Sayfa 3982 / 4326 İlkİlk ... 2982348238823932397239803981398239833984399240324082 ... SonSon
119,431 ile 119,460 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben kaçtım beyler Cevap 5

Daha yaratıcı esprilerle görüşmek üzere hoş çakalın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forumda bazı arkadaşlarımız YGS-LYS dönemini atlattılar.Umarım istedikleri yeri kazanmışlardır.Bu sene bayrağı biz devraldık.Umarım istediğim yeri ilk senemde kazanırım.Hem aileme bir sene daha maddi külfet yaratmamak için hem de hayatımın bir senesini boşuna geçirmemek için çok istiyorum bunu.Benim açımdan her anlamda zor bir sene olacak.Daha hiç birşeyimi oturtamadım.Kafamda bir çok soru işareti var her konuda.Üniversite sınavına gireceğim sene hayatımın gidişatını belirleyecek bir çok şeye gebe.

Forumdaki bazı arkadaşlarımla bazı konularda saçma şekilde tartıştım.Haklarını helal etsinler bana.Bir sene boyunca artık pek uğramam foruma.Yarından itibaren sıkı bir çalışmaya girişicem.Umarım döndüğümde yeni bir site bulurum.Ayrıca bir üniversiteli olarak geri dönerim.

Sağlıcakla kalın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olm ben de giricem de daha Haziran bitmedi bi dur nereye hemen

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Olm ben de giricem de daha Haziran bitmedi bi dur nereye hemen
    Vallahi dershane hızlandırmalarına gittim.Proje sınıfına soktular beni hızlandırmalarda.Adamlar eşek gibi çalışıyor.Ha aslında YGS çalışmam olmamasına rağmen 110 net civarı yaparak ezilmedim aralarında.Ama tutunmak zor olacak.Hem şu asıl sınıfları belirleyeceği sınavda iyi yapayım kapağı iyi bir sınıfa atayım.İlgilenmezler sonra.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

oo müdür dur temmuzda hepimiz başlıyoruz ayrıca yazın uğrarsın yine günde 2 saat çalışsan yeter
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    oo müdür dur temmuzda hepimiz başlıyoruz ayrıca yazın uğrarsın yine günde 2 saat çalışsan yeter
    Olmuyor yahu.İçimde hep bir kurt var.Ulan herkes çalışıyor bir ben çalışmıyorum diye.2 saat sadece mata yetiyor.Kağnı gibi hızım var matta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok olm yalan o iş kimsenin ders çalıştığı falan yok, bak Aygün'e bana canlı örnek bunlar hep

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben Ağustos'ta başlıycam valla Hiç öyle zora gelemem hacı Eksiklerimi ve gelecek senenin konularını düşünüyorum da ölmüşüm ben bitmişim ben

Hayatta her şey sınav. Ben bıktım sınavlardan, şimdilik kurtulduk bakalım, önümüzdeki sene sınavlara girecek arkadaşlara, bir aksilik olmaması dileğiyle iyi çalışma dönemleri dilerim Başarılar )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok olm yalan o iş kimsenin ders çalıştığı falan yok, bak Aygün'e bana canlı örnek bunlar hep
    Geçen arkadaşta bana aynısını söyledi.Herkes aynı hissediyor demek ki.Ben girdiğim sınıftan stres oldum.Bi insan 10 saat dershanede kalırmı yahu ? .Adam orada yatıyor herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Geçen arkadaşta bana aynısını söyledi.Herkes aynı hissediyor demek ki.Ben girdiğim sınıftan stres oldum.Bi insan 10 saat dershanede kalırmı yahu ? .Adam orada yatıyor herhalde.

Onları takma sen.Hata sende o sınıfa gidilir mi Adamlar kitaplarla uyuyorlar ciddi ciddi adam çalışırken uyuyakalıyor artık.Hiç çalışmayan kasmayan bir adamı da örnek alma bunları da alma ikisi de zararlı (:

Quote Originally Posted by BurakKaraca View Post
    Hayatta her şey sınav. Ben bıktım sınavlardan, şimdilik kurtulduk bakalım, önümüzdeki sene sınavlara girecek arkadaşlara, bir aksilik olmaması dileğiyle iyi çalışma dönemleri dilerim Başarılar )
    Teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Onları takma sen.Hata sende o sınıfa gidilir mi Adamlar kitaplarla uyuyorlar ciddi ciddi adam çalışırken uyuyakalıyor artık.Hiç çalışmayan kasmayan bir adamı da örnek alma bunları da alma ikisi de zararlı (:
    Nasip kısmet artık.Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ya öyle anormal kişilikler var, takmıcaksın onları. Okuldaki sınıfta bi kız var diyor canım sıkıldı geçen 1000 soru çözdüm. Ah çözdün nereye çözdün

