golü hatırlayın, hiç bir Fenerbahçe futbolcusu o deparı atıp o golü atamaz, açık ve net atamaz. Bugün Fenerbahçe de Alper dışında hızlı oynayan oyuncu yok. Zaten takım olarak yaş ortalaması baya yüksek. Oyun da durağan olunca Stoch gibi bir cevher kolay bulunmaz.
Bu sezon Paok'un en önemli futbolcularından biri oldu. Bu kolay bir şey değil. Biz futbolu ve futbolcuyu çok basite alıyoruz. Gittiğin yeni bir yerde, yeni bir futbol kimyası içinde oynadığın takımın en önemli oyuncularından biri olup, en fazla gol atan oyuncularından biri olarak bugün Paok'un 2. sırada olmasında en büyük etkenlerden biri. Attığı tüm goller Youtube'da var, bunlardan kaç tanesini çek sağa at ile atmış? Hayır adam leblebi gibi gol atıyor, gol atış şeklini beğenmiyoruz ne kadar enteresan : )
Bence biz Stoch'u fazlaca küçümsüyoruz. Elinde bir senedir takıma zerre katkısı olmayan Cristian, Kadlec, Holmen gibi adamları tutmaya vicdan yetip, Stoch'a tü kaka demek futbola ters.
...
Eğer 6+2 yabancı kuralına geçilecekse Stoch uzun lig maratonunda sağ veya sol fark etmez kanatlarda iş yapar (genelde rotasyon). Hem zaten adam yetenekli topçu. Sadece mental problemleri var. Bu problemleri çözdüğü zaman nasıl oynadığını herkes biliyor (2011-12 sezounu).
Stoch'u fazla abartıyorsunuz. Sow maç boyunca bütün sahayı geziyor. Basmadık yer bırakmıyor. Stoch maç içinde genelde kayboluyor, arada parlıyor işte. gelecek sezon 5+0+3 olacaksa 3lük kısımda olur en fazla. Tabii en son bıraktığımız Stoch'tan bahsediyorum, kendini ne kadar geliştirdi bilmiyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
J.Durmaz'ı alalım keyfimize bakalım![]()
Aynen alınabiliyorsa kanatlara Kampl ve Jimmy alınmalı zaten. Ayrıca Kampl'ı merkezde oynatmak (Alper'le oynadığını var sayarsak) fazlasıyla defansif gardımızı düşürür. Benim fikrim orta sahaya da bir takviye yapılması. Ya Appi gibi ciğersiz fizikli bi adam (West Ham'dan Diame olabilir) ya da hücum ribaundlarını toplayıp hızlıca oyuna sokacak bi adam (3 sezon önceki Emre gibi mesela).
Şu savunma zayıf kalır düşüncesine hayranım, elin oğlu 6 hücumcu oyuncuyla oynayıp savunma yapabiliyor ama biz 10 tane adamla zor yapıyoruz. Yıllardır şu savunma yapsın bu da geri gelsin diye diye top oynamayı unuttu takım. Hatta Dünya'da 11 kişiyle birden korner karşılayan yegane takımdık bir ara. Bence Kampl, Alper ve bir tane de hızlı kanat oyuncusu(diğer kanada) harika olur, savunma konusunda da öyle zaaf olacağını düşünmüyorum. Bu arada Kampl orta sahada daha verimli olur bence, kanda da Alper.
Ben bu takıma Stoch'u isterim. Takım yavaş, yaşlı ve kanatları çok efektif değil hareketlilik lazım. Tek adam eksiltebilen kişi Alper yahu. Adam eksilten kanat yok. Stoch bu takıma fayda sağlar bence.
Stoch'u beğenmiyorsunuz da öyle kanatta çek sağa yapıpta gol atabilen kaç adamımız var onu söyleyin![]()
UEFA iyi günlerini geçiriyor bu ara Barcelona cezası ertelemesi, mali fairplay kuralı yüzünden kimsenin Avrupa'ya gidememe durumu olmadığını duyurması falan.
Arada bizim cezayı da halletseler aslında çok güzel olur.Bir tek kulüp bazında değil, oyunculara da verilmiş bir ceza bu çünkü ve çok saçma.
Bi yandan da korkuyorum çok üsteleyince konu Fenerbahçe olunca UEFA bir anda ekstra cezalar yazmaya başlıyor.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aman aman çekelim şu cezamızı da sonra sinirlenipte biz sizin cezanızı kaldırmıştık şimdide tekrar indiriyoruz deyip ileride sorun çıkartmasınlar.![]()
Bende bunu istiyorum abi ama bir de düşününce bu ceza bizim oyuncuların kariyerlerine vurulmuş bir kilit aynı zamanda.
