@Revolution Sayende internetimin neden yavaş olduğunu anladım
![]()
Beyler bende baktım şimdi de şaşırdım daha temmuza bugün girdik ve daha şimdiden 1 gb yazıyor.Yahu ne yaptımda 14 saatte 1 gb doldu hayret
Aynen benimde 1Gb yazıyor siftah yaptık
@Kaan
olm nasıl geçmiyosun la 50'yi, benim geçmem 15 gün sürmüyor hatta oyunların çıkış döneminde 2-3 gün yetiyor 50'yi aşmak içinama TTNet sağolsun şu ana kadar hızımı hiç düşürmedi, memnunum hayatımdan
Screw you guys, I'm goin' home
Her ay düzenli videolar çekmeme rağmen aşamıyorum sınırı.
Komşu sağolsun 98 gb şey indirmiş.Bugün itibariyle aramızdaki bütün ilişkileri kopardım, malum aybaşı.![]()
Bende 70 yapmışım 10 gündür falan 100 le gidiyordu hız kablolarda sanıyordum sorun meğerse 50 GB sınırını geçmişimbugün düzeldi nihayet başladım indirmeye
![]()
https://twitter.com/muhammedsume_/st...21024226246658
Forumumuz üyelerinden TR.CaPTaiN doğru yolu bulmuş kendisini kutluyorum.
Geçende Faceden aynı şeyleri yazıyordu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben de 50 GB'ı geçerek adil kullanım kotasını aşmış oldum malesef :/
Arkadaşlar daha düne kadar sarj olan telefonum bugün sarj eletini görmüyor neden olabilir soketleri temizlemeyi düşünüyorum öneriniz var mı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kabloda arıza olabilir. Benim netbook geçen aynı hatayı verdi.Tamire götürdüm. Önce Sokette sorun var dedi. Sonra kabloda çıktı hata. 30 lira verdim yeni kabloya.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kabloda olması mümkün değil çünkü dün gece sarja taktım bugün takınca görmüyor telefon sarj aletini.Ayrıca hem normal sarj aletinde hem de usb de deniyorum yine olmuyor lanet.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beyler ispanya-italya maçına ilk yarı 0 maç sonu 0 olarak 20 lira basmak istiyorum sizce mantıklı mı![]()
İlk yarı 1 Maç Sonucu 2 oyna![]()
vallahi onun 25 oranı var ancak hiç ihtimal vermiyorum öyle birşeye final maçında![]()
Fabregas veya Balotelli gol atar seçenekleri çok cazip.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çekiniyorum gol bahsi üzerinden oynamaya.Nedense içimden 0-0 bitecek gibi geliyor
Düşük bel pantolon giyenler dikkatli okusun
Erkeklerdeki düşük belli pantolon modası, ABD'deki hapishanelerde başlamış. Eğer bir mahkum başka bir mahkumla cinsel ilişkiye girmek isterse, bunu pantolonun belini aşağı indirerek gösterirmiş. Pantolonun belini aşağı indiren kişinin, diğer mahkumlara cinsel bir çağrıda bulunduğu kabul edilirmiş.
vay anasını be.Bende düşük bel giyenlerdenim.Kendimden tiksindim şimdi.Allahtan bu ayrıntıyı bilen çok az kişi var![]()
So what?
Saike
Günaydın arkadaşlar. Sabah sabah aklıma takıldı. FM 2013'ün Türkçe çıkma ihtimali nedir?