[B]
    Teşekkürler
    Rica ederim, sınavların nasıl dert olduğunu bildiğim için özellikle, öyle deli gibi çalışmanıza da gerek yok, düzenli takip edin, soru çözün gerisi geliyor. Özellikle yapmak istedikten sonra yapamayacağın ders yok, hatta hiç bir şey yok. Bundan %100 eminim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben Boğaziçi istiyorum da boğazın içinde boğulurum diye korkuyom.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya öyle anormal kişilikler var, takmıcaksın onları. Okuldaki sınıfta bi kız var diyor canım sıkıldı geçen 1000 soru çözdüm. Ah çözdün nereye çözdün
    Bizim okul Boğaziçi gezisi düzenledi.Neyse gezdik okulda falan.Dönüşte serviste ders çalışan bir kız vardı.Zerre abartmıyorum.

O 1000 soruyu çözen kızla kardeşler herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde kimyadan anlayan var mı gençlik yemin ediyorum yapmamak bile var aklımda kimyayı o derece anlamıyorum. Bütün sayısalları 5 getirdim kimyam 3 geldi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BurakKaraca View Post
    Rica ederim, sınavların nasıl dert olduğunu bildiğim için özellikle, öyle deli gibi çalışmanıza da gerek yok, düzenli takip edin, soru çözün gerisi geliyor. Özellikle yapmak istedikten sonra yapamayacağın ders yok, hatta hiç bir şey yok. Bundan %100 eminim

Yapma isteği çok şeyi değiştiriyor.Matematikte 20 konu varsa 2-3 tanesini anca seviyorumdur.Ve bu 2-3 konuyu çalışmaktan bu konularla ilgili sorular çözmekten cidden zevk alıyorum isteyerek yapıyorum öyle olunca da bu konularda başarılı oluyorum.Ama zor olan bu isteği tüm konulara yaymak.Bakalım olacak mı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde kimyadan anlayan var mı gençlik yemin ediyorum yapmamak bile var aklımda kimyayı o derece anlamıyorum. Bütün sayısalları 5 getirdim kimyam 3 geldi zaten
    Tm'yim ve sevdiğim tek Fen dersi Kimya.YGS'sini yapıyorum da Lys'si boru herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanalizasyon borusu hemde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Borudan boruya fark var şimdi bide.Bir Avrupa'daki içinden tır geçen borular var.Birde bizim K.Çekmece Belediyesi'nin 6 ayda bir söküp taktığı borular var.Bizimkilerin içinden anca lağım faresi geçebiliyor.O da omurgasız zaten her yerden geçer

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kimya dersi kalkıyormuş zaten.Kim olduğunu bulmuşlar.

Yapma isteği çok şeyi değiştiriyor.Matematikte 20 konu varsa 2-3 tanesini anca seviyorumdur.Ve bu 2-3 konuyu çalışmaktan bu konularla ilgili sorular çözmekten cidden zevk alıyorum isteyerek yapıyorum öyle olunca da bu konularda başarılı oluyorum.Ama zor olan bu isteği tüm konulara yaymak.Bakalım olacak mı
    Tahmin bile edemezsin. Zamanında biyolojiden 0'dı notum, bizimkilere bir söz verdim, bir gece çalıştım, sonuç? 100

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

3 gündür yokum arkadaş 1 kişi bile farketmemiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Kimya dersi kalkıyormuş zaten.Kim olduğunu bulmuşlar.
    En son bu espriyi 6 yıl önce bir arkadaşım yapmıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ladron'un yazdıkları da benim için geçerli. Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Pek 11 Ağustos tarihinden sonra pek uğruyacağımı sanmıyorum. Belki de bir kaç haftada bir olacak.

Ladron şimdiden de senin için başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    3 gündür yokum arkadaş 1 kişi bile farketmemiş
    Ben farkettim ama telefonun yoktu arayacaktım. Okuluna geldim sordum kimse yoktu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Günaydın...Ben bi kahve alırım...Kim bakıyor buraya?

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben farkettim ama telefonun yoktu arayacaktım. Okuluna geldim sordum kimse yoktu.
    Hehe özledik Görkem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ladron'un yazdıkları da benim için geçerli. Arkadaşlar hakkınızı helal edin. Pek 11 Ağustos tarihinden sonra pek uğruyacağımı sanmıyorum. Belki de bir kaç haftada bir olacak.

Ladron şimdiden de senin için başarılar.
    Sana da başarilar

Mesaj Yetkileri