Şuan bu takımdan Sow ayrılmak istese ben adama kızamam, hakkıdır yani. Halbuki eminim ki o burada kalmak istiyordur çünkü taraftarla arasında çok iyi bir bağ var.
Neyse bekleyip görelim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Karşınızda Aziz Yıldırım ve ana bacı ayırmadan ettiği küfürler (Bonus = Mahmut Uslu)
[YOUTUBE="DJdoOHS9AUA"]Aziz Yıldırım ve küfürleri[/YOUTUBE]
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Takdiri bize bırakmışlar. Helal olsun Başkan !
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Camiasına çok yakışıyor gerçekten Aziz Yıldırım, hapse geri döndüğünde yeni başkan Mahmut Uslu olur umarım da eksikliği hissedilmez. Branş farketmeden, her türlü pisliği yapalım, yeter ki kazanalım anlayışı devam eder.
ahahahahaha 1:10 - 1:12 arasını iyi izleyin yok böyle bir şey![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yakıştı mı sana Gabi abi yaşlı başlı adamsın, gençler alın şu sarıları abimizden
Sabredin yahu adamın görevi bırakmasına az kaldı. Hoş o görevi bırakınca Türk Sporu toz pembe mi olacak? Orda küfür savururken binlerce kişi tempo tutup gaz veriyor hangisini içeri atıp spordan temizleyeceksiniz? Ya da kimleri makas almaktan alıkoyacaksınız?
Türkiye'deki bir çok yer, kişi, kurum, olay, olgu için söylenebilecek tek şey
"Battı balık yan gider"
...
Twitter'da @demarkesports'un yazdıklarına göre Fenerbahçe Yönetim Kurulu , Galatasaray Kulübü ve yöneticileri hakkında enteresan kararlar almış.
Bence çok güzel kararlar,zaten uyguladıkları şeyleri,sözlü bir şekilde düzenli olarak yapmaya karar vermişler.Tebrik ediyorum.
Edit:
Birde Ekşioğlu şöyle bir şey demiş ;
"Fenerbahçe'ye aleni bir şekilde küfür eden futbolcu ve yöneticilerin tamamı meslek icabı dünyaya gelmiş soysuzlardır."
Bilindiği gibi mevcut başkanın kendi kulübüne ettiği bir küfür var,o da sayılıyor mu Ekşioğlu ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun aldığı kararlara göre artık Galatasaray'ın yaptığı davetler geri çevrilecek. El sıkma ve selamlaşma da yasak.Galatasaray'ın yanlışları TFF'ye şikayet edilecek. Transferlerde G.Saray'ın istediği oyunculara talip olunacak ve fiyat arttırılacak.Bunlar mı? Ben şaka sanmıştım.Derbilerde kapıda karşılanmayacak ve protokol tribününde yer ayrılmayacak. GS'li yöneticiler el uzatılırsa itilecek ve tavır konulacak.Küsmüşler resmen, transfer konusu çok iyi ama, malumun ilanı olmuş.
Kendilerine küfreden Tümer'i bağırlarına basarken de sıkıntı yoktu.
Bu açıklamayı ben göremedim, linkini paylaşabilecek var mı?
Rekabet içerisindeki her takımın birbirine bu tür hareketler yapması her ne kadar etik olmasa da son derece doğal bir durum. Sadece bizim ülkemizde değil, Dünya'nın bütün ülkelerinde hemen hemen bu tür olaylar yaşanıyor. Fakat bizim ülkenin diğer ülkelerden farkı bu duruma yöneticilerin de karışması ve fazlasıyla ciddiye almasından kaynaklanıyor.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aziz Yıldırım kendi kulübü dahil her fırsatta küfür ederken sorun yok, Mahmut Uslu küfür ederken sorun yok, İlhan Ekşioğlu resimdeki gibi tweet atarken sorun yok, 2005 senesinde Tuncay, Ümit, Kemal, Volkan taraftarla birlikte şampiyonluk kutlarken sorun yok, bizimkiler yapınca mahkemeye gideceğiz diyorlar. İşin komiği sonra da o mahkemelere güvenmiyorlar, adil değil, paralel diyorlar. Trajikomik bir durum.
https://pbs.twimg.com/media/BnHVRYvCEAABRJh.jpg
bide ardanın kendi forması için söylediği sözler vardı küfür mü argo mu hatırlayamadım
hadi yarıştıralım kim kimden temiz![]()
28. Şampiyonluğu kutlamaya kimler geliyor beyler ?
Fenerbahçeli futbolcuların rakip taraftarı kızdırmak için kaba eti ile top durdurmaktan sonra bu tarz zekice hazırlanmış göndermeler yapmaya evrilmesi az şey değil bence.Bu da Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye çok şey kattığını gösterir![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."