Adnan ozturk 2. baskan olcak diyorlar![]()
Adnan ozturk 2. baskan olcak diyorlar![]()
Takım şampiyon oldu, senenin başında konulan hedefler tutturuldu. Ligde şampiyonluk geldi, geçen sene normal sezonda 9 puan, bu sezon 10 puan fark atıldı, ŞL'de gruptan çıkmaktı hedef, çeyrek finalde Real Madrid'e acaba mı dedirterek elendik, 2 sezondur negatif tek şey var Türkiye kupası. Tabii bir de alınan Süper Kupa var, onu da unutmamak lazım. Normalde ne olması lazım, oturmuş sistemine 1-2 takviye yaparsın, yoluna devam edersin. Biz ne yaptık, önce bir seçim muhabbeti çıktı, ortalık karışmadı daha ama karışacak bu çok belli. Ünal Aysal'ın bu başarılardan sonra istediğini yapmak hakkı ama 1 sene daha bekleyebilirdi pekala, bilinen bir şey var yönetim de Fatih Terim'e en yakın isimler Ali Dürüst ve Albayrak, şimdi bu isimlerden ikisi de olmayacak deniyor, hoca bırakmaz elbet ama bunlar olumlu gelişmeler değil. Galatasaray bir ruh, bir his takımı, herşey profesyonellik değil.
Bir diğer enteresan konu transfer, transfer dönemleri afyon etkisi yapıyor insanlarda. Amaç şampiyon olmak, başarılı olmak ve transferler bunlar için yapılıyor ancak normal sezona olandan çok daha fazla ilgi oluyor transfer dönemlerinde. Takımlar topa vurmadan şampiyon ilan ediliyor yaptıkları transferlerle. Herkes Aziz Yıldırım'ı eleştiriyor başarısızlıklar sonrasında transferler ile işi götürüyor diye ama adam işi biliyor, ortada bu kadar transfer meraklısı varken bu kozu oynamayıp ne yapsın. Sezon başında 4 kulvarda mücadele eden Fenerbahçe Süper Kupa'yı alamadı, ligde 2. oldu tarihinin en az puanlarından birini alarak, Şampiyonlar Ligine kalamadı, Uefa yarı finali ile telafi etti bunu manevi anlamda, Türkiye kupasını aldı sadece sert şekilde eleştirenler bile Alper Potuk transferi sonrası yumuşadı bir anda, hem iyi oyuncu hem de rakibin elinden alındığı için. Galatasaray'lılar da ise tersi hakim, herşey iyiyken keyifler kaçtı, şampiyonluk kaçmış kadar üzülenler var, bence iki tarafında futbol anlayışı ciddi sıkıntılı.
Bizim elimizde iyi bir kadro, iyi bir sistem, iyi bir hoca var. Panter gibi kalecimiz var gerçi elleri küçük ama olsun. Cengaver gibi stoperimiz var tekmeye kafa atan, istediği zaman sağ açık gibi etki yapan sağ bekimiz var, Maestromuz var, gol kralımız var, hala inanmaya güçlük çeksem de Drogba'mız var ve fazlaca geri plana atılan Sneijder'imiz var. En önemlisi İmparatorumuz var.
Bize Riera'dan daha iyi savunacak bir sol bek ve lider özellikli, topla oynayabilen, oyun kurabilen bir stoper lazım. Takımın omurgası ve sistemi belli, Sneijder, Drogba, Burak olduğu sürece çoğunlukla oynayabileceğimiz taktik belli. Hem Sneijder hem de Hamit hazır değildi, özellikle Hamit'e karşı inanılmaz bir ön yargı var, gitmesini isteyenler bile var, hücumda çok üst düzey değildi belki ama takım savunmasında çok önemli bir adam Hamit, ben bu sene hazır olmayan isimlerin çok daha iyi olacağını düşünüyorum bunlara Drogba'yı, alınırsa Melo'yu da eklemek lazım.
Bu takıma hiç transfer yapılmasa yine şampiyonluğun favorisi olur (Melo ve Umut'un alındığı varsayıyorum), sonuçta hem bizim hem de hocanın yetersiz gördüğü Riera ligin ilk 3'üne girecek bir sol bek performans sergiledi, Dany de hiç fena değildi. Çok transfer başarı demek değil, umarım yönetim gaza gelmez, Alper olmadı, olsa iyiydi ama dünyanın sonu değil, orta saha için adı geçen genç Türk oyunculardan biri alınır asıl ihtiyaçlara ek olarak, bitti gitti işte..
