Tanışmayı boşver Tolga direk de "Let's go home baby"![]()
Tanışmayı boşver Tolga direk de "Let's go home baby"![]()
wanna have fun de bence![]()
Ahah Tolga'ya no diyecek kadın tanımıyorum.
O zaman direk Aygün gibi girsin mevzuya![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tutsun saçından götürsün evine![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence bir yerden baslamak gerek "peel" demen yeterli![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İngiltere'den selamlar.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Oradan buradan selam yolamayin yahu.Zaten bu sene tatil yapamiyorum.
Miami'den selamlar.![]()
![]()
ben çok yorgun ben yatar hadi alaha emanet olun
aygün msnden yazmışsın telefonun şarjı bitiyodu kapamak zorundaydım msn pm falan at önemli bişi varsa
Hatırlamıyorum bile![]()
çeşme'den yazıyorum güzeldi abi![]()
Çok soğuk ya bu İngiltere. Bu adamlar nasıl yaşıyor abi burada. 4 mevsim yağışlıyış. Temmuz'dayız hava 12 derece deli gibi yağmur yagıyor her gün.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Samsun merkezin şu anki durumu
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/34637...medium=twitter
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geceki yağmurda selden 3 kişi ölmüş. Zaten facede durum paylaşımlarımı görenler olmuştur. 2 saniyede 1 şimşek, dakikada 1 de yıldırım düşüyordu.
http://www.haberturk.com/gundem/habe...da-sel-faciasi
BESAR ESAD DÜŞÜRÜLEN UÇAK HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU
ESAD: Düşman hariç hiçbir uçak için arzu etmem. Hele bir Türk uçağına yüzde yüz “keşke olmasaydı” diyorum. Ancak ne yazık ki Erdoğan hükümeti bu olayı kullanarak dar hesaplar peşinde. 15 aydır Suriye politikası konusunda Türk halkının desteğini alamamıştı. Şimdi bu olayı fırsat bilerek hükümetler arasındaki düşmanlığı halklar arası düşmanlığa çevirmek istiyor. Bu çok tehlikelidir.
ESAD: “Uçak 2007’de İsrail’in bizi vurduğu rotadan geldi“
Burada çok bilinmeyen önemli bir nokta var. O da şu: Türk uçağının geldiği güzergâh İsrail uçaklarının daha önce 3 kez hava sahamıza girmeye yeltendiği güzergâhtır. Dolayısıyla o taraftan gelen bir uçak, Suriye askeri açısından İsrail uçağı olarak algılanıyor. Düşman uçağı olarak kabul edildi ve hızlı biçimde tepki gösterildi, ateş edildi.
Çünkü gördüğü ile vurduğu arasındaki süre üç beş saniyelik çok kısa bir süredir. Yetki de oradaki askerdedir. Bu uçak küçücük bir uçaksavar bataryası tarafından düşürüldü. Bu sistemler asla 2.5 km’den fazla uzaklıktaki bir hedefi vuramaz. Normalde uçak düşüremezler. Tek bir koşulu vardır. O da, çok alçaktan yaklaşıyorsa. Bu uçak çok alçakta uçuyordu ve sahile yaklaştığı anda düşürülmüştür.
ESAD: “Radar Göstermedi Uçaksavarla Düşürdük”
Konuştuğumuz alan 20 km’lik bir uzaklık. Bu mesafe bir iki dakikalık bir süredir uçak için. Sonrasında görülmüyor çünkü çok alçaktan uçuyor. Nitekim 2007’de İsrail gelip o binayı vurduğunda ve aynı güzergâhtan çıkış yaptığında radarlarımız o uçakları görmemiştir. Son olarak o bölgede Suriye ulusal hava sahasının dışına erişebilecek füze sistemlerimiz yok. Dolayısıyla konuyla ilgili Türkiye tarafınca söylenenler gerçekleri yansıtmamaktadır.
