Acaba UEFA klüp yerine sadece isimlere ceza verirmi
Acaba UEFA klüp yerine sadece isimlere ceza verirmi
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son dakika haberinin bu konuylar bir alakası yok yalnız,dernek yöneticilerinden birisi açmıştı onun ile alakalı.
EDİTAziz Yıldırım, Ş.Mosturoğlu ve İ.Ekşioğlu'nun üyeliklerinin dondurulmasıyla ilgili mahkeme kararının UEFA kararlarıyla hiçbir ilgisi yok
NTV SPOR @ntvspor şimdi SON DAKİKA... 5. ASLİYA HUKUK MAHKEMESİ, AZİZ YILDIRIM'IN GEÇİCİ OLARAK GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMASI KARAR VERDİ.
(/s)
Kim dava etmiş, suçları neymiş ben anlamadım ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
borsa 5.45 de kapanıyor. bakalım bekliyoruz.
Saçma sapan bir karar.
Dernek üyeliğinin son ermesinin tespiti için geçici olarak görevden uzaklaştırma verilmiş. Sebep bu.
Artık düşünün ne halde bu ülke.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hakan Gündoğar, NTVSpor'da kararın bugün gelmeyeceğinden bahsetti. Mesai saati bittiği için, yarına kalmış.![]()
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23585160.asp
Hürriye karar kulüplere iletildi birazdan açıklanacak diyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
UEFA, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki kararlarını iki kulübe de fax ile iletti. Kararın birazdan açıklanması bekleniyor....
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23585160.asp
FM Gazetesi
Ne cezaymis arkadas, asil cezayi bekleyen taraftar cekti. Uyku uyumayanlar var
evet haber dogru uefa iletmis kluplere geriye kluplerin aciklamasi kaldi bence iki takimada 1 yil ceza geldi ertelemeli, sahislarada omur boyu men.
Böyle bir kararın çıkması mümkün değil. FB'nin dosyaları ile BJK'nin dosyaları arasında dağlar kadar fark var diye açıklama gelmişti bugün. Ayrıca, FB'li yöneticilerin aldığı cezalar da var somut olarak. Bize belki ertelemeli 1 yıl gelebilir; fakat FB'ye verilecek ceza daha farklı olur.
SON DAKİKA - Beşiktaş, Avrupa Kupalarından 1 YIL MEN cezası aldı.
@firatgunayer 50 sn
Son dakika..Kesin bilgi..Teyitli tweet..Flaş haber..Kulüplere gelen bir bilgi yok..
FM Gazetesi
SPORX.COM @sporx 18 sn
TSİ 18.51 itibariyle UEFA'nın kararı henüz kulüplere ulaşmadı.
Yanlış anons.Kalbim sıkışmaya başladı, avuç içlerim terliyor heyecandan!
Allah belanı versin UEFA, gücenme ulan!![]()
Siz bu kararları en erken 2 gün sonra öğrenirsiniz ben diyeyim![]()
ANADOLU AJANSI @anadoluajansi 16 dk
#SONDAKİKA #UEFA'nın kararı #Fenerbahçe ve #Beşiktaş kulüplerine ulaştı. Kararın birazdan açıklanması bekleniyor.
Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu hakkında açtığı dava 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen ve bu üç yöneticiye görevden uzaklaştırma kararı çıkan Recep Özcan açıklamalarda bulundu.
İşte Recep Özcan'ın açıklamaları
''Tüzüğümüzün altıncı maddesine göre Fenerbahçe başkanı ve üyelerin üyelikleri düşmüştür. Fenerbahçe Kulübü'ne üye olamayacaklar başlığı altında bir maddedir. Bu maddede kötü şöhreti olanlar affa uğramış olsalar dahi ceza hükmüne sahip olmuş insanlar üye olamazlar der. Dernekler kanunun 36 ve 37. maddelerine dayanarak bir başvuruda bulundum. Bana göre bu arkadaşların 3 Temmuz itibariyle üyelikleri düşmüştür. Bu tüzük Fenerbahçe kulübünün anayasasıdır. Kayyum talebim de vardı o reddedildi. Alttan gelecek üç üyeyle yönetim tamamlansın ve kulüp seçime gitsin diye bu davayı açtım. Önümüzdeki 45 gün içinde Fenerbahçe olağanüstü seçim yapmak zorunda. İtiraz hakları var aynı mahkemeye itiraz edebilirler. İtiraz kabul edilirse arkadaşlar görevlerine dönebilir. Ama bugün itibariyle Aziz Yıldırım ve diğer iki arkadaşın görevleri sona ermiştir. Buradaki hak mahrumiyeti değil, görevden uzaklaştırma. Mahkeme bir takım delillerle karar vermiş ki bu arkadaşların Fenerbahçe’yi yönetmesi Fenerbahçe’ye zarardır kanaatine varmış.''
UEFA faks yollamiyorsa ben onlara yollicam simdi.
Nedir bu bilgi kirliligi bi aydinlatin insanlari, bekleyis dahada cok gerecek herkesi.
bakın bu hiç uyumayan arkadaşlar bugün sabah 6-7 ye kadar daha dayanın, sonra bi yatın uyandığınızda açıklanmış olur. Kafanız yorulmaz hiç yoktan.
Adamlar resmen dalga geçiyor ya! Hatta bizimkiler de, bu işi matrağa vurdu iyice.
![]()
İnşallah şu yönetimden kurtuluruz, artık son çırpınşları. Uefa da cezayı verdiğinde orada durmalarının da hiçbir anlamı/yolu yok.
Son dakika Turgay Demir : "Beşiktaş'a 1 yıl men"
Turgay Demir diye birisi Beşiktaş 1 yıl men aldı demiş.
3 yıl da bizd
buda adali ve havutcuya cikan karar
![]()
[YOUTUBE="mkryNX5GrSk"]Turgay Demir[/YOUTUBE]
Canlı yayında söylemiş.