Bu futbolcuların maçlardan sonra 100 yılı aşkın süredir ayakta duran kulüplere hadlerini aşarak laf sokmaları ne zaman son bulacak? Böyle rekabet mi olur? Sen sahada işini yap,yorumu taraftara bırak.Volkan,Emre,Sabri ve bunlar gibi düşünen tüm futbolcuların Türk futbolundan uzaklaştırılması lazım...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
koca kulüp kalkıp , pankart açtırıyor maç oynayacağı rakibi için , beraber seviniyorlar falan , bütün oyuncular provoke etmek için gelip sahanın ortasında yenildikleri derbi maçından sonra anlamsız bir kutlama yapıyor , 100 yıllık kulüpler işte. çok da güzel söyledi volkan , helal olsun.
Koca kulüp kalkıp ırkçılığı basın toplantısı yapıp savunuyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O stadda 45632132 tane kamera var ancak 1 tanesi bile çekemiyor bunu ancak 1 tane amatör kameraya takılıyor.
Stad kamerasıyla savunma yapıp o kameranın aynı yerde ki çektiği ırkçılık görüntülerini çekmemesi inandırıcı mı sizce ?
Benim dediğimle ne alakası var 1
Kimse kulübün yaptığından hoşnut değil zaten 2
Hayır,koca kulüp diyorsun o kulüp pankartlara karışmıyor,beraber seviniyor dediğin dostluk adına Selçuk İnan'ın spontane yaptırmış olduğu bir alkışlama olayı,yenildikleri diyorsun oysaki şampiyonluğu kutluyorlar.
Buna dayanarak önce kendi kulübünün ne yaptığına baksın Volkan Demirel,başkanı gibi kendi kulübünün dışında başka kulüplerle ilgilenmesin.
eminim pankartlara karışmıyordur , kaç gün öncesinden çıktı pankart haberleri , şampiyonluğu geçen hafta almışsın , neyini kutluyosun aklı başında her insan , bunun çok anlamsız , komik ve saçmlaık olduğunu söylüyor zaten galatasaray taraftarı olanlar da.şimdi sen kalkıp bunları yap , ondan sonra volkan bir açıklama yapsın herkes volkan'a giydirsin yok öyle.
1-Ünal Aysal pankart açıklaması yaptı,karışmıyoruz dedi.
2-Şampiyonluğu istediğimiz yerde kutlarız,buna kimse karışamaz.
3-Durup dururken Fenerbahçe'ye laf atmıyoruz biz,o yüzden herkes Volkan'a giydiriyor.
Varsayımlarla konuşacaksak hiç konuşmayalım.Futbol bu sadece,bunun yüzünden kan dökenlerin vebalini hiç kimseye atamazsın.Senin stadınında ırkçılık yapan,90 dakika kin ve nefretle küfür eden sahaya maddeler atan taraftarının suçu yok,sahada sadece kutlama yapan futbolcuların mı var ? Futbolu bugün ki haline hep beraber getirdik,öyle sahada kutlama yaptınız,ölüme,kavgaya davetiye çıkardınız diyerek basitleştiremezsin olayı,bir suç varsa bu hepimizin.
Yahu halen Volkan'ın yada ne bileyim başkalarının laflarını yorum mu yapıyorsunuz. Hiç kimse takmıyor bile artık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kaybettiğimiz taraftar anısına GS kutlamaları en aza indirgemişken, FB klübü futbolcularının aldığı kupanın ardından sahanın ortasında göbek atması ??
Ben ne yazdım tartışma nerelere gelmiş... Ülkede "futbol =katliam" haline gelmek üzere ve bunu körükleyen futbolcular var. bunların temizlenmesi lazım diyorum, siz gelip bu işleri yapan adamlara " helal olsun,iyi söyledi" diyorsunuzMaç sonu bıçaklayan ya da bıçaklanan gençlerden birisi sizin akrabanız olsaydı o zaman fikriniz değişirdi sanırım bu ateşi körüklemeye çalışan oyuncular hakkında...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
kaynakG.Saray'ın borcunu Trabzonspor ödeyecek!
Trabzonspor Kulübü, Galatasaray ile oynanan mücadelede sarı-kırmızılıların "2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor" pankartı nedeniyle ceza alması sonrasında federasyona başvurdu.
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun "2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor" pankartı nedeniyle Galatasaray'a 20 bin TL para cezası vermesi bordo-mavili kulübü harekete geçirdi.
FEDERASYONA YAZI
Ligin son haftasında İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında sarı - kırmızılı taraftarlar "2010 - 2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor" yazılı pankart açmıştı. PFDK da bugün açıkladığı kararlarda, Galatasaray'a bu pankart nedeniyle, sportmenliğe aykırı pankart açmak suçundan 20 bin lira ceza verdi. PFDK'nın bu kararı üzerine Trabzonspor Yönetim Kurulu, federasyona yazılı başvuruda bulunarak cezanın kendilerinden tahsil edilmesini isteme kararı aldı.
