Sayfa 3995 / 4326 İlkİlk ... 2995349538953945398539933994399539963997400540454095 ... SonSon
119,821 ile 119,850 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tanışmayı boşver Tolga direk de "Let's go home baby"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tanışmayı boşver Tolga direk de "Let's go home baby"
    Bunu , bunu , bunu alın burdan
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

wanna have fun de bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    wanna have fun de bence
    buna yes derse Aygün'ün dediğini de
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ahah Tolga'ya no diyecek kadın tanımıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman direk Aygün gibi girsin mevzuya
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tutsun saçından götürsün evine
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bence bir yerden baslamak gerek "peel" demen yeterli

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İngiltere'den selamlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oradan buradan selam yolamayin yahu. Zaten bu sene tatil yapamiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Miami'den selamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Miami'den selamlar.
    Hadi oradan .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çeşmeden selamlar

şaka lan ellerimi yıkıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    çeşmeden selamlar

Abi yapma şöyle şeyler moralimiz bozuluyor yahu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

çeşmeden selamlar

Ahmet abi böyle espriler yapıyo bi şey yok ben yapıyorum auuvv ne auuv

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çeşmeden selamlar

Yemin ediyorum icimi ferahlattin abi.bi sogukluk geldi aniden

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben çok yorgun ben yatar hadi alaha emanet olun

aygün msnden yazmışsın telefonun şarjı bitiyodu kapamak zorundaydım msn pm falan at önemli bişi varsa

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hatırlamıyorum bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çeşme'den yazıyorum güzeldi abi

Çok soğuk ya bu İngiltere. Bu adamlar nasıl yaşıyor abi burada. 4 mevsim yağışlıyış. Temmuz'dayız hava 12 derece deli gibi yağmur yagıyor her gün.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    çeşme'den yazıyorum güzeldi abi

Çok soğuk ya bu İngiltere. Bu adamlar nasıl yaşıyor abi burada. 4 mevsim yağışlıyış. Temmuz'dayız hava 12 derece deli gibi yağmur yagıyor her gün.

Futbolculardan birisi surekli yagmur yagmasindan skkayetciydi takimdan ayrilmak istiyordu ama kimdi o futbolcu unuttum ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne ilginc bir ülkede yasıyoruz arkadas.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Futbolculardan birisi surekli yagmur yagmasindan skkayetciydi takimdan ayrilmak istiyordu ama kimdi o futbolcu unuttum ya.
    Kezman'ın vardı öyle bir beyanı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geceki yağmurda selden 3 kişi ölmüş. Zaten facede durum paylaşımlarımı görenler olmuştur. 2 saniyede 1 şimşek, dakikada 1 de yıldırım düşüyordu.

http://www.haberturk.com/gundem/habe...da-sel-faciasi

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

BESAR ESAD DÜŞÜRÜLEN UÇAK HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

ESAD: Düşman hariç hiçbir uçak için arzu etmem. Hele bir Türk uçağına yüzde yüz “keşke olmasaydı” diyorum. Ancak ne yazık ki Erdoğan hükümeti bu olayı kullanarak dar hesaplar peşinde. 15 aydır Suriye politikası konusunda Türk halkının desteğini alamamıştı. Şimdi bu olayı fırsat bilerek hükümetler arasındaki düşmanlığı halklar arası düşmanlığa çevirmek istiyor. Bu çok tehlikelidir.

ESAD: “Uçak 2007’de İsrail’in bizi vurduğu rotadan geldi“

Burada çok bilinmeyen önemli bir nokta var. O da şu: Türk uçağının geldiği güzergâh İsrail uçaklarının daha önce 3 kez hava sahamıza girmeye yeltendiği güzergâhtır. Dolayısıyla o taraftan gelen bir uçak, Suriye askeri açısından İsrail uçağı olarak algılanıyor. Düşman uçağı olarak kabul edildi ve hızlı biçimde tepki gösterildi, ateş edildi.
    Çünkü gördüğü ile vurduğu arasındaki süre üç beş saniyelik çok kısa bir süredir. Yetki de oradaki askerdedir. Bu uçak küçücük bir uçaksavar bataryası tarafından düşürüldü. Bu sistemler asla 2.5 km’den fazla uzaklıktaki bir hedefi vuramaz. Normalde uçak düşüremezler. Tek bir koşulu vardır. O da, çok alçaktan yaklaşıyorsa. Bu uçak çok alçakta uçuyordu ve sahile yaklaştığı anda düşürülmüştür.

ESAD: “Radar Göstermedi Uçaksavarla Düşürdük”

Konuştuğumuz alan 20 km’lik bir uzaklık. Bu mesafe bir iki dakikalık bir süredir uçak için. Sonrasında görülmüyor çünkü çok alçaktan uçuyor. Nitekim 2007’de İsrail gelip o binayı vurduğunda ve aynı güzergâhtan çıkış yaptığında radarlarımız o uçakları görmemiştir. Son olarak o bölgede Suriye ulusal hava sahasının dışına erişebilecek füze sistemlerimiz yok. Dolayısıyla konuyla ilgili Türkiye tarafınca söylenenler gerçekleri yansıtmamaktadır.

