Ben kaçtım beylerCevap 5
![]()
Daha yaratıcı esprilerle görüşmek üzere hoş çakalın![]()
Ben kaçtım beylerCevap 5
![]()
Daha yaratıcı esprilerle görüşmek üzere hoş çakalın![]()
Forumda bazı arkadaşlarımız YGS-LYS dönemini atlattılar.Umarım istedikleri yeri kazanmışlardır.Bu sene bayrağı biz devraldık.Umarım istediğim yeri ilk senemde kazanırım.Hem aileme bir sene daha maddi külfet yaratmamak için hem de hayatımın bir senesini boşuna geçirmemek için çok istiyorum bunu.Benim açımdan her anlamda zor bir sene olacak.Daha hiç birşeyimi oturtamadım.Kafamda bir çok soru işareti var her konuda.Üniversite sınavına gireceğim sene hayatımın gidişatını belirleyecek bir çok şeye gebe.
Forumdaki bazı arkadaşlarımla bazı konularda saçma şekilde tartıştım.Haklarını helal etsinler bana.Bir sene boyunca artık pek uğramam foruma.Yarından itibaren sıkı bir çalışmaya girişicem.Umarım döndüğümde yeni bir site bulurum.Ayrıca bir üniversiteli olarak geri dönerim.
Sağlıcakla kalın.
Olm ben de giricem de daha Haziran bitmedi bi dur nereye hemen![]()
Vallahi dershane hızlandırmalarına gittim.Proje sınıfına soktular beni hızlandırmalarda.Adamlar eşek gibi çalışıyor.Ha aslında YGS çalışmam olmamasına rağmen 110 net civarı yaparak ezilmedim aralarında.Ama tutunmak zor olacak.Hem şu asıl sınıfları belirleyeceği sınavda iyi yapayım kapağı iyi bir sınıfa atayım.İlgilenmezler sonra
.
oo müdür dur temmuzda hepimiz başlıyoruz ayrıca yazın uğrarsın yine günde 2 saat çalışsan yeter![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yok olm yalan o iş kimsenin ders çalıştığı falan yok, bak Aygün'e bana canlı örnek bunlar hep![]()
Ben Ağustos'ta başlıycam vallaHiç öyle zora gelemem hacı
Eksiklerimi ve gelecek senenin konularını düşünüyorum da ölmüşüm ben bitmişim ben
![]()
Hayatta her şey sınav. Ben bıktım sınavlardan, şimdilik kurtulduk bakalım, önümüzdeki sene sınavlara girecek arkadaşlara, bir aksilik olmaması dileğiyle iyi çalışma dönemleri dilerimBaşarılar
)
Ben Boğaziçi istiyorum da boğazın içinde boğulurum diye korkuyom.
O değilde kimyadan anlayan var mı gençlik yemin ediyorum yapmamak bile var aklımda kimyayı o derece anlamıyorum. Bütün sayısalları 5 getirdim kimyam 3 geldi zaten![]()
Yapma isteği çok şeyi değiştiriyor.Matematikte 20 konu varsa 2-3 tanesini anca seviyorumdur.Ve bu 2-3 konuyu çalışmaktan bu konularla ilgili sorular çözmekten cidden zevk alıyorum isteyerek yapıyorum öyle olunca da bu konularda başarılı oluyorum.Ama zor olan bu isteği tüm konulara yaymak.Bakalım olacak mı![]()
Kanalizasyon borusu hemde![]()
Borudan boruya fark var şimdi bide.Bir Avrupa'daki içinden tır geçen borular var.Birde bizim K.Çekmece Belediyesi'nin 6 ayda bir söküp taktığı borular var.Bizimkilerin içinden anca lağım faresi geçebiliyor.O da omurgasız zaten her yerden geçer
![]()
Kimya dersi kalkıyormuş zaten.Kim olduğunu bulmuşlar.
3 gündür yokum arkadaş 1 kişi bile farketmemiş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ladron'un yazdıkları da benim için geçerli. Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Pek 11 Ağustos tarihinden sonra pek uğruyacağımı sanmıyorum. Belki de bir kaç haftada bir olacak.
Ladron şimdiden de senin için başarılar.![]()
Günaydın...Ben bi kahve alırım...Kim bakıyor buraya?