Yarın federasyona gönderilmesi beklenen yazıda, "Galatasaray'la oynadığımız müsabakada açılan 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor yazılı pankart sportmenliğe aykırı bir pankart olmadığı gibi aksine sportmenliği ön plana çıkartan bir mesajdır. Bu nedenle kulübümüzü de ilgilendirdiğinden dolayı Galatasaray Kulübü'nün de uygun görmesi halinde söz konusu cezanın kulübümüz hesabından kesilmesini talep ediyoruz" ifadeleri yer aldı.
Trabzonun bizim parayı ödeme isteği çok komedi yahuAma sevdim davranışı o ayrı
![]()
Erhan Telli @tellierhan
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal
görevinden istifa etti.. Bugünkü yönetim
kurulu toplantısına, İkinci Başkan Ali Dürüst
Başkanlık yaptı
Yeniden 3 senelik seçilebilmesi için istifa etmesi lazımmış, adaylıktan vazgeçmediği sürece karşısına kim çıkarsa çıksın yeniden seçilir gibi duruyor. Bir karışıklık var bu çok net, umarım kimse kişisel kapris veya kırgınlıklarını ön plana çıkarmaz, transferleri zamanında bitirmeleri lazım.
Prosedür gereği yapılan bi istifa heyecana gerek yok. Şu dönemde Roman Abramovic kulübü satın almadığı sürece seçimleri Ünal Aysal aday olmadan da kazanır.
Screw you guys, I'm goin' home
Çok gereksiz bir zamanda yönetim içinde bu tür şeylerin olması gerçekten çok anlamsız. Umarım bu karışıklık takıma ve transferlere yansımaz. Ünal Aysal'ın isteği tamami ile Avrupai bir yönetim ve herkes profesyonel şekilde işini sürdürmesi.
Fatih Hoca'ya bişe olmasın, istedikleri yapılsın Engin ataman'a bişe olmasın istedikleri yapılsın gerisi umrumda değil kim yönetiyorsa yönetsin klübü 1 ay.
Galatasaray başarılı oldukça karışan bir kulüptür" diyen Fatih Terim, 40 yıldır kulüpte ve yine haklı çıktı.
Ahahah sabri semih muthis yaumutun dugununden goruntuler
http://www.365g24s.com/video?id=99
http://skorer.milliyet.com.tr/aysal-...89/default.htm
Ortalık Fena Karışıcak..
Galatasaray bu "LİSELİ" gruptan kurtulması laızm bir an önce ...Adamlar resmen engeller..
Adnan Polat'a şirketi kurdurdular.Stadı yaptırtılar.Kurumsal zekası olan birini getirdiler.Sen yaparsın aslansın.Yaptı düzen yerine girdi.Para akmaya başladı.Borç kapanmaya başladı.Hemen kendi adamlarını koyacaklar..
Ünal Aysal zaten kendi adamları,lise Galatasaray'ın geleneğidir ve hep öyle kalacak.Ortada bir sorun olduğu aşikar ancak bu durumda Ünal Aysal'ın en az 3 yıl daha görevde kalması gerekiyor ondan sonra ''biz artık olduk,kişilere bağlı kalmadan kurumsallaştık'' diyebilelim.
Spekülasyonlara inanmıyorum ben,ortada olan durum çok abartılıyor,tıpkı Ünal Aysal-Fatih Terim arasında sıkıntı var dediklerinde olduğu gibi.
Zaten röportajında;
''Benim yerime en uygun isimi görürsem,önüne geçmek haddime değil,üstelik yardımcı bile olurum ama uygun birisiz çıkmazsa Galatasaray'ı yarı yolda bırakmam''
demiş.Aday olmama ihtimali yok Aysal'ın,ayrıca Adnan Polat'a şirketi kurdurdular ne yahu adam 3 yıl boyu başkanlık yaptı,şirket 3 yılda mı kuruluyor ? O kadar vizyonsuz bir adamdı ki ''Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz'' diyecek kadar da yüzsüzdü,iyi ki kurtulduk.Stad mevzusunda Adnan Polat'ın hiç bir emeği yok,Özhan Canaydın ile karşılaştırırsak.Özhan Canaydın,göreve geldi ve gidene kadar stad için kendini yırttı ve sonunda Aralık 2007'de stadın temelinin atmasıyla 6 yıl sürecek başkanlığının da sonu geldi.
Ünal Aysal devam etmeli ne olursa olsun.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Devam etmeyecek bence,birşeyleri saklıyor.Bu kadar erken istifa etmezdi,daha 1 ay var seçimlere.!