Sayfa 398 / 896 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
11,911 ile 11,940 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Çok yanlış bir düşünce bence ;

Sevilla Real Madrid Chelsea Milan galibiyetlerinde kaliteler yükseliyormu ?
    Gelenlerin yanında gidenlerin yüzünden kalitenin arttığı falan yok zaten.

Bugünkü maçtan sonra yedek kaleci gereksinimi ortaya çıktı. Serkan Kırıntılı gibi lig tecrübesi olan bir kaleci lazım. Trabzonspor deplasmanında iki gol atmak başarıdır, ancak 3 gol yenmez. Mert ikinci yarı önemli kurtarışlar da yaptı ama yediği gollerde hatalıydı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

ilk golde yapabileceği bişey yoktu bana göre
    ikinci golde bilemiyorum tam orda bilica ile santos'a daha çok kızıyorum aralarına aldılar lugano sağ uctan fırlayıp yetişti ikisi yoktu piyasada
    3 te de topu vurdurmayacaklardı her 3 golüde başka bi kalecide yiyebilrdi.
    Bence bu takımdan cristian ne pahasına olursa olsun yollanmalı yerinede ceyhun gülselam'ı alıp gelsek ne güzel olur
    santos da en geç gelecek sezon bilica'yla şutlanmalı.Hiç önemsemiyor maçtan kopuk devamlılık sıfır ne gerek var böyle adama.

tek olumlu yanı zaman zaman yaptığı hucuma katkı
    savunmayla beraber iki işi de daha dengeli yapabilecek bi bek alınmalı mümkünse brezilyalı olmasın..

Şu Cristian'ı daha fazla izlemek istemiyorum bu takımda.Versinler tazminatını göndersinler.N'Koulou mu gelir kim gelir bilmiyorum ama bize sağlam bir ön libero lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben burda bi kaç kez daha dedim ama Mehmet Topuz var falan denildi. Yine söylüyorum Fener'in ön liberoya ihtiyacı var, ne Mehmet ne de Emre ön libero değil. Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Cana tarzı adama ihtiyacı var Fener'in ayrıca 3 kulvarda mücadele eden Fener sadece Mehmet, Emre, Selçuk ve Baroni'yle bu işi götüremez
    Screw you guys, I'm goin' home

Perşembe günü PAOK'a elenirsek, bir transfer bekliyorum. Yönetim tepkileri dindirmek adına Diarra veya başka birini alabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Perşembe günü PAOK'a elenirsek, bir transfer bekliyorum. Yönetim tepkileri dindirmek adına Diarra veya başka birini alabilir.
    PAOK a elenirsek transfere ihtiyaç yok. Zaten büyük bir kaosa gireriz. Ligde de başarılı olmamız zorlaşır.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bilica ve cristian'ın yerine fransadan önlibero ve stoper alsak çok iyi olur...

bilica yerine lille'den adil rami. inanılmaz yükselişte. tahminimce 11-14 milyon euro arasında bırakırlar.

cristian yerine toulouse'lu etienne capoue. çok iyi bir önlibero. 2-3 seneye kalmaz barcelona, real madrid gibi kulüplerde görebiliriz. bu oyuncuyu da tahminimce, 8-10 arasında bırakırlar.

cristian ve bilica'yı göndermek biraz maliyetli olur.

bu 2 oyuncunun transferini gerçekleştirirsek, ilk etapta bonservis ve ilk yıl alacaklarını da hesaba katarsak 27 milyon euro harcamış oluruz.

bunu yapmak çok mu zor ?!
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdar taşçı + ceyhun gülselam

olursa taş olur takım taş. iyi anlamda.

Nesil
    2006

Bir tane yedek kaleci kesinlikle alınmalı fakat yenilen gollerde Mert'in hatası olduğunu düşünmüyorum.Defansımız evlere şenlik Trabzonspor'un kaçırdığı pozisyonlarda Fenerbahçe defansı uyuyor resmen, Volkan Demirel de oynasaydı kalede çok bir şey değişeceği sanmıyorum.Trabzonspor'u da tebrik ederim, inşallah Liverpool'u elerler.

Mert hatalı, neden mi? Defansı organize edemediği için hatalı. Duran topta adam paylaşımını yaptırması gereken kişiydi Mert.

Mert hatalar yapmış da olsa, umut veren bir kaleci, daha 21 yaşında. Türkiye Kupası'ndaki tüm maçlarda oynatılmalı ki olası sakatlık veya ceza durumlarında hazır olsun. Çocuğa da kızmamak gerekir, ilk lig maçı geçen haftaydı ve buna rağmen ikinci yarı çok net bir pozisyon ile penaltı kurtardı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceye saglam bi on libero lazim, Emre nin yukunu hafifletcek biri.