ESAD: “Bu Gibi Acil Durumlarda Arayacağımız Tek Bir Türk Komutanın Telefonu Yok”
Türkiye’de Genelkurmay Başkanlığı değişiminden bu yana hükümet Türk ordusunun bizimle her türlü ilişkisini kestirmiş durumda. Oysa komşu ülkeler arasında her zaman bu tür olaylar yaşanır ve bu nedenle de silahlı kuvvetler arasında diyalog olması gerekirdi. Ama ne yazık ki şu anda bizim Türk ordusundan acil bir durumda arayabileceğimiz tek bir komutan telefonu bile yok.
PİLOTLARIN AİLELERİNDEN VE TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLEMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ?
Erdoğan’ın politikaları Suriye halkına gözyaşı, kan ve yıkımdan başka bir şey getirmiyor, ama biz Türk halkı için yine de en iyisini düşünmeye devam ediyoruz. Tartışmasız gerçek, Türk halkının bizim kardeşimiz olduğudur. Dolayısıyla bir vatandaşınızın ölmesi benim kardeşimin ölmesi demektir. Ailelerine en içten ve en sıcak duygularla başsağlığı diliyorum. Pilotlardan birisinin babasının, “Benim oğlum öldü, ama ben savaş istemiyorum” sözlerinden çok etkilendim. Onun duygularını paylaşıyor, bu onurlu tavrının önünde saygıyla eğiliyorum.
Suriye’nin bir Türk uçağını düşürmekten ne tür bir çıkarı olabilir? Biz Türkiye’yi ve Türk uçağını düşman algılasak net söylerdik. Geldi, düşürdük derdik, ama düşman kabul etmiyoruz. Türk halkından 10 yıl boyunca gördüğüm dostluğu başka kimseden görmedim ben. Şimdi niye onların nefretini kazanacak bir adım atayım ki?
Erdoğan hükümeti ne yaparsa yapsın Türkiye sınırına yığınak yapmadık ve yapmayacağız. Türk halkı dostumuzdur ve bizi anlayacaktır. Türkiye hükümetinin Suriye’ye düşman olmasının bir önemi yok. Eğer Türk halkı düşmanlık beslemeye başlarsa işte o zaman sorun var demektir.
ESAD: “Düşen İsrail Uçağı Olsaydı Mutlu Olurdum”
Türk halkı kardeş halkımızdır ve onu üzecek bir şeyin olması beni asla hiç mutlu etmez ve etmedi. Eğer bu bir İsrail uçağı olsaydı tabii ki mutlu olabilirdim.
GEÇİCİ HÜKÜMETİN ESAD’LA MI ESAD’SIZ MI OLACAĞI TARTIŞMASI VAR. NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
ESAD: Uluslararası ve bölgesel söylemler beni ilgilendirmez. Yok Esad’lıymış, yok Esad’sızmış. Dışarıdan empoze edilen hiçbir şeyi kabul etmeyiz. Her şeyi kendi iç dinamiklerimizle belirleriz. Ben kişisel olarak koltuğu düşünmüş olsaydım Amerikan telkin ve talimatlarını yerine getirirdim. Petro-dolarların peşinde koşardım ve kendi ilkelerim ve ulusal tutumumdan vazgeçerdim. Ama daha önemlisi ülkemde füze kalkanı kurmasına izin verirdim.
Samsun'da ölü sayısı 8 miş. Neler oluyor Cihan nasıl bir yağmur yağdı oraya?
Haziran'da kavrulduk,temmuz da hava serinlemeye başladı.Nasıl iş anlamadım![]()
Son donemde sanirim yeni uye alimi yok, kisitlama getirilmis. Bu durum uzun zamandir devam ediyor. Bu yuzden cogu vakit kayitli uye sayisinin 5-6 misli kadar misafir oluyor, bu kisiler kayit olamadiklari icin. Bu da haliyle forumu dar bir cerceveye sokuyor. Bu sorun ortadan kalksa forum da canlanacaktir. 9-10 kisinin etrafinda donmeye basladi forum, umarim bu sorunu en kisa zamanda giderirsiniz. Forum yenilenicek miydi, revizyona mi gidilecekti, ne yapilacaksa yapilsin artik.
çok haklısın. ben oyunu bu sene orjinal aldım ve eski üyeliğimle devam ediyorum. kuzenim bi kaç arkadaşım falan da oyunları orjinal ve sitede aktif olmak istiyorlar ama olamıyorlar