Oyuna ara verdim 1-2 saat sonra başlayacağım tekrar.
Oyuna ara verdim 1-2 saat sonra başlayacağım tekrar.
İyi gidiyoruz 2. lige çıktık artık![]()
Kanka zaten çıktıkilerliyorum şimdi ..
Tebrikler,şu kadronun iskeleti bu ligi de götürür Bank Asya'da ciddi bir değişim yaparsın.
Kadronun kimyasını bozduk biraz ama yine çok hazırlık maçı ile oturtacağız transferlerimiz çok iyi..
İlginç ve zor bir kariyer stsl 2.lig için kadron yeterli alabiliyorsan atahan menekşe yi tavsiye ederim tabi hala adana d.s de 2.ligdeyse.
Senin kariyerde görüp baktımda onun seviyesinden yüksek oyuncular transfer ettik zaten ama bildiğin varsa söylersen memnun olurum![]()
İyi ozaman ben atahanı istatistiklerinden dolayı almıştım hala da istikrarlı bir şekilde oynuyor daha iyi sini almışsan Ala olmuştur
Yaptıgın süpriz transferli bekliyoruz hocam![]()
Transferler geliyor şimdi oyunu açtım.
Buda o müthiş finans
Aslında herşey normaldi ama Melih Vardar'a 1.1M verince finansı çok zora soktum ağırdan ağırdan 18 yaş altıyı boşalttım, Genç bir forvet ile görüşüyoruz, Cem Sultan !! Serbest olan oyuncuya kontrat teklifi yaptık, bu arada o transferlerin hepsi A Takımda oynamayacak tabii18'de yer alabiirler ben zaten paylaşırım son kadroyu.
Güngör Kaya 24.000 bin karşılığında Güngören'de ismi gibi orda kalsın, bizde çıktığı 20 karşılaşmada 2 gol 6 asist ve 6.75 ortalamasıyla kendini göstermişti..
Cem Sultan Karamanspor'da !!
Galatasaray'ın serbest bıraktığı genç oyuncuyu hemen Karamanspor kaptı biraz finansı zora soktuk ama çok iyi oldu kanımca
Buda transferlerin son durumu.
Türkiye Kupası'ndaki rakibimiz Kırşehir oldu.. Turu geçeriz umarım.. Arkadaşlar takip eden yok herhaldeki transferlere yorum atan olmadı![]()
transferler iyi finansın bank asya'ya çıkarsan TV gelirleriyle düzelebilir Kırşehir şanslı bir kura geçeriz inşallah
Kadro kalitesi olarak ligin üstündesin Levent bu sene çıkarsan kadroyu bozmamaya özen göster bence![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sağolun beyler, 2 yıl finansı düzelteceğim kadroyuda bozmayacağım 1-2 (Serbest) takviyelerler dayanmaya çalışacağım.
Ömer, Melih, Ogün falan iyiymiş. Nereden çıktı onlar![]()
Melih 1.1M'ye transfer ettik şuan zaten 1M açık var klüpte, diğerleride serbest işte. Klübü çok zora soktum Türkiye Kupası ve 2.Lig ssleri geliyor şimdi.
Türkiye Kupası İlk Tur Maçı
Oyun olarak iyiydik, takım kendine geliyor.
Türkiye Kupası 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip zorlu, zor ama imkansız değil sadece bir gömlek üstümüzdeler.
Türkiye Kupası Play-Off Eşleşmeleri (Samsun'u geçersek rakip Gençlerbirliği)
Spor Toto 2.Lig 1. Hafta
Çok kötüydük ligin köklü ekiplerinden olan Ş.Urfaspor'a 3 puan bıraktık
Spor Toto 2.Lig 2.Hafta
Türkiye Kupası'nda 3-1 yendiğimiz Kırşehir'e aynı tarifeyi uyguluyoruz.
Transferler güzel hocam lig e de fena başlamamışsın umarım seriye bağlarsın![]()
Urfa maçı hariç güzel gidiyoruz.
Kanka ne zaman hoca olduksağolun yeniden.
Vay be ben takımımı iyi çalıştırıyorum demekkibu arada sana bi tavsiye regenleri fazla kullanma illa kullanıcam diyorsan yedek te sonradan oyuna girme olarak oynatırsan daha çok verim alırsın çünkü ilk11 maçlarına alışmaları zor oluyor ve uzun sürüyor. yani daha tecrübeli olupta iyi yetenekli olanlardan daha çok verim alınabiliyor fakat 18 yaşını doldurmamışlardan pek fazla verim alamıyorsun ben u18 de oynattım 1 sene ve şimdi adamı 3-4 hazırlık maçından sonra iyice uçtu fener ve gs peşine takıldı fakat sözleşmelerini uzattım.
Şaka yaptım la zaten
![]()
Gitmiştim şimdi geldim arkadaşlar, Türkiye kupası çok iyi oldu bizim için ssler bugün gelicek..
Türkiye Kupası 2.Eleme Turu
Ne diyebilirimki POLAT İKİZ (kalecimiz) diyorum başka birşey demiyorum Yunus 2 gol atarak turu getirdi herkes harikaydı şimdiki rakip Gençlerbirliği..
Lig Tablosu
Şimdiki yerimiz pek iyi değil ama dayanacağız..
Takip etmeniz dileği ile..
3 puanı 3-0 la kaptrıdgın urfayı 16. sırada görünce urfanın hocası nı buyurun cenaze namazına adam karamana 3 atsın bide son sırada olsun yazıklar olsun![]()
Gençlerbirliği çok zor bir rakip ama gruplara kalırsanda süper olur![]()
![]()