----------------------------Volkan------------------------
    Gokhan------Lugano--------Bilica------------Santos
    -----------------------------????????-------------------
    -------------------Emre----------------------------------
    Dia(Ozer)---------------------------------------Stoch
    ------------------Semih-------Niang-------------------

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mert hatalı, neden mi? Defansı organize edemediği için hatalı. Duran topta adam paylaşımını yaptırması gereken kişiydi Mert.

Mert hatalar yapmış da olsa, umut veren bir kaleci, daha 21 yaşında. Türkiye Kupası'ndaki tüm maçlarda oynatılmalı ki olası sakatlık veya ceza durumlarında hazır olsun. Çocuğa da kızmamak gerekir, ilk lig maçı geçen haftaydı ve buna rağmen ikinci yarı çok net bir pozisyon ile penaltı kurtardı.
    Orada olması gereken defans oyuncuları nereye bakıyorlar acaba?3 tane Trabzonsporlu oyuncuyu boş bırakmışlar nereye bakıyorlar, ne yapıyorlar belli değil.O pozisyonda Mert'ten daha tecrübeli olan Lugano veya kaptan da toparlayabilirdi defansı.O pozisyonda en hatasız olan kişi de bence Mert'ti.Benim kişisel görüşüm tabii ki bunlar.Volkan olsa da böyle bir gol yenilebilirdi ki geçmişte yenmedi de değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bilica ve cristian'ın yerine fransadan önlibero ve stoper alsak çok iyi olur...

bilica yerine lille'den adil rami. inanılmaz yükselişte. tahminimce 11-14 milyon euro arasında bırakırlar.

cristian yerine toulouse'lu etienne capoue. çok iyi bir önlibero. 2-3 seneye kalmaz barcelona, real madrid gibi kulüplerde görebiliriz. bu oyuncuyu da tahminimce, 8-10 arasında bırakırlar.

cristian ve bilica'yı göndermek biraz maliyetli olur.

bu 2 oyuncunun transferini gerçekleştirirsek, ilk etapta bonservis ve ilk yıl alacaklarını da hesaba katarsak 27 milyon euro harcamış oluruz.

bunu yapmak çok mu zor ?!
    1 ay önce olsa bunları yapmak oldukça kolay olurdu ama transfer döneminin bitmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken oldukca zor.. Marsilya bile gitmek isteyen Niang'ı forvet alamasa bırakmayacaktı. Bu saatten sonra senin yazdığın isimlerin yerine o klüplerde adam arayacak onla anlaşabilirse satacaktır. Birde eGowiCh(egemen'di sanırım isim) perşembe günü elenirsek kesin transfer yapılır demiş fakat Fenerbahçe avrupada oynamayacaksa bence mevcut kadrosuyla çok rahat şampiyonluk yarışına girer. Şuan ki Fenerbahçe kadrosu ilk 11 açısından Türkiye'nin en iyisi degil fakat ilk tüm kadroya bakıldığında Türkiye'nin en kaliteli kadrosu..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bizim istediğimiz orta sahaya transfer haberleri yerine anlamsız bir şekilde hala Robinho haberleri çıkıyor. Telegraph.cıo.uk'nın haberine göre bugün Fenerbahçe yöneticileri ile Robinho görüşecekmiş.

Kaynak: telegraph.co.uk
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by nekop View Post
    1 ay önce olsa bunları yapmak oldukça kolay olurdu ama transfer döneminin bitmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken oldukca zor.. Marsilya bile gitmek isteyen Niang'ı forvet alamasa bırakmayacaktı. Bu saatten sonra senin yazdığın isimlerin yerine o klüplerde adam arayacak onla anlaşabilirse satacaktır. Birde eGowiCh(egemen'di sanırım isim) perşembe günü elenirsek kesin transfer yapılır demiş fakat Fenerbahçe avrupada oynamayacaksa bence mevcut kadrosuyla çok rahat şampiyonluk yarışına girer. Şuan ki Fenerbahçe kadrosu ilk 11 açısından Türkiye'nin en iyisi degil fakat ilk tüm kadroya bakıldığında Türkiye'nin en kaliteli kadrosu..
    bu sene olmaz seneye olur serhat benim irdelemek istediğim şey farklı. göz göre göre savunma ve ortasaha sos verirken bunları görememek veya görüp de kılını kıpırdatmamak sığ şekilde yönetiş biçimini gösteriyor.
    (/s)

F.Bahçe'de Demichelis sesleri

Fenerbahçe'de transfer gündemden düşmez iken, sarı-lacivertli takımın Bayern Münih'in oyuncusu Demichelis'in peşinde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Mamadou Niang transferinin ardından rotayı ünlü bir yıldıza çevirdi. Bayern Münih'ten ayrılmayı kafasına koyan Demichelis için bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın devreye girdiği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Alman ekibinin Arjantinli oyuncusu, bu sezonun ilk maçında Wolfsburg'a karşı ilk 11'de görev almayınca sorun çıkardı.