ESAD: “Bu Gibi Acil Durumlarda Arayacağımız Tek Bir Türk Komutanın Telefonu Yok”

Türkiye’de Genelkurmay Başkanlığı değişiminden bu yana hükümet Türk ordusunun bizimle her türlü ilişkisini kestirmiş durumda. Oysa komşu ülkeler arasında her zaman bu tür olaylar yaşanır ve bu nedenle de silahlı kuvvetler arasında diyalog olması gerekirdi. Ama ne yazık ki şu anda bizim Türk ordusundan acil bir durumda arayabileceğimiz tek bir komutan telefonu bile yok.

PİLOTLARIN AİLELERİNDEN VE TÜRK HALKINDAN ÖZÜR DİLEMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ?

Erdoğan’ın politikaları Suriye halkına gözyaşı, kan ve yıkımdan başka bir şey getirmiyor, ama biz Türk halkı için yine de en iyisini düşünmeye devam ediyoruz. Tartışmasız gerçek, Türk halkının bizim kardeşimiz olduğudur. Dolayısıyla bir vatandaşınızın ölmesi benim kardeşimin ölmesi demektir. Ailelerine en içten ve en sıcak duygularla başsağlığı diliyorum. Pilotlardan birisinin babasının, “Benim oğlum öldü, ama ben savaş istemiyorum” sözlerinden çok etkilendim. Onun duygularını paylaşıyor, bu onurlu tavrının önünde saygıyla eğiliyorum.

Suriye’nin bir Türk uçağını düşürmekten ne tür bir çıkarı olabilir? Biz Türkiye’yi ve Türk uçağını düşman algılasak net söylerdik. Geldi, düşürdük derdik, ama düşman kabul etmiyoruz. Türk halkından 10 yıl boyunca gördüğüm dostluğu başka kimseden görmedim ben. Şimdi niye onların nefretini kazanacak bir adım atayım ki?

Erdoğan hükümeti ne yaparsa yapsın Türkiye sınırına yığınak yapmadık ve yapmayacağız. Türk halkı dostumuzdur ve bizi anlayacaktır. Türkiye hükümetinin Suriye’ye düşman olmasının bir önemi yok. Eğer Türk halkı düşmanlık beslemeye başlarsa işte o zaman sorun var demektir.

ESAD: “Düşen İsrail Uçağı Olsaydı Mutlu Olurdum”

Türk halkı kardeş halkımızdır ve onu üzecek bir şeyin olması beni asla hiç mutlu etmez ve etmedi. Eğer bu bir İsrail uçağı olsaydı tabii ki mutlu olabilirdim.

GEÇİCİ HÜKÜMETİN ESAD’LA MI ESAD’SIZ MI OLACAĞI TARTIŞMASI VAR. NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

ESAD: Uluslararası ve bölgesel söylemler beni ilgilendirmez. Yok Esad’lıymış, yok Esad’sızmış. Dışarıdan empoze edilen hiçbir şeyi kabul etmeyiz. Her şeyi kendi iç dinamiklerimizle belirleriz. Ben kişisel olarak koltuğu düşünmüş olsaydım Amerikan telkin ve talimatlarını yerine getirirdim. Petro-dolarların peşinde koşardım ve kendi ilkelerim ve ulusal tutumumdan vazgeçerdim. Ama daha önemlisi ülkemde füze kalkanı kurmasına izin verirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samsun'da ölü sayısı 8 miş. Neler oluyor Cihan nasıl bir yağmur yağdı oraya?

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Haziran'da kavrulduk,temmuz da hava serinlemeye başladı.Nasıl iş anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Haziran'da kavrulduk,temmuz da hava serinlemeye başladı.Nasıl iş anlamadım
    Böyle devam etsin. Ramazan yaklaşıyor. Sıcak olursa vay halimize. 2010 daki sıcakları rabbim bi daha ramazan ayında göstermesin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Son donemde sanirim yeni uye alimi yok, kisitlama getirilmis. Bu durum uzun zamandir devam ediyor. Bu yuzden cogu vakit kayitli uye sayisinin 5-6 misli kadar misafir oluyor, bu kisiler kayit olamadiklari icin. Bu da haliyle forumu dar bir cerceveye sokuyor. Bu sorun ortadan kalksa forum da canlanacaktir. 9-10 kisinin etrafinda donmeye basladi forum, umarim bu sorunu en kisa zamanda giderirsiniz. Forum yenilenicek miydi, revizyona mi gidilecekti, ne yapilacaksa yapilsin artik.

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

çok haklısın. ben oyunu bu sene orjinal aldım ve eski üyeliğimle devam ediyorum. kuzenim bi kaç arkadaşım falan da oyunları orjinal ve sitede aktif olmak istiyorlar ama olamıyorlar

Mesaj Yetkileri