Sonuçlar hiç önemli değil. Her daim Liverpool. KOP arkanda!
İkinizde çok iyi kariyer yapıyorsunuz, umarım böyle devam eder.
eXcitinG | Arsenal
DisCo | Liverpool
Sonuçlar hiç önemli değil. Her daim Liverpool. KOP arkanda!
İkinizde çok iyi kariyer yapıyorsunuz, umarım böyle devam eder.
Liverpool pek iyi gitmiyor.Gerek istatistik gerek aldığı sonuçlardan bariz belli bu.Arsenal Liverpool'a göre çok daha derli toplu gidiyor ve şimdiden takımı oturtmayı başarmış Hayrettin abi.Manu'dan fırsat kalırsa Arsenal şampiyonluğa daha yakın olan taraf gibi duruyor aldığı sonuçlarla.Da ikinizde Mourinho gibisiniz yahu.Habire birbirinize laf sallamalar falan,lütfen![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ligde toparlansamda haketmediğim bir Bolton yenilgisi aldım. Üst sıraları takibe devam ederken Uefa'da gruptan lider çıktım.
Rakibimiz Sporting CP oldu ve bu turu geçersem Porto - Cska galibiyle oynayacağım. Güzel kuralar diyebiliriz.
Bu gece maçLarı
Kötü bir dönem geçirdik. Kupa da CheLsea ye şansız eLendik. ŞampiyonLar Liginden Lider çıktık ama ne şanstır ki BarceLona iLe eşLeştik. Son dönemde tekrar toparLandık. İkinci yarı artık istikrarLı oLarak formda gitmek tek amacımız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
League Cup'ta Tottenham'ı devirip Chelsea ile eşleştik. Çok üstün oynadığım maçta top bir türlü çizgiyi geçmedi. 117. dakikada bulduğum golle turu geçtim. Eğer bu oyunla elenseydim gerçekten üzülürdüm.
Disco ağırlığını koymuş anlaşılan..![]()
Tottenham- Chelsea- ManU..
Arsenal normalde olduğu gibi büyük takımlara karşı pek iyi sonuçlar alamamış.
Liverpool toparlanmış gibi, bununla birlikte Arsenal'de de düşüş söz konusu. Liverpool daha da yükselecektir.
Arsenal düşüşte, Liverpool yükselişte, Manu ise kopmuş.![]()
TariboWest
L'pool toparlanıyor ama hâlâ çok gol yiyor, bi çözüm bulması lazım.
Screw you guys, I'm goin' home
Manu hariç hepsine karşı asLında çok iyi mücadeLe ettim.İLk maçLarımın depLasmanda oLması ve bu maçLara çıkarken moraLLerin dipte oLması bizi etkiLedi. Yoksa hepsini asLında yenecek kapasitedeyiz. Zaten rövanşLarnda bunLarın hesapLarını soracağız, bu hesapLarı keseceğiz o takımLarLa.
Burak 17. takım senden daha az gol yemiş, savunma biraz kalas galiba.![]()
Savunmanın belli bölgelerinde sorun var. Hücumla bunu çözmeye çalışıyorum. Yediğimden fazla atarsam kazanıyorum.
Bu gece maçLarımız
Bendtner 8,5 miLyon Euro karşıLığında Sampdoria kuLübüne satıLdı.
Uzun zamandır uğraştığımız M.Sissoko takıma katıLdı. TransferLer devam edecek.
![]()
GeneL oLarak performansımız yine yükseLişte. Ama bu sefer Manu nun üstün formu yetmez gibi CheLsea de başımıza beLa oLacak gibi. Daha yeniLmediLer. Ayrıca Sissoko transferi iLe orta sahamız çok güçLendi. 2 tane süper yıLdız iLe de görüşmeLerimiz devam ediyor. Ayrıca Barça ve ReaL Madrid takımLarı iLe de Cesc in transferi için görüşmeLerimiz devam ediyor. Barça en son 78 miLyon Euro, ReaL Madrid ise 85 miLyon euro önerdi, biz ise ısrarLa 95 miLyon Euro da ısrar ediyoruz. Önümüzde ki günLerde bu transfer kesinLeşebiLir. Yerine zaten Ramsey i hazırLamaya başLadım ve müthiş oynuyor. OLmadı bu sezonda Cesc aramızda oLacak ama geLecek sezondan itibaren Cesc in oLmadığı bir takım izLeyeceksiniz.
Ben bu işten birşey anlamadım. Bu Caroll'a 35 M hangi aklı noksan vermiş bilmiyorum. Agüero'yu aldım ki çözüm getirsin diye bir adam dakika başı 2 ay sakatlanır mı?
Adamlar 8 tane uzaktan şut sallıyor 3 gol buluyor. Caroll kaleye giren topu çıkarıyor. Çıldıracağım.
Eldeki malzeme bu olunca bundan iyisi olmuyor.
Liverpool yine çöküşlerde, Arsenal kopmuş Liverpool'dan. Şampiyonluk gelecek Arsenale.
Puan durumu görebilir miyiz?![]()
TariboWest
Carrol'un profili seneye sağlamlaşır sanırım abi, artık seneye verim alırsın![]()
Liverpool'un düştüğü hale bak.Birde hava atar,yesinler havalarını.
yaşa kankacim şampiyonluk bekliyorum.canla başla.
Eğer Manu ve CheLsea böyLe giderse işimiz zor ama onLar da tökezLemeye başLarsa neden oLMasın.
Puan durumu mevcut zaten.
LiverpooL menajeri zor günLer geçiriyor.
İnşaLLah kanka, hedefimiz o zaten.
Vucinic kral Arsenal şampiyon
Biraz önce oynadığım maçta kaçan bir gol. Her maç böyle goller kaçıyor. Abartmıyorum her maç. Şimdi burada oyuncu golü atamıyorsa bunu düzeltecek bir taktik bilgisi varmıdır?
Bu gece maçLarımız
Manu puan kaybetmiyor haLa. Ama CheLsea yi Emirates de yenerek Ligde bu sezon iLk yeniLgisini tattırdık. FA cupta yoLumuza devam ediyoruz. ŞampiyonLar Liginde ise BarceLona karşısında haketmediğimiz bir yeniLgi aLdık ve turu zora soktuk. Ligde iyi gidiyoruz ama üst sırada ki rakipLermiz kaybetmiyor.
LiverpooL maçında ise maçın başından sonuna kadar sahanın hakimiydik ve rahat bir gaLibiyet eLde ettik.
İlk yarı sürekli korner attın. Kimse farklı düşünmesin. Kornerler kaleye atılan şutlarla olmadı. Mata dibe getirdi ve benim savunma kornere attı. Yalansa yalan desin.
İkinci yarı oyun açıldı. Defalarca söyledim. Dağa taşa şut vurmakla olmaz. 9 şut 4 %100 ama atamadım. Diğer istatistiklerde maçın nasıl geçtiğini gösteriyor.![]()