Teknik direktörü Van Gaal ile fikir ayrılığına düşen tangocunun ipleri koparması üzerine Fenerbahçe devreye girdi.

Savunmada ve orta sahada forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertli yöneticiler Bayern Münih'in kapısını çalacak. Bu transferin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Güiza gidiyor

Güiza'nın da menajerliğini yapan Erayabakan, “Güiza 31 Ağustos gününün son saniyesi de olsa gidecek. Kesin bir şekilde ayrılmak istiyor. İspanya'dan iki takım teklif getirdi. Bunlar Hercules ve Getafe değil. Fransa'dan da iki teklif var. Bunlardan bir tanesi Marsilya'dan geldi. Çok ciddi yaklaşıyorlar. Bonservis ücreti 5 ile 7 milyon Euro arasında değişiyor. Pazarlıklar bu rakamlar arasında yapılıyor” derken, Güiza'nın Hercules yetkililerine “Gelin beni alın” dediği öğrenildi.

24 Ağustos 2010 Salı - 08:30
    Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mexes iddiası!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, sarı-lacivertli kulübün Roma'da forma giyen defans oyuncusu Mexes ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Roma takımında forma giyen Fransız savunma oyuncu ile her konuda anlaştı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Murat Özaydınlı'nın bir iki gün içinde İtalya'ya giderek transfere nokta koyacağı bildirildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi, savunmaya yapılacak takviye konusunda rotayı İtalya'ya çevirdi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Murat Özaydınlı'nın bir süredir görüşme halinde oldukları Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes için hafta içinde kulübü ile masaya oturacakları öğrenildi.

2004 yılından bu yana Roma'da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu 13 kez Fransa Milli Takımı'nın formasını giydi.
    Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın uzun süredir takibinde olan Mexes'in bonservisinin 7 milyon euro olduğu ve sarı-lacivertli kulübün bu rakamı biraz daha aşağıya çekmek için pazarlık yapacağı öğrenildi.

Sezon başından bu yana savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'de herkes orta alana takviye beklerken, Kocaman'ın yönetime verdiği raporda sorunun geri dörtlünün göbeğinden kaynaklandığını bildirdiği ve Mexes ile transferi tamamlamayı planladığı kaydedildi.

Birçok Avrupa kulübünün listesinde bulunan Mexes'in de Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktığı, Fransız oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

MEXES kimdir?
    Yaşı: 28 (30.03.1982)
    Kulübü: Roma,
    Ülkesi: Fransa,
    Boyu: 1.87

sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mexes gelsin, Aydın'dan İstanbul'a karşılamaya giderim o derece. Auxerre'de oynarkenden beri hastasıyım bu adamın.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Valla Demichelis gelse kurtarır Mexes uçurur. Mexes'e 7 istiyorlarsa hemen verelim valla.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ali yıldırım, cihan kamer ve şekip mosturoğlu transfer görüşmesi için ingiltere'de.

loran vaylovan...

umarım önlibero için gitmişlerdir. aklıma ilk gelen isim vincent kompany.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kompany olmasina ihtimal vermiyorum mancini onu defansda kullaniyor , dunku liverpool a karsi olan macdada oynadi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün NTVSpor'da altyazı geçiyordu Robinho ile görüşmelere başlayacak diye, onun için gitmemişlerdir umarım. Önce orta sahaya ya da savunmaya oyuncu lazım, oradaki sorunlar giderilmeden artık ön tarafa transfer yapılmasın, önde oynayabilecek oyuncular alındı çünkü, ofansta çok sıkıntı çekmeyiz geriyi sağlama aldığımızda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortasaha ve stoperde bu kadar eksiklerimiz varken yönetim Robinho transferi için gitmişse İngiltere'ye yazıklar olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mexes'i 7 milyona alıyorsan daha neyini indiriyorsun anlamadım

Mexes çok iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.

• Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Robinho gelecekse Dia veya Niang niçin alındı. Alın getirin Micah Richards veya Kompany'i.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben bu Mexes haberlerine pek ihtimal vermiyorum , nedenide soylenilen rakamin cok komik olmasi onun kalitesinde bir adam icin , Fenerbahce pek ala getirebilir Mexes'i ama zannimca 15 den assagiya olmaz , ama getirirlersede benim gozumde gelmis gecmis en iyi transferlerden biri olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu andan itibaren silinecek Turgut, biz tölarans gösterdikçe afedersiniz ama tepemize çıkıyorsunuz. Artık o kuralı uygulayacağız, olay bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mexes ve lugano en pislik, en çirkef ama en canla başla oynayan ikili olurlar. gol yemez bu takım.

Mesaj Yetkileri